- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.061
kızlar limangodan iki tane kargo bedava çekim var 7 şer liralık isteyen var mı???
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsini bugun kocis gelicekti yanima ama malesef son dakikada plan degfisti ucusu cikti(((((((((( vavvvvvvvvvvvvvvv bugun erkencigim bahar nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bornoz takimi tahmin ettigimden daha pahaliymis öyleyse kizlar =)
parlayanyildizim benim gelin gidecegim yerde dügünün olacak demek ki =)
baharlayla sen nerede oturuyorsun abin gebzede oturuyormus benide ziyarete gelirsin insaAllah =)
ne güzel yaa =))
irtibatta kalalim o zaman.. benimkine diyorum arkadaslarina söyle hemen evlensinler benim arkadasa ihtiyacim olacak diyorum ona =))
senin dügünün ne zaman olacakti?
benım dugun 30 hazıranda tatlım nasıpse...
aynen ırtıbatta kalalım bence de bellı mı olur belkı bırgun yuzyuze de gorusmek nasıp olur
iyi fikir =))
ama sanriim kocaelinde olan yada yakin olan bi kac gelinimiz var =))
baharcimmmmmmmmmmmmmmmmm sen ne kadar dusunceli bir arkadasin yaaaaaaaaaaaa:)) takvimi yollamisim canim benim cok tesekkur ederim ama bu sefer kaydete tikladigimda uygun deildir yaziyorr(( anlamadim gitti ama yapicam tatlim cok saol dusunceli arkadasim benimm:) bugunde konusamadikkk uzuldumm neyseeki yarinn burddayim bol bol sohbet ederizz:))) neler yaptin yapalim haftasonuuu nasil gectii.. baharimm cok mutluyum bee:)) masallah diyimde nazar degmesin hahaha:)
canim cok üzülüyorum cunku sirf bu degil beni üzen daha cok sey var...bak biz kalkik kiz tarafi olarak onlarin oraya gittik cunku vize isleriyle ugrasmasinlar diye... nisanda bile bisey takmadilar oysa durumlari vardir yani kira dertleri yok anne de baba da calisiyor anlatabiliyor muyum...bayram arifesinde biz geri döndük onda babasi ne istedigimi sordu bende küpe istedim onu da almadilar o zaman neden soruyorlar ki..ilk kez bisey istemistim...bak bayram oldu bitti hala aramadilar, ne bayramda annemi babami aradilar ne simdi..
baharcım saol canım benim ne kadar iyisin tatlım
o kadınla aramı sıcak tutmak istemiyorum içimden gelmiyo çok sogudum.
yeni nişanlandıgım zamanlarda annemem kızının sefasını artık ben sürcem demesini biliyo ama hamfendi.
b... sürer salak kadın karşısında 16 yaşında çocuk var sanki.
he olurda nişanlımla özel sorunlarımızı halledebilirsek bu iş dewam ederse ben kesinlikle ama kesinlikle inip evini temizlemem bittii !!!!!
ben yokken napıyodu yine yapsın asla ilgilendirmez beni.
günaydın kızlar nasılsınızz.
bayadır giremedim.hiç tadım yok bu aralar elim kolum kalkmıyo şuraya oturmaya bile üşenir haldeyim.sizde durumlar nasıl.ne var ne yok.
benm nişanlımla aram kötü ailesiyle gerginiz ailem gergin herşey karmakarışık.
bayramda hediye almadılar.hadi uzaktalar arayıp işte kızım aklımızda ama alamıyoruz uzaktasın falan bile demediler.
bayramda kadını aradım 2 kelime zor konuştu iyi neyse bişey diyo musun dedi kapattı.
kızım demek yok !! tatlı dilli konuşmak yok !! don don konuştu kapattı.annene selam söle bayramını kutladıgımı söle dedi.
aramadı
annem çok kızdı kırıldı.
biz seni zorla mı verdik bu ne bunların yaptıkları dedi :2: haklı da
nişanlıma usülünce anlattım bak ben zor durumda kaldım başma kaktı herkes aaa ne ayıp insan bi eşarp gönderirdi dedi dedim.
üzüldü.
senınle alakası yok dedim annenin düşünmesi gerekiyodu dedim.bi şekilde bunu onlara anlar kurbanda aynı şeyler olsun istemiyorum dedim.
benmö kıyafete ihtiyacım yokki eşarpa ihtiyacım yokki.ama adet bu insan bekliyo.
herkes yaa bütün akrabalarım dediki pişman mı oldular acaba falan :2:
annesine böle böle bi adet duydum anne kıza bişi göndermediniz millet yadırgamıştır demiş.
anneside aaaa ilk defa senden duydum oglum iyi buraya gelcekya ekimde o zaman alırsınız demiş.hayır senle deil annenle alcaz sen almicaksın dedim bende benmkine.
bilmiyorum diyoya yemin ederim yalan.bütün adetleri en ince ayrıntıya kadar biliyo ama işine gelmeyen bişeyde saf ayagına yatıyo.
ben aradıgımda eger canı istemiyosa duymuyo o telefonu.
arada bi kaç gün geçiyo tekrar arıyorum seni aramışitım geçende diyorum hee aramışsın dışardaydım vs.çaldırsaydın keşke görünce diyorum.gördüğümde geç olmuştu sonrafda unuttum falan filan.
kendi kendime bi karar aldım bende onun gibi ypcam du bakalım dedim.
dün sanırım arayan oydu kocasının telefonundan aradı açmadım hemen peşinden bi daha aradı açmadım.hemen peşinden kendi telinden aradı açmadım ve geride dönmedim !!!
bayramda annemi aramayan terbiyesiz biriyle elimdewn geldiğince az muhattap olucam bu kadar.
canım burnumda.
nişanlımla böle nası anlatim bişey olsa barış çarış ortalıgı yıkıyoruz gerginiz çünkü küçük bişey büyük kavgalara sebep oluyo.
ve artık çok yoruldum.
aksam annemi mutfakta aglarken yakaladım mutsuzsun biliyorum diyo.anne mutsuzum evet biticek bu iş bende sıkıldım ama az zaman dedim.zamana bıraktım bakalım noluyo dedim aacele karar verip fevri davranıp pişman olmak istemiyorum dedim.
çok uzun yazdım kusura bakmayın nolur kızlar.
öptüm sizi
Uzun zaman nisanlı kalmanın en zor yanı bunlarmıs oln kıza oluyo cunku, ama nianlınla aranı sıcak tut tatlım seviyosan ve sevgisinden eminsen tatlı tatlı anlat bidahaki bayramda annen annemin gönlünü alsın de ve esarbı ya da hediyeyi ondan değil de nişanlından bekle ben kayınvalidemle hiç alısverie gitmedim gidemem de o begenirse alır verir benim işim nişanlımla allah var ıkı bayram gecti kıyafetimi aldı ve yine almak zorunda kolay değil damat olmak sende nişanlınla hallet bunu artık carsıya bıle nısanlılar cıkıyo ya benı alısverıse gotur ya da al bana yolla de kocamız olcak onlar bızim herseyi onlardan ıstemelıyız aıleden eklersek uzulen bız oluruz bos yere optum seni keske bilseydim bi esarp gönderiverirdim sana kaynanan diye yazıverırdım kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?