2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsini bugun kocis gelicekti yanima ama malesef son dakikada plan degfisti ucusu cikti (((((((((( vavvvvvvvvvvvvvvv bugun erkencigim bahar nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebiiişşşşş günayydddııınnnnnn

gelin adayları günaydınlar herkese :):)

akşam baya koyu muhabbet olmuş kaçırmışım,
ama topluca hepimiz için en mükemmeli olsun desem herkes mutlu olur sanki...
herkese kolay gelsin...

.

günaydinlar efendimmm

evet canim ama hic tanimiyorum oralari, güzel dügün mekanlari biliyorsan paylasirmisin canim

ne güzel yaa =))

irtibatta kalalim o zaman.. benimkine diyorum arkadaslarina söyle hemen evlensinler benim arkadasa ihtiyacim olacak diyorum ona =))

senin dügünün ne zaman olacakti?

benım dugun 30 hazıranda tatlım nasıpse...

aynen ırtıbatta kalalım bence de bellı mı olur belkı bırgun yuzyuze de gorusmek nasıp olur

aynen irtibatta kalalim, ben türkiyeye gelin gelcem hic tanidigim yok istanbul kocaeli civarinda, beni de araniza alin

iyi fikir =))

ama sanriim kocaelinde olan yada yakin olan bi kac gelinimiz var =))

evet var bennn

Günaydın kısçelerrr:80::80: ben geldiiimmm..
yeni mehtaptan çıktım, Şafağım olmuş 250, yeni mehtabım 48:98::97:
Nişan kıyafetimi de ısmarladım, aşkerimin nişanlığını da aldık, çok hafifledimm çoookkk

canım benım ne demek sen mutlu ol yeter kı ama neden uygun degıl yazdı kı :26: becerebıldın mı peki??
haftasonum sınavla gectı tatlım.. ıkı gunku sınavda kotu gıbıydı ınsallah gecerım yoksa kocıs calısmadıgım ıcın cok kızacak bugun de ısteyım ıste artık calısmaktanda sıkıldım acıkcası ama 8 ay daha en azından calısmam lazım para lazım cok

gercekten ayıp etmısler canım benımm... :26: en azından bayramda aranması lazım... anlayamıyorum bu tur ınsanları benım en yakın arkadasımın kayınvalıdesı falan da bayramda hıc ne bayramlık aldı ne aradı... aman bosver canım ya sen kocısle bırleste onlar naparlarsa yapsınlar sen de ona gore davranırsın onlara...

baharcım saol canım benim ne kadar iyisin tatlım

sen de cok ıyısın tatlıımm

parlayanyildizim benim büyük kaynimin dügünü gebzede olmustu ama hangi salon bilmiyorum nisanlima sorarim ben yarin yazarim buraya =)

bende türkiyeye gelin gelicem kimseyi tanimiyorum insaAllah sizlerler irtibatta kaliriz =)

kizlar facebook kullanan var mi aranizda??

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar nasılsınızz.
bayadır giremedim.hiç tadım yok bu aralar elim kolum kalkmıyo şuraya oturmaya bile üşenir haldeyim.sizde durumlar nasıl.ne var ne yok.
benm nişanlımla aram kötü ailesiyle gerginiz ailem gergin herşey karmakarışık.
bayramda hediye almadılar.hadi uzaktalar arayıp işte kızım aklımızda ama alamıyoruz uzaktasın falan bile demediler.
bayramda kadını aradım 2 kelime zor konuştu iyi neyse bişey diyo musun dedi kapattı.
kızım demek yok !! tatlı dilli konuşmak yok !! don don konuştu kapattı.annene selam söle bayramını kutladıgımı söle dedi.
aramadı
annem çok kızdı kırıldı.
biz seni zorla mı verdik bu ne bunların yaptıkları dedi :2: haklı da
nişanlıma usülünce anlattım bak ben zor durumda kaldım başma kaktı herkes aaa ne ayıp insan bi eşarp gönderirdi dedi dedim.
üzüldü.
senınle alakası yok dedim annenin düşünmesi gerekiyodu dedim.bi şekilde bunu onlara anlar kurbanda aynı şeyler olsun istemiyorum dedim.
benmö kıyafete ihtiyacım yokki eşarpa ihtiyacım yokki.ama adet bu insan bekliyo.
herkes yaa bütün akrabalarım dediki pişman mı oldular acaba falan :2:
annesine böle böle bi adet duydum anne kıza bişi göndermediniz millet yadırgamıştır demiş.
anneside aaaa ilk defa senden duydum oglum iyi buraya gelcekya ekimde o zaman alırsınız demiş.hayır senle deil annenle alcaz sen almicaksın dedim bende benmkine.
bilmiyorum diyoya yemin ederim yalan.bütün adetleri en ince ayrıntıya kadar biliyo ama işine gelmeyen bişeyde saf ayagına yatıyo.
ben aradıgımda eger canı istemiyosa duymuyo o telefonu.
arada bi kaç gün geçiyo tekrar arıyorum seni aramışitım geçende diyorum hee aramışsın dışardaydım vs.çaldırsaydın keşke görünce diyorum.gördüğümde geç olmuştu sonrafda unuttum falan filan.
kendi kendime bi karar aldım bende onun gibi ypcam du bakalım dedim.
dün sanırım arayan oydu kocasının telefonundan aradı açmadım hemen peşinden bi daha aradı açmadım.hemen peşinden kendi telinden aradı açmadım ve geride dönmedim !!!
bayramda annemi aramayan terbiyesiz biriyle elimdewn geldiğince az muhattap olucam bu kadar.
canım burnumda.
nişanlımla böle nası anlatim bişey olsa barış çarış ortalıgı yıkıyoruz gerginiz çünkü küçük bişey büyük kavgalara sebep oluyo.
ve artık çok yoruldum.
aksam annemi mutfakta aglarken yakaladım mutsuzsun biliyorum diyo.anne mutsuzum evet biticek bu iş bende sıkıldım ama az zaman dedim.zamana bıraktım bakalım noluyo dedim aacele karar verip fevri davranıp pişman olmak istemiyorum dedim.
çok uzun yazdım kusura bakmayın nolur kızlar.
öptüm sizi

emyay canim Allah yardimcin olsun insaAllah hersey düzelir ama kayinvalidenle sen herseyeragmen arani sicak tutmaya calis o hata yapmis olabilir ama sen saygini kaybetme cünkü o senin kocanin annesi o yüzden senin icin ne kadar zor olasada dikkat etmeye calis illede cok samimi olmana gerek yok ki olmada zaten ama saygini sakin kaybetme ilerde bunu sana karsi kullanabilen biri cikar karsina bu gelin kaynana konusunda cok dikkat etmek gerekiyo :S Allah yardimcin olsun tekrar insaAllah hemencik düzelir araniz :S

o kadınla aramı sıcak tutmak istemiyorum içimden gelmiyo çok sogudum.
yeni nişanlandıgım zamanlarda annemem kızının sefasını artık ben sürcem demesini biliyo ama hamfendi.
b... sürer salak kadın karşısında 16 yaşında çocuk var sanki.
he olurda nişanlımla özel sorunlarımızı halledebilirsek bu iş dewam ederse ben kesinlikle ama kesinlikle inip evini temizlemem bittii !!!!!
ben yokken napıyodu yine yapsın asla ilgilendirmez beni.

ne diyim bilmiyorum emyaycim Allah yardimcin olsun insaAllah araniz hemencik düzelir.. :S

Mervem canım ne oldu sana kımler üzdü boyle seni uzun zaman oldu konusmayalı bak neler olmus haberimiz yok..

Üzülme tatlım ya benim yasadıklarımı az cok biliyosun her olayda nianlımın üstüne gittim olmadı ben daha cok uzuldum, haklısın cok ayıp etmisler bu adeti bilmeyen yoktur hele de eski insanlar bizden iyibilir,hatta bazıları kurbanda koc gonderip bide hediye takarlarmıs üstüne ama ben görmedim hadı bu eskide kalmıs herkes yapmaz ama bayramda geline bayramlık alınır mutlaka ve bu bizim için önemli olmasa da ailelerimiz cok önemsiyo bize verilecek degeri gormek istiyolar göremeyince de halıyle uzuluyorlar arada kalanda bizler oluyoruz.

Uzun zaman nisanlı kalmanın en zor yanı bunlarmıs oln kıza oluyo cunku, ama nianlınla aranı sıcak tut tatlım seviyosan ve sevgisinden eminsen tatlı tatlı anlat bidahaki bayramda annen annemin gönlünü alsın de ve esarbı ya da hediyeyi ondan değil de nişanlından bekle ben kayınvalidemle hiç alısverie gitmedim gidemem de o begenirse alır verir benim işim nişanlımla allah var ıkı bayram gecti kıyafetimi aldı ve yine almak zorunda kolay değil damat olmak sende nişanlınla hallet bunu artık carsıya bıle nısanlılar cıkıyo ya benı alısverıse gotur ya da al bana yolla de kocamız olcak onlar bızim herseyi onlardan ıstemelıyız aıleden eklersek uzulen bız oluruz bos yere optum seni keske bilseydim bi esarp gönderiverirdim sana kaynanan diye yazıverırdım kızzz

Selam kizlar..mervecm yazdiklarnn hepsini okudm cnm cok uzuldm keske yapablgmz bisey olsa..aileler yuzunden hep olan bize oluor.nisanlinla konus kurban bayramnda telafi etsinler cnm benden de tavsiye olsn sadece nisanlindan bekle iste her ne olursa..ailesinden bisey beklme kayinvalidenin duzelmesini istiorsan yine bunu
Nisanlindan isticeksin .. hakkinizda hayirlisi olsun insallah cnm uzme kendini

Ben ekimin sonunda yani kurban bayramindan önce türkiyede olucam bakalim belki bana da alirlar kurban bayrami icin giyisi =)))

nisanlima para harcatayim birazcik :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…