- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.101
canim kske sirf aileden dolayi olsa dertler...ben kendimi yemin ediyorum 5 yillik evliymis gibi hissediyorum. dügünle, gelecekle alakali hic bi fikrime saygi gösterilmiyor...hic bi arzum gerceklesmiyor bunun üstüne bagirip cagiriyor nisanlim bana...kendimi zorla evlendiriyormusum gibi hissediyorum...nisanlilik dönemini nazlanarak, tatli tatli cilveleserek gecirmek yerine hergün üzüntüyle geciyor. hic bi güzel söz duyamiyorum ben söylemedikce...cok üzülüyorum her gece yüzümü yastiga gömüp agliyorum agliyorum agliyorum
kızlar markafonide nevresim takımları var dahaa önce de almıştım gayet kaliteliler ihtiyacı olan bir baksın derim
kızlar markafonide nevresim takımları var dahaa önce de almıştım gayet kaliteliler ihtiyacı olan bir baksın derim
canim kske sirf aileden dolayi olsa dertler...ben kendimi yemin ediyorum 5 yillik evliymis gibi hissediyorum. dügünle, gelecekle alakali hic bi fikrime saygi gösterilmiyor...hic bi arzum gerceklesmiyor bunun üstüne bagirip cagiriyor nisanlim bana...kendimi zorla evlendiriyormusum gibi hissediyorum...nisanlilik dönemini nazlanarak, tatli tatli cilveleserek gecirmek yerine hergün üzüntüyle geciyor. hic bi güzel söz duyamiyorum ben söylemedikce...cok üzülüyorum her gece yüzümü yastiga gömüp agliyorum agliyorum agliyorum
Deryacım günaydın bu model güzel olur. Hem sade hem şık.kızlar günaydın, çok acilll yardım istiyorum..
benim banyom siyah beyaz, yerler de siyah beyaz damalı...
aşağıdaki paspas takımlarından hangisini alayım sizce?
Eki Görüntüle 256047
sağol canım, karar veremedim, vazgeçtim almaktan:44:deryacim bence bu güzel
bunu al derim
ben daha önce aldım markafoniden çok güzel geldi..bende aldım bekliyorum bakalım nasıl gelecek:)
günaydın, iyilik senden naber?günaydin kizlar nasilsiniz?
canım nerelerden baktın gelinlik? fiyatlarda uygun dediğin ne kadar?
Derya sagol bende iyiyim iste calisiyorum aksam olmasini bekliyorum =)
emyay hayirlisi olsun insaAllah :S
kizlar bizim de dün 14üncü ayimiz dolduuu
aynen ya akşam gelse biran önce
nice aylara canım :)
eveeet benim daha iki saat ev yolum var bide =S
sagoool tesekkür ederim
bu sefer ben hatirlamadim bile o hatirladi yerim onu beeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?