2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar markafonide nevresim takımları var dahaa önce de almıştım gayet kaliteliler ihtiyacı olan bir baksın derim

canım kendini yıpratma. öyle ağlayıp kendini harap da etme. biraz sen kendini geri çek bence. sen de güzel sözler söyleme. nişanlın nasıl davranıyorsa öyle davran. yani bişeyler dene. farklı davranışlar falan. bir gör bakalım sen ne yaptığında nasıl tepki görüyorsun

kızlar günaydın, çok acilll yardım istiyorum..
benim banyom siyah beyaz, yerler de siyah beyaz damalı...
aşağıdaki paspas takımlarından hangisini alayım sizce?

canım benim ne kadar zor bir durum. Hadi ailesi olsa tamam dersin ama daha niaşnlıyken böyle olması çok kötü. Umarım herşey düzelir.

günaydın kızlarrr.nasılsınız.ben kendi adıma ehh işte.aynıyım hala ne küs ne barışık saçma sapan dewam ediyoruz bi kör döğüşü
takmamaya calışıyorum.
dün kadın nişanlıma diyomuşki bilerek açmıyo biliyorum ne zaman aranız bozuk olsa benm telefonlarımı acmıyo diyomuş hiç açmamazlık yapmadım şu 2 gün hariç yaaaa böyle nankör olur bi insan
neyse böylesi daha iyi.
düşündüm de bana hediyeler gönderse arasa sorsa annemi arasa bilmem ne ilerdede karşılıgını bekler değer görmek ister.
ama böyle güzel yapmasın bakalım bende mesafeli olurum bi arkadasında dediği gibi yeri ve zamanı gelince lafı çakarım olur biter.

Gunaydın arkadaşlar..
Yardımınıza ıhtıyacım var ..yemek odam ve koltuklarım beyaz..zigon sehpa almak ıstıyorum ama ıcımı sinen lake beyaz bişi bulamadım .ider mobılyada begendım 1 tane bıde evgör sıtesınde var ama baska nerelerden bulabılırim?

Derya sagol bende iyiyim iste calisiyorum aksam olmasini bekliyorum =)

emyay hayirlisi olsun insaAllah :S

kizlar bizim de dün 14üncü ayimiz dolduuu

günaydın kızlarrrrr....kaynana sorununu takmamaya çalışın herkesin muhakkak bu dönemde sorunları olucaktır en güzeli pekte önemsememek birde ne olursa olsun nişanlınız arkanızdaysa gerisi çokta önemli değil bence

canım nerelerden baktın gelinlik? fiyatlarda uygun dediğin ne kadar?

en fazla iki milyara kadar cnm çok harika modeller yeni açılan bir yer olduğundan fiyatlar gayet uygun iki aya kadar yeni sezon modeller geliceni söylediklerinden şu an ayırtmadım...zaten gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum ben:)

Canım yaa üzme tatlı canını,arkadaşların dediği gibi farklı davranmaya çalış ne bileyim o mesaj yazmadan yazma yazarsa tek bi mesajla kısa cevaplar ver,özlediğini ya da sevdiğini dile getirme ondan önce biliyorum çok zor oluyo ben hep yazmıycam diyorum yine dayanamıyorum ama denedim kaçan kovalanır misali sen üstüne düştükçe onlar kız gibi naz yapıyo... Mesela hep denerim eger kavgada sucsuz olsam bile ilk yazan güzel soz eden ben olursam nişanlım kavgayı büyütüyo söyle böyle diye naz yapıyo nerdeyse ama sucluyken bile yazmadığımda telefonlerına cıkmadıgımda hep özür dileyen o oluyo valla bak zor ama yine de denemelisin sana değer verip vermediğini ancak boyle anlayabilirsin:85::85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…