2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

nişanlım adetleri bilmiyoki.
ona alman gerekiyoda diyemem ki annesialsın o niye ediyo masrafı
salihacım sağol canım gülümsettin beni valla
ne bilim kızlar sizde haklısınız ama bilmiyorum ailem bana değer verildiğini görmek istiyo.ama sıra bendeeeee.
adam aradı demin yine duymadımkiiiiiiiii

canım benim ne kadar zor bir durum arada kalmak. Ne olusa olsun eğer nişanlını seviyorsan o kadın dediğin kişi onun annesi belki cahilliği belki başka bir sebepten dolayı sana nasıl davranırsa davransın sen ona uygun bir şekilde ama saygı çercevesinde davranmak gerek diye düşünüyorum. İlerde bu günler geçer ama senin içindeki soğukluk hep kalır. Önemli olan nişanlınla sorun yaşamaman çünkü onun sana değer vermesi gerekiyor. Gerisi senin elinde

ah canım benim genelş böyle ya üzme kendini lafta çok seviyolar gelinlerini hadi ya bizimde abimin bebeği oldu hiç aramadı bile bende bi kandilde kontör yoktu arayamamıştım beni sevmiyomu ben onu çok seviyorum falan oğluna hemen yetiştirmiş bide yani evden cebini aramıştım kntrüm yok diye kapalıyı yine suç bana kalmıştı bide yani kayınpederimi aramıştım yani onuda ayrı aradım kapalıydı ama beni aramadı oldu ne diyeyim ya fazla kafaya takmamak lazım biz herşeyi nişanlımla alıyoruz valla yoksa hiç bişey alınmaz çünkü nişanlım çalışıyo alıyoz yani

malesef nişanlımda çok değer veriyo denilemez.hatta annesinin aramamaını savundu bile dün şok oldum ya.
neymiş bayram gün öğleden sonra fındıga gitmişler.sabah arasaymış diyorum sabah sabah annenimi arasın diyo.ben aradıgımda saat 9 du kahvaltı yaptık dedim herkesin ayakta oldugunu biliyodu diyorum işte zamanı olmadı o gün ev ttemizledi diyo.aksam nerdeydi diyorum yorgundu uyuyakalmış diyo.
tamam kes sesini böle saçma sapan svunma yapcaksan konuşmayalım lütfen dedim kapattım o da batıyo artık sinirlerim hat safhada yaaa

kızlar selamlar nasılsınız:)

bugün gelinlik baktım çok uygundu ya fiyatları bindallıda hediye veren butikler var çok iyi

canım çok üzüldüm durumuna..tabiki senin kimsenin aldığı iki parça şeye ihtiyacın yok adet bu sonuçta eğer bu işlere giriyosan üstüne düşen sorumluluklarıda yapmak zorundasın sen üzülme onlar ne kadar değer gösteriyosa sende o kadar göster bence...

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm durumuna..tabiki senin kimsenin aldığı iki parça şeye ihtiyacın yok adet bu sonuçta eğer bu işlere giriyosan üstüne düşen sorumluluklarıda yapmak zorundasın sen üzülme onlar ne kadar değer gösteriyosa sende o kadar göster bence...

kızlarrrrrrrrr ben çıkamıorum işin içindennn bir türlü beyaz eşyalarıma karar veremedim boshmu sımens mı alsam boshun siyah buzdolabını çok beğendim gittim gördüm gayet güzel ama kullanımı nasıl bilemiorumm mutfağım ankastre siyah buzdolabı uyumlu olur die düşünüorum :26::97:

bence beyaz tercih etmelisin siyah pek kullanışlı olmaz gibi

Aman yaa ne diyim şimdi bilemiyorum ki tatlım halıyle annesını savunacak tabi ama buldugu mazaretler yeterli değil, siz severek mi nişanlandınız mervecim? yoksa görücü usullümü oldu? eger severek olduysa kayınvaliden bazı seylerı nasılsa oldu bu ıs evlencekler diyerek pek onemsemıyo olabılır canım cunku bız severek nısanlandık bı kez bayanlar geldi ben anneme uzatmaya gerek yok ıkıncde istemeye gelırler gibisinden konustum bıde tasınma ısımız vardı ıkıncıde ısteme oldu, annem sımdı en ufak sorumsuzluklarını gordugunde senın yuzunden oldu uc dort kez geleceklerdı kapımıza sımdı bı kez gıttık verdıler kızı dıyolar diyerek bana kızıyo, yani anneme gore zor ulasılan degerlı olur mısalı bazı gorenekler unutulunca sevıyolar ya nasılsa olacak bu ıs deyıp umursamayabılıyo erkek tarafı...
ayy ne uzun cumle oldu yaa oyle bisey işte takma sen kaynananı ama nısanlın deger vermeli vermıyorsa sımdıden hıc dusunmeden annesını savunursa ilerde cıkacak problemlerde de senı savunamaz o zaman daha cok uzulursun bence tez vakit bu durumu konusun akıl vermek değil ama beni o zor günlerimde nişanlımın desteği,ailesi için ona soylediğim onca kırıcı soze ragmen yanımda oluşu yeniden barışmamı saglamıştı, dilerim ki sen de boyle asarsın bunları:26::26::26:

ayyy ben yokken neler olmuş neler. kzlar şu kaynanaları takmamaya çalışın biraz. malesef onlar öyleler yapacak bişey yok. olsalar dert olmasalar dert. bakın benim ne anne var ne kaynana. keşke bi tanesi olsaydı. neyseee. benim de yeğenim oldu yengemle bebişe bakıyorum o yüzden giremiyodum internete hiç. altıncı yeğen de geldi aile büyüyor iyice. darısı başımıza inşallah kızlar

i
çok üzüldüm canım yaşadıklarına, bayramda bi şi almaması falan değil ama üzüldüğüm çünkü bende 1,5 senedir nişanlıyım 3 bayram geçirdim bayram hediyesi almadılar bırak İstanbul'dalar ben Bursadayım gelmediler bile görmeye beni çağırdılar neyse ben takmıyorum düşünemeyebilir diyorum geçiyorum kafama takamam bayramda hediyeyi falan çünkü onun dışında çok iyiyiz muhabbetimiz çok iyi birgün babam birgün annem arıyor :) ama senin öyle değil sana soğuk, gidebilirsen yanına git dur bakalım ne durumda yanındayken belki farklı olur dene gör derim öyle bir ihtimalin varsa

emyaycim canim sakin takma keske nisanlinla paylasmasaydin bunu. bak biz yurt disinda yasiyoruz kalktik oraya gittik yasadiklari ülkeye,ile...buna ragmen bayramda ne annemi ne babami aradilar. ben aradigim halde bayram ve bayramdan sonra evde yoktular. bende mesaj cekmistim en son. ona bile dönmediler düsün artik hediye falan birak bekleme böyle seyler annen dogru demis sanki zorla veriolar gib oluo biliyorum ama laf sokacak cok seyin oluyo dogru zamanda dogru yerde lafi cakicaksin

kizlaaar ben geldimmm sabah okul sonra eve gel yemek ye pilates yap cok yoruldum bi saat uyuyup power plate e gidip geliciim ama selam vermek istedimmmmmmmm cok seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben geldimmmmmmm

yaaa kizlar nedir bu kaynanalarla oran sorunlariniz tatlislarim yaaa nisanlilik dönemini zehir ediyorlar resmennnn takmayin onlari okadr hosgörün ciddiye almayin söz konusu bile etmeyin asilliginizi bozmayin ya askitolarinizla olan muhabbetinize gölge düsürmeyinnn yapmayin bunu kendinizede sevdiceginizede bunlarin hepsi unutulur gecer gider ama nisanlinizla sizin icinizde bir ukte kalir

canim kske sirf aileden dolayi olsa dertler...ben kendimi yemin ediyorum 5 yillik evliymis gibi hissediyorum. dügünle, gelecekle alakali hic bi fikrime saygi gösterilmiyor...hic bi arzum gerceklesmiyor bunun üstüne bagirip cagiriyor nisanlim bana...kendimi zorla evlendiriyormusum gibi hissediyorum...nisanlilik dönemini nazlanarak, tatli tatli cilveleserek gecirmek yerine hergün üzüntüyle geciyor. hic bi güzel söz duyamiyorum ben söylemedikce...cok üzülüyorum her gece yüzümü yastiga gömüp agliyorum agliyorum agliyorum

tanyacım lütfen üzme kendini..bak bu yaşlar bu zamanlar bir daha gelmeyecek..biliyorum bazen insanın elinde olmuyor bazı şeyler..ozaman da bol bol dua etmek lazım..rabbim hayırlısını ver hayırlısı neyse onu göster diye..dilerim istediğin şey senin için hayırlıolur..sabretmek lazım..ALLAH sabredenlerle beraberdir..inş. her şey gönlüne göre olur..biliyorum o duyguları..insanın hayalleri yıkılır heves ettiği şeylerin bir anlamı kalmaz bazı zamanlar..ama sabır ve dua..dua her kapının kilidini açar..inş. çok çok mutlu olursun...hadi artık üzme kendini

canim benim ya ne desem bilemedim ama iki tarafta birbirini hosgörmelidir dilerim Allahtan bu üzüntülerin kisa zamanda son bulur tekrar mutlu mutlu askinla hazirlik yaparsinn :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…