- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.121
selam kızlarr kaç gündür yorgunlşuktan ölüyorum işe başladım cok sukur suanda bı fırsatını bulup girdimm ee ne var ne yokk bakalımm nasıl gıdıyo haırlıklarrr
Daha hazırlıklar başlamadı:s Ama bundan sonra başlıyoooorrrr:) Neler aldınız kızlar? Benim Tencere takımı,2 adet nevresim takımı,ütü ve annemin yaptığı danteller dışında başka bişey yok:s
Melekcim düğün ne zaman belli mi?
kızlar markafonide nevresim takımları var dahaa önce de almıştım gayet kaliteliler ihtiyacı olan bir baksın derim
Cnm benim daha belli değil ama ben ve nişanlım turizm sektöründe çalıştığımız için Ya sezon başı nisan gibi ya da sezon sonu ekim gibi düşünüyorum.Ama onlar ne düşünüyor bilmiyorum.Senin nişan ne zaman oldu? Düğün tarihini ne zaman konuştunuz?
Selam kızllaarrrr..... ne var ne yok bakiim?:97:
Benim moraller cok bosuk durduk yere nısanlımla atıstık...
Ya ama ben haklıyım kızlar yaa... Bu haftasonu erdeke gıdıcez bırlıkte cts gunu gıdıp bı aksam kalıp pazar oglen donucez hep onun ıcın plan yapıyoruz kac gundur... Hatta duyumlarıma göre bana tek taş almış onu da orda verecek sanırım.. Tabı benım heyecan doruktaydı taki dun aksama kadar... Dun aksam konusurken gıdıcez dımı dedım evet ablamlarla gıdıcez demez mı bana nevrim döndü resmenIkımız gıtmeyecekmıydık dedım... tamam ıste ne farkeder dordumuz gıtcez dıo bana ya tabı bır de 2 yasında bebeklerı Ya ne zaman plan yapsak bastan yalnız yapıyoruz sonra ablaları falanda eklenıyor bıktım artık yaa.. Gecen seferde ayvalık planımız vardı 2 ablası enıstelerı cocukları gıttık yıne yalnız degıldık.. sıkıldım artık kızlar yaa... haksız mıyım sızce??? Ben de sert cıktım bıanda... beraber gıtmek ıstemıyorum o zaman haftaya ıkımız gıderız dedım oyle deyınce bozulduu tabı dogal olarak ne farkeder anlamıyorum dedı ben de bence farkeder dedım... Cok sıkılıyor ıcım kızzllaarrr... Evlendıkten sonra da ablasıyla aynı sehırde oturcam o zaman da beraber plan yapcaz heralde benımkıne kalırsa Is-te-mı-yo-rum banane yaa bananee...
Kusura bakmayın cok yazdım canlarım yaa ıcım sıkıldı sıze dokeyım dedım...
can sıkıcı bi durum bende istemem insan bazen yanlız kalmak istiyo çünkü:)
[ı]zbyd canim yanlis anladin nisanlim zaten hatirladi =)
yani benden önce o hatirladi demek istemistim =)
Safagim da azaldi kizlar ama kac oldugunu unuttuuum[/ı]
Selam kızllaarrrr..... ne var ne yok bakiim?:97:
Benim moraller cok bosuk durduk yere nısanlımla atıstık...
Ya ama ben haklıyım kızlar yaa... Bu haftasonu erdeke gıdıcez bırlıkte cts gunu gıdıp bı aksam kalıp pazar oglen donucez hep onun ıcın plan yapıyoruz kac gundur... Hatta duyumlarıma göre bana tek taş almış onu da orda verecek sanırım.. Tabı benım heyecan doruktaydı taki dun aksama kadar... Dun aksam konusurken gıdıcez dımı dedım evet ablamlarla gıdıcez demez mı bana nevrim döndü resmenIkımız gıtmeyecekmıydık dedım... tamam ıste ne farkeder dordumuz gıtcez dıo bana ya tabı bır de 2 yasında bebeklerı Ya ne zaman plan yapsak bastan yalnız yapıyoruz sonra ablaları falanda eklenıyor bıktım artık yaa.. Gecen seferde ayvalık planımız vardı 2 ablası enıstelerı cocukları gıttık yıne yalnız degıldık.. sıkıldım artık kızlar yaa... haksız mıyım sızce??? Ben de sert cıktım bıanda... beraber gıtmek ıstemıyorum o zaman haftaya ıkımız gıderız dedım oyle deyınce bozulduu tabı dogal olarak ne farkeder anlamıyorum dedı ben de bence farkeder dedım... Cok sıkılıyor ıcım kızzllaarrr... Evlendıkten sonra da ablasıyla aynı sehırde oturcam o zaman da beraber plan yapcaz heralde benımkıne kalırsa Is-te-mı-yo-rum banane yaa bananee...
Kusura bakmayın cok yazdım canlarım yaa ıcım sıkıldı sıze dokeyım dedım...
sabah yattım yeni kalktım iyice düzensizleşti uykumm selam herkeseeee
İyi yaptın tatlım bize anlatmayacaksın da kıme anlatacaksın
Ama ben nu konuda yorum yapamıycam tatlım çünkü ben de u durumun tam tersını yasıyorum ve şikayetciydim biliyosun,nişanlım evde yalnız yasıyo ve her haftasonu dısarda gezme planları yerine evde romantik dakıka planları yapıyo ve ablalarıda ansızın evıne gelmeye kalktıkları ıcın yanlıs anlasılır diye gitmek istemiyorum ve hep kavga ediyoruz
Ama ssenin durum tersı olmuş ben nişanlımla başbaşa bi gece geçirmek gibi bi plan yapamam valla benimki akrep burcu çünküAma ablalar konusunda sana katılıyorum pek anlayışlı olmuyolar bazen benimkiler de nedense bizi yalnız bırakmaya bayılıyolar delimi bunlar diyorum bazen:44::44::44: ama gezmeye birlikte gitmek cok sıkıcı yaa karsıcık tavrını koy ilerde de aynısını beklemesınler
benimki de akrep burcuuu, bilirimİyi yaptın tatlım bize anlatmayacaksın da kıme anlatacaksın
Ama ben nu konuda yorum yapamıycam tatlım çünkü ben de u durumun tam tersını yasıyorum ve şikayetciydim biliyosun,nişanlım evde yalnız yasıyo ve her haftasonu dısarda gezme planları yerine evde romantik dakıka planları yapıyo ve ablalarıda ansızın evıne gelmeye kalktıkları ıcın yanlıs anlasılır diye gitmek istemiyorum ve hep kavga ediyoruz
Ama ssenin durum tersı olmuş ben nişanlımla başbaşa bi gece geçirmek gibi bi plan yapamam valla benimki akrep burcu çünküAma ablalar konusunda sana katılıyorum pek anlayışlı olmuyolar bazen benimkiler de nedense bizi yalnız bırakmaya bayılıyolar delimi bunlar diyorum bazen:44::44::44: ama gezmeye birlikte gitmek cok sıkıcı yaa karsıcık tavrını koy ilerde de aynısını beklemesınler
kıskanç görümce çok zor walla yaa, Allah yardımcın olsun canım:44:aynneenn oyle tatlımmkoydum tavrımı tatlıısııımm artık anlamıslardır heralde ıstenmedıklerını...
Ya gorumcem cok bılmıs bırı her konuda ıddaalasıyor benımle ben de sıkılıyorum.. zaten esıne sureklı yanımda laf sokuyor aynı zamanda nısanlıma da nısanlım bana romantık yaklasınca dalga gecıyor mesela kendı kocası o sekılde davranmıyor dıye kaldıramıyor cunku... cok KISKANÇ anlayacagınız uzere. sımdı o yuzugu gorse hemen kıskanclık yapar kocasına yanımda laf sokar ben de hıc sevmem oyle durumları...Cok sıkııccıııııı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?