2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

merhabalar.. bende 2012 gelini olacagım inşallah
daha dugun tarıhımız belli değil ama muhtemelen haziran sonunda veya temmuzun ilk haftasında olacak..
heyecanı şimdiden sardı:):79:

benim nişanlım evin tek çocuğu bi görümcem yok ama bazen olsaydı sanki iyi olurdu diyorum ama böyle sizden duyuncada belkide şanslıyımdır diyorum

Ahh Ahh İnş.

17 Haziranı tutacaktık ama Miraç kandili diye daha erkene aldık.
Olsun en ıyısını yapmışssınız

merhabalar.. bende 2012 gelini olacagım inşallah
daha dugun tarıhımız belli değil ama muhtemelen haziran sonunda veya temmuzun ilk haftasında olacak..
heyecanı şimdiden sardı:):79:

Bizde nişanlımla o ayları düşünüyoruz cnm.

yaaaaa şöyle bi bakıorumda genel olarak herkesin haziranda temmuz gibi düğünü benim mayısın ilk haftasıı acaba yağmur falan yağarmı açık salonda istiorus düğünü nişanlımda değiştirme artık dio

merabalar kızlar,bende inşaallah 2012 geliniyim.ben de kaygılıyım ya kızlar.ilk gecyi düşünüyorum.o geceden hamile kalmak istemiyorum,ilk gece gelinlikle nasıl abdest alıcam malum 2 rekatlık namaz var.duş almak istemem çünkü gelinliğimi aşkımın çıkarmasını istiyorum.lütfen cevaplar msnz

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun giremedimmm hicc(( cunkiiiiiiiiiiiiiiiiiii kocisim geldi yanimaaaaaa soslu makarna yaptim iki tabak yedi :)))) bayildi bayildi parmaklarini yedi :))) sonraa cok komik bisey yaptimm :) birbirlerimize ayak masaji yaptim ama cok komiktii ps3 oynadikk.. mac falan yaptikk:) ozlemisim yaaa ne zamandir bole yakit gecirmiyodukkk :)) bogusmali bir gun gecirdik :))) ...

baharcim cnm benimmmm haklisin valla bazen bizimkide ole benim haberim olmadan planlarimiza aileden biri katiliyoo :) sinir oluyorum .. ama iste bise demiyom nasil olsa evlendikden sonra aksam benim yanimda benimle uyucak diye diye hayali kurarakkk sorun etmiyorum :)))....

aramiza yeni katilan gelinciklerr hosgeldiniz sefa getirdinizz::)) hakkinizda hayirlisi olsunn
valla bende baktimda haziran ayi tam evlenme ayi olmus ha:)))) hadi baakalimmm bu arada aevlendikden sonrada baska tobik aacarsin dimi bahar:)) 2012 haziranda evlendik ya sonra:)))) diyeee resimlerimize koyarizzzz

canım ben hiç ik geceyi düşünmemiştim şimdi mesajını okuyunca aklıma geldi hiç bir fikrim yok bence evlenenlere sormak lazım

aman bence de sakın ilk geceden kalma :) bir sürü yolu var önlem almak lazım. daha gezin tozun hayatınızı yaşayın biraz.

cnm bir cok korunma yollari var.kalmazsin yani dikkat edersen. askin cikarsin gelingiini ole gir dusa o zaman :)) bide sagdan soldan yanlis bilgilendirilebilirsin.. en mantikli olan dugune 3 ay kala git doktora kontrolunu ol. hemde aklina gelen her soruyu sor.. senin icin daha sagliklisi olur :)

valla ben haziran ayında aldım.terlikleri filan birlikte hepsi 400 civarı tuttu.zaten erkek için gri aldım bayan için de lila tonlarında var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…