- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.141
Herkese merhaba; Bizde düğün salonumuzu tuttuk.
3 Haziran 2012 :)
Zaman çabucak geçsin hayırlısı ile :)
Aaaaaayyy gözün aydın tatlım yaaHerkese merhaba; Bizde düğün salonumuzu tuttuk.
aynen canım ya kı bız haftaıcı zaten gorusemıyoruz hıc bı haftasonumuz var... Zaten haftaıcı ablasıgıllerde kalıyor haftasonu da benımle yalnız kalsa nolcak sankı ama ben bılıyorum o davet etmedı onlar kendılerı bız de gelelım dedıler emınım buna... Hıc rahatsız eder mıyız yalnız kalmak ıster mısın dıye dusunen yok... Ama eger onlar geleceklerse ben gıtmyecegım...Kesın kararlıyım anlasınlar ıstemedıgımı...
Ahh Ahh İnş.
17 Haziranı tutacaktık ama Miraç kandili diye daha erkene aldık.
Olsun en ıyısını yapmışssınız
merhabalar.. bende 2012 gelini olacagım inşallah
daha dugun tarıhımız belli değil ama muhtemelen haziran sonunda veya temmuzun ilk haftasında olacak..
heyecanı şimdiden sardı:):79:
Herkese merhaba; Bizde düğün salonumuzu tuttuk.
tebrik ederim canım :):)Herkese merhaba; Bizde düğün salonumuzu tuttuk.
herkese mutluluklar. inş. bende o günleri görürüm[/QUO
amin canım inşallah senide en kısa zamanda bekliyoruz :)
canım ben hiç ik geceyi düşünmemiştim şimdi mesajını okuyunca aklıma geldimerabalar kızlar,bende inşaallah 2012 geliniyim.ben de kaygılıyım ya kızlar.ilk gecyi düşünüyorum.o geceden hamile kalmak istemiyorum,ilk gece gelinlikle nasıl abdest alıcam malum 2 rekatlık namaz var.duş almak istemem çünkü gelinliğimi aşkımın çıkarmasını istiyorum.lütfen cevaplar msnz
merabalar kızlar,bende inşaallah 2012 geliniyim.ben de kaygılıyım ya kızlar.ilk gecyi düşünüyorum.o geceden hamile kalmak istemiyorum,ilk gece gelinlikle nasıl abdest alıcam malum 2 rekatlık namaz var.duş almak istemem çünkü gelinliğimi aşkımın çıkarmasını istiyorum.lütfen cevaplar msnz
merabalar kızlar,bende inşaallah 2012 geliniyim.ben de kaygılıyım ya kızlar.ilk gecyi düşünüyorum.o geceden hamile kalmak istemiyorum,ilk gece gelinlikle nasıl abdest alıcam malum 2 rekatlık namaz var.duş almak istemem çünkü gelinliğimi aşkımın çıkarmasını istiyorum.lütfen cevaplar msnz
Tammam canım bakayım hemen nişanlım beyazı sever ama bornozumuz beyaz olmasın diye düşünüyoruz erkeğe gri gri,siyah,bir de koyu bordo mürdüme yakın o tonlar hoşuma gidiyor taçın ürününe bayıldım bugün baktım ne kadara aldın cnm sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?