- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.161
bebisleeeeeeeeeeeer ben geldimaramiza yeni katilan gelinciklerrrr hosgelmissslerrr sefa getirmislerrrr
ebrusuuum yaaa nasil sevindim nasil mutlu oldum bilemezsin tatlim Allahim evlenene kadar insallah bir cok kez böyle vakit gecirmenize izin verir :79::79::79::79::79:
banada azicik kaldi 5 gün sonra askimin kollarindayimmmm Allah nasip ederseeeee
bebisleeeeeeeeeeeer ben geldimaramiza yeni katilan gelinciklerrrr hosgelmissslerrr sefa getirmislerrrr
ebrusuuum yaaa nasil sevindim nasil mutlu oldum bilemezsin tatlim Allahim evlenene kadar insallah bir cok kez böyle vakit gecirmenize izin verir :79::79::79::79::79:
canım benimmm sende çok mutlu ol kocaişinin kollarından hiiiiiiiiiiiç kurtulama
aa seninde mi nişanlın asker canım benimde öyle :):) az kaldı benim şafak 9 hehuhuehuheuehuehuezaten kurtulamiyorum ne istir anlamis degilim ama kurtulmak ta istemiyorum zannedersemicim kipir kipir ama askitom yine hasta ya askerde ya yine hastalandi :2:
aa seninde mi nişanlın asker canım benimde öyle :):) az kaldı benim şafak 9 hehuhuehuheuehuehue
benimki de akrep burcuuu, bilirim
Hadi yaa o zaman beni çok iyi anlıyosundur canım seninki de böylemi acaba ya akrep burçları ayıptır söylemesi sekse en düşkün burçmuş herkes oyle diyo heryerde aynı şey yazıyo, valla benimki düğün tarihinide ertelediğimizden beri beni gezmeye götürmüyo gıcık hemen basbasa plan yapıyo hoşuma da gitmiyo değil ama sabretmemiz lazım diyorum günah diyorum bi şekilde ikna edip,uzak tutuyorum aşkımı ama daha cok var napcaz bilmiyorum,aşkım düz duvara tırmanmadan evleniris inşallah
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz =))
ebrum ne kadar sanlisin biliyormusuuunn..
gözün aydiiin az kalmis =)
benim daha 36 günüm var ='(
nazar degmesin kizlar...ne kadar mutlusunuz...
hosgeldin bebismmmm :)) cok tesekkur ederimmm hepimiz insallahhh hep bole zaman gecirirzzzz allahn izniyle
zaten kurtulamiyorum ne istir anlamis degilim ama kurtulmak ta istemiyorum zannedersemicim kipir kipir ama askitom yine hasta ya askerde ya yine hastalandi :2:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cnm benim umarim kocisinin ciddi biseyi yokturr gecmis olsunn insallah hemen iyilesirr az kalmis bak safagin bitiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?