2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Bu zamanda havaya güven olmaz ki. Geçen sene haziranda da sürekli yağmur yağmıştı. Bizim tuttuğumuz salonun üstü hem açılıp hemde kapanıyor. Hava ya göre artık :)

Günaydın Kızlar. 1 haftadır moralim çok bozuk. Nişanlım uzaklara gitti. 6 ay kadar da göremeyeceğim. Sesini bile duyamayacağım zamanlar olacak. Onu çok özledim ve bazen tek başıma çok zorlanıyorum. Topikte okuduklarımdan yola çıkarak şöyle bir sorum olacak. Asker yolu bekleyen gelincikler bu özleme nasıl dayanıyorsunuz? Neyseki çalışıyorum ama ya geceleri.Fikirlerinize ihtiyacım var.

günaydiiin gelincikler nasilsiniz bakalim?

ben yine isteyiiim..

ebrumm canim evet hepimiz sansliyiz ama benim gibi sevdiginden coook uzaktan olanlarin ici biraz buruk iste =(

prensesim sagol canim insaAllah bu bir ayida hemencik atlatirim da bende sonsuz a$kima kavusurum =)

Canim benim ben yurt disinda yasiyorum nisanlim türkiyede benim icin ilk bir kac ay coook zordu bu hasrete uzakliga dayanmak halen daha zor ama Allah bir sekilde sabir veriyor ve onu özlemek bile güzel oluyor bazen..

biz zor olani basariyoruz buna inaniyorum..

Evet gerçekten zor olanı başarıyoruz ve gereken sabrı da taşıyoruz içimizde. Ama bazen yokluğuna dayanamıyorum herşey yetersiz ve renksiz geliyor. Biz daha önce de bu kadar
süre ayrı kaldık işinden dolayı ve o zamanlarda çok zordu şimdi de zor. iletişimimiz sağlıklı olsa biraz daha iyi hissederim belki ama o da çok sağlıklı değil. zaten son kez bu kadar süre ayrı kalacağız. Bizim için geri sayım başladı öyle düşünmeye çalışıyorum. Ama yine de desteğin için sağol canım. Allah sevdiği insanlardan uzak olan herkese sabır versin.

Amin canim insaAllah.

Nisanlin nereye gidiyor peki?

Allah sanada sabir ve kolaylik versin canim.

bende yurtdisinda yasiyorum, cok zor senede bir kac kez görüsüoruz o kadar

ayrica suan da askerde askim, safak topicimizde birbirimizi avutuyoruz safak sayiyoruz eglenceli oluyor ceyizlerimizi paylasiyoruz yorumluyoruz

morelini bozma, sayili gün cabuk gecer derler hakkaten de öyle, ilik zamanlar zor oluyor ama sonra gercekten cabuk getigini anliyorsun

simdi kis da geliyor zaten günler kissaliyor yani daha cabuk gececek vatik ins

safak topicimize bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...kac-tezkereci-guzeller-6652.html#post20904745
.

Benim nişanlım gemi kaptanı Denizlerde. Sağol canım benim. Sende türkiyeye gelin geleceksin sanırım. Umarım herşey çok güzel olur.

Ah anladim canim o zaman senin icin görüsmek gercekten zor oluyordur =( Ama olsun senin de dedigin gibi bu sefer son olacak ayriliginiz insaAllah =)) Birbirinize destek olun birbirinizi cok sevin uzaklara aldirmayin =)

Evet canim türkiyeye geliyorum bende 9 ayim kaldi hemen hemen.. Benim icin de hem hüzün hem sevinc bir arada olacak.. Ailemi burda birakicam o cok üzüyor beni ama napalim..

Ay canım benim çok sağol desteğin için. Benim balım asker değil ama topiğinize alırmısınız? Allah sana da sabır versin. İnşallah güzel günler bir an önce hepimiz için gelir.

Ay canım benim çok sağol desteğin için. Benim balım asker değil ama topiğinize alırmısınız? Allah sana da sabır versin. İnşallah güzel günler bir an önce hepimiz için gelir.

anim canim, ins güzel günler hepimizi beklesin, senin ki denizciymis olsun o da safak sayiyor, benimki de havaci, bende ordayim

.

Sabır anlayış ve dayanma gücümüz olmasa ikimizde çok daha zorlanırdık. Çok teşekkür ederim canım benim. zaman geçmiyor gibi olsa da 9 ay evlilik hazırlıkları için kısa bir süre
umarım çoğu şeyi halletmişsindir canım. Bazen aileden ayrılmak çok zor gelir benim babam derki biz öldükten sonra (Allah korusun) sana kim bakacak halin ne olacak diye
endişelenirler. Kendi hayatını kurman bizim mutlu eder derler. böyle konuşmaları beni üzüyor olsa da mutlu olmamızı istiyorlar. Güzel şeyler düşünmemiz gerekli.Hem gelirler seni görmeye sizde gidersiniz. Bu arada Türkiye.ye nereye gelin geliyorsun şehir olarak?

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fistiklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))

Evet canim 9 ay aslinda kisa bir süre hayirlisiyla atlatiriz insaAllah. =)

Kesinlikle cok haklisin. Benimkiler de öyle diyolar önemli olan senin mutlulugun. Ve bu cok dogru. Bende öyle olmasini isterdim. Cocuklarimin mutlu olmasi herseyden önemlidir.

Canim ben kocaeline gelicem insaAllah. Ekimin sonunda da ceyiz alis verisine gidicem ve yasayacagim sehri kendi gözlerimle görücem insaAllah.

Bir de ben dedigim gibi cok zorlandim uzaktan iliskimizi sürdürmekle. Ama nisanlim bana cok yardimci oldu hep anlayisla karsiladi. Onun sayesinde bu günlere kadar geldik diyebilirim =) O benden daha sabirli cünkü =))

Partnerler karsilikli bir birine yardimci oldumu herseyin üstesinden gelirler canim. Gerek uzaklik gerek baska bir konuda. Ben böyle düsünüyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…