- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.201
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fistiklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
hic sorma yaa
geldin bile, artik bizdensin
.
zor geçiyor ama geçiyor bi şekilde canım, ilk gittiğinde dünya başına yıkılıyor, yüreğine koskoca bir manda oturuyor, nefes alamıyorsun, hiç birşey yapmak istemiyorsun vs. vs. .....Günaydın Kızlar. 1 haftadır moralim çok bozuk. Nişanlım uzaklara gitti. 6 ay kadar da göremeyeceğim. Sesini bile duyamayacağım zamanlar olacak. Onu çok özledim ve bazen tek başıma çok zorlanıyorum. Topikte okuduklarımdan yola çıkarak şöyle bir sorum olacak. Asker yolu bekleyen gelincikler bu özleme nasıl dayanıyorsunuz? Neyseki çalışıyorum ama ya geceleri.Fikirlerinize ihtiyacım var.
hic sorma yaa
geldin bile, artik bizdensin
.
bir şafak güzeli dahagünaydin canim ben iyiyim sükür is yerindeyim aksam olmasini bekliyorum safak saymaya devam ediyorum =))
sen nasilsin?
günaydin canim ben iyiyim sükür is yerindeyim aksam olmasini bekliyorum safak saymaya devam ediyorum =))
sen nasilsin?
Evet canim 9 ay aslinda kisa bir süre hayirlisiyla atlatiriz insaAllah. =)
Kesinlikle cok haklisin. Benimkiler de öyle diyolar önemli olan senin mutlulugun. Ve bu cok dogru. Bende öyle olmasini isterdim. Cocuklarimin mutlu olmasi herseyden önemlidir.
Canim ben kocaeline gelicem insaAllah. Ekimin sonunda da ceyiz alis verisine gidicem ve yasayacagim sehri kendi gözlerimle görücem insaAllah.
Bir de ben dedigim gibi cok zorlandim uzaktan iliskimizi sürdürmekle. Ama nisanlim bana cok yardimci oldu hep anlayisla karsiladi. Onun sayesinde bu günlere kadar geldik diyebilirim =) O benden daha sabirli cünkü =))
Partnerler karsilikli bir birine yardimci oldumu herseyin üstesinden gelirler canim. Gerek uzaklik gerek baska bir konuda. Ben böyle düsünüyorum =)
zor geçiyor ama geçiyor bi şekilde canım, ilk gittiğinde dünya başına yıkılıyor, yüreğine koskoca bir manda oturuyor, nefes alamıyorsun, hiç birşey yapmak istemiyorsun vs. vs. .....
Ama zamanla azalıyor acın, şafak azaldıkça sen de hafifliyorsun...
Nişan hazırlığı çeyiz hazırlığı kk topikler iş güç fln derken oyalanıyorsun zaman geçiyor..
sana da çabucak geçer inşallah ...
aramıza hoşgeldin...
Hayırlısı canım. Bu çeyiz alışverişi de acayip sarıyor insanı. aldıkça alasım geliyor herşeye sahip olmak istiyorumzaten 2taraftan biri daha güçlü olmak zorunda. ve sanırım
erkeklere düşüyor güçlü olmak. özlemlerde sevenleri daha çok yakınlaştırıyor. O yüzden kesinlikle zamanı gelince belki de bu yaşadıklarımıza gülüp geçeceğiz.
aynen, çeyiz almak insanı çok mutlu ediyor gerçekten...Evet şuan ilk zamanlar ve gerçekten çok daha zor. ben kendimi her zaman güçlü bilirim ama bazen böyle sarsılıyorum. Çok sağol canım ya. Umarım çabuk geçecek zaten bu hazırlıklar
kafamı biraz dağıtıyor çeyiz canavarı gibiyim
inşallah tez zamanda kavuşursun canım, bizim şafaklarımız da sadece askerliğin bitmesi değil, sevdiklerimize kavuşmanın da şafağı... bi gelsin dakika yanından ayrılmıcam, ayrı günlerimizin acısını çıkartacağız...sorma canim ya zaten benim ceyiz topicime bakarsan hep ivir zivir aldim daha da aliyorum yani cok kötü bisey ama almiycam diyorum ama sonra alayim lazim olur bunu aliyim bunuda alayim bunuda bunudaa
canim evet kadinlar biraz daha duygusal olduklari icin erkeklere düsüyor güclü olma görevi onlar :82:
ebrum derya gelincikler benim safagim asker safagi degil ama :78: sevdigime kavusacagim günleri sayiyorum
sorma canim ya zaten benim ceyiz topicime bakarsan hep ivir zivir aldim daha da aliyorum yani cok kötü bisey ama almiycam diyorum ama sonra alayim lazim olur bunu aliyim bunuda alayim bunuda bunudaa
canim evet kadinlar biraz daha duygusal olduklari icin erkeklere düsüyor güclü olma görevi onlar :82:
ebrum derya gelincikler benim safagim asker safagi degil ama :78: sevdigime kavusacagim günleri sayiyorum
AmiiiiiiiiiinnnnnnnnGünaydın kızlar:)
Allah bütün şafak sayanların yardımcısı olsun ve tez zamanda kavuşun kocişlerinize :)
Günaydın kızlar:)
Allah bütün şafak sayanların yardımcısı olsun ve tez zamanda kavuşun kocişlerinize :)
balbtb canim ben seneye yazin geliyorum Allahin izniyle.. bakalim türkiye de yasam nasil olacak benim icin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?