2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

zor geçiyor ama geçiyor bi şekilde canım, ilk gittiğinde dünya başına yıkılıyor, yüreğine koskoca bir manda oturuyor, nefes alamıyorsun, hiç birşey yapmak istemiyorsun vs. vs. .....
Ama zamanla azalıyor acın, şafak azaldıkça sen de hafifliyorsun...
Nişan hazırlığı çeyiz hazırlığı kk topikler iş güç fln derken oyalanıyorsun zaman geçiyor..
sana da çabucak geçer inşallah ...
aramıza hoşgeldin...

hic sorma yaa

geldin bile, artik bizdensin

.

günaydin canim ben iyiyim sükür is yerindeyim aksam olmasini bekliyorum safak saymaya devam ediyorum =))

sen nasilsin?
bir şafak güzeli daha

Hayırlısı canım. Bu çeyiz alışverişi de acayip sarıyor insanı. aldıkça alasım geliyor herşeye sahip olmak istiyorum zaten 2taraftan biri daha güçlü olmak zorunda. ve sanırım
erkeklere düşüyor güçlü olmak. özlemlerde sevenleri daha çok yakınlaştırıyor. O yüzden kesinlikle zamanı gelince belki de bu yaşadıklarımıza gülüp geçeceğiz.

Evet şuan ilk zamanlar ve gerçekten çok daha zor. ben kendimi her zaman güçlü bilirim ama bazen böyle sarsılıyorum. Çok sağol canım ya. Umarım çabuk geçecek zaten bu hazırlıklar
kafamı biraz dağıtıyor çeyiz canavarı gibiyim

sorma canim ya zaten benim ceyiz topicime bakarsan hep ivir zivir aldim daha da aliyorum yani cok kötü bisey ama almiycam diyorum ama sonra alayim lazim olur bunu aliyim bunuda alayim bunuda bunudaa

canim evet kadinlar biraz daha duygusal olduklari icin erkeklere düsüyor güclü olma görevi onlar :82:

ebrum derya gelincikler benim safagim asker safagi degil ama :78: sevdigime kavusacagim günleri sayiyorum

aynen, çeyiz almak insanı çok mutlu ediyor gerçekten...

inşallah tez zamanda kavuşursun canım, bizim şafaklarımız da sadece askerliğin bitmesi değil, sevdiklerimize kavuşmanın da şafağı... bi gelsin dakika yanından ayrılmıcam, ayrı günlerimizin acısını çıkartacağız...

aynen gerçekten ama ben önce büyük olanları halletmeye çalışıyorum. araya küçüklerden de sıkıştırıyorum canım senin çeyiz topiğine bakmıştım güe güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım. herşey zamanla olur diyorum ama içimde birşey beni baştan çıkartıyor zamana bırakamıyorum. kesin olarak ne zaman geleceksin peki.

evet deryacim haklisin.. safak safaktir iste.. Allah hepimizi kavustursun insaAllah sevdiklerimize..

balbtb canim ben seneye yazin geliyorum Allahin izniyle.. bakalim türkiye de yasam nasil olacak benim icin =)

şafak sayan gelincikler inşallah çarçabuk biterde kavuşursunuz sevdiklerinize bende iyi bilirim çok zordur 15 ay bekledim ben ama gelince niye okadar üzülmüşüm diceksiniz emin olun

slmmm gelincıklerrr ne kadar uzun zaman olduu buraya gırmeyelıı ama gercekten cookkk yoruluyorumm eve gelince yemek falan sonra uykuuu fecıı yanii ee ne varr ne yokkk yenii katılan gelincıkler hosgelmişlerrrr:)))suan işteyımm eve gıdınce okuyamadıgım sayfalarıı okucam insallahhh:))

merhabaaa gelinciklerrr tez vakitte kavuşursunuz inşallah kocişlere sizi anlayabiliyorum ben sabahtan akşama kadar görmüyorum yinede özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…