- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.221
Bu zamanda havaya güven olmaz ki. Geçen sene haziranda da sürekli yağmur yağmıştı. Bizim tuttuğumuz salonun üstü hem açılıp hemde kapanıyor. Hava ya göre artık :)
selam kızlar yarın öğretmenlik içinn iş görüşmem ver dua edin bana da iyi bir köyde çalışayımm hepinizi öpüyorummmm
benimki atarsa iki kihkihkih
ıyı aksamlr kızlrrr merhaba herkze bende asker yolu bekleyenlerdnm ıns askerdn gelınce bende Allah nasp kısmet edrse 2012 gelını olmak ıstyrm
canlarııııııııııım çook uzun zamandan beri yokum hepinizden ayrı kaldım özledim amaabenim nişanım yaklaştı iki hafta sonra falan istemeye gelicekler sonra hazırlıklar falan çok heyecanlıyım.nişandan sonra düğünümüze 5-6 ay kalıyo nişan kıyafetimi ve hazırlıkları sizlerle paylaşıcam hepinizi öpüyorummmm
Hoşgeldin. Herşey gönlüne göre olsun.ıyı aksamlr kızlrrr merhaba herkze bende asker yolu bekleyenlerdnm ıns askerdn gelınce bende Allah nasp kısmet edrse 2012 gelını olmak ıstyrm
canlarııııııııııım çook uzun zamandan beri yokum hepinizden ayrı kaldım özledim amaabenim nişanım yaklaştı iki hafta sonra falan istemeye gelicekler sonra hazırlıklar falan çok heyecanlıyım.nişandan sonra düğünümüze 5-6 ay kalıyo nişan kıyafetimi ve hazırlıkları sizlerle paylaşıcam hepinizi öpüyorummmm
hayirlisiyla canim benimmmkısa donem asker benımkıde ocakta gelıcek ıns hyrlısyla bende ozmn sızlerle paylasırm mtlulugmu hazrlıklrımı fln
Allah kavustursun bebeiiim su gibi gecer insallahıyı aksamlr kızlrrr merhaba herkze bende asker yolu bekleyenlerdnm ıns askerdn gelınce bende Allah nasp kısmet edrse 2012 gelını olmak ıstyrm
vaaaaaaaaaaav bebisssss bendensiiiiiin tüm parami geceliklere jartiyerlere harciyorumselam kızlar çok teşekkür ederimmmm
istediğim gibi bir köy olmadı malesef atama yapılana kadar evdeyimm bıktım artık 4 senedir valla yaaa....
ben de kendimi alışverişe verdim jartiyerli siyah gecelik aldımm
süper ya senin adına çok sevindim canım :) nişanlım izin kullandı ondan bir hafta uzadı
günaydin kizlar nasilsiniz?
hayirli cumalar dilerim..
ben yine is yerindeyim..
dün annem benlen ablama blender seti almis hediye olarak cok sevindim =)
benim nişanlım evin tek çocuğu bi görümcem yok ama bazen olsaydı sanki iyi olurdu diyorum ama böyle sizden duyuncada belkide şanslıyımdır diyorum
Herkese merhaba; Bizde düğün salonumuzu tuttuk.
3 Haziran 2012 :)
Zaman çabucak geçsin hayırlısı ile :)
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesin sen kuzum yaaa islerinmi yogun ?)
ben geldim gelincikler ama cok fena yogun islerrrrr baharciiimda yokkk
günaydin kizlar nasilsiniz?
hayirli cumalar dilerim..
ben yine is yerindeyim..
dün annem benlen ablama blender seti almis hediye olarak cok sevindim =)
Günaydıınnnn kıızzzzzzlaaaarrrrrrrrrrr ve hayırlı cumalar...
Bugün cuma ve ben cok mutluyum bugunun hemen gecmesını ıstıyorum cunku yarın aşkitomla erdeke gıdıyoruzzz bır gece kalıcaz yüzcez yüzcez gelcezAslında gecen gun anlattıgım olaydan dolayı gıtmıcektım ama sonra askım cok ısrar edınce kıramadım... Ama ben yapacagımı bılıyorum elbet ablasıyla yalnız kalıcaz Cadı gelin miyim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?