- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.241
Günaydıınnnn kıızzzzzzlaaaarrrrrrrrrrr ve hayırlı cumalar...
Bugün cuma ve ben cok mutluyum bugunun hemen gecmesını ıstıyorum cunku yarın aşkitomla erdeke gıdıyoruzzz bır gece kalıcaz yüzcez yüzcez gelcezAslında gecen gun anlattıgım olaydan dolayı gıtmıcektım ama sonra askım cok ısrar edınce kıramadım... Ama ben yapacagımı bılıyorum elbet ablasıyla yalnız kalıcaz Cadı gelin miyim ne
Günaydın herkese...
baharcım iyi tatiller, iyi eğlenceler...
Erdek yakınlarında bizim de yazlığımız var, güzeldir oralar, özledim walla
Bırak cadı desinler, senin canını sıkmalarına izin verme...
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canim benimmm cok gecmis olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((( dikkat et kendinee tatlimmmm cok yogun caliyosan belki o yuzdende olmusturrr..... yorma kendini iyice dinlenseydin tatlim cok uzuldum valla ( bende diyorum bu fistik nerde hic girmediii ... ((( suan insallah iyisindir cnm benim... ama mutlu olmana sevindim bakk guzel bi hafta sonu seni bekliyorrrrr.... pazartesi hemen bize olan biteni anlat:) nasil gecti diyee bide tektas aldi galiba eniste onuda takarsa hemennn gormem lazimm ona gore:))))))))))))))))))))))
baharcım iyi tatiller yanınızda kim olursa olsun sevgilinle bir tatil süper olacak. sen cadılığını göster alışmasın öyle görümcen sizinle her yere gelmeye:)
pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.
günaydin kizlar nasilsiniz?
hayirli cumalar dilerim..
ben yine is yerindeyim..
dün annem benlen ablama blender seti almis hediye olarak cok sevindim =)
günaydın gelincikler:)
hayırlı cumalar ve inşallah güzel bir gün geçiririz:)
Günaydıınnnn kıızzzzzzlaaaarrrrrrrrrrr ve hayırlı cumalar...
Bugün cuma ve ben cok mutluyum bugunun hemen gecmesını ıstıyorum cunku yarın aşkitomla erdeke gıdıyoruzzz bır gece kalıcaz yüzcez yüzcez gelcezAslında gecen gun anlattıgım olaydan dolayı gıtmıcektım ama sonra askım cok ısrar edınce kıramadım... Ama ben yapacagımı bılıyorum elbet ablasıyla yalnız kalıcaz Cadı gelin miyim ne
.
GÜNAYDIIIIIIN 2012´nin güzel gelinlerii
keyifler nasil??.
Günaydın canımkeyifler haftasonu olması sebebiyle çok güzel. Umarım sende iyisindir
çook teşekkürler tatlımoh ne güzel heyecanlar
Hoşgeldin. Herşey gönlüne göre olsun.
Allah tamamını erdirsin. umarım hep ve çok mutlu olursun
GünaydınÖncelikle geçmiş olsun. Kendine dikkat et. veee tabi iyi tatiller. herşey gönlünce olsun. Allah mutluluğunı bozmasın
naberr kızlarr hepinizin cuması mubarek olsun insallahhh:)) valla varlıgım yoklugum bır galıba benımmm((( baharcımm tatıll gunluklerınıı beklıyoruzzz anlatırsınnartıkınn :)))
canım üzme kendini insanlıktır belkide kendi içinde kötü günler geçiriyodur bi sıkıntısı vardır paylaşamıyodur eskiden nasıl biriydi çokmu farklı davranıyorkizlar ben hic iyi degilim bundan sonra iyi olacagimi da hic sanmiyorum...
nisanlimla olan meseleyi biliyosunuzdur...aramiza iyice bi sogukluk girdi...ben en son bana o dügün salonu yüzünden bagirinca cok kirildigimi, bircok seyi hazmedemedigimi söylemistim...birde ben türkiyedeyken sokak ortasinda bana bagirip kolumu cimdiklemisti, izi hala duruyor her gördügümde gözlerim doluyorbu olayi da hic unutamiyorum bunun icin de hic özür dilemedi ve hala beni cok sinirlendirdin diyor.
annem hasta bu hafta ufak bir ameliyat gecirdi bunu bildigi halde anneme bi gecmis olsun demedi. annesi babasi zaten bayramda da aramamislardi...
is bulmustu 2 gün sonra yol göstermisler bütün erkeklere (cagri merkezinden dolayi kadinlari tercih etmisler öyle söyledi)...
bide bana diyor ben is bulamazsam evlenemeyiz agustosta.
herhalde benim agustos disinda da herhangi bir tarihte evlenebilecegimi düsündü bilmiyorum ama hic sanki artik istemiyormus gibime geliyor. bunu bikere söylemistim ona demistim sen istemiyosun sanki bana bagirmisti sacmalama diye. ama ne güzel söz söylüyor, ne hayallerini paylasiyor ne baska bisey.
hergün agliyorum her gece uyumak icin kivraniorum
canım üzme kendini insanlıktır belkide kendi içinde kötü günler geçiriyodur bi sıkıntısı vardır paylaşamıyodur eskiden nasıl biriydi çokmu farklı davranıyor
canim askerden geldikten sonra böyle oldu..biz yaklasik 2 senedir birlikteyiz ben yurtdisinda o istanbulda. ocak ayinda askerden geldi. 1 günlügüne yanina gittim iyiydik. nisan ayinda nisan icin gitmeden 1 hafta önce bi olayi yanlis anlamasindan dolayi benden ayrildi. 2 gün yalvardi annemden özürler diledi. cok sevdigim icin gittim nisanlandim. nisandan sonra hepten birseyler oldu. gecen ay gittigimde sürekli kavga ettik cocuk gibi tavir yapip benimle 1 gün boyunca konusmadigi zamanlar oldu...millet gelin gelecek diye sevinir heyecan hazirlik yapar ben ne annesinden en babasindan ne kendisinden kiymet görüyorum
canim askerden geldikten sonra böyle oldu..biz yaklasik 2 senedir birlikteyiz ben yurtdisinda o istanbulda. ocak ayinda askerden geldi. 1 günlügüne yanina gittim iyiydik. nisan ayinda nisan icin gitmeden 1 hafta önce bi olayi yanlis anlamasindan dolayi benden ayrildi. 2 gün yalvardi annemden özürler diledi. cok sevdigim icin gittim nisanlandim. nisandan sonra hepten birseyler oldu. gecen ay gittigimde sürekli kavga ettik cocuk gibi tavir yapip benimle 1 gün boyunca konusmadigi zamanlar oldu...millet gelin gelecek diye sevinir heyecan hazirlik yapar ben ne annesinden en babasindan ne kendisinden kiymet görüyorum
yok canlarim ben düzelecegine inandim simdiye kadar ama konusurken bile artik 10dk konusup kapatiyoruz bye diyerek. eskiden böyle kapatmamak icin caba gösterirdik kesinlikle böyle kapamazdik simdi hersey degisti. benim sucum ne diye düsünüyorum allahim sucum varsa göster bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?