2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

baharcım iyi tatiller yanınızda kim olursa olsun sevgilinle bir tatil süper olacak. sen cadılığını göster alışmasın öyle görümcen sizinle her yere gelmeye:)
pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.

aynen canım güzel oralar bır de bıze cok yakın :) Aynen artık kımsenın canımı sıkmasına ızın veremem bu saatten sonraaa Cok tesekkurler tatlısım bu aradaa

aynen tatlım tektas almıs bakalım goruceezz Pazartesi anlatırım tabıkı canım herseyı neler olup bıttıgını... cok sagol canım bu arada suanda ıyıyım ama kan almam gerekıyormus suanda da ben de hıc sevmem oyle seylerı usenırım yanı bır ara gıtmem lazım hastaneye... Kızılaya arka arkaya kan vere vere kanım kalmadı Ayyy bıran once bugun gecsın ıstıyoruumm...

baharcım iyi tatiller yanınızda kim olursa olsun sevgilinle bir tatil süper olacak. sen cadılığını göster alışmasın öyle görümcen sizinle her yere gelmeye:)
pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.

Cok tesekkurler tatlısımm yaa bakalım gorucez neler olup bıtecek Pazartesi anlatırım da bıran once yarın olsun dıye bakıyorum cok ozledımmm aşkımııııı

günaydin kizlar nasilsiniz?

hayirli cumalar dilerim..

ben yine is yerindeyim..

dün annem benlen ablama blender seti almis hediye olarak cok sevindim =)

Gunaydın canım Sanada hayırlı cumalar. Güle güle güzel günlerde kullan

günaydın gelincikler:)

hayırlı cumalar ve inşallah güzel bir gün geçiririz:)

Hayırlı cumalar her gününüz güzel geçsin

Günaydın Öncelikle geçmiş olsun. Kendine dikkat et. veee tabi iyi tatiller. herşey gönlünce olsun. Allah mutluluğunı bozmasın

.

GÜNAYDIIIIIIN 2012´nin güzel gelinlerii

keyifler nasil??.

Günaydın canım keyifler haftasonu olması sebebiyle çok güzel. Umarım sende iyisindir

naberr kızlarr hepinizin cuması mubarek olsun insallahhh:)) valla varlıgım yoklugum bır galıba benımmm((( baharcımm tatıll gunluklerınıı beklıyoruzzz anlatırsınnartıkınn :)))

Günaydın Öncelikle geçmiş olsun. Kendine dikkat et. veee tabi iyi tatiller. herşey gönlünce olsun. Allah mutluluğunı bozmasın

tesekkur ederım adaşım çok sagol Amin Allah cümlemizin mutluluğunu bozmasın inşallahhh...

naberr kızlarr hepinizin cuması mubarek olsun insallahhh:)) valla varlıgım yoklugum bır galıba benımmm((( baharcımm tatıll gunluklerınıı beklıyoruzzz anlatırsınnartıkınn :)))

yaa neden oyle dıosun cerenım ya bak ben de gıremıyorum arada sırada gırebılıyorum artık
senin de cuman mübarek olsun bu arada hayırlı cumalar canım benım...
Tatıl dedıgım 1 gece 2 gun canım benım fazla uzun bişi degıl kı ama olsun askımla gıdıcem ya o bıle bana yeter

selam kızlarr nasılsınızz???

ay ben çok mutluuyum yaa daha geçen hafta görüştük ama doyamamaıştık birbirimize yarın nişanlım geliyor denizlidennn

bu arada evlenince denizlide oturacak var mı???

yaa neden oyle dıosun cerenım ya bak ben de gıremıyorum arada sırada gırebılıyorum artık
senin de cuman mübarek olsun bu arada hayırlı cumalar canım benım...
Tatıl dedıgım 1 gece 2 gun canım benım fazla uzun bişi degıl kı ama olsun askımla gıdıcem ya o bıle bana yeter [/QUOTE]

olsun kuuzum oda yeter sana ayy insallahh ii gecerrr :)) gecekuşuu sevındımm yaa senınn adına. seni cokk ii anlıyorumm nasıl bıı duygu suan yasadıkların ama ben artık nişanlımıı hergun görüyorum cokk sukurr darısı senınn basına insallah

kizlar ben hic iyi degilim bundan sonra iyi olacagimi da hic sanmiyorum...
nisanlimla olan meseleyi biliyosunuzdur...aramiza iyice bi sogukluk girdi...ben en son bana o dügün salonu yüzünden bagirinca cok kirildigimi, bircok seyi hazmedemedigimi söylemistim...birde ben türkiyedeyken sokak ortasinda bana bagirip kolumu cimdiklemisti, izi hala duruyor her gördügümde gözlerim doluyor bu olayi da hic unutamiyorum bunun icin de hic özür dilemedi ve hala beni cok sinirlendirdin diyor.
annem hasta bu hafta ufak bir ameliyat gecirdi bunu bildigi halde anneme bi gecmis olsun demedi. annesi babasi zaten bayramda da aramamislardi...
is bulmustu 2 gün sonra yol göstermisler bütün erkeklere (cagri merkezinden dolayi kadinlari tercih etmisler öyle söyledi)...
bide bana diyor ben is bulamazsam evlenemeyiz agustosta.
herhalde benim agustos disinda da herhangi bir tarihte evlenebilecegimi düsündü bilmiyorum ama hic sanki artik istemiyormus gibime geliyor. bunu bikere söylemistim ona demistim sen istemiyosun sanki bana bagirmisti sacmalama diye. ama ne güzel söz söylüyor, ne hayallerini paylasiyor ne baska bisey.
hergün agliyorum her gece uyumak icin kivraniorum

canım üzme kendini insanlıktır belkide kendi içinde kötü günler geçiriyodur bi sıkıntısı vardır paylaşamıyodur eskiden nasıl biriydi çokmu farklı davranıyor

canım üzme kendini insanlıktır belkide kendi içinde kötü günler geçiriyodur bi sıkıntısı vardır paylaşamıyodur eskiden nasıl biriydi çokmu farklı davranıyor

canim askerden geldikten sonra böyle oldu..biz yaklasik 2 senedir birlikteyiz ben yurtdisinda o istanbulda. ocak ayinda askerden geldi. 1 günlügüne yanina gittim iyiydik. nisan ayinda nisan icin gitmeden 1 hafta önce bi olayi yanlis anlamasindan dolayi benden ayrildi. 2 gün yalvardi annemden özürler diledi. cok sevdigim icin gittim nisanlandim. nisandan sonra hepten birseyler oldu. gecen ay gittigimde sürekli kavga ettik cocuk gibi tavir yapip benimle 1 gün boyunca konusmadigi zamanlar oldu...millet gelin gelecek diye sevinir heyecan hazirlik yapar ben ne annesinden en babasindan ne kendisinden kiymet görüyorum

bende altı yıldır birlikteyim nişanlımla 15 ay asker yolu bekledim bende cnm ama allah razı olsun beş aydır gelmiş bi değişim görmedim kendisinde...üzülme bence herşey olacağına varır o sana değer vermiyosa sende verme ezdirme kendini

tanyacım çok kişiden duydum ben askerden geldikten sonra değiştiklerini bende çok korkuyodum...belkide atamamıştır o psikolojiyi üstünden...ben çıkıyorum sonra görüşürüz

canım benim çok kötü bir durum allah sana sabır versin. Umarım geçicic bir durumdur ve siz yeniden eskisi gibi olursunuz.

yok canlarim ben düzelecegine inandim simdiye kadar ama konusurken bile artik 10dk konusup kapatiyoruz bye diyerek. eskiden böyle kapatmamak icin caba gösterirdik kesinlikle böyle kapamazdik simdi hersey degisti. benim sucum ne diye düsünüyorum allahim sucum varsa göster bana

sakın kendini suçlama canım. allah senin için hayırlısı neyse onu versin şididen değer vermemeye başladıysa sonrarı hayır olsun canım. Ama sen umudunu kaybetme gün doğmadan neelr doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…