2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım. olmayacağı varsa olmaz zaten ama kalbini dinle gerçekten ne istediğine karar ver. ailene değer vermemesi çok kötü olmuş bence. ama düzelebilir böyle şeyler. sen içine kulak ver ve iyice düşün. hayatının en önemli kararlarından biri evlilik çünkü. hayatının geri kalanını etkileyecek bi karar. sakin kafayla düşünmeye çalış. nişanlınla da sakin konuşmaya çalış belki bir sorunu vardır. elinden geldiğince dikkatli davran şu ruh haliyle yanlış kararlar alma ihtimalin çok yüksek çünkü. dikkat et o yüzden canım

hoşgeldin canım. ne zaman düğün bellimi

hoşbuldum

allahım inşallah bi aksilik çıkmazsa daha isteme söz nişan olucak hepsi birarada kurban bayramnında düğün tarihi için o gün konuşucaz haziran temmuz gibi..

geçmişi okuyamadım sizin nasıl düğün tarihleriniz belli mi?

hayırlısı olsun. benim kesin değil bakalım. temmuz ya da ağustos olacak. benim birkaç yerde düğünüm olacağı için karar vermek zor oluyor.nişanım şahane oldu. düğün de kısmet artık. sadece nikahımın nerede nasıl olacağı ve nikahta giyeceklerimiz belli. ben kendim yapıyorum zaten o yüzden belli yani hazırlıklara başladınmı

Son düzenleme:

ne güzel cnm nişanın harika olmuş benim harika olmucak çünkü farklı şehirlerdeyiz birde maddi açıdan dolayı evde yapıcaz ve ev küçük hayırlısı bakalım..hazırlık olarak traş setlerini avondan ayarlamaya çalışıyorum işte beğendim sipariş etsem 65 tl tutuyor dahada eksikler kaldığı halde

nasıl yani cnm sen anlıyorsun heralde dikişten süper o zman yaşın kaç ben 22 yaşındayım

erkenden evleniyosun yani. ben 25 yaşına geldim az kaldı. ben tasarımcıyım canım. biz de ayrı ülkelerdeyiz. merak etme herkes anlayılı olursa sorun olmuyor. içini ferah tut. inşallah istediğin gibi olur herşey

tanyacım üzme kendini gördüğüm kadarıyla ilişkinizin biraz zamana ihtiyacı var hem nişanlın askerden gelmişş belki başka sorunları da varsır uygun zamanı bekliyordur açılmak için... kendini de yıpratma onun da üzerine gitme umarım en yakın zamanda düzelir her şey...

lavanta hoşgeldinnnn

iyi geceler

Bende inşallah 2012 gelini olacağım,şu anda nişanlıyım ama tayin olayları yüzünden henüz düğünün kesin tarihi belli değil.Benide aranıza alırmısınız :)

salihacım canım neamandır senin yazdıklarına rastlamıyodum 2 3 günlük okudum senin nişanlında akrepmiş he aynı kadewri paylaşıyoruz canım benim

iyi geceler

Bende inşallah 2012 gelini olacağım,şu anda nişanlıyım ama tayin olayları yüzünden henüz düğünün kesin tarihi belli değil.Benide aranıza alırmısınız :)
Tabiki hoşgeldin aramıza

İnş bu sıkıntıları en kısa zamanda halledersiniz belkide iş güç sorunundan dolayı psikolojisinden hafif yıpranmalar oldu bunlarda hallolur sen hıc merak etme uykunuda ziyan etme lütfen tanyacım... Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…