- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.261
yok canlarim ben düzelecegine inandim simdiye kadar ama konusurken bile artik 10dk konusup kapatiyoruz bye diyerek. eskiden böyle kapatmamak icin caba gösterirdik kesinlikle böyle kapamazdik simdi hersey degisti. benim sucum ne diye düsünüyorum allahim sucum varsa göster bana
merhabalar....
kısmetse bende 2012 de gelin olucam aranıza katılabilirmiyim ???
hoşgeldin canım. ne zaman düğün bellimi
hoşbuldum
allahım inşallah bi aksilik çıkmazsa daha isteme söz nişan olucak hepsi birarada kurban bayramnında düğün tarihi için o gün konuşucaz haziran temmuz gibi..
geçmişi okuyamadım sizin nasıl düğün tarihleriniz belli mi?
hayırlısı olsun. benim kesin değil bakalım. temmuz ya da ağustos olacak. benim birkaç yerde düğünüm olacağı için karar vermek zor oluyor.nişanım şahane oldu. düğün de kısmet artık. sadece nikahımın nerede nasıl olacağı ve nikahta giyeceklerimiz belli. ben kendim yapıyorum zaten o yüzden belli yanihazırlıklara başladınmı
ne güzel cnm nişanın harika olmuş benim harika olmucak çünkü farklı şehirlerdeyiz birde maddi açıdan dolayı evde yapıcaz ve ev küçük hayırlısı bakalım..hazırlık olarak traş setlerini avondan ayarlamaya çalışıyorum işte beğendim sipariş etsem 65 tl tutuyor dahada eksikler kaldığı halde
nasıl yani cnm sen anlıyorsun heralde dikişten süper o zman yaşın kaç ben 22 yaşındayım
hoş geldin lavantamerhabalar....
kısmetse bende 2012 de gelin olucam aranıza katılabilirmiyim ???
iyi geceler
Bende inşallah 2012 gelini olacağım,şu anda nişanlıyım ama tayin olayları yüzünden henüz düğünün kesin tarihi belli değil.Benide aranıza alırmısınız :)
İyi yaptın tatlım bize anlatmayacaksın da kıme anlatacaksın
Ama ben nu konuda yorum yapamıycam tatlım çünkü ben de u durumun tam tersını yasıyorum ve şikayetciydim biliyosun,nişanlım evde yalnız yasıyo ve her haftasonu dısarda gezme planları yerine evde romantik dakıka planları yapıyo ve ablalarıda ansızın evıne gelmeye kalktıkları ıcın yanlıs anlasılır diye gitmek istemiyorum ve hep kavga ediyoruz
Ama ssenin durum tersı olmuş ben nişanlımla başbaşa bi gece geçirmek gibi bi plan yapamam valla benimki akrep burcu çünküAma ablalar konusunda sana katılıyorum pek anlayışlı olmuyolar bazen benimkiler de nedense bizi yalnız bırakmaya bayılıyolar delimi bunlar diyorum bazen:44::44::44: ama gezmeye birlikte gitmek cok sıkıcı yaa karsıcık tavrını koy ilerde de aynısını beklemesınler
Tabiki hoşgeldin aramızaiyi geceler
Bende inşallah 2012 gelini olacağım,şu anda nişanlıyım ama tayin olayları yüzünden henüz düğünün kesin tarihi belli değil.Benide aranıza alırmısınız :)
kizlar ben hic iyi degilim bundan sonra iyi olacagimi da hic sanmiyorum...
nisanlimla olan meseleyi biliyosunuzdur...aramiza iyice bi sogukluk girdi...ben en son bana o dügün salonu yüzünden bagirinca cok kirildigimi, bircok seyi hazmedemedigimi söylemistim...birde ben türkiyedeyken sokak ortasinda bana bagirip kolumu cimdiklemisti, izi hala duruyor her gördügümde gözlerim doluyorbu olayi da hic unutamiyorum bunun icin de hic özür dilemedi ve hala beni cok sinirlendirdin diyor.
annem hasta bu hafta ufak bir ameliyat gecirdi bunu bildigi halde anneme bi gecmis olsun demedi. annesi babasi zaten bayramda da aramamislardi...
is bulmustu 2 gün sonra yol göstermisler bütün erkeklere (cagri merkezinden dolayi kadinlari tercih etmisler öyle söyledi)...
bide bana diyor ben is bulamazsam evlenemeyiz agustosta.
herhalde benim agustos disinda da herhangi bir tarihte evlenebilecegimi düsündü bilmiyorum ama hic sanki artik istemiyormus gibime geliyor. bunu bikere söylemistim ona demistim sen istemiyosun sanki bana bagirmisti sacmalama diye. ama ne güzel söz söylüyor, ne hayallerini paylasiyor ne baska bisey.
hergün agliyorum her gece uyumak icin kivraniorum
GünaydınnnnnBen işteyim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?