- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.281
günaydın kızlar. Nişanlım askerdeydi ve 1 hafta izin kullandığı için ayın 24 ünde gelicekti ama sabaha karşı 5.38 de aradı güneş doğdu dedi önce anlamadım ne demek istediğini sonra çığlık atarak ağladım 7 otobüsüne biniyorum dedi ben İstanbul'a gidiceğini beklerken önce Bursaya geliyorum dedi ben daha çok ağladım şuan o kadar mutluyum ki anlatamam size hala ağlıyorum sevinçten. Bu arada benim gibi bugün yarine kavuşan herkese gözünüz aydın diyorum
NEHİR bu arada şafağın kaç bakim
canım askerlik bitti artık izin değilhayırlı olsun cnm ben bilirim o askerden izne gelme heycanlarını çok güzel bi duygu bende hep ağlardım mutluluktan
melek desene bugün herkesin mutlu günübende bugün çok mutluyum allahın izniyle bugün yatak odamıza karar veriyoruz gidip bakıcaz aşkımla
canım askerlik bitti artık izin değil
günaydın kızlar. Nişanlım askerdeydi ve 1 hafta izin kullandığı için ayın 24 ünde gelicekti ama sabaha karşı 5.38 de aradı güneş doğdu dedi önce anlamadım ne demek istediğini sonra çığlık atarak ağladım 7 otobüsüne biniyorum dedi ben İstanbul'a gidiceğini beklerken önce Bursaya geliyorum dedi ben daha çok ağladım şuan o kadar mutluyum ki anlatamam size hala ağlıyorum sevinçten. Bu arada benim gibi bugün yarine kavuşan herkese gözünüz aydın diyorum
afedersin ben yanlış anlamışım o zaman senin şu anki mutluluğun kimsede yoktur cnm hadi inşlh allah bi daha böyle bi ayrılık yaşatmasınhiçbirimize
melek desene bugün herkesin mutlu günükarışmak gibi olamsın ama açık renk al koyu renk çok toz topluyor
estafurullah ne demek karışmak gibi olmasınbende o konuda tereddütteyim ama siyah istiyoruz açık renk güzel bulursam onuda alabilirim
sağol canım, seninde gözün aydın desene şuan birbirimizi çok iyi anlıyoruz, inş emeklerimize değer ve mutluluğumuz daim olur çünkü onlar gibi bizde her gün güneşin doğmasını bekledik, aradılar sevindik arayamadılar merak ettik üzüldük her şeye değer inş.ayy canım benım ya ne mutlu sana cok sevındım senın adına
Yarınle hıc ayrılmazsınız bundan sonra ınsallaahhhh...
Bugun ben de askıma kavusucammm o yuzden ben de cok mutluuyyuummmm
Tekrar gozunaydın canım benım....
canım siyah ağır duruyor tabi ama işte toz alma durumu olmasa dolabın içi bile tozlanıyor düşün, annemlerin siyah ondan biliyorum
sağol canım, seninde gözün aydın desene şuan birbirimizi çok iyi anlıyoruz, inş emeklerimize değer ve mutluluğumuz daim olur çünkü onlar gibi bizde her gün güneşin doğmasını bekledik, aradılar sevindik arayamadılar merak ettik üzüldük her şeye değer inş.
erkenden evleniyosun yani. ben 25 yaşına geldim az kaldı. ben tasarımcıyım canım. biz de ayrı ülkelerdeyiz. merak etme herkes anlayılı olursa sorun olmuyor. içini ferah tut. inşallah istediğin gibi olur herşey
inş canım çok sağol. bu arada evlenme metinine bayıldım :)Benımkı asker degıl tatlım bız de atlattık o gunlerı ama haklısın o konuda. :) Bak benım emeklerıme degdı bekledıgıme 7 yıldır sabrettıgıme degdı ınsallah senın de deger tatlım ınsallaahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?