2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydın kızlar. Nişanlım askerdeydi ve 1 hafta izin kullandığı için ayın 24 ünde gelicekti ama sabaha karşı 5.38 de aradı güneş doğdu dedi önce anlamadım ne demek istediğini sonra çığlık atarak ağladım 7 otobüsüne biniyorum dedi ben İstanbul'a gidiceğini beklerken önce Bursaya geliyorum dedi ben daha çok ağladım şuan o kadar mutluyum ki anlatamam size hala ağlıyorum sevinçten. Bu arada benim gibi bugün yarine kavuşan herkese gözünüz aydın diyorum

hayırlı olsun cnm ben bilirim o askerden izne gelme heycanlarını çok güzel bi duygu bende hep ağlardım mutluluktan

ayy canım benım ya ne mutlu sana cok sevındım senın adına
Yarınle hıc ayrılmazsınız bundan sonra ınsallaahhhh...
Bugun ben de askıma kavusucammm o yuzden ben de cok mutluuyyuummmm
Tekrar gozunaydın canım benım....

sağol canım, seninde gözün aydın desene şuan birbirimizi çok iyi anlıyoruz, inş emeklerimize değer ve mutluluğumuz daim olur çünkü onlar gibi bizde her gün güneşin doğmasını bekledik, aradılar sevindik arayamadılar merak ettik üzüldük her şeye değer inş.

Kızzlllaaarrrr çok mutluyyuumm çokkk... Akşam aşkım bana evlenme teklifi ettiiiii O kadar heyecanlandım ki bayılacaktım nerdeyseee Şimdi size aşkımın teklif metnini yazacağımmm Sizinle de paylaşayım dedim

Beceriksizin biriyim ben. Ne sana olan hislerimi anlatacak bir bestem, ne güzelliğini betimleyecek bir tablom ne de mısraları seninle akan bir şiirim var. Ama umudum, senle başlayan bir hikayem ve bana katılırsan mutlu sonla bitebilecek uzun soluklu bir romanım var.

Hayat denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken. Mutluluklar kadar sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gidiveriyor. Anlam kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe.

Sana anlatıyorum ya bana dair şeyleri, yüzümü de saklamıyorum hüznümü de, sende öyle. Sonra zaman tükeniyor ayrı yönlere gidiyoruz. Sanki bir kolum bir ayağım orada kalmış gibi, dengem yitmiş gibi oluyorum. Ben böyle tek başına dönüşler, ayrı yürüyüşler, tek yastıklı yataklarda sensiz uykular istemiyorum artık.

Rüyalarımdan gerçeğime, karanlıktan ışığa geçişime, gündüzden geceme, dünümden yarınıma ortak, sesime, nefesime, sensiz aciz bedenime destek, ruhuma, kalbime, beynime eş ol istiyorum. Gel hep benimle ol istiyorum.

Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak kapılar, kokunla dolu odalar, seni bende uyutacak yataklar istiyorum. Herşeyden çokta senle anlam bulan sıcacık bir yuva istiyorum.

Bir yuvamız olsun artık. Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu. Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun. İçinde sen ol, ben olayım, sevgi olsun, saygı olsun.

Gözlerindeki bana bakış, gülümsemendeki iyimserlik, huylarındaki yumuşaklık ve bedenindeki sımsıcaklık bana yeter. Öylece gel, kendince.

Seninle güldüm, seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık, bir anlık, bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım, tüm varlığımla sorsam sana; BENİMLE EVLENİR MİSİN???

Aşkım benim ya aşkkıııımmm bunları söylerken gözleri doldu sesi titredi... Ay kızlarr çok mutluyum yaa hele ki o yüzüğü çıkarıp benmle evlenir misin dediği an var ya dilim tutuldu resmen baktım kaldım yüzüne.. Gözlerim doldu sarıldım boynuna öptüm kokladım kokladııımmm Çok mutluyum çok darısı herkesin başınaa...

Benımkı asker degıl tatlım bız de atlattık o gunlerı ama haklısın o konuda. :) Bak benım emeklerıme degdı bekledıgıme 7 yıldır sabrettıgıme degdı ınsallah senın de deger tatlım ınsallaahh...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....

nehirde hoşbulduk canım..

hoşbulduk gece kuşu

hoşbuldum çağlacım 22

ohh ne güzel kıyafet işi bence en zorlarından bitanesi ben tanışma için gelceklerinde bütün mağazaları gezmiştim şimdi nişan için hepsini gezerim insan şık olmak istiyor birde küçük bizim burası aa ne giymiş ne etmiş saçı nasıl gibi dedikodu fırtınası çok ee insan hali ile çok güzel şık olmak istiyor..

biraz önce dedim ya küçük biizm burası ..aslında evde kaldım bile kartladım bile onlara göre annem bile geçen gün lavanta yaşın geçiyor genç değilsin sen artık gibi dedi üzüldüm ya insanı zorla bunalıma sokuyorlar..

neyseki haytıma aşkım girdide dillerinden kurtuldum her gittiğim yerde evlenmiyormusun denmesinden sıkılmıştım

inşallah herkesin istediği gibi olur 1 kez yaşıcaz sorunsuz güzel hatıralar olarak kalır ..ama bizim taraf yok şöyle olur böyle olur aman şunu yapma aman bunu yapma etkilemeye çalışıyorlar çok ayyy sabah sabah çok melankolik yazdım haa

buarada nişan teleşı başladı ama banada evlilik teklifi gelmedi...baharyayla tebrik ederim cnm darısı başıma inşallah bi teklif gelir umarım

nişanlısı askerden gelen arkadaşın nickini hatırlamıyorum hadi gözünaydın allah birdaha ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…