- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.461
lavanta .... benim bilgidim sey... nisanda oglan tarafi ne taktiysa onlar senin oluyo.. tekrardan oglan tarafina vermen gerekmiyo ... eger oglan tarafi sana derseki nisanda takilanlari bize geri ver biz dugunde sana yine onlari takalim derse oglan tarafi uyaniklik yapmis olur. yanlisa uyarin arkadaslar. biz abime nisanda taktik...kizin oldu onlar dugundede geri istemedik yenisini alip taktik. yani dugunde 4 burma bilezik taktiysak .bi ben bi annem bi babam ha bide abim takti dugunde ise yine ayni sekilde bi ben bi annem bi babam bi abim bide abim taki seti takti . yani toplamda 8 burma bilezik bi taki seti oldu. aman karisik seyler bunlar iste ben bole biliyom cnm:)))
şimdi canım nerelisiniz öncelikle ben trakyalıyım aslında bizim set takımı düğünde 5 bilezikse 3 ü nişanda takılır ama damat tarafı benim namım olsun nişanda da 5 ni takayım derse sen salonda kolundan 2 bilezik çıkartıp düğünde takmak üzere verirsin bize gelince düğünde annem bana yüzük babam sa bilezik takıcak erkek kardeşim ise altın takıcak damada ama isteseydik saati düğünde de takabilirdik.:44:
günaydın 2012 gelinleri
şu günlerde çok stresliyim akşam kayınvalidmle konuştum nişan için 25 kişi belkide daha fazla gelmek istiyorlar bizde evde yapıcaz bi cafe gibi biyer tutun çok pahalı olmayan dedi ama her halukarda bizi zora sokucak malum nişan içinde bile dünya harcama oluyor ..
birde nişanlanmış arkadaşlar size bişey sorucam anneme sordum bilmiyorum dedi
onlar tarafından akrabalar hediyelik bilezik takıcaklarmış bana ben bu bilezikleri aileme vermicem bende durduktan sonra onlara mı iade edicem siz nasıl yaptnız
birde nişanda biz bi tek nişan yüzüğü alcaz erkeğe başkada bişey takılmıcak bizden düğündede saat alıncak o takılcak doğrumudur sizler nasıl yaptınız
lavanta .... benim bilgidim sey... nisanda oglan tarafi ne taktiysa onlar senin oluyo.. tekrardan oglan tarafina vermen gerekmiyo ... eger oglan tarafi sana derseki nisanda takilanlari bize geri ver biz dugunde sana yine onlari takalim derse oglan tarafi uyaniklik yapmis olur. yanlisa uyarin arkadaslar. biz abimin nisaninda taktik...kizin oldu onlar dugundede geri istemedik yenisini alip taktik. yani nisanda 4 burma bilezik taktiysak .bi ben bi annem bi babam ha bide abim takti dugunde ise yine ayni sekilde bi ben bi annem bi babam bi abim bide abim taki seti takti . yani toplamda 8 burma bilezik bi taki seti oldu. aman karisik seyler bunlar iste ben bole biliyom cnm:)))
canım bizimde nişan evde oldu kayınvalidem 40kişiye yakın geliriz dedi ben olmaz falan demeye çalıştım oda indirmiş sayıyı 25kişi falan geldiler ama bizim bahçemiz var erkeklere sandalye bahçeye çıkardık hallettik yani takı meselesine gelince benim nişanlın saat künye gibi bişey istemedi sadece alyans aldık düğünde bitane bana bilezik bide nişanlıma büyük altın takcak annem nişanda takılan herşey bende kaldı paralarla çeyizime bikaç bişey aldım küçük altınlar duruyo bozmadım ama bi bileklik yada künye alabilirim düğüne yakın hatıra kalsın diye tabi daha öneml bi ihtiyaç kalmazsa yani herşeyini nasıl size uygunsa öyle yap.bide ikramdada evde tekli pastalardan 50tane yaptırmıştık bide yanlarına kuru pasta tuzlu almıştık bide meyvesuyu evdeki tabaklara koymuştuk hatta komşulardan falanda almıştık evde öyle sade bi nişan olmuştu topu topu 2saat zaten maksat nişanlanalımdı artık 8sene sonra teferruatı boşverdik biz
lavantacım takılanlar sana kalırda o bilezikleri nişanlıyken takarsın evlenince alırsın kocanla senin olur diğer takılanlar gibi valla kınada düğünde takılanlarıda ben kimseye vermem bizim olcak nişanlımla benim kınaa takılanlarıda annemler verir düğündekilerede kayınvalidemler karışmaz çünkü düğün bizim borçlarda napalım evletları değilmiyiz arkamızdan ödücekler biraz benim annem hayatta bi şeyinize ellemem onlarsizin diyo hattaeline konu komşu verirse onları bile veririm diyo bence doğru olanıda bu yeni bi yuva açcaz sonuçta
hepinize teşekkür ediyorum o kadar laf anlatmaya çalıştınız kızlar sağolun..
kizlar tekrar merhaba..
sabah bir kosusuturmacadan sonra eve geldim birazdan da dis doktoruna gidicem..
biraz moralim bozuk..
doktor 'annenizin kalbi artik genc degil'.. vs vs diye biseyler söyledi..
insan endiseleniyor iste..
kalp doktoruna gidicez yakinda tekrar..
ne demek tatlımm:)yardımcı olduysak ne ala.ama sen en iisi bılırsınn anlatmıssındaa hakkında hayırlısı ınsallah.güsel gecer insallahhh nişanındaa ne zamandıı nısanın tatlımm:))).???
Allah annene şifa versin canımm geçmiş olsunnn bozma moralını bence bi doktorla yetınmeyın derım önemli mevzularda baska doktorada gıdın derim ben
canım eğer kafe tutmak sizi aşacaksa bunu onlara da söylemeyin.gönlün sığdığı yere her şey sığar. benim sözde erkek tarafından 50 kişi geldi biz de kalabalıktık ki böyle zamanda gözün görmüyor zaten herkes muhabbetine bakar kasmayın kendinizi. hediyelik de olsa altın altındır ve gelinin hakkıdır. sevgiline de bu tarz şeyleri hemen söylememelisin bence. hediyelik bilezik en az 10 gr olsa 1 milyar para eder canım neden geri vericeksin ki ilerde düğünden sonra borçlarınızı kapatırsınız. sakın olaa geri vermek gibi bir hataya düşme. isteyen istediğini taksın nişandaki takılanlar senin hakkın...günaydın 2012 gelinleri
şu günlerde çok stresliyim akşam kayınvalidmle konuştum nişan için 25 kişi belkide daha fazla gelmek istiyorlar bizde evde yapıcaz bi cafe gibi biyer tutun çok pahalı olmayan dedi ama her halukarda bizi zora sokucak malum nişan içinde bile dünya harcama oluyor ..
birde nişanlanmış arkadaşlar size bişey sorucam anneme sordum bilmiyorum dedi
onlar tarafından akrabalar hediyelik bilezik takıcaklarmış bana ben bu bilezikleri aileme vermicem bende durduktan sonra onlara mı iade edicem siz nasıl yaptnız
birde nişanda biz bi tek nişan yüzüğü alcaz erkeğe başkada bişey takılmıcak bizden düğündede saat alıncak o takılcak doğrumudur sizler nasıl yaptınız
Gözün aydın canım allah sevdiğine kavuşturdu seni.
hayırlı olsun canımya kıslar acayip bi hal içindeyim sormayı kendimi çok kötü hissediyorum ya istemeye gelcekler annesi filanda geldi annemin haberi var ben çocugu görmeden gtelsinler diyemem diyo babamda bilmyo nolck blmyorum ya dua edin bana:2::2::2::2::2:
Acil şifalar dilerim canım umarımm her şey yolunda olurr sıkma canınıkizlar tekrar merhaba..
sabah bir kosusuturmacadan sonra eve geldim birazdan da dis doktoruna gidicem..
biraz moralim bozuk..
doktor 'annenizin kalbi artik genc degil'.. vs vs diye biseyler söyledi..
insan endiseleniyor iste..
kalp doktoruna gidicez yakinda tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?