- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.481
amin insaAllah sifaasini verir ama annem benim dogumumdan beri kalp ve tansiyon hastasi yasida ilerledi..
5-6 senedir devamli doktor kontrolunde..
3 senedir ben ilgileniyorum doktora ben götürüyorum hep..
simdi böyle kötüye gittigini duyuna birde benim evlenip gidecegimi duyunca üzülüyorum..
onu bir tek Allaha emanet edebilirim..
tabi evlenip yuva kurmak cok dogal cok normal hatta cok güzel bisey..
ama böyle uzaga gidince gözüm arkada kalacak iste..
Canım çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin. Annelerimiz bizim için çok önemli. Bu dönemde onlar için en büyük destek morallerini yüksek tutmak. İyi bilirim çünkü benim annemde kalphastası yaşından dolayı zaman zaman endişe ediyorum ama onlara hasta muamelesi yaparsak daha da üzülüyorlar mutsuz oluyorlar. Çok geçmiş olsun canım.
Allah razi olsun canim. Annemde babamda nisanimdan sonra cok üzülmeye basladilar babam sessiz sakin biri ve icine kapanik biridir. Annem ise üzüntüsünü paylasir. Ve son zamanlarda cok sIk 'seni nasil vericez senden nasil ayrilicaz' diyip duruyor. Bende inanin hic bir sey söyleyemiyorum. Ne diyebilirim ki bilmiyorum gercekten.. Önümüzde ki sene cok zor olacak hepimiz icin..
günaydın 2012 gelinleri
şu günlerde çok stresliyim akşam kayınvalidmle konuştum nişan için 25 kişi belkide daha fazla gelmek istiyorlar bizde evde yapıcaz bi cafe gibi biyer tutun çok pahalı olmayan dedi ama her halukarda bizi zora sokucak malum nişan içinde bile dünya harcama oluyor ..
birde nişanlanmış arkadaşlar size bişey sorucam anneme sordum bilmiyorum dedi
onlar tarafından akrabalar hediyelik bilezik takıcaklarmış bana ben bu bilezikleri aileme vermicem bende durduktan sonra onlara mı iade edicem siz nasıl yaptnız
birde nişanda biz bi tek nişan yüzüğü alcaz erkeğe başkada bişey takılmıcak bizden düğündede saat alıncak o takılcak doğrumudur sizler nasıl yaptınız
ayy cnm yaa iki kardeşe iki kardeş haa elti zahmetin yokk iyisin hadi...
ne güzel olmuş kalabalık ve havuz başıı
biz evde yapıcaz onlar 10 kişi gelicekler bizde 20 kişi oluruz evde muhabbet ederek isterler snr yüzük takılır pasta kesilir snr misafirler uğurlanır..biara erkek tarafı kalabalık gelicez cafe ayarlayn dedi kurban bayramındada kimse yanaşmıyor malesef o yüzden evde olucak ama senin nişan çok hoşuma gitti ya ablanla elti olucaksın yabancı değil hepsi biarada
bende nişanda bilezik taksınlar istemiyorum ama onlar geldiğinde nasıl yapıcaklar bakalımhemen ince kolye söz bileziği ve yüzük yeterli birde evde takı seti bilezik saklamaya uğraşmak zor olur ama yinede son söz onlar geldiğinde söylenir..
gunaydin kizlarrrrrr ya bugun herkes ne kadar mutluuu ne kadar sevincliii valla girer girmezzzz yuzum gulduu :)))) nehirde askerine kavusmusss:) baharrrr evlenme teklifi almiss:))) gozlerim doldu valla yaaa
baharrrr canim benimmmmmm inannn okurkenn benim bile gozlerim doldu :)) cok guzel konusma yapmis kocisiinnnn cok mutlu oldum cok sevindimmmm harika bisey yaaa:)) hep bole mutlu olun canim benimm.... ayyyyy vallaaa cok mutluyum kizz:))) cok romantik olmusss bee:))))) hemenn dahada detaylari anlatcaksin banaaa:) catliyorum meraktann insallah bugun yazarsinnn erdege gitmeden onceeee.... bekliyorummm bebisssss... hadi bakalim herkes mutlu olsunn herkes gulsunnnn ......dunde askim bana dediki hayatim dedi 3 seneyi geride birakmisizzz..surda kalmis 8 ayimizz 8 ay nedirki dedii saka gibi ya ruya gibi dedii:)))) evleniyoruzz biz ya dedii bende duygulandim agladim regl olmusum zatennn herseye aagliyomm :))))))))))))))))))))))))))))))
baharcım bu nasıl güzel bi evlenme teklifi ya benim bile ağlıcam geldi inşallah hep böyle mutlu olursunuz canım
bahar canim bu arada tebrik ederiiim cok güzel bir evlilik teklifi de almisiiin hayirli olsun =)
baharciiiiiim cok sevindim tatlim adina gecenlerde konusuyorduk evlenme teklfi bile almadim diyorduuuuun bak süper bir evlenme teklifi olmus bu benim ümidim haftaya bakalim askim teklif edecekmi etmeyecekmi:81: her animi sizlerle paylasicammmmmmm
baharım tebrik ederim ne güzel yaa insaları mutlu görmek inanılmaz keyiflendiriyor beni.. ben de çok heyecanlıyım ufaktan hazırlık yapıyorum 2 saat sonra nişanlım yanımda olacak
2 eltim var 1 tanesi canım ablamgüzel oldu cnm baya kalabalıktı çağrılmayan da o kadar çok insan vardı artık geriside düğüne Senin düşüncen de gayet guzel cnm bız kalabalık olucagından evi düşünmedik . Ben de istemedim cnm bilezik falan düğünde takılsın dedim bizim tarafta o şekilde olucak zaten ama nişanlımın çevresi taktı ek olarak . Daha sonra bu bayram da yine törelediler
ohh ohh bayramda da altınlar gelmiş ne güzel ..aklımda yavaş yavaş oluşturdum daha çok var ama heyecanlıyım şu bohça işini halletseydim çok iyi olucaktı ...
başka ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz
benim eksiklerim elektrik süpürgesi
tost makinasi günlük yemek takımı falan özellikle günlük yemek takımı bulamıyorum
Altın değildi tatlım paraydı ama altın yaptık mağlum altın değerleniyor. Valla bohça işi de biraz zorluyor ama zevkliydi baya. Ben yemek takımımı hağla almadım cnm konu da açmıştım belki görmştrsün karaca çeyiz seti almalımıyım diye. Nişanlım gelsin bakıcam onlarada şuan daha çok ev tekstile yoğunlaştım.
hıı töre diyince ben hep altın diye düşündüm cnm
konunu görmedim belkide görüpte dikkat etmemişimdir..karacanın modelleride güzel kaliteside ben güral aldım fena değil ama nerdeyse antika olucak =D birde günlük alabilseydim yuvarlak istemiyorum günlüklerimi modern olsun istiyorum ama bizim buralarda rastlamadım bakalım bulurum inşallah şu nişanı atlatayım da
ben çatal kaşık takımımı shaferdan aldım ondanda kimse memnun değil inş..beni idare eder çünkü bi saplı 6 kişilık hediye çatak kaşık vermişlerdi 2 kişi onu kullanırız birde shaferdan aldım sandıklı misafir geldiğinde onları kullanırım..onlar eskiyince kendime snr yine alcam diye başka çatal kaşık almıcam
yemek takımıda 89 liraya kırmızı küçük küçük yuvarlaklı bi model vardı acaba onumu diyorsun çok kalın bi porselen diye hoşuma gitmedi başkada adam akıllı bakamadım hem uygun fiyat olsun hem güzel olsun diye alamadım kaç senedir şimdiye kadar taksidi biterdi. birde hani hoşuma giderse yuvarlakta olur farketmez bende misafirlik yemek takımı almamış olsaydım aynı kare alırdım günlük yuvarlak alırdım..ama şimdi tam tersi neyseki almışım yoksa şimdi nerde alcam dünya para tutardı
dantel işide tam çember çetik (patik) işide allahtan bikaçtane havlu alıncak danteller yıkancak dikilcek iyiki önceden yapılmış hep ben sermem yayman sevmiyorum diyordum ama insan arıyor vala bir iki bişey gözüksün istiyor birde çeyiz için nakliye tutulcak biraz yüklü gözüksün isityor insan allah tüm evlenecek olanlara yardım etsin senin düğün ne zman canım yaşın kaç
Anldm cnm kullan baklm belkde guzel çıkıcak. Sanırım o yemek takımı . Valla ALLAH yardm etsin hepimize. Düğün temmuzda yaşım 21 22 yaşında gelin oluyorum anlıycağın
Gerçekten çok zor bir durum. Ama sana birşey söyleyeyim mi bazı şeyleri ertelememek gerektiğini düşünüyorum çünkü pişmanlıkta duyabiliriz (Bunu yaşayanların tecrübelerinden yola
çıkarak söylüyorum)ama tabi herşey yerinde ve zamanında. Bazen ben şöyle yapıyorum hani sanki hiç gelin olup gitmeyecekmişim gibi davranıyorum ki yanlarında hissetsinler
bazende evliliğe kendi yuvama dönük birşeyler yapıyorum veya davranıyorum ki durumu dengelemeye çalışıyorum. Sanırım kabullenmeleri daha kolay oluyor. Belki bakarsın ailende
Türkiyeye gelir. Uzak olmazsınızSen yine de morallarini yüksek tutmaya özen göster. Herşeyin hayırlısı canım.
kocaelim bizimkinlerde ben evleneyim araba alcaklar,klima alcaklar,doğalgaz alıcaklar ben gidince eşyalar değişcek
kmse bana demiyorki nasıl ayrılcaz biz seni çok özleriz sensiz yapamayız annem ben senden ayrılamam falan demiyor üzülüyordur eminim ama stresli olduğumuzda sen git kocaya gör gününü beni anlıcaksın arıcaksın annem ne haklıymış diceksin gibi bir sürü tantana böyle olunca benim için eminim üzülÜyorlardır ama hiç belli etmiyorlar bende beni artık istmediklerini düşünüp daha çok sevgilime bağlanıyorum bi an önce evleneyim diyorum..
ama eminim annemin içi içini yiyiyordur birde bana belli etseya
bende 22 yaşındayım 23 de gelin olucam ...bizim düğün belli değil daha haziran olur temmuz olur bakalım nişanda tarih vericekler..bian önce evi düzme aşamasınada gelmek istiyorum ama sanki uzakta nasıl yapıcam nasıl alışıcam korkuyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?