2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bazen düşünüyorum işte bazende annemin bana kıyamadığını biliyorum..ama onlar benim huyumu biliyorlar birini çok zor severim karşı cinste bunu kaçırırsam evde kalmamdan korktukları için sanırım =) üzüldüklerini belli etmiyorlar aman lavanta vazgeçmesin =D

kocaelim senin çeyiz taa uzaklardan nasıl gelicek nasıl yapıcaksınız senin iş daha zor

birazdan çıkıcam annemler yok bu siteden bi pogaça tarifi almıştım kolay gözüküyor evdede yemek yok hazır annemlerde yok fırsat bu fırsat ilk kez pogaça denicem bakalım üşenmez ve becerebilrsem ne mutlu bana

iyi akşamlar hepinize yarın görüşmek üzere

İyi akşamlar cnm görşrz.. kolay gelsin.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nbr sinizz ya bu baha nerelerdeeee giremedi bugun isleri yogun galibaa

iyidir cnm senden naber?

canim ben ceyizimin cok az bir kismini burdan aldim (ceyiz topicimden görebilirsin) türkiyeden tamamliycam insaAllah..

buradan götürmek yoksa gercekten soruno olurdu benim icin..

Kızlar netden hiç alışveriş yapmadım alıp memnun kaldıgınız ürünler var mı ben de alsam mı acaba nevresim takımları falan hesaplı oluyor baya?

huhu kizlar ben geldim...cok yorgunum...cocuklar bugün beni fazlasiyla yordular özellikle bitanesi var ki! ah ah ! neyse...ardindan da ögretmenler toplantisi falan derken eve anca geldim...

müthis aciktim...hemen bi taval yapayim, bugdayi önceden islamistim zaten...sonra da dusa girip yaniniza gelicem anlatacaklarim var hee kacmayin

çok güzelmiişş
mutluluklaarr, Allah hep güldürsün yüzünüzüü, hep mutlu huzurlu olun inşallaahh

Kızlar netden hiç alışveriş yapmadım alıp memnun kaldıgınız ürünler var mı ben de alsam mı acaba nevresim takımları falan hesaplı oluyor baya?
kalitesini markasını bildiğin herşeyi, güvenilir sitelerden olmak kaydıyla internetten satın alabilirsin cagla
ben uzun yıllardır alışverişlerimin ciddi bir kısmını internetten yapıyorum ama belli sitelerden tabi ki
çünkü dükkan, stok ve personel maliyetleri mağazalar gibi değil o yüzden çok uygun fiyata ürünleri bulabiliyorsun
benim almayacağım belli şeyler var; ayakkabı, denemeden alamayacağım giyisiler gibi şeyleri almam
onun haricinde taçtan nevresim aldım, braun düzleştirici, babyliss maşa, pike takımı, parfümlerim, hatta nişan bohçasının parfümünü de netten almıştım, nişanlımın takım elbisesine uygun kravatı da, waikikiden hırka ve atlet alışverişi yaptım, pentiden çorap alıyorum, kuzenimin çeyizine kettle ı aldım vs vs vs

:))) son birkaç ay içerisinde aklıma gelen bunları aldım

velhasılı kelam, güvenilir sitelerden istediğini alabilirsin çünkü çooook uygun oluyor, mesela en son ben parfümü 160-170 tl yerine 110 liraya aldım

bu arada cümleten merabayın
ben bir süre önce çeyiz topiğinde takılıyordum daha çok, sonra işten güçten vakit bulamaz oldum
şimdi tekrar buralardayım artık :)
ben de sizlerle aynı zamanlarda evleniyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa
hepinize şimdiden çooook mutlulukar hatunlarr

bebeklerimmmm ben geldimmmm valizlerimi topladimmmmm :18::18::18::18::18:

birkaç gündür bu başlığa arada bir bakıyordum,
yanlış hatırlamıyorsam sevgilin askerliği bitirmiş istanbula gidiyordu, sen de yurtdışından istanbul a uçacaktın :44:
bilmiyorum doğru mu hatırlıyorum ama öyleyse eğer iyi yolculuklar vee gözün aydın

eveeeet aynen öyle tatlim cok cok cok sagollllll
prenses hayirli yolculuklar..

gözün aydiin..

türkiyeme selam söyle..

bir ay sonra bende geliyorum insaAllah..

söylerim tatlim kiz ben haftaya geri geliyorum sonra yine gidiciiiiiiim insallaaaah 3 hafta sorna

yaaaaa bayıldım canımmm süpeeeerrrr darısı başıma..bizimde nişan kurbandan sonraya kaldı bayramdan hemen sonra hemen yapıcaz inşallah ama ortada daha evlenme teklifi yok hala beklemedeyim arada lafını açıyorumm (=
bebeklerimmmm ben geldimmmm valizlerimi topladimmmmm :18::18::18::18::18:
yuppiii hayırlı yolculuklar canım ozaman sana en kocamanından (=

selam kızlarrr nasılsınızzzzz.
perşembe gün bi akrabamıza kalmaya gittim cuma aksam geldim eve.
cumartesi sabah kapı çaldı kapıyı bi açtım aaaaaaaaa
nişanlımmmmmmmm
sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum
elim ayagım titredi konuşamadım soru soramadım
3 gün 2 gece beraberdik.bizde kaldı 2 gece yani
gezdik eşya baktık beyaz eşyalara karar verdik fiyat aldık.mobilya baktık aşağı yukarı kafamızda modeller oluşturduk
parken rengi bile begendiik
önümüzdeki ay allah izin verirse ben gidicem mutfak dolabımızın siparişi verilcek inşallah
bu aksam yolcu ettim salya sümük tabi
onu çok özlemişim anladımki asiliğim kavgalar herşey bundanmış.
ben bu çocugu sevmiyorum ya diye bile düşünmeye baslamıştımki geldi askım
onunla yan yanayken hiç bir problem yok herşey harika şaka şamata.
dün nargileye gittik öyle bir dalmışızki sohbete 8 de oturmuştuk 11i geçiyodu kalktıgımızda çok mutluyum odamın 1 kenarına eşya kataloğu birikmeye basladı bile

annesi turşu,lahana,köy elması,köy mısırı,köy fasülyesi bir sürü şeyler yollamış sağolsun.

çok mutluyum

iyi gecelerrrrrr

selam kızlarrr nasılsınızzzzz.
perşembe gün bi akrabamıza kalmaya gittim cuma aksam geldim eve.
cumartesi sabah kapı çaldı kapıyı bi açtım aaaaaaaaa
nişanlımmmmmmmm
sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum
elim ayagım titredi konuşamadım soru soramadım
3 gün 2 gece beraberdik.bizde kaldı 2 gece yani
gezdik eşya baktık beyaz eşyalara karar verdik fiyat aldık.mobilya baktık aşağı yukarı kafamızda modeller oluşturduk
parken rengi bile begendiik
önümüzdeki ay allah izin verirse ben gidicem mutfak dolabımızın siparişi verilcek inşallah
bu aksam yolcu ettim salya sümük tabi
onu çok özlemişim anladımki asiliğim kavgalar herşey bundanmış.
ben bu çocugu sevmiyorum ya diye bile düşünmeye baslamıştımki geldi askım
onunla yan yanayken hiç bir problem yok herşey harika şaka şamata.
dün nargileye gittik öyle bir dalmışızki sohbete 8 de oturmuştuk 11i geçiyodu kalktıgımızda çok mutluyum odamın 1 kenarına eşya kataloğu birikmeye basladı bile

annesi turşu,lahana,köy elması,köy mısırı,köy fasülyesi bir sürü şeyler yollamış sağolsun.

çok mutluyum

iyi gecelerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…