- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.501
canim benim sakin öyle düsünme benim annemde bazen sinirli oldumu 'koca evi zindan evi baba evi meydan evi' diyip durur.. eminim annenlerde cok üzülüyordur ama onlarda sana belli etmemeye calisiyorlardir belki sen üzülmeyesin daha fazla diye.. eminim öyledir canim..
ben zaten cok korkuyorum dügün günü hatta kina gecemde salya sümük per perisam olucam sinir hapi sakinlestirici bile almayi düsünüyorum kizlar..
İyi akşamlar cnm görşrz.. kolay gelsin.birazdan çıkıcam annemler yok bu siteden bi pogaça tarifi almıştım kolay gözüküyor evdede yemek yok hazır annemlerde yok fırsat bu fırsat ilk kez pogaça denicem bakalım üşenmez ve becerebilrsem ne mutlu bana
iyi akşamlar hepinize yarın görüşmek üzere
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nbr sinizz ya bu baha nerelerdeeee giremedi bugun isleri yogun galibaa
bazen düşünüyorum işte bazende annemin bana kıyamadığını biliyorum..ama onlar benim huyumu biliyorlar birini çok zor severim karşı cinste bunu kaçırırsam evde kalmamdan korktukları için sanırım =) üzüldüklerini belli etmiyorlar aman lavanta vazgeçmesin =D
kocaelim senin çeyiz taa uzaklardan nasıl gelicek nasıl yapıcaksınız senin iş daha zor
çok güzelmiişşKızzlllaaarrrr çok mutluyyuumm çokkk... Akşam aşkım bana evlenme teklifi ettiiiiiO kadar heyecanlandım ki bayılacaktım nerdeyseee Şimdi size aşkımın teklif metnini yazacağımmm Sizinle de paylaşayım dedim
kalitesini markasını bildiğin herşeyi, güvenilir sitelerden olmak kaydıyla internetten satın alabilirsin caglaKızlar netden hiç alışveriş yapmadım alıp memnun kaldıgınız ürünler var mı ben de alsam mı acaba nevresim takımları falan hesaplı oluyor baya?
bebeklerimmmm ben geldimmmm valizlerimi topladimmmmm :18::18::18::18::18:
birkaç gündür bu başlığa arada bir bakıyordum,
yanlış hatırlamıyorsam sevgilin askerliği bitirmiş istanbula gidiyordu, sen de yurtdışından istanbul a uçacaktın :44:
bilmiyorum doğru mu hatırlıyorum ama öyleyse eğer iyi yolculuklar vee gözün aydın
prenses hayirli yolculuklar..
gözün aydiin..
türkiyeme selam söyle..
bir ay sonra bende geliyorum insaAllah..
eveeeet aynen öyle tatlim cok cok cok sagollllll
söylerim tatlim kiz ben haftaya geri geliyorum sonra yine gidiciiiiiiim insallaaaah 3 hafta sorna
ay iki sefer gidiyosun ne güzel yaa hemde kisa bir süre sonra ..
ben ancak mart nisan gibi tekrar gidicem..
keyfini cikar canim..
sagoll tatlimm hayirlisi insallaaaah cok hiycanliyimmmmm
yaaaaa bayıldım canımmm süpeeeerrrrKızzlllaaarrrr çok mutluyyuumm çokkk... Akşam aşkım bana evlenme teklifi ettiiiiiO kadar heyecanlandım ki bayılacaktım nerdeyseee Şimdi size aşkımın teklif metnini yazacağımmm Sizinle de paylaşayım dedim
Beceriksizin biriyim ben. Ne sana olan hislerimi anlatacak bir bestem, ne güzelliğini betimleyecek bir tablom ne de mısraları seninle akan bir şiirim var. Ama umudum, senle başlayan bir hikayem ve bana katılırsan mutlu sonla bitebilecek uzun soluklu bir romanım var.
Hayat denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken. Mutluluklar kadar sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gidiveriyor. Anlam kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe.
Sana anlatıyorum ya bana dair şeyleri, yüzümü de saklamıyorum hüznümü de, sende öyle. Sonra zaman tükeniyor ayrı yönlere gidiyoruz. Sanki bir kolum bir ayağım orada kalmış gibi, dengem yitmiş gibi oluyorum. Ben böyle tek başına dönüşler, ayrı yürüyüşler, tek yastıklı yataklarda sensiz uykular istemiyorum artık.
Rüyalarımdan gerçeğime, karanlıktan ışığa geçişime, gündüzden geceme, dünümden yarınıma ortak, sesime, nefesime, sensiz aciz bedenime destek, ruhuma, kalbime, beynime eş ol istiyorum. Gel hep benimle ol istiyorum.
Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak kapılar, kokunla dolu odalar, seni bende uyutacak yataklar istiyorum. Herşeyden çokta senle anlam bulan sıcacık bir yuva istiyorum.
Bir yuvamız olsun artık. Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu. Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun. İçinde sen ol, ben olayım, sevgi olsun, saygı olsun.
Gözlerindeki bana bakış, gülümsemendeki iyimserlik, huylarındaki yumuşaklık ve bedenindeki sımsıcaklık bana yeter. Öylece gel, kendince.
Seninle güldüm, seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık, bir anlık, bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım, tüm varlığımla sorsam sana; BENİMLE EVLENİR MİSİN???
Aşkım benim ya aşkkıııımmm bunları söylerken gözleri doldu sesi titredi... Ay kızlarr çok mutluyum yaa hele ki o yüzüğü çıkarıp benmle evlenir misin dediği an var ya dilim tutuldu resmen baktım kaldım yüzüne.. Gözlerim doldu sarıldım boynuna öptüm kokladım kokladııımmmÇok mutluyum çok darısı herkesin başınaa...
yuppiiibebeklerimmmm ben geldimmmm valizlerimi topladimmmmm :18::18::18::18::18:
bebeklerimmmm ben geldimmmm valizlerimi topladimmmmm :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?