2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tabi böyle olunca havalara uçmuyorsun, ben de uçmadım zaten, ama mutlu oluyorsun yine de kızz
yapsın yapsın iyidir evlenme teklifi
kaldı ki benim kaç yıldır beklediğimi ne siz sorun ne ben söyliyeyim

allah mesut etsin cnmmm

tabi böyle olunca havalara uçmuyorsun, ben de uçmadım zaten, ama mutlu oluyorsun yine de kızz
yapsın yapsın iyidir evlenme teklifi
kaldı ki benim kaç yıldır beklediğimi ne siz sorun ne ben söyliyeyim

mutlu olurum tabiiama çok şaşırıp elim ayağım titremez ama o bana teklif etse bile ne kadar mutlu olsamda belli etmicem anlasın hatasını bundan snrki süprizleri kaçırmasın..

bende kaç sene koca bekledim teklif de gelmesin napıyımşaka bi yana şu kadar basit bişeyi yapamıyorlar ya sinir oluyorum ben erkek olsaydım helikopterin arkadına bilem yazıdırırdım..suyun üzerine güllerle yazardım iyiki erkek olmamışım çok attım

merhaba güzel gelinciklerr nasılsınız
haftasonu düğün için yer baktık 2 haftya kadar tutucaz inş. 7-14 ya da 21 nisan için...çok heyecanlıyım 7 senedir beklediğim an geldi çattı 6.5 ay kaldıı
Allahım hepimize güzel günler göstersin inşşşşşş

ammiinn bebiketom yaa sız de bu haftasonunuzu cok guzel gecırırsınız ınsallahhhh rendenın resmını koymayı unutma ceyız topıkıne ayy hep boyle mutlu olalım bebişim yaa hıc tartısma yasamayalımm kocişlerimiizz bizi çok seviyor biz de onlarııı bu hep böyle devam etsiin..

Allahım bitmesin bitmesin bu rüya, sonunda evlilik olsun nolur uyandırmaa

allah mesut etsin cnmmm

Amiinn canım benim cümlemizi inşallahh

Aminn canım benimm.. Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin şimdiden Tarihi hemen söylemeyi unutma bizee

ayy hayırlısı cnm..benimde eylül 2012 düğün düşünüyorduk nişanı ben kurbanda çok isteyince düğünüde haziran ayına falan almak durumunda kaldık ailem çok uzun nişanlılık istemiyor yoksa eylülde iyi nişanlı kalmak evlilikten daha güzel geliyor bana birazdan geliyorum ben

Aminn canım benimm.. Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin şimdiden Tarihi hemen söylemeyi unutma bizee

saol tatlım benim ben 7sini istiyodum baş sayfaya yazdın beni kesinleincede hemn yazacağım kızlar sizinde anneniz çok aglıyomu benim annem hep aglıyo bu aralar 4 düğün vardı bu yaz annem gelinlerin annesinden daha çok agladı canım benim kıyamam yaa

erkek olaymışsın kapış kapış kapışılırdın

kıyamam yaaa
benim de birkaç kuzenim son 1 sene içinde evlendiler, nişanlandılar,
annem onlara bakıp bakıp ağladı bazen, ben seni nasıl vericem diyee
şimdi de sarılıp sarılıp öpüyo arada bir, dur diyorum şimdi gitmiyorum diyorum, olsun birkaç ay sonra gidiceksin diyo üzülüyo çok

Biz de normal şartlarda bu kadar nişanlı kalmazdık çoktaaannn evlenirdik de, maalesef bizim askerlik engelimiz vardı... 243günümüz kaldı bitecek inşallah, mayıs 2012de teskeremizi alacağız, bir kaç ay düğün hazırlığı yapıp eylül 2012de de nihayet dünya evine girebileceğiz
30 yaşını geçmeden de çocuk sahibi olmak istiyoruz inşallah
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

Ayy gasoline sorma, ben ailemin tek çocuğuyum, hatta bütüüün sülalede tek kızım. daha 1 yıl var ama annem geçen yıldan beri bütün kınalarda düğünlerde ağlar, beni de ağlatır ben seni nasıl vercem diyerek... Ben gelin alıcı anını hayal bile edemiyorum, hatta acaba yapmasak mı öyle bişey diye de düşünmüyo değilim yani:26:

çok zor olur tahmin ederim ama her anın farklı bir güzelliği var işte,
herşeyi dolu dolu yaşamak lazım bence, pas geçme hiçbirşeyi
sen de evinle ailenle bir şekilde vedalaşmak isteyeceksin
zor olacak ama hepimiz aynı hüzün ve mutlulukla -ikisi birarada- yeni hayatlarımıza merhaba diyeceğiz hayırlısıyla

ebruummm rendene ve makasına bayıldım bır de kesme tahtana tabıkıı

ama ne yalan soyluyeyım en cok makas dıkkatımı cektı cok guzel ya nerden aldım canım onları peki???

erkek olaymışsın kapış kapış kapışılırdın

ayyy çok kötüyüm kendimi nerelerden atsam ki dün akşam bu sabah falan hiç belirtileri yoktu ama öğle yemeği için eve giderken bi ıslaklık aman dedim gelse bile iç çamaşırı çıtçıtlıtı hadi kotu geçmez patron varken işyerinde aynayada bakamamıştım sallana allana eve gittim kahvelerin önlerinden geçtim eve ulaştım kardeşim evde snr aynaya bi baktım amanın dünyam karardı hemen üzerime değiştirdim kardeşimi çağırdım gördün mü dedim valla görmedim abla dedi neyi görmedin dedim neyi görmedim dedi ee nasıl anladın dedim tahmin ettim biliyoruz abla yaa dedi ama gördüler kesinn eleleme rezil oldum işe gelirken yolu uzattım uzattım artık bi süre o yolu kullanırım çok utanç verici yaa ama daha 5 gün vardı belirtide yoktu off off ya aslında göğüsüm ağrıyordu ama ilaca bağladım deli bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…