- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.561
istemiyorum dedim ona önemli değil gerçekten dedim ama etseydin çok mutlu olurdum dedim...
zaten uzağız 6 saat var gemi ile 4 saat hani gelse gelir ama nişan için o önceden gelicek 1-2 gün önceden belki o zman ederse eder ama hiç süpriz olmaz ve hiç aklımın ucundan geçmeyen bi şekilde böyle şok olacağım bişekilde teklif etmediği sürece çok çok mutlu olmam doğal karşılarım çünkü ben istediğim için etmiş oluyor teklifi sanki ben zorlamış gibi:2:
kızllaarrr nabersiniizzz??? cok ozledım sızlerı uzun zamandır gıremıyorum... Daha doğrusu giriyorum ama iş çıkıyor çıkmak zorunda kalıyorum... Şöyle bi geçmişe göz attım da prensesimiz asker yarine kavuşmuuşşş çok sevindim onun adınatanya ve saliha gelinciklerimiz biraz sorunlar yaşıyorlar kocişleriyle sanırım ama inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırlar ve eski mutlu günlerine geri dönerler... Ve ve ve aramıza yeni katılan gelinlerimiz de hoşgelmişlerr Düğün tarihlerini gördükçe yazmaya çalışıyorum ama kaçırdıklarım varsa lütfen bana özelden mesaj atsın
Ebruuummm napıyorsun bebek?? kocişle haftasonu tatılımızı yaptık coookkk guzeldııı...guzel bır otelde kaldık kendımı balayında gibi hissettim akşam dolasmaya cıktık askım bana hedıye aldı ceyızıme... 2 tane rakı vardagı uzerıne "karımı bır de rakımı sevıyorum" yazdırdı kul tabagının uzerınde de burak bahar yayla erdek 2011 yazdırdık... canım benım yaa cok mutluyuz Allaha sukur.. Siz neler yapıyorsunuz kocişle nasıl gıdıyorrr??
tabi böyle olunca havalara uçmuyorsun, ben de uçmadım zaten, ama mutlu oluyorsun yine de kızz
yapsın yapsın iyidir evlenme teklifi
kaldı ki benim kaç yıldır beklediğimi ne siz sorun ne ben söyliyeyim
vayyyy vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neler olms neler:)) harika yaaaa cok sevindim cnm benim guzel bir hafta sonu gecirmene biz daha gorusemedik bebik( cumartesi gunu insallah gorusucezz... acil ucus cikmazsa cok youn su siralar surekli sehir disinda canim .. ama iyiyiz mutluyuz:) yuvarlanip gidiyoz iste:))))))))))))))))))))))))))))))) bizde kocisle bi karar aldik her ay iki sey alicaz evimiz icin :) bu ay 5 farkli kullanimli rende ile kesme tahtasi aldik :)))))) sen super bi haftasonu gecirmisiinnn.. hep bole olsun bebiss gunleriniz
allah mesut etsin cnmmm
merhaba güzel gelinciklerr nasılsınız
haftasonu düğün için yer baktık 2 haftya kadar tutucaz inş. 7-14 ya da 21 nisan için...çok heyecanlıyım 7 senedir beklediğim an geldi çattı 6.5 ay kaldıı
Allahım hepimize güzel günler göstersin inşşşşşş
canım nişan topiğinden tanıyorum ben seni... aslında nişanlı gibiyiz biz ama büyük nişan yapmamıştık kasımda nişan yapıyoruz, salonda tuttuk, eylül 2012 düğün olacak...
çalışıyorum, sağlıkçıyım. 27 yaşındayım, bursadayım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dlerim
Aminn canım benimm.. Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin şimdidenTarihi hemen söylemeyi unutma bizee
mutlu olurum tabiiama çok şaşırıp elim ayağım titremez ama o bana teklif etse bile ne kadar mutlu olsamda belli etmicem anlasın hatasını bundan snrki süprizleri kaçırmasın..
bende kaç sene koca bekledimteklif de gelmesin napıyım şaka bi yana şu kadar basit bişeyi yapamıyorlar ya sinir oluyorum ben erkek olsaydım helikopterin arkadına bilem yazıdırırdım..suyun üzerine güllerle yazardım iyiki erkek olmamışım çok attım
saol tatlım benim ben 7sini istiyodum baş sayfaya yazdın beni kesinleincede hemn yazacağımkızlar sizinde anneniz çok aglıyomu benim annem hep aglıyo bu aralar 4 düğün vardı bu yaz annem gelinlerin annesinden daha çok agladı canım benim kıyamam yaa
Biz de normal şartlarda bu kadar nişanlı kalmazdık çoktaaannn evlenirdik de, maalesef bizim askerlik engelimiz vardı... 243günümüz kaldı bitecek inşallah, mayıs 2012de teskeremizi alacağız, bir kaç ay düğün hazırlığı yapıp eylül 2012de de nihayet dünya evine girebileceğizayy hayırlısı cnm..benimde eylül 2012 düğün düşünüyorduk nişanı ben kurbanda çok isteyince düğünüde haziran ayına falan almak durumunda kaldık ailem çok uzun nişanlılık istemiyor yoksa eylülde iyi nişanlı kalmak evlilikten daha güzel geliyor bana birazdan geliyorum ben
Ayy gasoline sorma, ben ailemin tek çocuğuyum, hatta bütüüün sülalede tek kızım. daha 1 yıl var ama annem geçen yıldan beri bütün kınalarda düğünlerde ağlar, beni de ağlatır ben seni nasıl vercem diyerek... Ben gelin alıcı anını hayal bile edemiyorum, hatta acaba yapmasak mı öyle bişey diye de düşünmüyo değilim yani:26:kıyamam yaaa
benim de birkaç kuzenim son 1 sene içinde evlendiler, nişanlandılar,
annem onlara bakıp bakıp ağladı bazen, ben seni nasıl vericem diyee
şimdi de sarılıp sarılıp öpüyo arada bir, dur diyorum şimdi gitmiyorum diyorum, olsun birkaç ay sonra gidiceksin diyo üzülüyo çok
ohh çok şükür beni bu topikte gören ve cevap veren bi arkadaşım çıktıhep de aynı bikaç arkadaşım cevap veriyor, sağolun kızlarrr
hasretlik zor kocaelim çok zorrr:98:
ewet veriyor wallahieveeet cok zor ama napalim Allah sabrini veriyor bir sekilde..
bahar otelde mi kaldin nisanlinla?
çok zor olur tahmin ederim ama her anın farklı bir güzelliği var işte,Biz de normal şartlarda bu kadar nişanlı kalmazdık çoktaaannn evlenirdik de, maalesef bizim askerlik engelimiz vardı... 243günümüz kaldı bitecek inşallah, mayıs 2012de teskeremizi alacağız, bir kaç ay düğün hazırlığı yapıp eylül 2012de de nihayet dünya evine girebileceğiz
30 yaşını geçmeden de çocuk sahibi olmak istiyoruz inşallah
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
Ayy gasoline sorma, ben ailemin tek çocuğuyum, hatta bütüüün sülalede tek kızım. daha 1 yıl var ama annem geçen yıldan beri bütün kınalarda düğünlerde ağlar, beni de ağlatır ben seni nasıl vercem diyerek... Ben gelin alıcı anını hayal bile edemiyorum, hatta acaba yapmasak mı öyle bişey diye de düşünmüyo değilim yani:26:
bahar otelde mi kaldin nisanlinla?
erkek olaymışsın kapış kapış kapışılırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?