- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.521
cnm bizim tarafın altınlarını mecburum ben aileme vermeye üvey baba var bi kuru maaşla evlencem kendi yapabldiklerimle ve kendi babamın gönderdiyle o yüzden onlarala aldığımız eşyaların borçları ödencek benim üzerime bi borç olmucak yani ailemin üzerine olcak altınları aileye verince onlarda ödücekler
erkek tarafnıda istemiyorum ben aileme vercemde erkek tarafınınkini mi alcam haksızlık olmasın diye hem kredi ev için çekicekler onları kapatsınlar ..erkek tarafının borcuda kendi işleri babasıyla ortak kirada olan evleri var bütün gelirleri toplucaklar krediyi falan ödücekler kalanları bölüşüp geçimi öyle sağlıcaz artık hani direk bizim üzerimize kalmıcak gibi görünüyor yinede belli olmaz evdeki hesap çarşıya uymaz misali bakalım şimdilik böyle keşke ailemin durumu olsada almasalar ama malesef sadece ben bu zmana kadar 3-4 tane altın yaptım onları alırım kenarda dursun diye
kızlarr geçmişi yarın okucam sporum yeni bitti ben de bittim kıpırdayamıyorum resmen
çok güzelmiişş
mutluluklaarr, Allah hep güldürsün yüzünüzüü, hep mutlu huzurlu olun inşallaahh
kalitesini markasını bildiğin herşeyi, güvenilir sitelerden olmak kaydıyla internetten satın alabilirsin cagla
ben uzun yıllardır alışverişlerimin ciddi bir kısmını internetten yapıyorum ama belli sitelerden tabi ki
çünkü dükkan, stok ve personel maliyetleri mağazalar gibi değil o yüzden çok uygun fiyata ürünleri bulabiliyorsun
benim almayacağım belli şeyler var; ayakkabı, denemeden alamayacağım giyisiler gibi şeyleri almam
onun haricinde taçtan nevresim aldım, braun düzleştirici, babyliss maşa, pike takımı, parfümlerim, hatta nişan bohçasının parfümünü de netten almıştım, nişanlımın takım elbisesine uygun kravatı da, waikikiden hırka ve atlet alışverişi yaptım, pentiden çorap alıyorum, kuzenimin çeyizine kettle ı aldım vs vs vs
:))) son birkaç ay içerisinde aklıma gelen bunları aldım
velhasılı kelam, güvenilir sitelerden istediğini alabilirsin çünkü çooook uygun oluyor, mesela en son ben parfümü 160-170 tl yerine 110 liraya aldım
Anladım cnm netden almakistedğim şeyler çeyizime yönelik. Taç ta fiyat değişmediğinden ben geçenlerde burdan aldım ama mesela golden daisy flan nasıldır bilemem burda çok fazla satışı yapılmıyor artık araştırarak iyi bir ürünse ben de netden öle hesaplıysa bı kac tane alırım . Ama limangoda kupon nevresim takımları vardı tek kelımeyle berbat yani böyle bi ürün olamaz daha yıkamadan akmaya başladı tabi ben limangodan almadım burdan aldım fakat ordada var almışken herşeyin en iyisini alma çabasındayım..
çağlacım ben de limangodan ve markafoniden çeyiz için alışveriş yapıyorum turque diye bir marka var onun nevresim takımları hem güzel hem de hesaplı. fakat artık durduruyorum kendimi çünkü denizlide oturacağım için çoğu alışverişim orda yapılacak ki denizli zaten tekstilin göbeğidir türkiyede boşu boşuna sıkıntı yapmamaya karar verdim. şimdilik büyük olarak yemek takımı almayı düşünüyorum kareler çok hoşuma gidiyor. evde bir sürü katalog oldu ama bir süre sonra seçiciliğim azalıyor ve hepsi aynıymış gibi görünmeye başlıyor bir türlü beğenemedim
hfceren sen kaç yaşındasın nişanlısın heralde pek aklımda tutmadım kim nişanlı kim nişanlancak aslında tekrar bi hatırlatma yapsak kaynassak..
ben başlıyım 22 yaşındayım balıkesrdeyim istanbula gelin gidicem inşallah daha nişan yok kurban bayramında olucak kısmetse çok heyecanlıyım
selam kızlarrr nasılsınızzzzz.
perşembe gün bi akrabamıza kalmaya gittim cuma aksam geldim eve.
cumartesi sabah kapı çaldı kapıyı bi açtım aaaaaaaaa
nişanlımmmmmmmm
sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum
elim ayagım titredi konuşamadım soru soramadım
3 gün 2 gece beraberdik.bizde kaldı 2 gece yani
gezdik eşya baktık beyaz eşyalara karar verdik fiyat aldık.mobilya baktık aşağı yukarı kafamızda modeller oluşturduk
parken rengi bile begendiik
önümüzdeki ay allah izin verirse ben gidicem mutfak dolabımızın siparişi verilcek inşallah
bu aksam yolcu ettim salya sümük tabi
onu çok özlemişim anladımki asiliğim kavgalar herşey bundanmış.
ben bu çocugu sevmiyorum ya diye bile düşünmeye baslamıştımki geldi askım
onunla yan yanayken hiç bir problem yok herşey harika şaka şamata.
dün nargileye gittik öyle bir dalmışızki sohbete 8 de oturmuştuk 11i geçiyodu kalktıgımızda çok mutluyum odamın 1 kenarına eşya kataloğu birikmeye basladı bile
annesi turşu,lahana,köy elması,köy mısırı,köy fasülyesi bir sürü şeyler yollamış sağolsun.
çok mutluyum
iyi gecelerrrrrr
Ben de geLdiiimmm =) Diğer topikte yazıorum surekLi ama burayı sımdı gordümm =)
Baharcım beni de ekLer misin Listeye 09.06.2012 düğün tarihim =)
HoşbuLdumm
Anladım cnm netden almakistedğim şeyler çeyizime yönelik. Taç ta fiyat değişmediğinden ben geçenlerde burdan aldım ama mesela golden daisy flan nasıldır bilemem burda çok fazla satışı yapılmıyor artık araştırarak iyi bir ürünse ben de netden öle hesaplıysa bı kac tane alırım . Ama limangoda kupon nevresim takımları vardı tek kelımeyle berbat yani böyle bi ürün olamaz daha yıkamadan akmaya başladı tabi ben limangodan almadım burdan aldım fakat ordada var almışken herşeyin en iyisini alma çabasındayım..
kızlar bu hafta sonu beni istemeye geliyolar inş. babam bişey demez offf yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?