2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

lavantacım canım benim bizde çok değil ya 4 küçk altın takıldı dayımlar abim falan işte parada 500 600 falan toplanmıştı düğünde takılanlarda kirada oturcamız ev için alcaz bütün takıları benimde babam öldü annemin maaşı var kredi çekcez biraz ben maaşımla öderim dedi erkek tarafındada herşeyi nişanlım maaşıyla alıyo zaten bide sevgiliykenden 15000 falan biiriktirmişti mobilya düğün salonu gelinliği falan alcaz onlarlada.sende durum farklıymış ver gitsin boşver çalışıp kazanırız gene genciz önümüzde uzun yıllar var inşallah Allah sağlık versin gerisini boşver kocişlerle mutlu olalım altımış eşyaymış boşverrrrrrr ver gitsin olsun bak işleri ortakmış zaten bölüşürsünüz rahat rahat geçinirsiniz inşallah bizde kira vercez ikimizde çalışcaz geçincez inşallah aman kavuşalımda gerisine katlanırız napalım.bizim ailelerimizinde durumu malum bi emekli maaşı Allahtan evimiz var bizim anacım 1 yıl falan yarısını veririm krediye diyo ama inşallah onada gerek kalmaz herşeyi düğüne kadar alırız.Allah senide benide hepimizi mutlu huzurlu etsin gerisi boş canım benim

Anladım cnm netden almakistedğim şeyler çeyizime yönelik. Taç ta fiyat değişmediğinden ben geçenlerde burdan aldım ama mesela golden daisy flan nasıldır bilemem burda çok fazla satışı yapılmıyor artık araştırarak iyi bir ürünse ben de netden öle hesaplıysa bı kac tane alırım . Ama limangoda kupon nevresim takımları vardı tek kelımeyle berbat yani böyle bi ürün olamaz daha yıkamadan akmaya başladı tabi ben limangodan almadım burdan aldım fakat ordada var almışken herşeyin en iyisini alma çabasındayım..

çağlacım ben de limangodan ve markafoniden çeyiz için alışveriş yapıyorum turque diye bir marka var onun nevresim takımları hem güzel hem de hesaplı. fakat artık durduruyorum kendimi çünkü denizlide oturacağım için çoğu alışverişim orda yapılacak ki denizli zaten tekstilin göbeğidir türkiyede boşu boşuna sıkıntı yapmamaya karar verdim. şimdilik büyük olarak yemek takımı almayı düşünüyorum kareler çok hoşuma gidiyor. evde bir sürü katalog oldu ama bir süre sonra seçiciliğim azalıyor ve hepsi aynıymış gibi görünmeye başlıyor bir türlü beğenemedim

Saol cnm bakarım o zaman o markaya. Yemek takımında aynı problem bende de var karaca,kütahya,hisar her tür katalog mevcut evde ama karar vermiş değilim . Ben de kare almayı düşünüyorum bone china modellerden kemik tozundan biraz pahalı ama görünüm olarak mükemmel çok beğeniyorum valla.

ilkk günaydınn benden olsunnn GÜNAYDINNN KIZLARRRRRR:))))işteyımmm uykummm varrr ((

canımm bende 22 yaşındayımm nişanlıyımm izmirde yaşıyorum ve insallah izmirde yaşamaya devam edicem cünkü ikimizde izmire atandıkk tatlımm:) aslen nişanlım marşlıı:))

ay ne kadar güzel cok sanslisiniz ya..

biz görüsemiyoruuzzz..

ama az kaldi benim de bir ayim kaldi insaAllah =)

Günaydın kızlar, gelemedim bi süre..
İçim buruk sevdiceğimi özledim, ve daha özlemeye devam edeceğim bu gidişle
Cuma günü nişanlığım için provaya gideceğim... Ama heyecanım bile yok..
Onsuz hazırlıklar bile çok tatsız

Ben de geLdiiimmm =) Diğer topikte yazıorum surekLi ama burayı sımdı gordümm =)

Baharcım beni de ekLer misin Listeye 09.06.2012 düğün tarihim =)

Son düzenleme:

işte tam olarak söylediğimde buydu canım benim,
markasından kalitesinden emin olamadığın birşeyse tabiki hayal kırıklığı maalesef
ben taçlarımın bir kısmını bir mağazada indirim vardı ordan almıştım, son üç tanesini internetten aldım
3 al 2 öde diye bir mail gelince taçtan dayanamamıştım :))
taç nevresimlerde en fazla 15-20 tl daha ucuz oluyo bazı sitelerde,
5 tane alacaksan işe yarar ama bir tane için değmeyebilir
inşallah her şeyin en iyisini alırsın tatlım, ben uygun fiyatları kollayıp bulup öyle yaptım

kızlar bu hafta sonu beni istemeye geliyolar inş. babam bişey demez offf yaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar...

dün akşam ilk hamur işimi yaptım pofidik poğaça bu siteden aldım tarifi ve sonuç süper tariftemi maharet bendemi keramet bilemedim =D cümlede ters oldu

kızlar sevgilimle konuştuk onlarda ev için kredi işini halledicekler ..ev beğendiler 1 yıllık bina içi güzelmiş kullanışlı dedi bakalım kısmetse kredi çıkarda alınır ..gerçi çok sıkışıcaklar ama napalım zahmetsiz hiç bişey olmaz .

birde akşam diyorum ki benimkine aşkımm çok şanslısın çok marifetli karın olucak diye halbuki tariften ama söylemem ona tabiki

kızlar bu hafta sonu beni istemeye geliyolar inş. babam bişey demez offf yaaaaaaaaaaaa

ayy canımm ne heyecanlı ama önceden açsaydın konusunu yada annen açsın iyi söyle böyle bi önce ön hazırlık yapın sonra gerisi gelir..

ne giyiceksinn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…