2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

benim de aşkım askerde:98: ama şafağımız 243 daha
ben de hemşireyim:94::94::94:[/QUOTE]
Allah kavuştursun canım. benimki kısa dönem gitti. bizimde şafak 119... ilk başlarda çok zordu ama alışıyor insan biraz. bende askerimde 28 yaşındayız.
hoşgeldin tucecan

hoşbulduk lavantacım...

bende varım bende bende
bende nişanlımda 26 yaşındayız 7 senedir birlikteyiz 28 mayısta nişanlandım kısmetse nisanda ewleniyorum istanbulda yaşıyorum ewlenince corluya yerleşecğim nişanlımın işi orda iki ailedende uzak bende cevre mühendisiyim ama iş bulamadım artık ewlenince inş

HOŞgeldik canımm. bende yeni geldim buraya. Allah mutlu etsinn.:79:

kızlar msjı düzenleme panelim gitmiş sizi ekleyemedim hafızası güçlü bir arkadaş tekrar bi lisete yapabilir benim şimdi karnım ağrıyor konstre olamıyorum

ankarada yaşıyorum 21 yaşındayım muhasebecide çalışıyorum şekerler bende ankarada gelin olcm ve burda oturcz

Allah kavuştursun canım. benimki kısa dönem gitti. bizimde şafak 119... ilk başlarda çok zordu ama alışıyor insan biraz. bende askerimde 28 yaşındayız.

hoşbulduk lavantacım...
Amin sizi de kavuştursun rabbim ilk günlerin zorluğu anlatılamaz kesinlikle, yaşamayan anlamaz canım:85:

memnun olduuumm, çorluda mühendis olarak iş bulman kolay olur canım, inşallah istediğin gibi bir iş bulursun

kızlar msjı düzenleme panelim gitmiş sizi ekleyemedim hafızası güçlü bir arkadaş tekrar bi lisete yapabilir benim şimdi karnım ağrıyor konstre olamıyorum
mesajı ilk yarım saat içinde düzenleyebilirsin sadece canım, her yarım saatte bir yeni liste yapamayız, o yüzden liste işini unutalım bence, zaten az çok tanıdık birbirimizi sayende

sağol canım
tabi ki zoru başarmışsınız, sizin kadar değil ama üni. okurken biz de biraz ayrı kalmıştık,
sizin ki de ayrı bir başarı tabi, takdire şâyan

korkular, endişeler düşünceler çok normaldir aslında,
ben kendi adıma çok tedirgin değilim, çünkü yaşayabileceğimiz sorunların, değişimlerin, değiştirmeye çalışmaların çoğunu yaşadık :)))
yani 12 sene olunca tabi
ne olursa olsun aynı evde yaşamaya başlayınca anlayacağız herşeyi tabi ama yine de biz uzun bir zaman geçirince,
o da değişti ben de değiştim
birbirimizi çok zorladığımız zamanlar oldu
askere gitti geldi, ve gerçekten çok değişti
sonraki 2 senemiz çok sancılı geçti
ama bazı fedakarlıklarda bulunmak gerekiyor canım benim yaa
yoksa yürümüyo, olmuyo
o isticek biz vazgeçicez bazı şeylerden, bazen de biz isticez onlar vaz geçicek...
ısınmak-soğumak meselesine gelince, flört ve nişanlılık döneminde az çok anlarsın aslında ne kadar sıcak olup olmadığınızı
hani derler ya her nimetin bir külfeti vardır diye, o hesap işte..
sevdiğimiz insanla kendimize ait bir hayatımız olsun istiyorsak, bizim de kendimizi törpülememiz gereken zamanlar olacak,
idare etmemiz gereken zamanlar olacak, onun idare etmesini beklerken sabretmemiz gereken zamanlar da olacak aynı şekilde..
ama herşeyin güzel olması için biraz çaba ve bol dua ile geçireceğiz bu günleri de inş.
aayyy çok uzattıımm, pardon

kısmet canım bu işlerr, oh ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi,
Rabbim hiç ayırmasın inşallah sizi de
evet çok yokmuş aramızda, üç yaşcık

ay kızlar yine çenem düştü ne çok msj yazıyorum farkındayım ama aklıma geldi kahkaha attım kendi kendime

şimdi biz kayınvalidenin evine gittik 8.kattalar 13.kat son kat birde onun üzerinde cafe var cafe çıkıcaz küçük görümcemle asansöre bindik zaten korkarım asansörden kapı açılınca ilk ben binip ilk ben çıkıyorum ki kapıda sıkışmıyım neyse görümce ile bindik 13.kata çıkıcaz tam anlayamadım asansör durdu tamda asansörün önünde kadın bekliyor ben çıktım asansörden görümcem gel gel gelmedik daha diye bana sesleniyor halimi görceksiniz aynı bir sersem çok güldük ama ..

birde rezilliğimi anlatayım ben hayatımda hiç öpüşmedm taki bikaçay öncesine kadar zaten bilmiyorumda sivilce hapı kullanıyorum ve dudaklar çatlak putlak hassas aşkımında sakallarıneyse aşkım gidiyordu uğurladım onu bende eve gittim hazırlanıp köye gittim köydekiler ne o dudaklarım kabarmış çok mu öptü seni diye bi dalga geçtiler bi gittim baktım dudaklarımın etrafı kıpkırmızı aman olmuşmu kocaman dudak an da utanç vericiydi ama snrdan çok güldüm

Kızlar işim dolayısıyla aranıza gec katıldım ama sürekli ara ara okuyordum bende seneye haziran ayında evlenicem nasipse eksikleri toparlamaya basladık beyaz esyaları almaya henüz baslamadık onun yerine para biriktiriyoruz düğün salonuna gelince hala arayış içindeyiz bulamadık izmirden arkadaslar bu konuda destek verirseniz cok sevinirim tanısıp kaynasmak cok isterim :))

canım bende izmirdeyim. ama daha araştırmadım düğün salonu. inciraltında yaz düğünü için güzel yerler var. o tarafa yakından oraya bakabilirsin. bornovada falansan pınarbaşında düğün için güzel yerler var. bende daha araştırmadım canım. sözlüm askerden gelsin bakarız bizde. daha benim nişan yeride ayarlamam lazım.

çok güzel yazmıssın gasoline özellikle kendini törpüleyeceksin kısmında süper duygulandım hee ...ayy yaa soğumam heralde...şuan böyle içimden gidip onun ağzına yüzüne patlatısm geliyor aşktan sevgiden

birde benim arkadaşım var 3 aylık evli 4 de giricekler ve cinsellikten bıkıyorsun dedi:26:ben bıkmak istemiyorum çünkü annem cinsellik sorunları yüzünden ayrıldı babam aldattı onu e bende böyle bi ailede büyüyünce çok korkuyorum inş.cilveli bi kadın olabilirm ..şuan çok alınganları oynuyorum ona karşı

kısmet canım bu işlerr, oh ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi,
Rabbim hiç ayırmasın inşallah sizi de
evet çok yokmuş aramızda, üç yaşcık
Aminnn askerlikten başka ayrılık görmek istemiyorum artık... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın canım, çok zor..

hoşgeldin sen de canım, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

İnciraltına yakınım ama seninde bilgin olsn 2012 de inciraltına yıkım kararı alındı ruhsatsız heryer yıkılcakmıs o yüzden riske atmak istemedim kır düğünü düşündüğümden de uygn fiyatlı söyle içime sinecek biyerde bulamadım hala arayıslardayız anlıcagın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…