- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.601
ebruummm rendene ve makasına bayıldım bır de kesme tahtana tabıkıı
ama ne yalan soyluyeyım en cok makas dıkkatımı cektı cok guzel ya nerden aldım canım onları peki???
hoşgeldin tucecan
canim benim bunlari ben tchibo dan aldim internete yaz cikar internet satisida var guvenilir alabilirsin
bende varım bende bende
bende nişanlımda 26 yaşındayız 7 senedir birlikteyiz 28 mayısta nişanlandım kısmetse nisanda ewleniyorum istanbulda yaşıyorum ewlenince corluya yerleşecğim nişanlımın işi orda iki ailedende uzak bende cevre mühendisiyim ama iş bulamadım artık ewlenince inş
kızlar msjı düzenleme panelim gitmiş sizi ekleyemedim hafızası güçlü bir arkadaş tekrar bi lisete yapabilir benim şimdi karnım ağrıyor konstre olamıyorum
merhaba gece kuşu
şimdi topik listesi yapalım mı ??
gece kuşu: 26 yaşında konyada denizliye gidicek nişanlı birde düğün tarihi belli mi
lavanta:22 yaşında balıkeserli istanbula gidicek nişansız
çağla 22: 21 yaşında
ebrum
gasoline:30 yaşında istanbullu nişanlı
baharyayla
hfceren: 22 yaşında izmirli nişanlı
deryaw: 27 yaşında bursalı sözlü nişanlancak
lilapausee
cilt:21 yaşında ankaradayım ve ankarada oturcağım muhasebecide çalışıyorum
kocaelim:23 yaşında avusturyalı koceline gelin gelcek nişanlı (kusura bakma cnm hatlar karıştı)
dnzornh
pressevgilisi:
fatovas:
kızlar geriye doğru anca bukadar bakabildim bi liste oluşturalım ben sizinle sıkı bi arkadaşlık edinmek isityorum daha da vardır bu topiğin müdavimi ama son sayfalara bakabildim
Amin sizi de kavuştursun rabbimAllah kavuştursun canım. benimki kısa dönem gitti. bizimde şafak 119... ilk başlarda çok zordu ama alışıyor insan biraz. bende askerimde 28 yaşındayız.
hoşbulduk lavantacım...
memnun olduuumm, çorluda mühendis olarak iş bulman kolay olur canım, inşallah istediğin gibi bir iş bulursunbende varım bende bende
bende nişanlımda 26 yaşındayız 7 senedir birlikteyiz 28 mayısta nişanlandım kısmetse nisanda ewleniyorum istanbulda yaşıyorum ewlenince corluya yerleşecğim nişanlımın işi orda iki ailedende uzak bende cevre mühendisiyim ama iş bulamadım artık ewlenince inş
mesajı ilk yarım saat içinde düzenleyebilirsin sadece canım, her yarım saatte bir yeni liste yapamayız, o yüzden liste işini unutalım bence, zaten az çok tanıdık birbirimizi sayendekızlar msjı düzenleme panelim gitmiş sizi ekleyemedim hafızası güçlü bir arkadaş tekrar bi lisete yapabilir benim şimdi karnım ağrıyor konstre olamıyorum
sağol canımay ne yasliligi canim daha hayatinin ilk baharindasin :82:
insaAllah bu sefer muradiniza erersiniz..
benimde yaza dogru dügünüm olacak insaAllah
masAllah diyorum size gercekten
ama bizimde aramizda uzak mesafeler var bu yüzden bende zoru basardigimiza inaniyorum..
kızlar sizinde korkularınız varmı benimkisi gibi
biraz muhabbet olsun birazda (ben kendi adıma söyleyeyim düşüncelerim yanlışsa kendimi eleştireyim)
ben evlenmeyi çok istiyorum bazen çok korksamda
kendi evim olsun temizliğimi yapayım yemeğimi yapayım kendim olayım herşeye hakim olayım isityorum ama biyandanda eşimden yana anlaşamaz işte birde malum cinsellikten falan beğenmez soğursam gerçi ısınmış değilim ama merak var yani nasıl diye o durumlardan ürküyorum hani eşim olucak aşkım kısmetse şuan sana herşey yakışıyor (en ufak tepkimde bile der) ama o zman hani gözündeki bu halim giderse ve en önemlisi o benim göxzümden düşerse diye çok korkularım var..sizler evlenirken sırf sevdiğiniz içinmi evlenmeyi düşünüyorsunuz yoksa benim gibi illa düşünen vardır mutlakada neleri hayal ediyoruz ben evlilik hayallerini merak ediyorum ve tanışmadır hayaldir şudur budur dinlemesini okumasını çok severim
hımmm selam canım, sen de eski asker yarenlerindensin galiba yanlış hatırlamıosam:26::80:ankarada yaşıyorum 21 yaşındayım muhasebecide çalışıyorum şekerler bende ankarada gelin olcm ve burda oturcz
maşallah size canım, ben de önceki sevgilimden ayrılmasaydım 10 yılımızı dolduracaktık, ama kısmet değilmiş.. şimdi hayatımın erkekiyle nişanlanıyorum, 2012 eylülde de gerçekten kocişim olacak inşallah..
askerde şuanda. Aşkerim de ben de 27 yaşındayız, seninle aramızda çok fark yok yani yaş olarak cnm
Kızlar işim dolayısıyla aranıza gec katıldım ama sürekli ara ara okuyordum bende seneye haziran ayında evlenicem nasipse eksikleri toparlamaya basladık beyaz esyaları almaya henüz baslamadık onun yerine para biriktiriyoruz düğün salonuna gelince hala arayış içindeyiz bulamadık izmirden arkadaslar bu konuda destek verirseniz cok sevinirim tanısıp kaynasmak cok isterim :))
Aminnn askerlikten başka ayrılık görmek istemiyorum artık... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın canım, çok zor..kısmet canım bu işlerr, oh ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi,
Rabbim hiç ayırmasın inşallah sizi de
evet çok yokmuş aramızda, üç yaşcık
hoşgeldin sen de canım, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar işim dolayısıyla aranıza gec katıldım ama sürekli ara ara okuyordum bende seneye haziran ayında evlenicem nasipse eksikleri toparlamaya basladık beyaz esyaları almaya henüz baslamadık onun yerine para biriktiriyoruz düğün salonuna gelince hala arayış içindeyiz bulamadık izmirden arkadaslar bu konuda destek verirseniz cok sevinirim tanısıp kaynasmak cok isterim :))
canım bende izmirdeyim. ama daha araştırmadım düğün salonu. inciraltında yaz düğünü için güzel yerler var. o tarafa yakından oraya bakabilirsin. bornovada falansan pınarbaşında düğün için güzel yerler var. bende daha araştırmadım canım. sözlüm askerden gelsin bakarız bizde. daha benim nişan yeride ayarlamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?