- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.541
lavantacım canım benim bizde çok değil ya 4 küçk altın takıldı dayımlar abim falan işte parada 500 600 falan toplanmıştı düğünde takılanlarda kirada oturcamız ev için alcaz bütün takıları benimde babam öldü annemin maaşı var kredi çekcez biraz ben maaşımla öderim dedi erkek tarafındada herşeyi nişanlım maaşıyla alıyo zaten bide sevgiliykenden 15000 falan biiriktirmişti mobilya düğün salonu gelinliği falan alcaz onlarlada.sende durum farklıymış ver gitsin boşver çalışıp kazanırız gene genciz önümüzde uzun yıllar var inşallah Allah sağlık versin gerisini boşver kocişlerle mutlu olalım altımış eşyaymış boşverrrrrrr ver gitsin olsun bak işleri ortakmış zaten bölüşürsünüz rahat rahat geçinirsiniz inşallah bizde kira vercez ikimizde çalışcaz geçincez inşallah aman kavuşalımda gerisine katlanırız napalım.bizim ailelerimizinde durumu malum bi emekli maaşı Allahtan evimiz var bizim anacım 1 yıl falan yarısını veririm krediye diyo ama inşallah onada gerek kalmaz herşeyi düğüne kadar alırız.Allah senide benide hepimizi mutlu huzurlu etsin gerisi boş canım benim
canımm bende 22 yaşındayımm nişanlıyımm izmirde yaşıyorum ve insallah izmirde yaşamaya devam edicem cünkü ikimizde izmire atandıkk tatlımm:) aslen nişanlım marşlıı:))
ayy canımm ne heyecanlı ama önceden açsaydın konusunu yada annen açsın iyi söyle böyle bi önce ön hazırlık yapın sonra gerisi gelir..
ne giyiceksinn??
nasıl gıdıyoo canımm hazırlıklarrr bakalım:)))
kızlar bu hafta sonu beni istemeye geliyolar inş. babam bişey demez offf yaaaaaaaaaaaa
bilmyorum valla ya kafam karışık babam ne dicek giyecek şey hiç düşünmedim valla onuda şu işleer halledilsin kıyafet kolay uffff sen napmıştın istemede cnm
ohh çok şükür beni bu topikte gören ve cevap veren bi arkadaşım çıktıyeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..
liste demisken bende hala listede degilim galiba
lavanta eline saglik bende hamur isini ögrenmem lazim bi türlü hamur yogurmasini beceremedim elime yapisiyo hep
derya sorma bende cok hasretlik cekiyorum =(
Allah bizleri sevdiklerimize kavustursun insaAllah..
canım yazdıklarının bu kısmını okurken yüzümde kocaman bir gülümseme vardı.................
başınızıda arıttım şimdi aklıma geldi ben bunu anlatmaya başladım ama sonunu evlenme teklifi almadığıma getircektim ..geçen gün konuştuk istemiyorum sen evlenme teklifini aileler tanışmadan önce yapıcaktın dedim oda ben nişandan snr düşnüyorum belki dedi bende yüzüğü parmağıma taktıktan snr hiç önemi yok evlenme teklifinin boşuna etme dedim helede böyle konuştuktan sonra dedim keşke etseydi bende anlatsaydım sevine sevine dedim oda baban zaten istemiyordu başımıza buyruk olmasın diye etmedim dedi ama ben içimdeki ondan beklediğim ve alamadığım uğradığım hayal kırıklığını anlattım bi güzel
kızlar gerçekten hiç bişey yapmasına gerek yok bi gümüş alıp bile benimle evlenirmisin diye sorsaydı yeterdi şimdi bana en lüks restoranda en süpriz şekilde yapsa bşle önemi yok heleki bekle ve gör dedikten snr
canım yazdıklarının bu kısmını okurken yüzümde kocaman bir gülümseme vardı
çünkü ben de uzuuuuun yıllar evlenme teklifi bekledim
benim koyu işaretlediğim yerlerin aynısını biz birbirimizze söyleyip durduk :)))
ve tahmin et bana ne zaman evlenme teklif etti?
nişanımızın olduğu gün sabah sabah geldi, hadi kahvaltıya götüriyim seni dedi, ben de şüphelendim tabi
çünkü o telaşın içinde 1 saatliğine kahvaltı yapmak için taaa karşıdan bizim eve geldi :)
neyse gittik deniz kenarında güzel bir kahvaltı yaptık, orda etti :)))
olsun yine de güzeldi
seninki bu kadar beklemez inşallah canım benim
canım nişan topiğinden tanıyorum ben seni... aslında nişanlı gibiyiz biz ama büyük nişan yapmamıştık kasımda nişan yapıyoruz, salonda tuttuk, eylül 2012 düğün olacak...derya bende yeniyim seni tanıyalım nerdesin nişanlımısın sanırım mayıs 2012 de düğün mü olucak bahsetsene kendşnden yaşın kaç?
benim isteme olmadı cnm ama hikayemi kısaca anlatayım
biz ist otururken allah kısmet etti ev aldık ...
o mahallede köşe başında çocuklar dururdu malum serseri...benimki beni görmüş çok hoşuna gitmişim ama o konuşana kadar başka bi arkadaşı konuştu bende 1 ay öylesine konuşmuştum onunla ama snr görüşmeyi kesmiştik...bi süre snr bana laf atmıştı ben senden çok hoşlanıyorum diye bende ben senden hoşlanmıyorum ama demiştim olabilir demişti ..snr başka bi arkadaşı ile geldi tanıştık görüştük snr 7 ay kadar çıktık çok ilgiliydi snr ayrıldık ayrıldık ama arada sırada konuşuyorduk askere gitti benim aramamı çok beklemiş ama en sonunda o aradı hiç bişey yokmuş gibi aşkım cnmlı devam ettik ama barışma yok tabi benim ailem istemiyor bende aklım onda ama olmaz diye barışma niyeti yok..öyle konuştuk konuştuk
geçen sene kurban bayramında istnabula gittim görüşmek istedim 3 yıl sadece telde ve msnde görüşmüştüm çok seğrek olsada bi arkadaşımıda aldım heyecanla beklemeye başladım boyu posu nasıldı benden uzunmuydu eskisi gibi yakışıklımıydı içimde bişey kalmışmıydı tüm sorulara cevap olarak geldi ve amanın sanki 3 senedir hergün görüşüyor gibiydik çok çok farklı bir samimiyet vardı hiç yabancı değildi ..o gün ayrıldık ertesi gün yine görüştük beni arkadaşıma kadar bıraktı ve ben orda gülsüme biz barıştık dedim halbuki barıştık diye bi karar almamıştık ailem istemiyordu ve ben bunu düşünmedim ağzımdan birden çıktı o da şaşırmıştı snr ayrılırken sıkı sıkı sarıldı ve öptü beni hiç unutmam ...öyle öyle günler aylar kovaladı birbirini aile sorunu çok oldu ama çok ağladım herkes olmaz demişti beni çaydırmaya çalışmıştı şöyle olucak pişman olucaksın yapma etme vermicem seni gibi ..annem yine azçok tanıdığından hem istiyordu hem istemiyordu...neyse birgün banamdan gizli teyzemde ananem teyzem yengem dayımın oğlu gelini vs.tanıştırdım hepsi çok beğendi hepsi o kadarmış artık kimse bişey demiyor damat sıfatını yapıştırmışlardı bile snr ben onlara gittim ailesi bile tanıştım daha snr onların ailesi ailemle tanışmaya geldi babam orda gördü oda istemiyordu(üvey)ama snr fikri değişti öz babam halam falan hepsi beğendiler gçene çarşamba bizde gittik evlerine annemin içi ayrı bi rahat daha etti
şimdi ise kurban bayramında isteme ve nişan olucak..
tanışmada ise siyah dizlerde spor kesim kalem etek diyorlarya onlardan üzerine nar çiçeği gömlek giydim ayağımdada düz siyah babet vardı tam gününe uygun olmuştu çünkü çok stres yapmıştım kıyafet bulamadım diye şimdi sıra nişan için kıyafet stresinde
sende hanım hanımcık bi seçim yap ben özel almıştım çünkü evde hep kot vardı
başınızıda arıttım şimdi aklıma geldi ben bunu anlatmaya başladım ama sonunu evlenme teklifi almadığıma getircektim ..geçen gün konuştuk istemiyorum sen evlenme teklifini aileler tanışmadan önce yapıcaktın dedim oda ben nişandan snr düşnüyorum belki dedi bende yüzüğü parmağıma taktıktan snr hiç önemi yok evlenme teklifinin boşuna etme dedim helede böyle konuştuktan sonra dedim keşke etseydi bende anlatsaydım sevine sevine dedim oda baban zaten istemiyordu başımıza buyruk olmasın diye etmedim dedi ama ben içimdeki ondan beklediğim ve alamadığım uğradığım hayal kırıklığını anlattım bi güzel
kızlar gerçekten hiç bişey yapmasına gerek yok bi gümüş alıp bile benimle evlenirmisin diye sorsaydı yeterdi şimdi bana en lüks restoranda en süpriz şekilde yapsa bşle önemi yok heleki bekle ve gör dedikten snr
Baharcım evlenme teklifimi aldın süper cnm hemen okuyayım orayı kaçırdım sanırım.. Mutluluklar dilerim bir ömür boyu.
yaaaaa bayıldım canımmm süpeeeerrrrdarısı başıma..bizimde nişan kurbandan sonraya kaldı bayramdan hemen sonra hemen yapıcaz inşallah ama ortada daha evlenme teklifi yok hala beklemedeyim arada lafını açıyorumm (=
kızllaarrr nabersiniizzz??? cok ozledım sızlerı uzun zamandır gıremıyorum... Daha doğrusu giriyorum ama iş çıkıyor çıkmak zorunda kalıyorum... Şöyle bi geçmişe göz attım da prensesimiz asker yarine kavuşmuuşşş çok sevindim onun adınatanya ve saliha gelinciklerimiz biraz sorunlar yaşıyorlar kocişleriyle sanırım ama inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırlar ve eski mutlu günlerine geri dönerler... Ve ve ve aramıza yeni katılan gelinlerimiz de hoşgelmişlerr Düğün tarihlerini gördükçe yazmaya çalışıyorum ama kaçırdıklarım varsa lütfen bana özelden mesaj atsın
Ebruuummm napıyorsun bebek?? kocişle haftasonu tatılımızı yaptık coookkk guzeldııı...guzel bır otelde kaldık kendımı balayında gibi hissettim akşam dolasmaya cıktık askım bana hedıye aldı ceyızıme... 2 tane rakı vardagı uzerıne "karımı bır de rakımı sevıyorum" yazdırdı kul tabagının uzerınde de burak bahar yayla erdek 2011 yazdırdık... canım benım yaa cok mutluyuz Allaha sukur.. Siz neler yapıyorsunuz kocişle nasıl gıdıyorrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?