- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.641
yemekle aranız nasıl..ben yemek yapmayı pek sevmem genelde temizlik yapmayı daha severim ama bizimki çok düşkün yemeğe yemeğin görüntüsüne.. bana evde öğren diyip duruyor..annemde kayınvalideme lavanta yemek yapmayı bilmiyor ama öğrendimide eli yatkındır yapar demiş canım anam benim
ayyy ayy neresindensinn izmirin tatlımmm?düğün ne zman??nerede yapmayı düşünüyosunnn anlattsana tatlımm:)belkimm bırbırımıze yarım ederizz:)):92:
valla herşey yaparım ben yeek temizlik pasta poğaça filan ama benmki diyoki sen bilmezsin diyo öle san dedim ozmn yemekelri sen yap dedim madem bilmyorummm
ben de birkaç kez o topiğe gelmiştim, ama ben uzun dönemim tabiewt cnm nerden hatırldın yaw citl 337 kısa dönemlerdenim bitti bizimki şükür
walla ben kesin soğumam, aşkımı da soğutmambanada hiç soğumucakmısım gibi geliyor ama çok çabut etkilenirim ben duyduklarım şeylerden o yüzden kendimde öyle olucak sanıyorum unutana kadar takıyorum snr başka takıcak bişey buluyorum..napıyım işyerinde yapıcak bişey yok biz sizler varsınız birde iğne oyam=)
dün akşam arkadaşlarım geldi vitrin takımlarımı falan gösterdim sabırsızlanıyorum kullanmak için...
maille göndermişti davetiyesini, baktım bulamadım, bir de eski mailime bakayım, belki oradadır cnm:26:ok canım cok tsk ederimmm :)
BEnde heyecan yaptım bak simdi balcovadayım canım düğün 2012 haziran ayı düşünüyoruz kır düğünü düşünüyorum ama neresi hala karar verebilmiş diilim deli gibi arayıslardayız bucada bahce düğün salonunu bulduk suana kadar buldugumuz en uygun ve şık mekan burası seninde varsa önerebilcegin bir yer gider orayada bakarız sen anlat bakalım sen nerden neler yapıosn ??
ben çiğlide oturuyorum tatlım aslen düzceliyim ama.canımm biz burda nikah yapmayı düşünüyoruz ben ksk sahilde nikah sarayında yapmayı düşünüyoruz.nişanlımm k.maraşlı ordada düğün yapılcak insallah.amam izmirde yaşıcaz cunkuu ikimizinde işi burada sen napıyosun tatlım calısyomusun evdemisin?hzırlıkların ne halde?
KızLar işteyim yetişemıorum sizee yaa akLımda burda arada girip bakıorum =)
Akşam okiicam yazdıklarınızı =)
Listeye beni de ekLerseniz sevinirim
23 yaşındayım İstanbuL-Avrupa Yakasında oturuorum..NişanLıyım..Yine avrupa yakasında bir semte geLin gidicem..09.06.2012 düğün tarihim kısmetse..
başka bişi var mıydı unuttum =)
yok canım ben bursadayım, ama arkadaşımın nişanı için gelmiştim. izmire gelip gitmişliğim vardır canım. askerim acemi birliğinde izmirdeydi, onun yanına gelip akrabalarda kalmıştım birkaç kez de.deryaw canımm sendemı izmirdeyedin canımm:)))
benimkide beni hamarat biliyor halbuki hiç değilim aslında pek anlayamadım benim hakkıda ne düşünüyor ilk çıktığımız 7 ay süresince temizlik hastası olduğum için ergenlik malum çok temiz sanıor ama ben ergenlikten çıktım temizlik işide zevkle değil zorla yapılan görev yemek yapmakla zaten hiç aram olmamıştı ..bence o senin ne kadar marifetli olduğunu biliyor o yüzden zarf atıyomuş gibi geldiayy çok güzel sevmek sevimek şükürler olsun ALLAHIM
ÇAlışıyorum canım işteyim bi firmanın muhasebesine bakıyorum sen ne iş yapıyorsun??Hazırlıklara gelince işte başladık eksikleri iyice tamamlamayada beyaz esyalara daha dokunmadık onları en son alcaz küçük ev aletlerinden falan eksiklerim var öyle işte denk geldikce alıyorum
ben tepecık hastanesinde sağlık memuruyumm canımm.bende beyaz esyamıı almadım bı ıkı aya alıcaz suan hangı marka olsunn derdındeyız fırsat buldukca magaza magaza gezıyoruz.eksiklerim bay var ama 1 yıll var oyusden yetişir diye düşünüyorumm:))
aa meslektaşımmm, ben de hemşireyimben tepecık hastanesinde sağlık memuruyumm canımm.bende beyaz esyamıı almadım bı ıkı aya alıcaz suan hangı marka olsunn derdındeyız fırsat buldukca magaza magaza gezıyoruz.eksiklerim bay var ama 1 yıll var oyusden yetişir diye düşünüyorumm:))
benimkide beni hamarat biliyor halbuki hiç değilim aslında pek anlayamadım benim hakkıda ne düşünüyor ilk çıktığımız 7 ay süresince temizlik hastası olduğum için ergenlik malum çok temiz sanıor ama ben ergenlikten çıktım temizlik işide zevkle değil zorla yapılan görev yemek yapmakla zaten hiç aram olmamıştı ..bence o senin ne kadar marifetli olduğunu biliyor o yüzden zarf atıyomuş gibi geldiayy çok güzel sevmek sevimek şükürler olsun ALLAHIM
Çok iyi yakınmısızz bende yenişehirdeym :))sizin tarih nezmandı canım.Beyaz esyalara bizde acele etmyoruz özelliklede tv yi en sona sakla en cok degişim olan esya o oluyo cünkü hayırlısı bakalım kampanyalardan birbirimizi haberdar edelim :))
GECE KUŞU CUM GECE KUŞUM
öncelikle cnm allah ayırmasın mutluluğunuza mutluluk katsın tamımana erdirsin herkes çok mutlu olsun....
sanırım araştrmalar doğru bende kendi düzenim olsun çok istiyorum..çünkü annemle öyle problemim yok ama baba üvey ama çok iyi ..iyi de olsa şunu eden buray koydu bunu neden böyle yaptı gibi söylemler oluyor ve evde çıplak gezmek istiyorum ama kocam olsunda çok istiyorum beni öpsünn:89:
arkadaşım geld uzun yazamıcam birde aynen banyo hallerimi falan görsün istemem
biz bosch almya karar verdik herkes öle diyo
boschun herşeyinden memnun kaldım, buzdolabını da 2buçuk yıldır kullanıyorum, çok memnunumevet bosch iyi ama herseyde iyimi mesela buzdolabındada samsungda iyi diyolar bende karar veremedim birtürlü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?