2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ben üni. okurken yalnızdım evimde, yemek falan o zamanlar yapıyodum
ama sonra hiç yapmadım desem yeridir, evde yavaş yavaş yapmaya başlasam iyi our aslında
lakin az çok bilirim ne nasıl hangi sırayla yapılır, soğanı kıymayı kavur salçayı koy falan filan
pasta kek böreği hep çok iyi yapmışımdır, nişanlım da ailesi de bayıılıyor yaptıklarıma
kayınvalidemden çok daha güzel yaptığımı söylüyolar, sağolsun o da nazikçe onaylıyo, aferin diyo
temizliği de işi bıraktıktan sonra yapmaya başladım, alışıyorum temizlik işine de

ayyy ayy neresindensinn izmirin tatlımmm?düğün ne zman??nerede yapmayı düşünüyosunnn anlattsana tatlımm:)belkimm bırbırımıze yarım ederizz:)):92:

BEnde heyecan yaptım bak simdi balcovadayım canım düğün 2012 haziran ayı düşünüyoruz kır düğünü düşünüyorum ama neresi hala karar verebilmiş diilim deli gibi arayıslardayız bucada bahce düğün salonunu bulduk suana kadar buldugumuz en uygun ve şık mekan burası seninde varsa önerebilcegin bir yer gider orayada bakarız sen anlat bakalım sen nerden neler yapıosn ??

valla herşey yaparım ben yeek temizlik pasta poğaça filan ama benmki diyoki sen bilmezsin diyo öle san dedim ozmn yemekelri sen yap dedim madem bilmyorummm

benimkide beni hamarat biliyor halbuki hiç değilim aslında pek anlayamadım benim hakkıda ne düşünüyor ilk çıktığımız 7 ay süresince temizlik hastası olduğum için ergenlik malum çok temiz sanıor ama ben ergenlikten çıktım temizlik işide zevkle değil zorla yapılan görev yemek yapmakla zaten hiç aram olmamıştı ..bence o senin ne kadar marifetli olduğunu biliyor o yüzden zarf atıyomuş gibi geldiayy çok güzel sevmek sevimek şükürler olsun ALLAHIM

ewt cnm nerden hatırldın yaw citl 337 kısa dönemlerdenim bitti bizimki şükür
ben de birkaç kez o topiğe gelmiştim, ama ben uzun dönemim tabi en çok yazanlardan biri olduğun için ve nickin kısa olduğu için aklımda kaldın heralde canım. Bir de wakeupcall aklımda kaldı Sizin bitti, darısı bizim başımıza inşallah

walla ben kesin soğumam, aşkımı da soğutmam
iğne oyası mı yapıosunne güzel, ben anlamam o işlerden yaa, zaten anlasam da çok sıkıntılıyımdır, uğraşıp da bitiremem, illa yarım bırakırım
işte nasıl vakit bulabiliosun canım, ne iş yapıosun bu arada?

ok canım cok tsk ederimmm :)
maille göndermişti davetiyesini, baktım bulamadım, bir de eski mailime bakayım, belki oradadır cnm:26:

ben çiğlide oturuyorum tatlım aslen düzceliyim ama.canımm biz burda nikah yapmayı düşünüyoruz ben ksk sahilde nikah sarayında yapmayı düşünüyoruz.nişanlımm k.maraşlı ordada düğün yapılcak insallah.amam izmirde yaşıcaz cunkuu ikimizinde işi burada sen napıyosun tatlım calısyomusun evdemisin?hzırlıkların ne halde?

KızLar işteyim yetişemıorum sizee yaa akLımda burda arada girip bakıorum =)
Akşam okiicam yazdıklarınızı =)

Listeye beni de ekLerseniz sevinirim

23 yaşındayım İstanbuL-Avrupa Yakasında oturuorum..NişanLıyım..Yine avrupa yakasında bir semte geLin gidicem..09.06.2012 düğün tarihim kısmetse..
başka bişi var mıydı unuttum =)

ÇAlışıyorum canım işteyim bi firmanın muhasebesine bakıyorum sen ne iş yapıyorsun??Hazırlıklara gelince işte başladık eksikleri iyice tamamlamayada beyaz esyalara daha dokunmadık onları en son alcaz küçük ev aletlerinden falan eksiklerim var öyle işte denk geldikce alıyorum

yok canım baska bişeyyy bende işteyimmm valla yetısılmıyoo kii ne iiş yaıpdunn tatlımm :))

deryaw canımm sendemı izmirdeyedin canımm:)))
yok canım ben bursadayım, ama arkadaşımın nişanı için gelmiştim. izmire gelip gitmişliğim vardır canım. askerim acemi birliğinde izmirdeydi, onun yanına gelip akrabalarda kalmıştım birkaç kez de.

Kızlarrrrrrr bende yemek yapmasını bilmiyorum desem yeridir ama hevesliyim iş başa düşünce yapacakmısım gibi geliyor açarız int deneye yanıla yaparız napalım onunda vardır güzelliği ben işten gelip bukadar işi nasıl yetiştircez onu düşünüyorum açıkcası :))

ben tepecık hastanesinde sağlık memuruyumm canımm.bende beyaz esyamıı almadım bı ıkı aya alıcaz suan hangı marka olsunn derdındeyız fırsat buldukca magaza magaza gezıyoruz.eksiklerim bay var ama 1 yıll var oyusden yetişir diye düşünüyorumm:))

Çok iyi yakınmısızz bende yenişehirdeym :))sizin tarih nezmandı canım.Beyaz esyalara bizde acele etmyoruz özelliklede tv yi en sona sakla en cok degişim olan esya o oluyo cünkü hayırlısı bakalım kampanyalardan birbirimizi haberdar edelim :))

aa meslektaşımmm, ben de hemşireyim

valla bilmoyrum kıs artıkınn kendi bilir bilsemde bilmsemde yiyecek ya kıslar evlencez malum birazda olsun birikim yapsanız valla az az ilerde kira derdi neyim olursa

GECE KUŞU CUM GECE KUŞUM

öncelikle cnm allah ayırmasın mutluluğunuza mutluluk katsın tamımana erdirsin herkes çok mutlu olsun....

sanırım araştrmalar doğru bende kendi düzenim olsun çok istiyorum..çünkü annemle öyle problemim yok ama baba üvey ama çok iyi ..iyi de olsa şunu eden buray koydu bunu neden böyle yaptı gibi söylemler oluyor ve evde çıplak gezmek istiyorum ama kocam olsunda çok istiyorum beni öpsünn:89:

arkadaşım geld uzun yazamıcam birde aynen banyo hallerimi falan görsün istemem

biz bosch almya karar verdik herkes öle diyo

ay ilahi kıs güldrdün bniiii

evet bosch iyi ama herseyde iyimi mesela buzdolabındada samsungda iyi diyolar bende karar veremedim birtürlü:)
boschun herşeyinden memnun kaldım, buzdolabını da 2buçuk yıldır kullanıyorum, çok memnunum ben beyaz eşyada bosch ve siemensi tek geçerim. ama bunu aşkıma anlatamıyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…