- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.621
İnciraltına yakınım ama seninde bilgin olsn 2012 de inciraltına yıkım kararı alındı ruhsatsız heryer yıkılcakmıs o yüzden riske atmak istemedim kır düğünü düşündüğümden de uygn fiyatlı söyle içime sinecek biyerde bulamadım hala arayıslardayız anlıcagın(
sağol canımGasolinicim güzel yazmışssın ağzına sağlık.
alem kızmışsın vesselamay kızlar yine çenem düştü ne çok msj yazıyorum farkındayım ama aklıma geldi kahkaha attım kendi kendime
şimdi biz kayınvalidenin evine gittik 8.kattalar 13.kat son kat birde onun üzerinde cafe var cafe çıkıcaz küçük görümcemle asansöre bindik zaten korkarım asansörden kapı açılınca ilk ben binip ilk ben çıkıyorum ki kapıda sıkışmıyım neyse görümce ile bindik 13.kata çıkıcaz tam anlayamadım asansör durdu tamda asansörün önünde kadın bekliyor ben çıktım asansörden görümcem gel gel gelmedik daha diye bana sesleniyor halimi görceksiniz aynı bir sersem çok güldük ama ..
birde rezilliğimi anlatayım ben hayatımda hiç öpüşmedm taki bikaçay öncesine kadar zaten bilmiyorumda sivilce hapı kullanıyorum ve dudaklar çatlak putlak hassas aşkımında sakallarıneyse aşkım gidiyordu uğurladım onu bende eve gittim hazırlanıp köye gittim köydekiler ne o dudaklarım kabarmış çok mu öptü seni diye bi dalga geçtiler bi gittim baktım dudaklarımın etrafı kıpkırmızı aman olmuşmu kocaman dudak an da utanç vericiydi ama snrdan çok güldüm
soğumazsın soğumazsın, görünce de patlatırsın ağzının üstüne, napıyosuuuun derse de, özledim dersinçok güzel yazmıssın gasoline özellikle kendini törpüleyeceksin kısmında süper duygulandım hee ...ayy yaa soğumam heralde...şuan böyle içimden gidip onun ağzına yüzüne patlatısm geliyor aşktan sevgiden
birde benim arkadaşım var 3 aylık evli 4 de giricekler ve cinsellikten bıkıyorsun dedi:26:ben bıkmak istemiyorum çünkü annem cinsellik sorunları yüzünden ayrıldı babam aldattı onu e bende böyle bi ailede büyüyünce çok korkuyorum inş.cilveli bi kadın olabilirm ..şuan çok alınganları oynuyorum ona karşı
o zaman inciraltı tarafında ruhsatlı bir yer aramak lazım. kaya otelde de düğün oluyor. orası nasıldır bilmiyorum ama ordada kır düğünü oluyormuş.[/QUOTE
Hımm orayada bakayım ozamn fiyatları nasıl acaba??
o zaman inciraltı tarafında ruhsatlı bir yer aramak lazım. kaya otelde de düğün oluyor. orası nasıldır bilmiyorum ama ordada kır düğünü oluyormuş.[/QUOTE
Hımm orayada bakayım ozamn fiyatları nasıl acaba??
yemekli yemeksiz yapıcağına göre değişir fiyatları canım ama ben hep dergilerde görüyorum. diva da yada gazetede kaya otelde kır düğünüyle evlendiler bilmemne. bakmakta fayda var bence.
arkadaşımın nişanı ve düğünü inciraltında biryerde oldu, çok harikaydı. ruhsatlı biyer bulursan işini garantiye almış olursun canım. Hayırlısı olsun inş.İnciraltına yakınım ama seninde bilgin olsn 2012 de inciraltına yıkım kararı alındı ruhsatsız heryer yıkılcakmıs o yüzden riske atmak istemedim kır düğünü düşündüğümden de uygn fiyatlı söyle içime sinecek biyerde bulamadım hala arayıslardayız anlıcagın(
o kadar beklioz yaa, hiç bilem soğumam wallahsağol canım
alem kızmışsın vesselamben de çok güldüm, Allah seni daha çok güldürsün inşallah lavantacım
bu arada kestirtsene o sakalları kııızzz
soğumazsın soğumazsın, görünce de patlatırsın ağzının üstüne, napıyosuuuun derse de, özledim dersin
ben de çok hırpani severim ayıptır söylemesi
sen ne diyosun benim arkadaşım çok gülüyo bana, o da yeni evli,
(bu arada bazı yeni evlilerde, hatunlarda dediğin gibi bir durum oluyo tabi, yeter ulan diyolar :)) )
aayyyy bayılacaaam artık diyodu, ben de ne var kızım, milyonlarca insan bayılıyo buna,
sen niye geriliyosun diyorum ona, gülmekten yarılıyo, kızım sen ne biçimsin diyo
bişey olmaz bişey olmaz, sıcacık olursunuz
yemekli yemeksiz yapıcağına göre değişir fiyatları canım ama ben hep dergilerde görüyorum. diva da yada gazetede kaya otelde kır düğünüyle evlendiler bilmemne. bakmakta fayda var bence.
Tabii c.tesi öyle yerler genelde yemeksiz yapmaz gibi geliyor bana bugün arar bi sorarım bakalım haber veririm sanada canım
arkadaşımın nişanı ve düğünü inciraltında biryerde oldu, çok harikaydı. ruhsatlı biyer bulursan işini garantiye almış olursun canım. Hayırlısı olsun inş.
o kadar beklioz yaa, hiç bilem soğumam wallah
arkadaşımın nişanı ve düğünü inciraltında biryerde oldu, çok harikaydı. ruhsatlı biyer bulursan işini garantiye almış olursun canım. Hayırlısı olsun inş.
Sagol cnm inciraltında neresi ki acaba bi gidip görüsmek lazım aslında belkide onda ruhsat problemi yoktur??
Tabii c.tesi öyle yerler genelde yemeksiz yapmaz gibi geliyor bana bugün arar bi sorarım bakalım haber veririm sanada canım
Tamam canım. hem bende öğrenirim fiyatlarını falan.
he yawwwdimi kıızzz
Dur ben davetiyesini arayayım canım, bulunca yazarım sana yerin adını..Sagol cnm inciraltında neresi ki acaba bi gidip görüsmek lazım aslında belkide onda ruhsat problemi yoktur??
hımmm selam canım, sen de eski asker yarenlerindensin galiba yanlış hatırlamıosam:26::80:
o kadar beklioz yaa, hiç bilem soğumam wallah
KIZLARR YA YETİŞEMIYORUM VALLA ONCEDEN KIMSE YOKMU DIYE DERT YANARDIMMM VALLAAMAŞALLAH BU ARADA OKADAR SAYFA OKUDUM KII KIM İZMİRDE YAŞICAKTIII ARKADEŞŞŞ:)9VALAL Bİİ İZMİRLİ BULMUSUMMM BIRAKMAMM HAA:)))
Bende izmirdeyim canımm :))
he yawww
Dur ben davetiyesini arayayım canım, bulunca yazarım sana yerin adını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?