2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

o zaman inciraltı tarafında ruhsatlı bir yer aramak lazım. kaya otelde de düğün oluyor. orası nasıldır bilmiyorum ama ordada kır düğünü oluyormuş.

Gasolinicim güzel yazmışssın ağzına sağlık.
sağol canım

alem kızmışsın vesselam ben de çok güldüm, Allah seni daha çok güldürsün inşallah lavantacım
bu arada kestirtsene o sakalları kııızzz

soğumazsın soğumazsın, görünce de patlatırsın ağzının üstüne, napıyosuuuun derse de, özledim dersin
ben de çok hırpani severim ayıptır söylemesi
sen ne diyosun benim arkadaşım çok gülüyo bana, o da yeni evli,
(bu arada bazı yeni evlilerde, hatunlarda dediğin gibi bir durum oluyo tabi, yeter ulan diyolar :)) )
aayyyy bayılacaaam artık diyodu, ben de ne var kızım, milyonlarca insan bayılıyo buna,
sen niye geriliyosun diyorum ona, gülmekten yarılıyo, kızım sen ne biçimsin diyo
bişey olmaz bişey olmaz, sıcacık olursunuz

arkadaşımın nişanı ve düğünü inciraltında biryerde oldu, çok harikaydı. ruhsatlı biyer bulursan işini garantiye almış olursun canım. Hayırlısı olsun inş.

o kadar beklioz yaa, hiç bilem soğumam wallah

dimi kıızzz

alem kızmışsın vesselam ben de çok güldüm, Allah seni daha çok güldürsün inşallah lavantacım
bu arada kestirtsene o sakalları kııızzz

kestirdim kesitirdim gittiğimizde yoktu aşkım benim çokta yakışıklı ama yine şişicek diye öptürmedim =D

soğumazsın soğumazsın, görünce de patlatırsın ağzının üstüne, napıyosuuuun derse de, özledim dersin
ben de çok hırpani severim ayıptır söylemesi
sen ne diyosun benim arkadaşım çok gülüyo bana, o da yeni evli,
(bu arada bazı yeni evlilerde, hatunlarda dediğin gibi bir durum oluyo tabi, yeter ulan diyolar :)) )
aayyyy bayılacaaam artık diyodu, ben de ne var kızım, milyonlarca insan bayılıyo buna,
sen niye geriliyosun diyorum ona, gülmekten yarılıyo, kızım sen ne biçimsin diyo
bişey olmaz bişey olmaz, sıcacık olursunuz
[/QUOTE]

ayy çok güzel cvp olmuş gerçekten ..benim arkadaşta bayılırım dese aynen bu cvbı yapıştırırım ama o fenalık geldi bıkkınlık geldi hiç istemiyorum diyo yaa

özledim ama ya 1 hafta oldu görmeyeli bayramda 4 gün kaldı iyice alışmıştım ona neyse artık 50 günüm var o zmana kadar

yemekle aranız nasıl..ben yemek yapmayı pek sevmem genelde temizlik yapmayı daha severim ama bizimki çok düşkün yemeğe yemeğin görüntüsüne.. bana evde öğren diyip duruyor..annemde kayınvalideme lavanta yemek yapmayı bilmiyor ama öğrendimide eli yatkındır yapar demiş canım anam benim

banada hiç soğumucakmısım gibi geliyor ama çok çabut etkilenirim ben duyduklarım şeylerden o yüzden kendimde öyle olucak sanıyorum unutana kadar takıyorum snr başka takıcak bişey buluyorum..napıyım işyerinde yapıcak bişey yok biz sizler varsınız birde iğne oyam=)

dün akşam arkadaşlarım geldi vitrin takımlarımı falan gösterdim sabırsızlanıyorum kullanmak için...

valla herşey yaparım ben yeek temizlik pasta poğaça filan ama benmki diyoki sen bilmezsin diyo öle san dedim ozmn yemekelri sen yap dedim madem bilmyorummm

Son düzenleme:
KIZLARR YA YETİŞEMIYORUM VALLA ONCEDEN KIMSE YOKMU DIYE DERT YANARDIMMM VALLAAMAŞALLAH BU ARADA OKADAR SAYFA OKUDUM KII KIM İZMİRDE YAŞICAKTIII ARKADEŞŞŞ:)9VALAL Bİİ İZMİRLİ BULMUSUMMM BIRAKMAMM HAA:)))

lavantacım ben bşlayayım hemen

biz nişanlımla lise 2 de aynı sınıftaydık,çok yakın dosttuk...Zaman ilerledikçe de birbirimize karşı başkir a duygular beslemeye başladık ufak tefek ayrılıklarımız olsa da her zaman dolu dizgin devam ettik ilişkimize 9. yılımızı doldurduk... ben hep aynı kültürden olsun isterdim ki ailem de öyle...zaman ilerledi birbirimizin kaderinde varmışız ki yollarımız beraber ilerlemeye başladı...2 senedir benim atama durumumu bekledik evlenmek için malesef ki olmayınca artık tek bir sınava hayatımı indekslemenin yanlış olduğuunu gördük,biliyoruz ki zorluklar çekicez ama yüreğimiz bir olursa her şeyin üstesinden gelebiliriz...

şubatta sözlendik.16 temmuzda doğumgünümde nişanlandık 2 haziran ya da 30 haziranda düğünümüz var,atama durumum muallakta olduğu için ki tarih aldık şimdilik.....

evlilikte tabiki hayallerimiz var . araştırmalara göre çoğu kadın zaten kendi ev düzenini oturtmak amac ıyala evleniyormuş tabi sevdiği adamla beraber olmak da var ama öncelikli olan evmiş... ben de kendi evimde olayım temizliğimi yapayımm istiyorum anne evinde o olmuyor bazı yaştan sonra malesef.Eğer ki anneniz çalışıyorsa ve benimki gibi mükemmelliyetçiyse....Bizim evde belli bir düzen işler ki bu annemin düzenidirörneğin cumartesi çamaşır yıkanınca hemen ütüsü de yapılıp yerine koyulur ki ben ütüden nefret ederim yada bir güne bir sürü iş sığdırmayı sevmem. keyif de yaparım işimi de... annemin evinde olunca onun kurallarına uymak zorundasın ama kendi evin olduğu zaman canın ne zaman isterse işini o zaman yaparsın...

cinsellik konusuna ne kadar kafa yorulursa her şey o kadar ters gider bence... eğer arada güçlü bir sevgi vars cinsellikte de mükemmel bir uyum yakalanabilir diye düşünüyorum ben...Soğukluk girmemesi için de her şekilde monotonluk hayattan çıkarılmalı...

ben hep ilişkimin başlarında şundan endişelenirdim.. tamam beni iyi güzel bakımlı görüyor dışarda ama yataktan kalkınca gözler şiş gayet sersem bir şekilde oluyorum evin içinde beni normal kıyafetlerimle değil ev kıyafetlerimle görücek falan filann daha neler neler...ama nişanlım beni her halimle görmüştür,her halimi ayrı sevdiğini söyler.diğer düşüncelerde o zamanlarki yaşımın küçüklüğünden kaynaklanıyordu sanırım...

ay kopuk kopuk yazdım kusura bakmayın uzun da olmuş bir yandan da perdeler yıkanıyor onu asıyorum falan kafam bir milyon

Hamur yapışıyosa eline arkadsımm hatırlayamdımm izmini okadar sayfa okuyunca azcık elını suyla ıslayaı ver zaten hamur kıvamına gelincee yapışmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…