2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

boschun herşeyinden memnun kaldım, buzdolabını da 2buçuk yıldır kullanıyorum, çok memnunum ben beyaz eşyada bosch ve siemensi tek geçerim. ama bunu aşkıma anlatamıyorum tabi

Bosch bayisinde calısan bi arkadasım var ona sorayım bari fiyatları eğer almak isteyenler varsa yardımcı olur hepimize birden :)

heyy masallah heyy masallahh :) bi saat girmedimmm 10 sayfa kacirmisim resmen :)))) cok SIKILDIM kizlar yaa ..kocisede cok darildimm (( dedim pilotsun ama dedim bi kere beni bindirmedin ucagina alacagin olsun dedim ((((((((((((((((((((( hakli deilmiyim ama kizlarlar ucaga binmeye heveslenmiyorum sadece onun kullandigini gormek cok istiyorum yoksa cok kez ucaga bindim yani ama onunkisine binmek daha farkli ( oda diyo durduk yere simdi nereye goturiyim ben sehirdisinda kaliyorum sen geri nasil donuceksin falan filan haklida aslinda ama iste bananee

bu arada kendimi tanitiyim tanismak amacli :)))) 23 yasindayim anaokul ogretmeni mezunuyum suan acikdn bankacilik okuyorum 1 seneden beri calismiyorum .. bazi sebeblerden dolayi .. nisanlim 26 yasinda .. istanbul da yasiyorum avrupa yakasindan anadolu yakasina gelin gidiyorm :) varsa anadolu yakasiii yazsin tanisalim komsu olalim :)

ebrumm bi sen birde ben kalmısızz el ayak cekildi resmen :)) Haklısın walla canımm hakkın gezcen tabii seninde bi farkın olsn ama dimii

ebrumm bi sen birde ben kalmısızz el ayak cekildi resmen :)) Haklısın walla canımm hakkın gezcen tabii seninde bi farkın olsn ama dimii

aynen ole cnm ya amac gezmek deil cok sukur geziyorum gitmedigim yer kalmio eksik kalmomda:) bi kere onun kullandigina biniyim :)0 yeter bana

boschun herşeyinden memnun kaldım, buzdolabını da 2buçuk yıldır kullanıyorum, çok memnunum ben beyaz eşyada bosch ve siemensi tek geçerim. ama bunu aşkıma anlatamıyorum tabi
aynen derya, ben de bosch alıcam inşallah ama acaba siemens mi alsam diyorum şimdi de
az önce kuzenim burdaydı, onlar herşeyi bosch aldılar, bul.mak. hariç memnun
hatta çam.mak. için sordum, 7kg luk mu yoksa 8 kg luk mu alayım diye, elyaf yorgan yıkamak için karar veremiyorum da
7kg yeter mi yoksa 8kg şart mı diye..
o da denememiş henüz, deneyip haber verecek bana

ben mor çok sevdiğim için üçüncüsüne bayıldım
ama kırmızı-siyah da pek şık, pek seksiymiş yaaa

meraba ebrucumm
ben de avrupa yakasındayım, karşıya gidiyorum ben de evlenince, sen ne tarafa gidiyosun? komşu oluruz belkiiii

evet cnm iğne oyası ama ben pek marifetli değilim hemen kolay bişey yapıyorum başkada yapamıyorum ..işyerim müsait mobilyacıda çalışıyorum gelen giden olmayınca alıyorum elime az kişi geliyor bazen gelen saatlerce gitmiyorda mutfak dolapları falan yapıyoruz

ben aşkıma diyorum ki beğenmesende beğendim diyip yiyiceksin benim hevesimi kırmıcaksın gibi şeyler söylüyorum ama bakalım görcez..

bu sabah bana kahvaltı için ekmek arasına peynir domates maydanoz koy ye dedi bende aşkım poğaça yaptım o kadar onları yicem dedim ..onlar bayatlamıştır dedi bi kızdım bi kızdım aa daha dün akşam yaptım evlendiğimizdede mi böyle yapıcaksın ben onları çöpe mi atayım dedim kızdım deli mi ne yaa neymiş az yapcakmısım onun ölçüsü var bikere dedim müsrif mi ne :26:

valla bilmoyrum kıs artıkınn kendi bilir bilsemde bilmsemde yiyecek ya kıslar evlencez malum birazda olsun birikim yapsanız valla az az ilerde kira derdi neyim olursa

ben bugüne para bulsam keşke nerde birikim...akılsız başım vakti zamanında yapsaymışım ya şimdi yüzük alıncak takım alıncak bunların 2 si sadece tutucak 800 belkide daha fazla hani bohçası nerde kaldı allah yardım eder inşallah..

amin amiiiin, yuva kurana yardım eder Rabbim
ne yalan söyliyim ben çalışırken hem çeyizime çok şey aldım, hem de ayıptır söylemesi altın aldım attım kenara
şuan o kadar memnunum ki yaptığım şeyden, hatta bayılıyorum kendime, kız ne iyi yapmışsın altın alarak diyorumm
malum, şuan 720 lira olan cumhuriyet ben alırken 190lira olunca, insan manyak oluyo :)))

Son düzenleme:
kızlar 7 de çıkıcam ama çıkmadan önce bişey sorayım eğer kredi işi olupta o evi alırlarsa 1 yıllık binamış ve içindeki tesadüfen benim yaşadığım şuanki yerliymiş işte içi ısınmış onlara işte neysee mutfakta ankastre ürünlerini bırakıcakmış 10 aylıkmış daha ben fırın almaktan kurtuldum belkide bulaşık mak. bile bırakabilirmiş taşımak istemiyormuş izmire tayinleri çıkmış şimdi ben onları kullanmayı düşünüyorum o ev olursa birde götürmesse ..sizce onun ailesi akrabaları tarafından bak bak 2,el eşyayı kullanmayı kabul etti gibi görüş olurmu? sonuçta bunları kız tarafı alır siz nasıl bakarsınız olaya

dur bende bayılayımm ama sana tabiki =D

kendime kızıyorum ama bende haklıyım buraya geldik annem boşanmıştı eve yardım ediyordum 350 tl maaş alıyordum
snr annem evlendi diş yaptırdım ehliyet kursuna gittim tabi iş değiştirdim e kıyafet oydu buydu e o zamanda 300 tl alıyordum snr zam geldi 340 aldım ama hala işte diş yapıldı 2000 tl ehliyet kıyafet e çeyizlikte aldım şimdi hakkımı yemeyeyeim daha bikaç ay oldu 400 tl maaş alıyorum onunlada ssk ödüyorum 33,5 ee 30 sivilce hapı parası ee bayram geldi seyran geldi anlamadım ki ben paramın değerini...şimdi kendime kızıcam kızamıyorum bayılmam bayılamıyorum napayım ben kendimi yaa

canımm benım tarıh tam olarak belli değil am 2012 eylul gıbı gözukuyoo suann..haberlşiriz canımm ne olcakkk kkii:))

yok canım benim hiç öyle görüş olmaz , rahat ol sen
aldığınız evde varsa ne ala valla süper olur, hem taşınırken alıp atacak değilsiniz ya
yepisyeni eşyalarmış madem , güzel güzel de kullanırsın, ona harcayacağınız parayı başka şekilde nasılsa değerlendirirsiniz
rahat ol sen, gelmez kimsenin aklına öyle şey, abes bir durum yok çünkü ortada, aldığınız evde varmış işte, o kaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…