- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.661
boschun herşeyinden memnun kaldım, buzdolabını da 2buçuk yıldır kullanıyorum, çok memnunumben beyaz eşyada bosch ve siemensi tek geçerim. ama bunu aşkıma anlatamıyorum tabi
topik olarak toplu alım yaparsak belki indirim yaparBosch bayisinde calısan bi arkadasım var ona sorayım bari fiyatları eğer almak isteyenler varsa yardımcı olur hepimize birden :)
topik olarak toplu alım yaparsak belki indirim yapar
markafoniden canım, sağol buaradaOrtadaki bence canım :))güzelmiş nerden alıyorsun
heyy masallah heyy masallahh :) bi saat girmedimmm 10 sayfa kacirmisim resmen :)))) cok SIKILDIM kizlar yaa ..kocisede cok darildimm(( dedim pilotsun ama dedim bi kere beni bindirmedin ucagina alacagin olsun dedim ((((((((((((((((((((( hakli deilmiyim ama kizlarlar ucaga binmeye heveslenmiyorum sadece onun kullandigini gormek cok istiyorum yoksa cok kez ucaga bindim yani ama onunkisine binmek daha farkli ( oda diyo durduk yere simdi nereye goturiyim ben sehirdisinda kaliyorum sen geri nasil donuceksin falan filan haklida aslinda ama iste bananee
ebrumm bi sen birde ben kalmısızz el ayak cekildi resmen :)) Haklısın walla canımm hakkın gezcen tabii seninde bi farkın olsn ama dimii
aynen derya, ben de bosch alıcam inşallah ama acaba siemens mi alsam diyorum şimdi deboschun herşeyinden memnun kaldım, buzdolabını da 2buçuk yıldır kullanıyorum, çok memnunumben beyaz eşyada bosch ve siemensi tek geçerim. ama bunu aşkıma anlatamıyorum tabi
ben mor çok sevdiğim için üçüncüsüne bayıldım
meraba ebrucummbu arada kendimi tanitiyim tanismak amacli :)))) 23 yasindayim anaokul ogretmeni mezunuyum suan acikdn bankacilik okuyorum 1 seneden beri calismiyorum .. bazi sebeblerden dolayi .. nisanlim 26 yasinda .. istanbul da yasiyorum avrupa yakasindan anadolu yakasina gelin gidiyorm :) varsa anadolu yakasiii yazsin tanisalim komsu olalim :)
ben de birkaç kez o topiğe gelmiştim, ama ben uzun dönemim tabien çok yazanlardan biri olduğun için ve nickin kısa olduğu için aklımda kaldın heralde canım. Bir de wakeupcall aklımda kaldı Sizin bitti, darısı bizim başımıza inşallah
walla ben kesin soğumam, aşkımı da soğutmam
iğne oyası mı yapıosunne güzel, ben anlamam o işlerden yaa, zaten anlasam da çok sıkıntılıyımdır, uğraşıp da bitiremem, illa yarım bırakırım
işte nasıl vakit bulabiliosun canım, ne iş yapıosun bu arada?
maille göndermişti davetiyesini, baktım bulamadım, bir de eski mailime bakayım, belki oradadır cnm:26:
Kızlarrrrrrr bende yemek yapmasını bilmiyorum desem yeridir ama hevesliyim iş başa düşünce yapacakmısım gibi geliyor açarız int deneye yanıla yaparız napalım onunda vardır güzelliği ben işten gelip bukadar işi nasıl yetiştircez onu düşünüyorum açıkcası :))
valla bilmoyrum kıs artıkınn kendi bilir bilsemde bilmsemde yiyecek ya kıslar evlencez malum birazda olsun birikim yapsanız valla az az ilerde kira derdi neyim olursa
ben bugüne para bulsam keşke nerde birikim...akılsız başım vakti zamanında yapsaymışım ya şimdi yüzük alıncak takım alıncak bunların 2 si sadece tutucak 800 belkide daha fazla hani bohçası nerde kaldı allah yardım eder inşallah..
amin amiiiin, yuva kurana yardım eder Rabbim
ne yalan söyliyim ben çalışırken hem çeyizime çok şey aldım, hem de ayıptır söylemesi altın aldım attım kenara
şuan o kadar memnunum ki yaptığım şeyden, hatta bayılıyorum kendime, kız ne iyi yapmışsın altın alarak diyorumm
malum, şuan 720 lira olan cumhuriyet ben alırken 190lira olunca, insan manyak oluyo :)))
Çok iyi yakınmısızz bende yenişehirdeym :))sizin tarih nezmandı canım.Beyaz esyalara bizde acele etmyoruz özelliklede tv yi en sona sakla en cok degişim olan esya o oluyo cünkü hayırlısı bakalım kampanyalardan birbirimizi haberdar edelim :))
kızlar 7 de çıkıcam ama çıkmadan önce bişey sorayım eğer kredi işi olupta o evi alırlarsa 1 yıllık binamış ve içindeki tesadüfen benim yaşadığım şuanki yerliymiş işte içi ısınmış onlara işte neysee mutfakta ankastre ürünlerini bırakıcakmış 10 aylıkmış daha ben fırın almaktan kurtuldum belkide bulaşık mak. bile bırakabilirmiş taşımak istemiyormuş izmire tayinleri çıkmış şimdi ben onları kullanmayı düşünüyorum o ev olursa birde götürmesse ..sizce onun ailesi akrabaları tarafından bak bak 2,el eşyayı kullanmayı kabul etti gibi görüş olurmu? sonuçta bunları kız tarafı alır siz nasıl bakarsınız olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?