- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.681
aa meslektaşımmm, ben de hemşireyim
meraba ebrucumm
ben de avrupa yakasındayım, karşıya gidiyorum ben de evlenince, sen ne tarafa gidiyosun? komşu oluruz belkiiii
dur bende bayılayımm ama sana tabiki =D
kendime kızıyorum ama bende haklıyım buraya geldik annem boşanmıştı eve yardım ediyordum 350 tl maaş alıyordum
snr annem evlendi diş yaptırdım ehliyet kursuna gittim tabi iş değiştirdim e kıyafet oydu buydu e o zamanda 300 tl alıyordum snr zam geldi 340 aldım ama hala işte diş yapıldı 2000 tl ehliyet kıyafet e çeyizlikte aldım şimdi hakkımı yemeyeyeim daha bikaç ay oldu 400 tl maaş alıyorum onunlada ssk ödüyorum 33,5 ee 30 sivilce hapı parası ee bayram geldi seyran geldi anlamadım ki ben paramın değerini...şimdi kendime kızıcam kızamıyorum bayılmam bayılamıyorum napayım ben kendimi yaa
cnm bennn kadikoy acibademe giidiyom ? sen ?
hadii uzak sayılmazzz
üsküdarda olucam ben inşallah
hatta planlarda değişiklik olmazsa altunizade-bağlarbaşında oturucam inşallah
kızlarr canımm cokk sıkkınyaaahep nişanlımm yanımda olsun aynıı yerde calısalımm süper diyodumm ammaa simdi acbalarla boğusuyorum.iş çıkısı bekletmişim onuu ne saydıı bana ne saydıı anlatamm.bende önden gıdıp duraga doğru gıttımm ama durdurmadıı bile ben olsam kollundan falan tutuyordumm gönlunu almak için okadar kırdıkııı benii.eve nasıl geldimm bılmıyorum.neyse uzatmıyayımm dedım aradımm demınn acmadıı bunun ustune teliii kapatııı basımm nasıl agrıyoo ya sınırdennnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cokcokcok yakinn olcaz:))) yurume mesafeli biz acibadem metrobusune yakin olcaz yani acibadem nisantasinda oturcazz
sıkma canını diycem, tabi ki çok boş olucak biliyorum
çok dokunmuştur sana şimdi..
olur bazen böyle günler, yarın konuşursunuz düzelir, başımı ağrıttığına değmezdi diyebilirsin o zaman da
şimdi çok üzerinde durmamaya çalış canım benim, nişanlıyken de flört ederken de oluyor böyle kırıcı şeyler
ama ertesi gün hepsi geçer, güzel sesini duyduğunda, yanağına bir öpücük kondurduğunda, seni ne kaaa sevdiğini söylediğinde unutacaksın
aaaaaaaaaaa biz de planlar değişmezse işte, capitole 2 dk mesafede olucaz inşallah
seviyorum ben oraları
Bende Üsküdar'dayım kızlar :81:
Selami Ali
düzenledim şuan ama eksik daha sonra tarih falan yazsak birbirimizle güzel arkadaşlıklar edinsek çok güzel olur..
oh oh ne güzelBende Üsküdar'dayım kızlar :81:
süpeeerrrbende cok seviyorummmm oralariii.... hadi baakalim komsu buldumm :))))
sanırım bağlarbaşının alt tarafı mı oluyodu?? çok emin değilim amaSelami Ali
of kizlar yaaa kilo vermem gerekirkenn kilo almisim morelim bozuldu simdi plates topumu sisirdim :)) video acip 1 saat yapicam artik her gun 1 saat plates :))
of ya sorma ebrucum o kiloları 54e çıkmıştım ramazanda 52ye düştüm 2 kilo daha vermem gerekir göbekli bi gelin olmak istemiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?