2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

huhu bende anaokulu ögretmeniyim, suan calisiyorum :) istanbulda bende avrupa yakasinda oturacagim. bildigin biyer var mi almanca bilen ögretmen arayan? :))

bu arada kizlar ben aralikta 5 günlügüne istanbul yapmayi dusunuyorum. gittigimde gelinlik almak istiyodum. biliyorum erken ama gitmisken alayim dedim. (yani alsinlar hahaha). gelinlik icin 4 gün yeter mi ki hazir alinca?

oyyy kilo demeyin
ramazandan önce vermem gereken 4-5 kilonun neredeyse 3 kilosunu vermiştimmm
ramazanda ve bayramda aldım 2,5 kiloyu tekrar
şimdi vermeye çalışıyorum ama colayla kekle pastayla zor dimiii???
boyum 1.70 kilom şuan itibariyle 64

pek de fazlan var sayılmaz tatlım. hatta normalsin gayet. ama ille daha zayıf olmam lazım diyosan 60 olursan kafi olur. onu da rahat verirsin biraz dikkat ederek spor yaparak. bir ayda verirsin canım sağlıklı sağlıklı

slm tanyacimmm :)) hadi yaa demek sende bendensin cnm benim yengemde almanyadan istanbula gelin geldi. oda benim gibi anaokul ogretmenii.. ogretmenlik disinda dilinden dolayi bi cok is teklifleri aldi ama suan ozel bi kolejdde almanca ogretmenligi ve anaokul ogretmenligi yapiyor.,, geldigin zaman is olanagin yuksek olur bulursun..devlette deil ama ozel kolejlerde ozel anaokullarinda is bulabilirsin..canim eger kafanda belirli bir model varsa 4 gun yeter biz kuzenime 1 saat icinde gelinlik bulup almistik :)))) fatih cevresine yada anadolu yakasinda bakicaksan kesinlikle kadikoye bakmani siddetle tavsiye ediyorum cok guzel gelinlikler var.. fatihdense kadikoy derim :))) 4 gun yeterli bir sure seninn icin yaninda cok kisiyi goturme kafan cok karisir..

pek de fazlan var sayılmaz tatlım. hatta normalsin gayet. ama ille daha zayıf olmam lazım diyosan 60 olursan kafi olur. onu da rahat verirsin biraz dikkat ederek spor yaparak. bir ayda verirsin canım sağlıklı sağlıklı

yaa öyle de, 2-3 sene öncesine kadar benim maksimum kilom 57 idi
yani yazın 52, kışın 55-57 kilo olurdum
yaş ilerleyince vücutta değişiyo sanırım
artık normal kilom her mevsimde sabitlendi, 60-62 oldu, daaa ramazda şaştım bu sene de
amaa vercem inş. vercem

aaa kizicam simdi ama 170 boya 64 kilo ideal !! =)

düsün ki ben 164 boyumla 63 kiloydum.. simdi 53 kiloyum..

aaa kizicam simdi ama 170 boya 64 kilo ideal !! =)

düsün ki ben 164 boyumla 63 kiloydum.. simdi 53 kiloyum..
tamam tamam hatuncum kızma, geri aldım
bana çok geliyo işte alışmamışım ya, bi de orantılı değil o yüzden sıkıntım var aslında

Kızlaaar iğrenç bi hafta geçiriyorum
pazar ehliyet sınavım vardı (ki zaten araba kullanıyorum ehliyetim yok)
adam arabaya bindim debriyajdan ayanı çekmıyo basym basıyom arabaya bişe oldu yk adam bi çekti ayanı araba bi kalktı kaldırıma giriyoduk
sonra U dönüşü yapcas bi anda durdu nodu dedi benim ayaım gazda ama ben dedim ayağım gazdayken duramam siz durdurdunuz die heee öle mi dedi bi çekti ayanı istop etti hadi deam dedi
sonra kavşaktan dönüyos araba yol verdi tam geççem yine o meşhur ani freni yaptı ben ters bakınca ben olmasam ölcen demesmi Allahım bildiğin kafayı yedim bıraktım arabayı doğal olarak kalmışım o adam yüzünden 100 milyon yatrdım 1.de yine sınav olcam

bugünde işte patron toplantıdayım rahatsız etme dedi arkı geldi toplantıda dedim nie demiyon bana die çıkınca patrondan azar yedim..
Cidden ne uğursuz hafta bu yaaa...

Gel aşkım artık sensiz herşey katlanılmaz 139

hakkattende yaa neler olmus boleee ama ehliyeteki adaminda yaptigi tam bir kkkkkkkkkkkkkkkklik keske gerekli kurumlara sikayet etseydin ... yine para yati diye yaparlar burasi turkiye beklerim herseyii

hakkattende yaa neler olmus boleee ama ehliyeteki adaminda yaptigi tam bir kkkkkkkkkkkkkkkklik keske gerekli kurumlara sikayet etseydin ... yine para yati diye yaparlar burasi turkiye beklerim herseyii

ahh canım ah şikayet ettim ama bunu milli egitim yapmış böle öğretmenlermiş onla öğretmenler senin geçip geçmicene karar veriyola yada 2puanı 12 puan yapıp düşürüyola felan milli eğitim daa üstün bis şikayet ettik davalara katıldık ama kazanamadık dedi kurs

sinirime nasıl ağladım varya...annamede 3 hafta sonra ameliyat oluyo kolu kırılmış ve farklı yerden kaynamış farketmemişiz bile kırcakla bidaa otrtcakla sinirlerini düzenlicekle

hmmm kurslardagenelde hep ole derlerr... kendin gitt basvurr sikayet yerlerinii..o kim ki yaa senin sinavinin icine ediyoki ogretmense ogretmenligini bilsin kardesim bide ogretmenlik yaptik.. annen icinde cokkkkkk gecmis olsun cnmm tez zamanda iyilesir insallah

kızlarrr izmir gelinleri var mı aranızda 2012 de izmirde evlenecek????

İyi akşamlar arkadaşlar... çok gerilerden geldim çok şey kaçırmışım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende göbekli bir gelin olmak istemiyorum o yüzden bu aralar yediklerime içtiklerimi ve sporuma devam ediyorum:26:3 kilo fazlam var. sigarayıda bıraktım neyseki kilo artışı olmadı bu sebepten ayrıca belki
benim nikahım veya düğünüm izmir.de olacak. çünkü nişanlım izmirde yaşıyor. ama nişanlım istabul.a gelecek. çünkü benim düzenli bir işim var. avrupa yakasındayım bende. ayrıca bu topiğin en yaşlısıyım yaşım 31 ama adım gibi yaşıyorum 2012 eylül ayında evleniyorum inşallah.

annene çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa dilerim canım

çook geçmiş olsun anneciğine, tez vakitte şifa bulsun inşallah

ooo yalnız değilim yani kendimi kötü hissetmeye başlicaktım :))
bu hatunlar genelde 22-23 yaşlarında, ne aceleleri varsa kocaya varmak için
bu arada oojjbulduk :)

gitcem canım öle sinirim bozuklukiiii hepsi üst üste
hele beeen 1.57 boy 46 kiloyum vücudum kırılcak kadar ince ama göbeğim 3 aylık hamile gibi naapcam bilmiyom hiç dar bişe giyemiyom
annene çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa dilerim canım

saol canım benmmmm

Saol canım benimmm...Bende KK ya İstanbul Avrupa Yakasından katılıyom anadoluya geçiş yapcam..veee Nasip olursa 22 yaşında 23 e adım atmışken gelin olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…