- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.701
bu arada kendimi tanitiyim tanismak amacli :)))) 23 yasindayim anaokul ogretmeni mezunuyum suan acikdn bankacilik okuyorum 1 seneden beri calismiyorum .. bazi sebeblerden dolayi .. nisanlim 26 yasinda .. istanbul da yasiyorum avrupa yakasindan anadolu yakasina gelin gidiyorm :) varsa anadolu yakasiii yazsin tanisalim komsu olalim :)
kaç kilo aldın canım. plates yap tabi çok güzel sıkılaştırıyo vücudu. panik yapma verirsin
oyyy kilo demeyin
ramazandan önce vermem gereken 4-5 kilonun neredeyse 3 kilosunu vermiştimmm
ramazanda ve bayramda aldım 2,5 kiloyu tekrar
şimdi vermeye çalışıyorum ama colayla kekle pastayla zor dimiii???
boyum 1.70 kilom şuan itibariyle 64
3 kilo aldim yaa(( 55 dim 58 olmusum guya 5 kilo verip 50 olucaktimmm ((
huhu bende anaokulu ögretmeniyim, suan calisiyorum :) istanbulda bende avrupa yakasinda oturacagim. bildigin biyer var mi almanca bilen ögretmen arayan? :))
bu arada kizlar ben aralikta 5 günlügüne istanbul yapmayi dusunuyorum. gittigimde gelinlik almak istiyodum. biliyorum erken ama gitmisken alayim dedim. (yani alsinlar hahaha). gelinlik icin 4 gün yeter mi ki hazir alinca?
canım senin boyun kaçtı
pek de fazlan var sayılmaz tatlım. hatta normalsin gayet. ama ille daha zayıf olmam lazım diyosan 60 olursan kafi olur. onu da rahat verirsin biraz dikkat ederek spor yaparak. bir ayda verirsin canım sağlıklı sağlıklı
oyyy kilo demeyin
ramazandan önce vermem gereken 4-5 kilonun neredeyse 3 kilosunu vermiştimmm
ramazanda ve bayramda aldım 2,5 kiloyu tekrar
şimdi vermeye çalışıyorum ama colayla kekle pastayla zor dimiii???
boyum 1.70 kilom şuan itibariyle 64
tamam tamam hatuncum kızma, geri aldımaaa kizicam simdi ama 170 boya 64 kilo ideal !! =)
düsün ki ben 164 boyumla 63 kiloydum.. simdi 53 kiloyum..
Kızlaaar iğrenç bi hafta geçiriyorum
pazar ehliyet sınavım vardı (ki zaten araba kullanıyorum ehliyetim yok)
adam arabaya bindim debriyajdan ayanı çekmıyo basym basıyom arabaya bişe oldu yk adam bi çekti ayanı araba bi kalktı kaldırıma giriyoduk
sonra U dönüşü yapcas bi anda durdu nodu dedi benim ayaım gazda ama ben dedim ayağım gazdayken duramam siz durdurdunuz die heee öle mi dedi bi çekti ayanı istop etti hadi deam dedi
sonra kavşaktan dönüyos araba yol verdi tam geççem yine o meşhur ani freni yaptı ben ters bakınca ben olmasam ölcen demesmi Allahım bildiğin kafayı yedim bıraktım arabayı doğal olarak kalmışım o adam yüzünden 100 milyon yatrdım 1.de yine sınav olcam
bugünde işte patron toplantıdayım rahatsız etme dedi arkı geldi toplantıda dedim nie demiyon bana die çıkınca patrondan azar yedim..
Cidden ne uğursuz hafta bu yaaa...
Gel aşkım artık sensiz herşey katlanılmaz139
hakkattende yaa neler olmus boleee ama ehliyeteki adaminda yaptigi tam bir kkkkkkkkkkkkkkkklik keske gerekli kurumlara sikayet etseydin ... yine para yati diye yaparlar burasi turkiye beklerim herseyii
ahh canım ah şikayet ettim ama bunu milli egitim yapmış böle öğretmenlermiş onla öğretmenler senin geçip geçmicene karar veriyola yada 2puanı 12 puan yapıp düşürüyola felan milli eğitim daa üstün bis şikayet ettik davalara katıldık ama kazanamadık dedi kurs
sinirime nasıl ağladım varya...annamede 3 hafta sonra ameliyat oluyo kolu kırılmış ve farklı yerden kaynamış farketmemişiz bile kırcakla bidaa otrtcakla sinirlerini düzenlicekle
kızlarrr izmir gelinleri var mı aranızda 2012 de izmirde evlenecek????
ahh canım ah şikayet ettim ama bunu milli egitim yapmış böle öğretmenlermiş onla öğretmenler senin geçip geçmicene karar veriyola yada 2puanı 12 puan yapıp düşürüyola felan milli eğitim daa üstün bis şikayet ettik davalara katıldık ama kazanamadık dedi kurs
sinirime nasıl ağladım varya...annamede 3 hafta sonra ameliyat oluyo kolu kırılmış ve farklı yerden kaynamış farketmemişiz bile kırcakla bidaa otrtcakla sinirlerini düzenlicekle
çook geçmiş olsun anneciğine, tez vakitte şifa bulsun inşallahahh canım ah şikayet ettim ama bunu milli egitim yapmış böle öğretmenlermiş onla öğretmenler senin geçip geçmicene karar veriyola yada 2puanı 12 puan yapıp düşürüyola felan milli eğitim daa üstün bis şikayet ettik davalara katıldık ama kazanamadık dedi kurs
ooo yalnız değilim yaniİyi akşamlar arkadaşlar... çok gerilerden geldim çok şey kaçırmışım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende göbekli bir gelin olmak istemiyorum o yüzden bu aralar yediklerime içtiklerimi ve sporuma devam ediyorum:26:3 kilo fazlam var. sigarayıda bıraktımneyseki kilo artışı olmadı bu sebepten ayrıca belki
benim nikahım veya düğünüm izmir.de olacak. çünkü nişanlım izmirde yaşıyor. ama nişanlım istabul.a gelecek. çünkü benim düzenli bir işim var. avrupa yakasındayım bende. ayrıca bu topiğin en yaşlısıyım yaşım 31ama adım gibi yaşıyorum 2012 eylül ayında evleniyorum inşallah.
gitcem canım öle sinirim bozuklukiiii hepsi üst üstehmmm kurslardagenelde hep ole derlerr... kendin gitt basvurr sikayet yerlerinii..o kim ki yaa senin sinavinin icine ediyoki ogretmense ogretmenligini bilsin kardesim bide ogretmenlik yaptik.. annen icinde cokkkkkk gecmis olsun cnmm tez zamanda iyilesir insallah
hele beeen 1.57 boy 46 kiloyum vücudum kırılcak kadar ince ama göbeğim 3 aylık hamile gibi naapcam bilmiyom hiç dar bişe giyemiyomİyi akşamlar arkadaşlar... çok gerilerden geldim çok şey kaçırmışım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende göbekli bir gelin olmak istemiyorum o yüzden bu aralar yediklerime içtiklerimi ve sporuma devam ediyorum:26:3 kilo fazlam var. sigarayıda bıraktımneyseki kilo artışı olmadı bu sebepten ayrıca belki
benim nikahım veya düğünüm izmir.de olacak. çünkü nişanlım izmirde yaşıyor. ama nişanlım istabul.a gelecek. çünkü benim düzenli bir işim var. avrupa yakasındayım bende. ayrıca bu topiğin en yaşlısıyım yaşım 31ama adım gibi yaşıyorum 2012 eylül ayında evleniyorum inşallah.
annene çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa dilerim canım
çook geçmiş olsun anneciğine, tez vakitte şifa bulsun inşallah
ooo yalnız değilim yanikendimi kötü hissetmeye başlicaktım :))
bu hatunlar genelde 22-23 yaşlarında, ne aceleleri varsa kocaya varmak için
bu arada oojjbulduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?