2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hele beeen 1.57 boy 46 kiloyum vücudum kırılcak kadar ince ama göbeğim 3 aylık hamile gibi naapcam bilmiyom hiç dar bişe giyemiyom

saol canım benmmmm

bende 1,70 kilo 56 dansı bırakmak zorunda kaldığım için biraz kilo aldım.ama sigarayı bıraktığım gibi göbeşimden de kurtulacağım inş.

Saol canım benimmm...Bende KK ya İstanbul Avrupa Yakasından katılıyom anadoluya geçiş yapcam..veee Nasip olursa 22 yaşında 23 e adım atmışken gelin olcam

aa süper, evroopadan anadoluya demek, birkaç kişiyiz, süper :))
peki karşıda nerede oturacaksın bababurcum?

Kızlar bu nedir böyle bugün kimsenin işi yoktu herhalde kaç sayfa okudum bilemiyorum.
Bende kocaelinde yaşıyorum ve burdada gelin olucam. 28 yaşındayım ve çevre mühendisiyim.
İlk başlarda okurken bir ben yaşlı kalmışım dedim ama sonraları içim rahatladı. Doğru insanı bulduğuma emin oldğum bir zamanda evleniyorum. Hatta ilk gördüğümde onun benim kaderim olduğunu biliyordum. Şimdide gün saymakla geçiyor zaman bir an önce 2012 gelsinde kavuşalım diye:)

evet işimiz yoktu galiba
gerçi ben bismillah bugün buraya yazmaya başladım ama acuk çenemiz düşmüş olabiler
tabi yaa yaş konusunda takıldık zaten biz birbirimize,
zamanı ne zamansa, kısmet ve hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor herşey hop diye

İyi etmişssin tatlım en mantıklısı

zamanı ne zamansa, kısmet ve hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor herşey hop diye

kizlar ben ablamdan önce evleniyorum ablam henüz 24 yasinda..

kolu komsu laf edenler oldu neymis kücügü büyügünden önce evleniyormus..

kisaca ablama evde kalmis damgasi vurmaya calisanlar oldu..

ama ben her zaman ablamin arkasindayim..

o uni okuyan bir insandi o yüzden evlilige sicak bakmadi bu zamana kadar..

ve bana göre benim yasim bile henüz tam yeterince büyük degil evlili icin..

25 yas ideal görüyorum ben aslinda..

sizlere sormak istiyorum bu yüzden..

kolu komsu tarafindan sizde 'evde kalmis' diye sözler isittiniz mi hic?

o insanlara karsi nasil bir tutum sergilediniz merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…