- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.721
oo yalnız değilim yanikendimi kötü hissetmeye başlicaktım :))
bu hatunlar genelde 22-23 yaşlarında, ne aceleleri varsa kocaya varmak için
bu arada oojjbulduk :)
hele beeen 1.57 boy 46 kiloyum vücudum kırılcak kadar ince ama göbeğim 3 aylık hamile gibi naapcam bilmiyom hiç dar bişe giyemiyom
saol canım benmmmm
bende 1,70 kilo 56dansı bırakmak zorunda kaldığım için biraz kilo aldım.ama sigarayı bıraktığım gibi göbeşimden de kurtulacağım inş.
Saol canım benimmm...Bende KK ya İstanbul Avrupa Yakasından katılıyom anadoluya geçiş yapcam..veee Nasip olursa 22 yaşında 23 e adım atmışken gelin olcam
bende öyle düşünüyordum ne yalan söyleyeyimdoğru insanı bulana kadar beklemeyi tercih ettim
kısmet işte bu işler
aa süper, evroopadan anadoluya demek, birkaç kişiyiz, süper :))
peki karşıda nerede oturacaksın bababurcum?
maşallah size de, hepimize deKesinlikleseviyorum ve seviliyorum. Uzak bile olsak büyüsünden hiç birşey kaybetmiyoruz.
ben altunizade,Maltepede canım sen:26::26:
maşallah size de, hepimize de
ben altunizade,
bi hatunumuz daha var karşıya taşınacak, o da acıbadem de oturacak
başka bir hatunumuz da üsküdarda oturuyomuş :))
Kızlar bu nedir böyle bugün kimsenin işi yoktu herhalde kaç sayfa okudum bilemiyorum.
Bende kocaelinde yaşıyorum ve burdada gelin olucam. 28 yaşındayım ve çevre mühendisiyim.
İlk başlarda okurken bir ben yaşlı kalmışım dedim ama sonraları içim rahatladı. Doğru insanı bulduğuma emin oldğum bir zamanda evleniyorum. Hatta ilk gördüğümde onun benim kaderim olduğunu biliyordum. Şimdide gün saymakla geçiyor zaman bir an önce 2012 gelsinde kavuşalım diye:)
işte tam olarak söylediğimde buydu canım benim,
markasından kalitesinden emin olamadığın birşeyse tabiki hayal kırıklığı maalesef
ben taçlarımın bir kısmını bir mağazada indirim vardı ordan almıştım, son üç tanesini internetten aldım
3 al 2 öde diye bir mail gelince taçtan dayanamamıştım :))
taç nevresimlerde en fazla 15-20 tl daha ucuz oluyo bazı sitelerde,
5 tane alacaksan işe yarar ama bir tane için değmeyebilir
inşallah her şeyin en iyisini alırsın tatlım, ben uygun fiyatları kollayıp bulup öyle yaptım
Selam kızlar bugün giremedim pek dişlerimden duramıyorum pof
evet, kilo verme hazirligina basladim, oooff offf
Selam kızlar bugün giremedim pek dişlerimden duramıyorum pof
zamanı ne zamansa, kısmet ve hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor herşey hop diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?