- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.741
kizlar ben ablamdan önce evleniyorum ablam henüz 24 yasinda..
kolu komsu laf edenler oldu neymis kücügü büyügünden önce evleniyormus..
kisaca ablama evde kalmis damgasi vurmaya calisanlar oldu..
ama ben her zaman ablamin arkasindayim..
o uni okuyan bir insandi o yüzden evlilige sicak bakmadi bu zamana kadar..
ve bana göre benim yasim bile henüz tam yeterince büyük degil evlili icin..
25 yas ideal görüyorum ben aslinda..
sizlere sormak istiyorum bu yüzden..
kolu komsu tarafindan sizde 'evde kalmis' diye sözler isittiniz mi hic?
o insanlara karsi nasil bir tutum sergilediniz merak ediyorum..
geçmişler olsuunn, eğer diş ağrısıysa Allah yardımcın olsunn
Sağol cnm malesef sorun çok büyük=( 2 dişim rahatsız zaten + diş etlerimde problem var. Ne yazık ki dişçiye gitmek istemıyorum belki psikolojık ama nefes alamıyorum dişimin tedavisi sırasında elim kolum bağlandı tüm dişlerim dökülüyor gb ağrım var ılacla ayakta duruyorum şuan.
yok canım valla ben 27 yaşındayım şimdiye kadar öyle birşey duymadım gerçi 5 senelik ilişkim var,nişanlıyız 1 yıldır da.herkes biliyordu sevgilimi belki ondan kimse birşey demedi hem deseler nolcaktı ki amaaaaaaan...onlara ne.bende ünv okudum,yüksek lisans yaptım,pedagojik formasyon aldım kendimi bildim bileli okuyorumee anca iş evlenmeye vardı,kader kısmet...
cnm yaaaaa cok gecmis olsun bende senin gibiydimm ama ne olur bu kadar ihmal etmee git ol tedavini daha iyi az aci cekmek varken neden uzun sureli aci cekiyorsun. bende senin gibi ihmal ettim.ettimm en sonunda cene kemigim erime noktasina geldi eridi hatta onun icin ayri bi tedavi gordum 1 seneyi buldu disimin tedavisi impilant yaptirdimm..ama aklim basima geldi birdaha ihmal ettirmicem..
yani gülüyoruz ama bu gercekten böyle okuyan adamin hali bi baska oluyor bence..
yine calisinca durum farkli ama okumak ayrica zaman ve konsantrasyon isteyen bir is..
ne bilieyim belkide bizim kolu komsuda bi sorun var
Canım çok geçmiş olsun . Valla o kadar zor durumdayım ki sabahtan beri ağlıyorum . Duramıyorum tüm diş etlerime yayıldı ağrı. 2 sene önce zaten sevk vermişlerdi burda olmuyor tedavisi . Nişanlımla gitdik yollar ınanılmaz kar dı kıştı doktor da gün verdi sonrada gıdemedım ve cok korktum diş etlerini kürtaj yapcaz dediler of of ne zor şeyler
elim kolum baglı hıssedıyorum zaten şu nefes alamama sıkıntısını bı atabılsem ah.
açıkçası ben hiç laf edeni duymadım
sizlere sormak istiyorum bu yüzden..
kolu komsu tarafindan sizde 'evde kalmis' diye sözler isittiniz mi hic?
o insanlara karsi nasil bir tutum sergilediniz merak ediyorum..
ah ah ihmal etmee, ben de ettim bir süredirSağol cnm malesef sorun çok büyük=( 2 dişim rahatsız zaten + diş etlerimde problem var. Ne yazık ki dişçiye gitmek istemıyorum belki psikolojık ama nefes alamıyorum dişimin tedavisi sırasında elim kolum bağlandı tüm dişlerim dökülüyor gb ağrım var ılacla ayakta duruyorum şuan.
eğer kastettiğin iş bulup para kazanmaksa, alırsın canım yaabelki de
gerçi o kadar okumanın meyvesini tez vakitte alsam fena olmayacak
cnm bende senin gibiydim ama doktorunda buyuk bi etkisi vardi beni cok sakinlestirdi.. elide cok hafifdii inan agzim bir saat acik kaldi dis cekimi icin bildigin ameliyat oldum dikisler atildi ama atam tepeden bana tv acti oyaladii falan ufak biseyde hemen tedaviyi kesti biseymi oldu diye ilgilendi hic ne agri ne sanci hic bisey kalmadi... tedavi bittikden sonra herhandi bir agri cekmedim cok sukur simdi bisey kalmadi.. ama ne olur ihmal etme cok kotu olur.. hem dislerine cene kemegine dis etlerine zarar vermis olursun isin yoksa bide onlarla ugras en yakin zamanda git hatta hmen git
bu arada canım benim, ben bu kısmı kaçırmışım,
........ ablam henüz 24 yasinda..
kızlarr huzurlu geceler herkeze..iyimi herkes tadım tuzum yok benim pek..pazar gününden beri kötü rüzgarlar esiyo.. bu başlığa girmek bile istemedim geelenler hoşgeldi kavuşanlar gözünüz aydın çağla canım geçmiş olsun diş çok zor bilirim (
sağol canım, ha gayret ikimize de :)Gasoline
geçmiş olsun cnm of bi cesaretimi toplayabılsem
o kötü rüzgarlar uçsun gitsin biranönce inşallaaahhhhkızlarr huzurlu geceler herkeze..iyimi herkes tadım tuzum yok benim pek..pazar gününden beri kötü rüzgarlar esiyo.. bu başlığa girmek bile istemedim geelenler hoşgeldi kavuşanlar gözünüz aydın çağla canım geçmiş olsun diş çok zor bilirim (
sağol canım, ha gayret ikimize de :)
senin cesaretin gelsin, benim tembelliğim gitsin
o kötü rüzgarlar uçsun gitsin biranönce inşallaaahhhhbu arada ojjbulduk
ecerebilirsem erken yatıcam bugün kızlarr hepinize iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?