2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yok canım valla ben 27 yaşındayım şimdiye kadar öyle birşey duymadım gerçi 5 senelik ilişkim var,nişanlıyız 1 yıldır da.herkes biliyordu sevgilimi belki ondan kimse birşey demedi hem deseler nolcaktı ki amaaaaaaan...onlara ne.bende ünv okudum,yüksek lisans yaptım,pedagojik formasyon aldım kendimi bildim bileli okuyorumee anca iş evlenmeye vardı,kader kısmet...

geçmişler olsuunn, eğer diş ağrısıysa Allah yardımcın olsunn

Sağol cnm malesef sorun çok büyük=( 2 dişim rahatsız zaten + diş etlerimde problem var. Ne yazık ki dişçiye gitmek istemıyorum belki psikolojık ama nefes alamıyorum dişimin tedavisi sırasında elim kolum bağlandı tüm dişlerim dökülüyor gb ağrım var ılacla ayakta duruyorum şuan.

cnm yaaaaa cok gecmis olsun bende senin gibiydimm ama ne olur bu kadar ihmal etmee git ol tedavini daha iyi az aci cekmek varken neden uzun sureli aci cekiyorsun. bende senin gibi ihmal ettim.ettimm en sonunda cene kemigim erime noktasina geldi eridi hatta onun icin ayri bi tedavi gordum 1 seneyi buldu disimin tedavisi impilant yaptirdimm..ama aklim basima geldi birdaha ihmal ettirmicem..

yani gülüyoruz ama bu gercekten böyle okuyan adamin hali bi baska oluyor bence..
yine calisinca durum farkli ama okumak ayrica zaman ve konsantrasyon isteyen bir is..

ne bilieyim belkide bizim kolu komsuda bi sorun var

Canım çok geçmiş olsun . Valla o kadar zor durumdayım ki sabahtan beri ağlıyorum . Duramıyorum tüm diş etlerime yayıldı ağrı. 2 sene önce zaten sevk vermişlerdi burda olmuyor tedavisi . Nişanlımla gitdik yollar ınanılmaz kar dı kıştı doktor da gün verdi sonrada gıdemedım ve cok korktum diş etlerini kürtaj yapcaz dediler of of ne zor şeyler
elim kolum baglı hıssedıyorum zaten şu nefes alamama sıkıntısını bı atabılsem ah.

yani gülüyoruz ama bu gercekten böyle okuyan adamin hali bi baska oluyor bence..
yine calisinca durum farkli ama okumak ayrica zaman ve konsantrasyon isteyen bir is..

ne bilieyim belkide bizim kolu komsuda bi sorun var

belki de
gerçi o kadar okumanın meyvesini tez vakitte alsam fena olmayacak

cnm bende senin gibiydim ama doktorunda buyuk bi etkisi vardi beni cok sakinlestirdi.. elide cok hafifdii inan agzim bir saat acik kaldi dis cekimi icin bildigin ameliyat oldum dikisler atildi ama atam tepeden bana tv acti oyaladii falan ufak biseyde hemen tedaviyi kesti biseymi oldu diye ilgilendi hic ne agri ne sanci hic bisey kalmadi... tedavi bittikden sonra herhandi bir agri cekmedim cok sukur simdi bisey kalmadi.. ama ne olur ihmal etme cok kotu olur.. hem dislerine cene kemegine dis etlerine zarar vermis olursun isin yoksa bide onlarla ugras en yakin zamanda git hatta hmen git

sizlere sormak istiyorum bu yüzden..

kolu komsu tarafindan sizde 'evde kalmis' diye sözler isittiniz mi hic?

o insanlara karsi nasil bir tutum sergilediniz merak ediyorum..
açıkçası ben hiç laf edeni duymadım
etmelerine pek fırsatta olmamıştır aslında
çünkü önce okul, sonra iş derken beni kimse görmüyordu bile, çok yoğun çalışıyordum
kuzenlerimle gülüyorduk, benden küçükler evleniyodu,
o zaman benimle dalga geçiyoduk hep beraber ama o bile keyifliydi tabi, eğlencesine olduğu için
konu komşuyu boşvericeksin böyle durumlarda, amaaaan çok konuşmasınlar onlar
kaderin kısmetin sırası mı olurmuş

ah ah ihmal etmee, ben de ettim bir süredir
ağrımıyor şuan çok şükür ama dolguya ihtiyacım var,
ama 6 ay önce gitseydim minicik bir dolguyla kurtulacaktımm ooyyyy çok pişmanım gitmediğime o zaman

belki de
gerçi o kadar okumanın meyvesini tez vakitte alsam fena olmayacak
eğer kastettiğin iş bulup para kazanmaksa, alırsın canım yaa
o kadar emek vermişsin karşılığını da inşallah alırsın hem maddi hem manevi

sinirlerim zipladi ya zaten hala kizginim nisanlima bide 2 gündür eve gec geliyor. ben sabahin köründe kalkicam hala beyefendinin eve tesrif etmesini bekliyoruz bide bu saatten sonra telefonla arattiriyor iyice sigortalarim arizalanmaya basliyooo

Keşke nişanlım yanımda olsaydı ondan buyuk destek alıyordum elını tutmam bıle yeterdi ah ah neyse ki az kaldı kavuşmamıza. Valla cnm şuan antbyotk kullanıyorum btnce ya korkumu yenıp hemen gtcem yada nişanlımın gelmesini beklıycem 2 bcuk ay:s

........ ablam henüz 24 yasinda..

bu arada canım benim, ben bu kısmı kaçırmışım,
hem de 24 yaşındaki ablan için mi evde kalmış muamelesi yapanlar oldu??
yuuhh diyorum onlara, başka da bişey demiyorum
bana sorarsan ablan 24-25 ten önce zaten evlenmesin,
hadi siz dayanamamışsınız 'sevgilim olmadan yoook ben yaşayamam'
demişsiniz, evleniyosunuz genç yaşınızda da :) bıraksınlar insanlar hayatlarını yaşasın ya, yok artık
benim kuzenim 23 yaşında evlendi, annesi damadını çok sevse de hala erkendi deyip duruyor, hiç istemedi evlenmesini :))

kızlarr huzurlu geceler herkeze..iyimi herkes tadım tuzum yok benim pek..pazar gününden beri kötü rüzgarlar esiyo..bu başlığa girmek bile istemedim geelenler hoşgeldi kavuşanlar gözünüz aydın çağla canım geçmiş olsun diş çok zor bilirim (

Çok sağol cnm valla napıcamı şaşrdm bi atlatsaydım . Umarım sorunların en kısa zmanda hallolur.

Gasoline

geçmiş olsun cnm of bi cesaretimi toplayabılsem
sağol canım, ha gayret ikimize de :)
senin cesaretin gelsin, benim tembelliğim gitsin

o kötü rüzgarlar uçsun gitsin biranönce inşallaaahhhh bu arada ojjbulduk

sağol canım, ha gayret ikimize de :)
senin cesaretin gelsin, benim tembelliğim gitsin

o kötü rüzgarlar uçsun gitsin biranönce inşallaaahhhh bu arada ojjbulduk

dilerim düzelir her şey.. sevmiyorum ben bu sancıları nefes alamıorum sanki..gülemiorum..acıkmıorum.. susamıorum..çok az uykuyla saatlerce uykusuz kalabiliyorum..

kocaelim 24 yaşında evde kalmış diyenler geri kafalıdır ya bende 24 yaşındayım 2012de evlencem Allah kısmet ederse 25te yani bana kimse öyle bişey demedi ama benim 8 9senedir sevgilim vardı herkes biliyodu okul bitip nişanlancaz diye ondandır belki ama bu devirde hala öyle evde kalma muhabbeti yapan varmış demek.valla bizim uzun seneler olmasydı bikaç sene daha geç evlenebilirdim ama 16yaşında tanşınca artık evlenmenin zamanı geldi diye düşündük ama annem hala daha küçüksün geçmi kaldın deyip duruyo bana aşırı düşkündürde kendisi nişanlımıda kandırdım anneme çok yakın oturcaz annem bensiz ölür valla beni birgün görmezse dedim kabul etti canım kocişim.ablan hiç moralini bozmasın durup durup turnayı gözünden vrur benim bi arkadaşımında kardeşi 21 yaşında bu yıl evlendi o nişanlandı arkadaşmda 2 3 ay sonra tam kafasına göre birini buldu 2 3 ay sonrada bu ay nişanlandı kısmet işte kimi bizim gibi 10 sene bekler kimi 1yıl olmadan evleniverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…