- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.761
bosch ve siemens aynı fabrikada üretiliyor zaten canım. detaylı incelersen modellerin de aynı olduğunu görürsün zatenaynen derya, ben de bosch alıcam inşallah ama acaba siemens mi alsam diyorum şimdi de
az önce kuzenim burdaydı, onlar herşeyi bosch aldılar, bul.mak. hariç memnun
hatta çam.mak. için sordum, 7kg luk mu yoksa 8 kg luk mu alayım diye, elyaf yorgan yıkamak için karar veremiyorum da
7kg yeter mi yoksa 8kg şart mı diye..
o da denememiş henüz, deneyip haber verecek bana
ben mor çok sevdiğim için üçüncüsüne bayıldım
ama kırmızı-siyah da pek şık, pek seksiymiş yaaa
[/COLOR][/B]
hımmm kolay gelsin o zaman canım sanaevet cnm iğne oyası ama ben pek marifetli değilim hemen kolay bişey yapıyorum başkada yapamıyorum ..işyerim müsait mobilyacıda çalışıyorum gelen giden olmayınca alıyorum elime az kişi geliyor bazen gelen saatlerce gitmiyorda mutfak dolapları falan yapıyoruz
markası dantela vita, fiyatı 199tl.ben hepsini beğendim ama 3,daha hoşuma gitti krem çok beğeniyorum yanındaki morda güzel 2,side güzel enson 1.si güzel yani
1,3
2,2
3,1 nolu resimler hangi marka fiyatı ne kadarmış beğendim
canımgünaydın, balıkesir merkez mi yoksa ilçesi mi? erdeke yakınız demiştin ya.Günaydın böcüklerim(Bu arada böcük benim kapluşumun adı )
kızlaarr bakıyorum da herkes kendini tanıtmış bir ben kaldım sanırım
Ben Bahar.. 22 yaşındayım.. menkul kıymetler ve sermaye piyasası mezunuyum ve suanda açıktan iktisat 4 e geçtim... özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum.. 3,5 yıldır nişanlıyım... yarışmaya balıkesirden katılıyorum ve balıkesire gelin gidiyorum... yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
benim asker şafağım 242, bir de üzerine 120 fln da düğün şafağı sayacağım baharcımKızzlarrr 281 gün geçer mi yaa
canımgünaydın, balıkesir merkez mi yoksa ilçesi mi? erdeke yakınız demiştin ya.
benim asker şafağım 242, bir de üzerine 120 fln da düğün şafağı sayacağım baharcım
hihihi ben de bi ara bandrmda yaşamıştım dasusurlukluyum tatlım
Allah sabır versın canım yaa benım dugun yaklasırken sen askına kavusacaksın demek kı o da guzel bıseyo zaman beraber safak sayalım canım benım
düzelir canım, anlıyorum seni ama düzelir hepsi, esas önemli olan uzun sürmemesidilerim düzelir her şey.. sevmiyorum ben bu sancıları nefes alamıorum sanki..gülemiorum..acıkmıorum.. susamıorum..çok az uykuyla saatlerce uykusuz kalabiliyorum..
biliyorum canım o yüzden karar veremiyorum yabosch ve siemens aynı fabrikada üretiliyor zaten canım. detaylı incelersen modellerin de aynı olduğunu görürsün zatenfiyat olarak hemen hemen aynılar ama bazı şeylerde siemens 10-20tl daha pahalı oluyor bosch a göre. bulaşık makinasından neden memnun kalmamışlar, biz evdekinden çok memnunuzz. Bardakları mı çizdi acaba?
hihihi ben de bi ara bandrmda yaşamıştım dahemşerilik var azcık yani
sayalım canım, su gibi geçsin gitsin şafaklarımız inşallah baharcım:98::97::85:
Günaydın böcüklerim(Bu arada böcük benim kapluşumun adı )
kızlaarr bakıyorum da herkes kendini tanıtmış bir ben kaldım sanırım
Ben Bahar.. 22 yaşındayım.. menkul kıymetler ve sermaye piyasası mezunuyum ve suanda açıktan iktisat 4 e geçtim... özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum.. 3,5 yıldır nişanlıyım... yarışmaya balıkesirden katılıyorum ve balıkesire gelin gidiyorum... yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
yok canım baska bişeyyy bende işteyimmm valla yetısılmıyoo kii ne iiş yaıpdunn tatlımm :))
kizlar ben ablamdan önce evleniyorum ablam henüz 24 yasinda..
kolu komsu laf edenler oldu neymis kücügü büyügünden önce evleniyormus..
kisaca ablama evde kalmis damgasi vurmaya calisanlar oldu..
ama ben her zaman ablamin arkasindayim..
o uni okuyan bir insandi o yüzden evlilige sicak bakmadi bu zamana kadar..
ve bana göre benim yasim bile henüz tam yeterince büyük degil evlili icin..
25 yas ideal görüyorum ben aslinda..
sizlere sormak istiyorum bu yüzden..
kolu komsu tarafindan sizde 'evde kalmis' diye sözler isittiniz mi hic?
o insanlara karsi nasil bir tutum sergilediniz merak ediyorum..
yuh daha 20 yaşındayken heeben 20 yaşından beri evde kalcan evde kaldın daha evlenmiyormusun .........
yuh daha 20 yaşındayken hee
deseydin sen de, "kader kısmet işi bunlar teyzelerim ablalarım, Rabbim ne zaman isterse o zaman olur, Allah ın işine mi karışayım yani, öyle mi diyosunuz, ağzınız burnunuz yamulur valla, tööööbe diyin", deseydin, korkarlardı belkim o zaman
bence bulunduğunuz çevreye göre değişiyordur bu tepkiler, başka açıklaması yok çünkü
ben 20 yaşından beri evde kalcan evde kaldın daha evlenmiyormusun böyle sevemessen beğenmessen kimseyi evde kalırsın diye diye kafayı yedirdiler bana aşkımla barışana kadar kafamın etini yediler e bizim burda liseye giden kızlar okulu yarıda bırakıp kocaya kaçıyorlar 16-17 kız snr düğündede işte körpecik kız ne güzel gelin olmuş çocuk yaştakiler gelin olunca güzel oluyormuş...aman neler neler sevgilimi ananeme götürdüm tanışmak için dayımın oğlu sevgilimin yanında evlenmiyormusun sen daha dedi snr komşuya gittim ben tek nasıl karar verebildin mi dedi nasıl beğenedin mi dedi..heralde ben çok kişi ile görüştüm beğenmiyorum sevmiyorum diyordum arkadamdan dedikodu yapıyorlarsa o yüzden öyle sormuştum kırılmadım bende şakaya vuruyordum artık...ama işyerindeki abiler iş verdiğimiz abiler bile hani evlenmiyormusun demelerinden bıkmıştım allahıma bin şükür aşkım çıktı kurbanda kapatıcaz hepsinin ağızlarını ayy ne çok dolmuşum ben 22 yaşındayım daha 20 yaşındayken bana evlenmiyormusun muhabbeti açıyorlardı 25 26 yaşlarında olcam kesin evde kalmıştım yani ..
ama bence 24-25 ideal ee hemen çocuk olayı olmaz 2 yıl çocuk olmasa 27-28 anne hatta ben 25 yaşımda anne olmak isterim ama kısmet birde sevgilimde kesin 27-28 yaşında evlenirim diyip duruyormuş erken evliliğe karşıymış bende dedim ne oldu da bu kararından vazgeçtin doğru insanı bulduğuma inanıyorum ve aşkımı kaybetmek istemiyorum dedi kendimi evliliğede hazır hissediyorum dedi oda 23 yaşında 24 e gircek kasımda öyle yani herkesin kısmeti farklıdır ama kimseye anlatamıyoruz ..kısmet çıksaydı ben o psikolojide 20 de evlenirdim o kadar moral bozmuşlardı kartladın diyenlar var yaaa yaaa
kizlar ben ablamdan önce evleniyorum ablam henüz 24 yasinda..
kolu komsu laf edenler oldu neymis kücügü büyügünden önce evleniyormus..
kisaca ablama evde kalmis damgasi vurmaya calisanlar oldu..
ama ben her zaman ablamin arkasindayim..
o uni okuyan bir insandi o yüzden evlilige sicak bakmadi bu zamana kadar..
ve bana göre benim yasim bile henüz tam yeterince büyük degil evlili icin..
25 yas ideal görüyorum ben aslinda..
sizlere sormak istiyorum bu yüzden..
kolu komsu tarafindan sizde 'evde kalmis' diye sözler isittiniz mi hic?
o insanlara karsi nasil bir tutum sergilediniz merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?