2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydin kizlar..

yorumlariniz icin tesekkür ederim..

bencede kesinlikle o yaslarda ancak evlilik hazirligi icine girmek normaldir..

ben 23te evli olucam.. ve dedigim gibi benim icin de daha genc..

ama benim durumum cok farkli..

burada dogup büyümeme ragmen hep yabanci kaldim bu ülkeye..

ve tam anlamiyla hayata atilamadim..

uni terkim ve iste bulamiyorum..

evlilik ve türkiyeye tasinmak benim icin büyük bir lütuf..

bizim kolu komsuda bisey var kizlar eminim

zaten nerde bisey görseler duysalar hemen dedi kodu malzemesi..

anlamiyorum insanlari..

belkide diyorum ablamin bu kadar yüksek okul okumasini cekemiyorlar..

cevremizde ilk uni bitiren kisi ablam cünkü..

ailemizin gururu

bosch ve siemens aynı fabrikada üretiliyor zaten canım. detaylı incelersen modellerin de aynı olduğunu görürsün zaten fiyat olarak hemen hemen aynılar ama bazı şeylerde siemens 10-20tl daha pahalı oluyor bosch a göre. bulaşık makinasından neden memnun kalmamışlar, biz evdekinden çok memnunuzz. Bardakları mı çizdi acaba?
Ayrıca ben de mor hastasıyım da,herşeyim mor olmasın die çabalıyorum, yoksa evim mosmor olacak die korkuyorum
hımmm kolay gelsin o zaman canım sana

ben hepsini beğendim ama 3,daha hoşuma gitti krem çok beğeniyorum yanındaki morda güzel 2,side güzel enson 1.si güzel yani
1,3
2,2
3,1 nolu resimler hangi marka fiyatı ne kadarmış beğendim
markası dantela vita, fiyatı 199tl.

Günaydın böcüklerim (Bu arada böcük benim kapluşumun adı )

kızlaarr bakıyorum da herkes kendini tanıtmış bir ben kaldım sanırım

Ben Bahar.. 22 yaşındayım.. menkul kıymetler ve sermaye piyasası mezunuyum ve suanda açıktan iktisat 4 e geçtim... özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum.. 3,5 yıldır nişanlıyım... yarışmaya balıkesirden katılıyorum ve balıkesire gelin gidiyorum... yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

canımgünaydın, balıkesir merkez mi yoksa ilçesi mi? erdeke yakınız demiştin ya.

Kızzlarrr 281 gün geçer mi yaa
benim asker şafağım 242, bir de üzerine 120 fln da düğün şafağı sayacağım baharcım

canımgünaydın, balıkesir merkez mi yoksa ilçesi mi? erdeke yakınız demiştin ya.

benim asker şafağım 242, bir de üzerine 120 fln da düğün şafağı sayacağım baharcım

susurlukluyum tatlım

Allah sabır versın canım yaa benım dugun yaklasırken sen askına kavusacaksın demek kı o da guzel bısey o zaman beraber safak sayalım canım benım

susurlukluyum tatlım

Allah sabır versın canım yaa benım dugun yaklasırken sen askına kavusacaksın demek kı o da guzel bısey o zaman beraber safak sayalım canım benım
hihihi ben de bi ara bandrmda yaşamıştım da hemşerilik var azcık yani
sayalım canım, su gibi geçsin gitsin şafaklarımız inşallah baharcım:98::97::85:

günaydın hatunlaaarrr

dilerim düzelir her şey.. sevmiyorum ben bu sancıları nefes alamıorum sanki..gülemiorum..acıkmıorum.. susamıorum..çok az uykuyla saatlerce uykusuz kalabiliyorum..
düzelir canım, anlıyorum seni ama düzelir hepsi, esas önemli olan uzun sürmemesi

biliyorum canım o yüzden karar veremiyorum ya
aralarında belirgin farklar olsa ona göre karar vericem de, kodlarında bile ufak harf farkları var
hatta beğendiğim modelde fiyat farkı da sadece 10 tl
böyle olunca karar vermek daha zor
hep bosch alırım diyordum ama şimdi siemens mi alsam mı acaba mı acaba diorum

günaydın arkadaşlar ne çok konuşmusunuz öyle atlaya atlaya okudum

çağlacım çok geçmiş olsun diş işi beklemeye gelmez bende hiç korkma sonuçta bu acı geçicek tedavini ol..bende dişleimden çok çekmişimdir en son dolgu yaptırdım ve önce sprey sıktı snr iğne vurdu hiç bişey hissetmedim, korkma artık uyuşturucu çok var haberin bile olmuyor

ayy canım bende balıkesir gönen liyim istanbula gelin gidicem..

çağlacım diş agrısı cekıyormussun gormedım kusura bakma canım benım... Allah sana sabır ve sıfa versın tez zamanda.. Ama arkadaslar dogru soyluyorlar aksatmadan gıtmelısın ben de gece bıraktım sımdı cekıyorum... haftanın 3 4 gunu dıscıdeyım :26:

kızlaaaaaar dün akşam kayınvalidem ve eltim geldi nişanı konuşmaya..bayramdan önce söz kesicez bayramın hemen erteside nişanımzı yapıcaz inşallah..bayramda rahat dolaşabilmek için söz kesmeyi uygun bulduk çok heyecanlıyım şu düğünde bi gelse.....başka düğünlere gidince çok hyecanlanıyorum hep bizim düğünü hayal ediyorum sizede öyle oluyormu (=

ben 20 yaşından beri evde kalcan evde kaldın daha evlenmiyormusun böyle sevemessen beğenmessen kimseyi evde kalırsın diye diye kafayı yedirdiler bana aşkımla barışana kadar kafamın etini yediler e bizim burda liseye giden kızlar okulu yarıda bırakıp kocaya kaçıyorlar 16-17 kız snr düğündede işte körpecik kız ne güzel gelin olmuş çocuk yaştakiler gelin olunca güzel oluyormuş...aman neler neler sevgilimi ananeme götürdüm tanışmak için dayımın oğlu sevgilimin yanında evlenmiyormusun sen daha dedi snr komşuya gittim ben tek nasıl karar verebildin mi dedi nasıl beğenedin mi dedi..heralde ben çok kişi ile görüştüm beğenmiyorum sevmiyorum diyordum arkadamdan dedikodu yapıyorlarsa o yüzden öyle sormuştum kırılmadım bende şakaya vuruyordum artık...ama işyerindeki abiler iş verdiğimiz abiler bile hani evlenmiyormusun demelerinden bıkmıştım allahıma bin şükür aşkım çıktı kurbanda kapatıcaz hepsinin ağızlarını ayy ne çok dolmuşum ben 22 yaşındayım daha 20 yaşındayken bana evlenmiyormusun muhabbeti açıyorlardı 25 26 yaşlarında olcam kesin evde kalmıştım yani ..

ama bence 24-25 ideal ee hemen çocuk olayı olmaz 2 yıl çocuk olmasa 27-28 anne hatta ben 25 yaşımda anne olmak isterim ama kısmet birde sevgilimde kesin 27-28 yaşında evlenirim diyip duruyormuş erken evliliğe karşıymış bende dedim ne oldu da bu kararından vazgeçtin doğru insanı bulduğuma inanıyorum ve aşkımı kaybetmek istemiyorum dedi kendimi evliliğede hazır hissediyorum dedi oda 23 yaşında 24 e gircek kasımda öyle yani herkesin kısmeti farklıdır ama kimseye anlatamıyoruz ..kısmet çıksaydı ben o psikolojide 20 de evlenirdim o kadar moral bozmuşlardı kartladın diyenlar var yaaa yaaa

ben 20 yaşından beri evde kalcan evde kaldın daha evlenmiyormusun .........
yuh daha 20 yaşındayken hee
deseydin sen de, "kader kısmet işi bunlar teyzelerim ablalarım, Rabbim ne zaman isterse o zaman olur, Allah ın işine mi karışayım yani, öyle mi diyosunuz, ağzınız burnunuz yamulur valla, tööööbe diyin", deseydin, korkarlardı belkim o zaman
bence bulunduğunuz çevreye göre değişiyordur bu tepkiler, başka açıklaması yok çünkü

laftan anlanmıyor herkes laf cambazı evlenen pişman evlenmeyenide pişman ediyorlar zaten burası küçük yer doğru dürüst çalışan yok kahvelerde erkekler ben sevemedim ya burdan bir allahın kulunu neyseki aşkımm varr yüzüklerimizi takana kadar sabredelim de evlenmiyormusundan kurtulalım ama o zmanda şöyle olur aa sana bukadar mı altın yaptılar aa öylemi dendi aa sana şöyle yan baktı gibi birsürü tantanana allah herkesin yardımıcısı olsun

kesinlikle cok haklisin..

burada da aynen dedigin gibi 16 17 yaslarinda kizlar evleniyorlar 18le bakiyorum cocuk sahibi olmuslar..

cook fazla erken bir yas evlilik icin bence..

yani bu kismet isi ve yasa bakmiyor ama evlilik büyük sorumluluk ister ve bence bir insan anca 20sinden sonra yavas yavas olgunlasmaya baslar..

16 yasinda ben sevgili nedir bilmezdim..

öncelikle herkese günaydın arkadaşlar ben hiç öyle evde kalmış psikolojisi içine girmedim. Sanırım çevreden kaynaklanan birşey de var. Ama insanlar arkamdan konuşsaydılar da hiç umursamazdım. Çünkü bu benim tercihim. Üniversite sonra mesleki anlamda kariyer çabaları. bu süreçte hiç mi arkadaşım olmadı oldu ama hiçbiri işte bu benim ruh ikimizim
dedirtmedi. Özgür olmakta cabası. ve hiçbir zamanda yaşımı söylerkende gocunmadım. bilakis her seferinde söylerim çünkü kimse yaşımı göstermediğimi söyler eğerki evde kalma diye eskiden kalma bir durum varsa o zaman kız erkek ayrımı yapmayalım erkeklerde evde kalıyor o zman çok feminen bir durum sergiledim sanırım bence insanların
ağzı torba değilki büzelim ama en güzel cevap kimseyi takmamak insan ne yaşamak istiyorsa onu yaşamalı kalbi kimin için atıyorsa onunla olmalı. ben nişanlanalı 1 ay olmadı ve 1 senedir de nişanlımı tanıyorum. hiçbirşey için geç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…