2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

iste bu dogru söze ne hacet..

arkadaslar benim gibi düsündügünüz icin sevindim.. !!

herkesin hakkinda hayirlisi..

Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

hatunlar, kullanan var mı bilmiyorum ama
bambu havlularla ilgili bir yere takılınca hemen zökülüyo, kullanımı çok zor
diyenler var
ben normal bornoz takımı almıştım ama bir de hamam seti alıcam
veya normal banyo havlusu alıcam 2 tane
bambu istiyodum her daim yumuşak oluyomuş diye
ama işte kullanışsız diyenleri okudum
kullanmış olan var mı bambuuu??

:
korkarlar mıydı acaba

:

korkarlar mıydı acaba

korkarlar, korkarlar,
amaaaaaan töööbeeee Allah ın işine karışılır mııı töbeee
vallaha çarpılırsın falan dersen biraz da süsleye süsleye
bak nasıl telaş yaparlar, bi panik olurlar, bi şaşırırlar, en azından o anı kurtarmış olursun :)))

bende bambu bornoz seti aldım umarım öyle birşey söz konusu olmaz. Çok üzülürüm

kurtulduk desene deneyeceğim

bornoz takımından açılmışken konu bizim burda erkek alır nişan bohçası düzülürken bende karar veremedim hangi marka olsun çok pahalı ya 200-300 ..snr uyku seti alıcaklar 150-250..battaniye alıcaklar hadi 100 diyelim bunun altını çamaşırı oysu buysu yandılar onları yerinede ben endişeleniyorum yaa

oo nişan bohçasına battaniye, uyku seti, bornoz, iyiymiş kız :))))

bornozda özdilekten şaşmicaksın bana sorarsan, ev tekstilinde de taç ı tek geçerim,
ama tabi maliyetlerini de düşünmek gerekiyor, artık ona da sen karar vericeksin canım
fayda-maliyet olayını düşünüp hangisi ağır basarsa ona göre vericeksin kararını

nişan da tabi ki masraflı birşey her iki taraf için de, bazı yerde erkek için daha masraflı oluyor
bazı yerde her iki taraf için de
ben onlar için de herşeyin en güzelini almak istediğim için, ben de uğraştım bayağı
ama güzel oldu çok şükür hepsi

dediğin gibi altını bilmem nesi de girince işin içine, maliyet oldukça yükseliyo maalesef

EVET CNM ALLAH EVLENENLERİN YARDIMCISI OLSUN
bu devirde çok çok zor ama hepsi geçicek..ben bu evlilik yoluna nasıl girdim ona bile şaşırıyorum geçen seneye kadar evlenmek için aday bile yoktu herşey geçiyor ..

bizim bohça karlı demiçok eksiğim kalmıyor allahtan iyiki zamanında almışım dantellerimde olsun çeyizimin fotoraflarını bende paylaşıcam

kâr lımıyım ne demek? bal bu bal
gördüğün yerde tut nişanlını, bi de bu yüzden öp

ne güzel pek bir eksiğin kalmıyorsa ne ala, ne mutlu sana
ben de aynı durumdayım, pek eksiğim kalmadı çeyiz anlamında
4-5 parça bişey kaldı, benim bir de listem vardır meşhur
kuzenlerime de göndermiştim, excel listesi
kuzenim elinde listeyle gitmiş çeyiz mağazasına, adam atlamış hemen,
nolur kuzeniniz bana da göndersin, benim de kızım evleniyo diye
ay ne güldüm

Ebrucuummm ve prensess nerelerdesiniz bakayım sizz???

Sizden bişey isteyeceğim ben platese başlayacağım artık iyice kararlıyım ama videoları bir türlü bulamadım.. Bana izlediğiniz videoları atr mısınz msn adresimi versem (sende var ebrucum msnım ) valla cok sevaba gireceksiniz inanın ki bugun aynaya bır baktım yandan ve arkadan bel kısmım almıs basını gıdıyor bır an once onlem almam lzım dugune kdar da fit olmam lazım sekerler

bende istiyorum o listeden

aslında eksik çokta tencere tabak aldım ya yinede az geliyor gözüme geçen gün arkadaşım davatiyesini vermek için geldi iki dk konuştuk öyle lavanta allahın plastiği en ucuz şey dimi dedi tam 150 lira tuttu dedi çok masraf oluyor dedi ilerde çayizlerimi göstereyeceğim topik açmak isityorum hem ben pek bilmiyorum ailemde bilmiyor akrabalardan kaçarak evlenen odu teyzekızı dayı kızı kaçarak evlendi kimse bilmiyor elle günle nasıl oluracemilik bana çattı aslında iyiki kk varda soruyorum cvp geliyor hemen

tamam şeker gönderirim ayıpsın, bakarsın sen de
kendine göre düzenlersin de, fiyatlandırdım ben bi de o listeyi,
kendime göre bayağı özelleştirmiştim yani

sen bunu yazında baktım listeden de, sadece banyo plastiklerine 100 lira yazmışım ben de :))))

Haklısınız walla allah tüm evleneceklerin yardımcısı olsun aynen bende ailede en büyük benim kuzenlerim yigenlerim hep küçük burası sayesinde cok sey ögreniyorum benim içinde cok iyi oldu birde acıkcası su listeyi bnde cok merak ettim canım banada yollarmısn? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…