- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.781
öncelikle herkese günaydın arkadaşlarben hiç öyle evde kalmış psikolojisi içine girmedim. Sanırım çevreden kaynaklanan birşey de var. Ama insanlar arkamdan konuşsaydılar da hiç umursamazdım. Çünkü bu benim tercihim. Üniversite sonra mesleki anlamda kariyer çabaları. bu süreçte hiç mi arkadaşım olmadı oldu ama hiçbiri işte bu benim ruh ikimizim
dedirtmedi. Özgür olmakta cabası. ve hiçbir zamanda yaşımı söylerkende gocunmadım. bilakis her seferinde söylerim çünkü kimse yaşımı göstermediğimi söylereğerki evde kalma diye eskiden kalma bir durum varsa o zaman kız erkek ayrımı yapmayalım erkeklerde evde kalıyor o zman çok feminen bir durum sergiledim sanırım bence insanların
ağzı torba değilki büzelim ama en güzel cevap kimseyi takmamak insan ne yaşamak istiyorsa onu yaşamalı kalbi kimin için atıyorsa onunla olmalı. ben nişanlanalı 1 ay olmadıve 1 senedir de nişanlımı tanıyorum. hiçbirşey için geç değil.
iste bu dogru söze ne hacet..
arkadaslar benim gibi düsündügünüz icin sevindim.. !!
herkesin hakkinda hayirlisi..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
yuh daha 20 yaşındayken hee
deseydin sen de, "kader kısmet işi bunlar teyzelerim ablalarım, Rabbim ne zaman isterse o zaman olur, Allah ın işine mi karışayım yani, öyle mi diyosunuz, ağzınız burnunuz yamulur valla, tööööbe diyin", deseydin, korkarlardı belkim o zaman
bence bulunduğunuz çevreye göre değişiyordur bu tepkiler, başka açıklaması yok çünkü
:
korkarlar mıydı acaba
hatunlar, kullanan var mı bilmiyorum ama
bambu havlularla ilgili bir yere takılınca hemen zökülüyo, kullanımı çok zor
diyenler var
ben normal bornoz takımı almıştım ama bir de hamam seti alıcam
veya normal banyo havlusu alıcam 2 tane
bambu istiyodum her daim yumuşak oluyomuş diye
ama işte kullanışsız diyenleri okudum
kullanmış olan var mı bambuuu??
korkarlar, korkarlar,
amaaaaaan töööbeeee Allah ın işine karışılır mııı töbeee
vallaha çarpılırsın falan dersen biraz da süsleye süsleye
bak nasıl telaş yaparlar, bi panik olurlar, bi şaşırırlar, en azından o anı kurtarmış olursun :)))
kurtulduk desene deneyeceğim
bornoz takımından açılmışken konu bizim burda erkek alır nişan bohçası düzülürken bende karar veremedim hangi marka olsun çok pahalı ya 200-300 ..snr uyku seti alıcaklar 150-250..battaniye alıcaklar hadi 100 diyelim bunun altını çamaşırı oysu buysu yandılar onları yerinede ben endişeleniyorum yaa
kızlarrr izmir gelinleri var mı aranızda 2012 de izmirde evlenecek????
seninde mi var başında öyle bir bela :)))
yok mu bi sevgili bi nişanlı bi bişey, kapat milletin ağzını
sevgilim varda niyetim şimdilik yokKuzenlerimin hepsi evlendi çoluk çocuğu oldu her gören sen ne zaman evlenicen evde kaldın der:82:
oo nişan bohçasına battaniye, uyku seti, bornoz, iyiymiş kız :))))
bornozda özdilekten şaşmicaksın bana sorarsan, ev tekstilinde de taç ı tek geçerim,
ama tabi maliyetlerini de düşünmek gerekiyor, artık ona da sen karar vericeksin canım
fayda-maliyet olayını düşünüp hangisi ağır basarsa ona göre vericeksin kararını
nişan da tabi ki masraflı birşey her iki taraf için de, bazı yerde erkek için daha masraflı oluyor
bazı yerde her iki taraf için de
ben onlar için de herşeyin en güzelini almak istediğim için, ben de uğraştım bayağı
ama güzel oldu çok şükür hepsi
dediğin gibi altını bilmem nesi de girince işin içine, maliyet oldukça yükseliyo maalesef
kâr lımıyım ne demek? bal bu bal
gördüğün yerde tut nişanlını, bi de bu yüzden öp
ne güzel pek bir eksiğin kalmıyorsa ne ala, ne mutlu sana
ben de aynı durumdayım, pek eksiğim kalmadı çeyiz anlamında
4-5 parça bişey kaldı, benim bir de listem vardır meşhur
kuzenlerime de göndermiştim, excel listesi
kuzenim elinde listeyle gitmiş çeyiz mağazasına, adam atlamış hemen,
nolur kuzeniniz bana da göndersin, benim de kızım evleniyo diye
ay ne güldüm
bende istiyorum o listeden
aslında eksik çokta tencere tabak aldım ya yinede az geliyor gözüme geçen gün arkadaşım davatiyesini vermek için geldi iki dk konuştuk öyle lavanta allahın plastiği en ucuz şey dimi dedi tam 150 lira tuttu dedi çok masraf oluyor dedi ilerde çayizlerimi göstereyeceğim topik açmak isityorum hem ben pek bilmiyorum ailemde bilmiyor akrabalardan kaçarak evlenen odu teyzekızı dayı kızı kaçarak evlendi kimse bilmiyor elle günle nasıl oluracemilik bana çattı aslında iyiki kk varda soruyorum cvp geliyor hemen
bende istiyorum o listeden
aslında eksik çokta tencere tabak aldım ya yinede az geliyor gözüme geçen gün arkadaşım davatiyesini vermek için geldi iki dk konuştuk öyle lavanta allahın plastiği en ucuz şey dimi dedi tam 150 lira tuttu dedi çok masraf oluyor dedi ilerde çayizlerimi göstereyeceğim topik açmak isityorum hem ben pek bilmiyorum ailemde bilmiyor akrabalardan kaçarak evlenen odu teyzekızı dayı kızı kaçarak evlendi kimse bilmiyor elle günle nasıl oluracemilik bana çattı aslında iyiki kk varda soruyorum cvp geliyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?