2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Haklısınız walla allah tüm evleneceklerin yardımcısı olsun aynen bende ailede en büyük benim kuzenlerim yigenlerim hep küçük burası sayesinde cok sey ögreniyorum benim içinde cok iyi oldu birde acıkcası su listeyi bnde cok merak ettim canım banada yollarmısn? :))

lavantacım, nyucum mail adreslerinizi mesaj atarsanız gönderirim tabi ki kız nolcak, elime mi yapışcak

gasaline bence sen o listeyi burda yayınla yada sana msn adresimi vereyim öyle gönder bak nyu da talip çıktı listene ...

şimdi bende aklımda olan aldığım şeyleri yazıcam ve eksikleri çıkartıcam senin liseteye göre tekrar unuttuklarımı yazarım

selamm kızlarrrrrr:))))işteyimm okuyamıyorumm sayfalarıı maşallahhh nazar değmesinnn ne sohbett yaww:)

tamam canım , ver adresi göndereyim,
buraya da screenshot koyabilirim tabi ki

kızlar bişiy diyim mi hepimiz aynı şehirlerde olsaydık en önemlisi yakın olsaydık ben evlendikten snr gelim gidim yapmak isterdim..

2008 demi 2009 mı ne ben kk dan tanıştığım arakdaşlarımla sultan ahmette tanışmıştım ve hepsini çok sevmiştim şimdi pek forumda falan karşılaşmıyoruz ama güzel bi anıydı benim için..o yüzden çok güvenim var kk hatunlarına komşu olmak çok isterdim

ooo yalnız değilim yani kendimi kötü hissetmeye başlicaktım :))
bu hatunlar genelde 22-23 yaşlarında, ne aceleleri varsa kocaya varmak için
bu arada oojjbulduk :)
[/QUOTsayfaları yenı okudukca cevap verıyorumm bende 23 yaşındayımm acelemde yokk ama nasıp kısmte işleri canım yaa bunlarrrr ben 23 yasında evlenırım diğeri 35 nasip iştee kader :)

Lavantacım içimi okudun walla bende ondan sorup duruyorm izmir gelinleri yokmu diye ne güzel olur bulussak dertlessek bişiler paylassak ben isterim walla yada bazı sehirlerdeki arkadaslarada o sehirlere gittiğimde ziyaret edip tanısmak isterim bizim fikrimizde olanlar varsa kendi içimizde böyle bişi baslatabiliriz kızlar

hfceren valla cnm topik süper arkadaşlar süper böyle olunca insan yazmadan duramıyorum hepimizin telaşı heyecanı aynı insanın kanı kaynıyor hepimizin parmaklara vurdu yazıyoruzda yazıyorum hele bi beni görsen hertelden yazasım geliyor hiç demiyorum ki ay yanlış anlaşılır aman benim çenemden bıkarlar falan samimiyete o kadar inanıyorum yani...iğne oyası yapmam gerek ama bu topikten ayrılamıyorum 2 gündür şimdi birde liste yapıyorum evde neler var diye ama listecim azıcık yaa birsürü eksik var

ben msj atamıyorum ((hakkım yokmuss sen bana adresini atarsan ben seni eklerim canım
tamam şeker , hallederiz
10 dakika beklemem gerekiyor ama ikinci mesaj için, az sonra gönderirim :)

neden olmasın
sen istanbul a gelin gelecektin değil mi? bu arada listeyi mail attım şekercim

Lavantacım içimi okudun walla bende ondan sorup duruyorm izmir gelinleri yokmu diye ne güzel olur bulussak dertlessek bişiler paylassak ben isterim walla yada bazı sehirlerdeki arkadaslarada o sehirlere gittiğimde ziyaret edip tanısmak isterim bizim fikrimizde olanlar varsa kendi içimizde böyle bişi baslatabiliriz kızlar

Gasoline Canım o meşhur listeden bende istiyorum.:84::84::84:

amanıııınnn
lavantamm, ben galiba sana listenin bazı sayfalarını silmeden göndertmişim
canım diğer sayfalarda da benim bazı özel masraf dökümanlarım vardı, onlar aramızda kalsın şekercim mümkünse
çok thank you şimdiden sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…