- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.801
bende istiyorum o listeden
aslında eksik çokta tencere tabak aldım ya yinede az geliyor gözüme geçen gün arkadaşım davatiyesini vermek için geldi iki dk konuştuk öyle lavanta allahın plastiği en ucuz şey dimi dedi tam 150 lira tuttu dedi çok masraf oluyor dedi ilerde çayizlerimi göstereyeceğim topik açmak isityorum hem ben pek bilmiyorum ailemde bilmiyor akrabalardan kaçarak evlenen odu teyzekızı dayı kızı kaçarak evlendi kimse bilmiyor elle günle nasıl oluracemilik bana çattı aslında iyiki kk varda soruyorum cvp geliyor hemen
bende 2012 de evlenicem ama tarih tam anlamıyla belli değil hayırlısı bakalım
olmazmı canım yaaaa :))
lavantacım, nyucum mail adreslerinizi mesaj atarsanız gönderirim tabi ki kız nolcak, elime mi yapışcak
gasaline bence sen o listeyi burda yayınla yada sana msn adresimi vereyim öyle gönder bak nyu da talip çıktı listene ...
şimdi bende aklımda olan aldığım şeyleri yazıcam ve eksikleri çıkartıcam senin liseteye göre tekrar unuttuklarımı yazarım
bende varımmmmmmmmmmm:))) izmir gelini
Eveeeetttt izmirden 3 gelincik yok mu başka izmirli :))
kızlar bişiy diyim mi hepimiz aynı şehirlerde olsaydık en önemlisi yakın olsaydık ben evlendikten snr gelim gidim yapmak isterdim..
2008 demi 2009 mı ne ben kk dan tanıştığım arakdaşlarımla sultan ahmette tanışmıştım ve hepsini çok sevmiştim şimdi pek forumda falan karşılaşmıyoruz ama güzel bi anıydı benim için..o yüzden çok güvenim var kk hatunlarına komşu olmak çok isterdim
tamam şeker , hallederizben msj atamıyorum((hakkım yokmuss sen bana adresini atarsan ben seni eklerim canım
neden olmasınkızlar bişiy diyim mi hepimiz aynı şehirlerde olsaydık en önemlisi yakın olsaydık ben evlendikten snr gelim gidim yapmak isterdim..
2008 demi 2009 mı ne ben kk dan tanıştığım arakdaşlarımla sultan ahmette tanışmıştım ve hepsini çok sevmiştim şimdi pek forumda falan karşılaşmıyoruz ama güzel bi anıydı benim için..o yüzden çok güvenim var kk hatunlarına komşu olmak çok isterdim
kızlar bişiy diyim mi hepimiz aynı şehirlerde olsaydık en önemlisi yakın olsaydık ben evlendikten snr gelim gidim yapmak isterdim..
kâr lımıyım ne demek? bal bu bal
gördüğün yerde tut nişanlını, bi de bu yüzden öp
ne güzel pek bir eksiğin kalmıyorsa ne ala, ne mutlu sana
ben de aynı durumdayım, pek eksiğim kalmadı çeyiz anlamında
4-5 parça bişey kaldı, benim bir de listem vardır meşhur
kuzenlerime de göndermiştim, excel listesi
kuzenim elinde listeyle gitmiş çeyiz mağazasına, adam atlamış hemen,
nolur kuzeniniz bana da göndersin, benim de kızım evleniyo diye
ay ne güldüm
hfceren valla cnm topik süper arkadaşlar süper böyle olunca insan yazmadan duramıyorum hepimizin telaşı heyecanı aynı insanın kanı kaynıyor hepimizin parmaklara vurdu yazıyoruzda yazıyorum hele bi beni görsen hertelden yazasım geliyor hiç demiyorum ki ay yanlış anlaşılır aman benim çenemden bıkarlar falan samimiyete o kadar inanıyorum yani...iğne oyası yapmam gerek ama bu topikten ayrılamıyorum 2 gündür şimdi birde liste yapıyorum evde neler var diye ama listecim azıcık yaa birsürü eksik var
Gasoline Canım o meşhur listeden bende istiyorum.:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?