2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bende 2012 de evlenicem ama tarih tam anlamıyla belli değil hayırlısı bakalım

benimde 2012de olucak ama tarih yok.kpss sınavına giricem ben sınavdan sonra istiyorum isteme söz nişanı ama erkek arkadaşımda birşeyler yapalım sınavdan sonrada düğünü yaparız diyor.istemiyorum tam anlamıyla derslere yoğunlaşmak istiyorum

hem bu şekilde rahat söz nişan olunca aileler girecek araya sanki şimdiki rahat olmaz diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz??

Liste meşhur oldu :))))
ay öyle oldu acuk

biz heeeerşeyi hallettikten sonra girdik canım bu işlere,
yani okullar bitti, askerlik yapıldı, işler güçler bulundu,
çalışıldı, paralar biriktirildi, en sonra işte bu yaz girdik tanışmadır nişandır olaylarına da
herkesin tercihi farklı olur ama bizim tercihimiz bu oldu
kendi kendimize geçirdik yıllarımızı, ilişkimizi, aileleri falan sokmadık işin içine, bence iyisi bu ama tabi sizin bileceğiniz iş

gasalina cnm şimdi listeyi yazdırıyorum almış olduklarımı işaretlicem tam göz atamadım düzenli bir listeye hemen yazdırdım yazsın yazıcı eksiklerimi görücem çok teşekkür edereim böyle düzenli bi liste ve işe yaramaması elerine sağlık tatlım

bende beliyorum canım unutmadın demi beni:97:

canım bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz:) bi yandan eksiklerimiz alırken diğer yandan da para biriktirmeye çalışıyoruz. aileler işin için de olmayacak benim okul bitti ama özel sektör istemiyorum şimdiki işim çok rahat ama evlenince aynı şehirde olmayacağım için erkek arkadaşım askerliğini yaptı memurda oldu ben kaldım desem yeri
bir de ben nişan ile düğün arasının uzamasını istemiyorum herşeyimiz hazır olsun o şekilde başlangıç yapalım istiyorum. ama erkek arkadaşıma kalsa bugün evlenmek istiyor:82:

bide mail adresi yanlış yazmışım

..............................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…