- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.841
nyucum sana nasıl göndereyim mail adresini yaz gönderelim hemen özel msj atamıyorsan buraya yaz snr silersin 30 dk içinde silebiliyorsun msjı
nyucum sana nasıl göndereyim mail adresini yaz gönderelim hemen özel msj atamıyorsan buraya yaz snr silersin 30 dk içinde silebiliyorsun msjı
...................................com canım
tamamdır canım.......com canım
bu ne ya kackere yollamısm nasıl silcem ben simdi bunlarıı:44:
yarım saat geçmeden hemen Mesaj Düzenleme PAneline gir,
mesajının hemen altında, alıntı kutularının solunda, gir ve düzelt, mesela mail adresini yazdığın yere noktalar koy
canım teşekkürler harika birşey
iyi bir klavuz olacak
gasalina cnm şimdi listeyi yazdırıyorum almış olduklarımı işaretlicem tam göz atamadım düzenli bir listeye hemen yazdırdım yazsın yazıcı eksiklerimi görücem çok teşekkür edereim böyle düzenli bi liste ve işe yaramaması elerine sağlık tatlım
unutur muyum kız :)bende beliyorum canım unutmadın demi beni:97:
bizim ailelerimiz sağolsunlar her konuda yardımcılarcanım bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz:) bi yandan eksiklerimiz alırken diğer yandan da para biriktirmeye çalışıyoruz. aileler işin için de olmayacak benim okul bitti ama özel sektör istemiyorum şimdiki işim çok rahat ama evlenince aynı şehirde olmayacağım içinerkek arkadaşım askerliğini yaptı memurda oldu ben kaldım desem yeri
bir de ben nişan ile düğün arasının uzamasını istemiyorum herşeyimiz hazır olsun o şekilde başlangıç yapalım istiyorum. ama erkek arkadaşıma kalsa bugün evlenmek istiyor:82:
bide mail adresi yanlış yazmışım
..............................
yok kız :))) o yazılar öyle kalmış iştefabrikanız mı var kız??
Lavantacım içimi okudun walla bende ondan sorup duruyorm izmir gelinleri yokmu diye ne güzel olur bulussak dertlessek bişiler paylassak ben isterim walla yada bazı sehirlerdeki arkadaslarada o sehirlere gittiğimde ziyaret edip tanısmak isterim bizim fikrimizde olanlar varsa kendi içimizde böyle bişi baslatabiliriz kızlar
amanıııınnn
lavantamm, ben galiba sana listenin bazı sayfalarını silmeden göndertmişim
canım diğer sayfalarda da benim bazı özel masraf dökümanlarım vardı, onlar aramızda kalsın şekercim mümkünse
çok thank you şimdiden sağolasın
canım teşekkürler harika birşey
iyi bir klavuz olacak
Kesinlikle yaa hayret içinde kaldım tebrik ederim walla eline koluna emegine saglık ben bukadarını yapamazdım bravooooo
bende çok tanışmak isterim balıkesire yolu düşün olursa mutlaka beklerim ne güzel olurdu aslında keşke hepimiz tek şehirde olsaydık daha kolay olurdu şimdi herkes masraf yapıyor ortak bi şehrde buluşmak falan çok imkansız =D
balçova tarafınfa düşünüyoruz canım siz ??
mucck ne demekSüpersin canım hersey için cok sagol
güle güle kullanııııncanım teşekkürler harika birşey
iyi bir klavuz olacak
gönderdim ona da canımgasoline sen gönderdin mi nyu ben kaçırdım silmiş bile adresi ..
ben listeye alıncak alındı diye yazdım bile ama elektronik beyaz eşya ve mobilyaya yan gözle bile bakmadım bu kadar ayrıntılı lise ama yakaladım hani bi buzdolabı süsü eksik onları yazmamışınkuzu yaa gerçekten çok ayrıntılı olmuş gözüm korktu
hahahahah evet buzdolabı süsü yazmıyor doğru :))))
ama benim bi buzdolabı süsüm var, çok tatlı,
geçen gün kuzenim avrupa seyehatindeydi,
viyanadan getirmiş mor bir hatun maskesi,
tüylü tüylü süslü, çok güzeldi, ondan yazmamışımdır
yok yok gözün korkmasın, alınır hepsi sırayla, hem heeepsi evlenmeden alınacak diye bir kaide yok ki
bazılarını da sonra birlikte alırsınız, daha keyifli olur :))
gönderdim canımmyaaaa ben beleri kacırmıssıımmmm :26:
ben de istiyoruumm kızlarr kım gonderıyorsa okuyamadım gecmısı ama anladım dırek
bana da yollar mısın msn adresim baharnizam89@hotmail.com
işe yakın olsun diye buca bornava üçyol tarfaları düşünüyoruz canımm:))
hepsinde değil de bikaç tanesine unutmiyim diye model yazmıştımcnm sen buraya model bilem yazmışın hazır araştırılmış ohh hazıramı mı kondum neşimdi listenin o fiyat kısmını kesip tekrar yazdırıcam çünkü ben alındı alıncak yazdım hata ettim başka bişekilde işaretlicem onları ve cüzdanımda gezdiricem ... param yok ama kapı gibi listem var
ay utandırmayın yaaaKesinlikle yaa hayret içinde kaldım tebrik ederim walla eline koluna emegine saglık ben bukadarını yapamazdım bravooooo
ben biraz titiz, planı programı seven biriyimdir
excel de çalışmayı da çok severim
ondan heralde
rica ederim Baharcım :)çok teşekkürler Ayşegülcümm
benım her haftasonu balıkesıre yolum dusuyor tatlım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?