2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bu ne ya kackere yollamısm nasıl silcem ben simdi bunlarıı:44:

yarım saat geçmeden hemen Mesaj Düzenleme PAneline gir,
mesajının hemen altında, alıntı kutularının solunda, gir ve düzelt, mesela mail adresini yazdığın yere noktalar koy

gasoline sen gönderdin mi nyu ben kaçırdım silmiş bile adresi ..

ben listeye alıncak alındı diye yazdım bile ama elektronik beyaz eşya ve mobilyaya yan gözle bile bakmadım bu kadar ayrıntılı lise ama yakaladım hani bi buzdolabı süsü eksik onları yazmamışınkuzu yaa gerçekten çok ayrıntılı olmuş gözüm korktu

yaaaa ben beleri kacırmıssıımmmm :26:

ben de istiyoruumm kızlarr kım gonderıyorsa okuyamadım gecmısı ama anladım dırek

Son düzenleme:

bende beliyorum canım unutmadın demi beni:97:
unutur muyum kız :)

bizim ailelerimiz sağolsunlar her konuda yardımcılar
ama biz demiştik hani gerek yok, belki sorun olur bişey olur diye
ama çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık ama tedbir işte
evet işte biz de hiç uzamasın istemiştik ama şimdi bi 7-8 ay beklicez
yaz düğünü oldun diye, bir de şimdi bakıyorum mesela iyi de olmuş biraz beklememiz
çünkü hazirandan temmuzun sonuna kadar hiç başbaşa kalamamıştık
hep alışverişti koşuşturmaydı, istemeydi nişandı, sevgili olduğumuzu unutmuştuk valla
şimdi bi es vermemiz iyi oldu, nişanlılığın gezmenin akşamları tozmanın tadını çıkarıyoruz
3 ay içinde evleniriz diyoduk ama öyle yapsaydık bu seferde, evi hallet eşyayı hallet hazırlıklar için boğuş derken yine başbaşa kalıp keyfini çıkaramicaktık
iyi oldu yani bu kadarlık bi bekleme süresi :)

fabrikanız mı var kız??
yok kız :))) o yazılar öyle kalmış işte
ben 6 sene bi yerde çalıştım, çok içiçeydik, o yüzden ağız alışkanlığı o :)

Son düzenleme:

bende çok tanışmak isterim balıkesire yolu düşün olursa mutlaka beklerim ne güzel olurdu aslında keşke hepimiz tek şehirde olsaydık daha kolay olurdu şimdi herkes masraf yapıyor ortak bi şehrde buluşmak falan çok imkansız =D

cnm sen buraya model bilem yazmışın hazır araştırılmış ohh hazıramı mı kondum neşimdi listenin o fiyat kısmını kesip tekrar yazdırıcam çünkü ben alındı alıncak yazdım hata ettim başka bişekilde işaretlicem onları ve cüzdanımda gezdiricem ... param yok ama kapı gibi listem var

benım her haftasonu balıkesıre yolum dusuyor tatlım :))

Süpersin canım hersey için cok sagol
mucck ne demek

hepsinde değil de bikaç tanesine unutmiyim diye model yazmıştım
hahhaha bu son cümlen süperdi, paran da olur çatır çatır da alırsın, ooohhh

benım her haftasonu balıkesıre yolum dusuyor tatlım :))

cnm sen susurlukluymussun ama ben balıkesir susurluk ters taraftayı bandırma tarafındayım gönen duymuşundur illaki gel buyur gönene tanışalım kaynaşalım valla bak çok güzel parkımız var istersenevdede ağırlarım seni nasıl rahat hissedersen kendini foto çekinirde burdaki hatunları çatlatırız yaa ne güzel olur =):13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…