2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Hiç problem diil tatlım aynı sehirdeyiz nasılsa illaki görüsürüz :)) buarada bana msn adresini yolla istersen özeldedn de grüsürz

olur canım hemen görnderiyorum eklersın eve gecınce kayıt edrım olarmı:))

yolladın canımmmm msnııı .sen mobılyalarını nerden aldın yada almayıı düşünüyorsunn tatlımm:))

Canım bende msj hakkı yok oyuzden sana eklerken kadınlar klubü diye not düştüm ordan anlarsn bilgin olsn.Buarada mobilyaları daha almadık ama doğtaş nisanlımın müşterisi birde karabaglarda birkac müşterisi daha var onlara gidicez sanırm daha erken oldugu için hiç onları arastırmadım acıkcası ama yardımcı buluruz biyerler sen sıkma canını

kızlar ben iş yerinden biraz takip etmeye çalışıyorum ama biraz kaçırdığım şeyler oluyor sanırım bu kılavuz olan nedir bize anlamadım çokda geri dönüp okuyamadım hepinizin maşaallahı var.yetişemiyorum vallahi hızınıza. Allah eksikliğini aratmaın tabiki.

gönende de halamlar var canım benimm gelmeyı cok ısterım ınan kıı... catlatalım bu gelıncıklerriii

hahahahah evet buzdolabı süsü yazmıyor doğru :))))
ama benim bi buzdolabı süsüm var, çok tatlı,
geçen gün kuzenim avrupa seyehatindeydi,
viyanadan getirmiş mor bir hatun maskesi,
tüylü tüylü süslü, çok güzeldi, ondan yazmamışımdır

BİZİM BURDA PANAYIRDA kaç senedir illa buzdolabı süsü alırım ..

hatta hangi ruh hali içindeyken almışım bilmiyorum ama iğrenç yaratıkların süsünü(!)yapmışlar bende almışım hangi akla hizmet bilmem ama bayağı buzdolabı süsüm var tabi yaratıkları anneme bırakrırım =D

gönende de halamlar var canım benimm gelmeyı cok ısterım ınan kıı... catlatalım bu gelıncıklerriii

cnm tüm içtenliğimle samimiyetimle söylüyorum geleceğin zaman özel msj atsanda olur 1-2 saatliğinede olsa illaki görüşelim ..ben bi topiğe yazıyordum yine gönen demiştim başka bir üye bende gönenliyim demişti ve yolda giderken lavanta (ismim aslında) seslendi tanıdın mı dedi hayır dedim kk dan dedi bi şaşırdım bi şaşrıdım arada çarşıda karşılaşıyoruz ayak üstü muhabbet ediyoruz güzel bişey

selam kızlarrrr off dün spordan her yerim ağrımış yataktan yeni kalkabildim desem ne dersiniz

slm cnm hoşgeldin..

çok hamlamıssın derim cnm ne diyelim başka alışırsın bikaçgün içinde ..çalışmıyormusun..

birde hfceren canım sen yetişemiyorum diyorsun ya bize gasolina çeyiz listesi gönderdi harika yok yok valla istersen sende rica et..

evliliğe hazırlık listesinden bahsediyoruz canım :))

hahahha sen işini bilirsiiiinnn

selam kızlar yer var mı
aa ne demek, kaykılın kenara kızlaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…