- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.861
Hiç problem diil tatlım aynı sehirdeyiz nasılsa illaki görüsürüz :)) buarada bana msn adresini yolla istersen özeldedn de grüsürz
olur canım hemen görnderiyorum eklersın eve gecınce kayıt edrım olarmı:))
Olma mı hiççç :)))yolla sen canımmm
yolladın canımmmm msnııı .sen mobılyalarını nerden aldın yada almayıı düşünüyorsunn tatlımm:))
cnm sen susurlukluymussun ama ben balıkesir susurluk ters taraftayı bandırma tarafındayım gönen duymuşundur illaki gel buyur gönene tanışalım kaynaşalım valla bak çok güzel parkımız var istersenevdede ağırlarım seni nasıl rahat hissedersen kendini foto çekinirde burdaki hatunları çatlatırız yaa ne güzel olur =):13::13::13::13:
gönende de halamlar var canım benimmgelmeyı cok ısterım ınan kıı... catlatalım bu gelıncıklerriii
selam kızlarrrr off dün spordan her yerim ağrımış yataktan yeni kalkabildim desem ne dersiniz
evliliğe hazırlık listesinden bahsediyoruz canım :))kızlar ben iş yerinden biraz takip etmeye çalışıyorum ama biraz kaçırdığım şeyler oluyor sanırımbu kılavuz olan nedir bize anlamadım çokda geri dönüp okuyamadım hepinizin maşaallahı var.yetişemiyorum vallahi hızınıza. Allah eksikliğini aratmaın tabiki.
hahahha sen işini bilirsiiiinnnhahahahah evet buzdolabı süsü yazmıyor doğru :))))
ama benim bi buzdolabı süsüm var, çok tatlı,
geçen gün kuzenim avrupa seyehatindeydi,
viyanadan getirmiş mor bir hatun maskesi,
tüylü tüylü süslü, çok güzeldi, ondan yazmamışımdır
BİZİM BURDA PANAYIRDA kaç senedir illa buzdolabı süsü alırım ..
hatta hangi ruh hali içindeyken almışım bilmiyorum ama iğrenç yaratıkların süsünü(!)yapmışlar bende almışım hangi akla hizmet bilmem ama bayağı buzdolabı süsüm var tabi yaratıkları anneme bırakrırım =D
aa ne demek, kaykılın kenara kızlaaarrrselam kızlar yer var mı
gönende de halamlar var canım benimmgelmeyı cok ısterım ınan kıı... catlatalım bu gelıncıklerriii
selam kızlar yer var mı
balçova tarafınfa düşünüyoruz canım siz ??
ay o zaman bende istiyorum. Lütfen banada gönderebilirmisin
hosbuldum canımOlmaz mı canım hoşgeldin aramıza :))
aa ne demek, kaykılın kenara kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?