- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.881
ordamı yasıyosunuzızmırlı gelınler cogunlukta
kıskanılçak hareketler bunlar ama
ben sanırsam bosch alcam, kendi üzerime düşenleri tabi, kociş arçelik alcakmış, ben hiç istemiom ama madem o öle dio ben de kendi alacaklarımı bosch alcamgünaydın hatunlaaarrr
düzelir canım, anlıyorum seni ama düzelir hepsi, esas önemli olan uzun sürmemesi
biliyorum canım o yüzden karar veremiyorum ya
aralarında belirgin farklar olsa ona göre karar vericem de, kodlarında bile ufak harf farkları var
hatta beğendiğim modelde fiyat farkı da sadece 10 tl
böyle olunca karar vermek daha zor
hep bosch alırım diyordum ama şimdi siemens mi alsam mı acaba mı acaba diorum
ayy ayy ayy neresinde oturuyoooobandırmada unı ev arkadasım oturuyor sık sık gıdıyorum o yuzden
ayy canım benım amiiinnn inşallah yaa
gönende de çok kalmışlığım varrr, en yakın arkadaşım ordaydı lisedeyken, gelip kalırdım hep onlardahahahahah evet buzdolabı süsü yazmıyor doğru :))))
ama benim bi buzdolabı süsüm var, çok tatlı,
geçen gün kuzenim avrupa seyehatindeydi,
viyanadan getirmiş mor bir hatun maskesi,
tüylü tüylü süslü, çok güzeldi, ondan yazmamışımdır
BİZİM BURDA PANAYIRDA kaç senedir illa buzdolabı süsü alırım ..
hatta hangi ruh hali içindeyken almışım bilmiyorum ama iğrenç yaratıkların süsünü(!)yapmışlar bende almışım hangi akla hizmet bilmem ama bayağı buzdolabı süsüm var tabi yaratıkları anneme bırakrırım =D
Ayıp ama yaaa bizde bulusuruz demi izmirli kızlarrrrrrrrrr ses verinnnnnn:)
Ayıp ama yaaa bizde bulusuruz demi izmirli kızlarrrrrrrrrr ses verinnnnnn:)
En azından ben öyleyim digerlerini bende bilmiyorum canım sen ??
hımm arçeliki de ben de sevmem yaaa, tüh neyse belki o zamana kadar insafa gelir senin ki de :))ben sanırsam bosch alcam, kendi üzerime düşenleri tabi, kociş arçelik alcakmış, ben hiç istemiom ama madem o öle dio ben de kendi alacaklarımı bosch alcamkendimi bildim bileli boscha daha yakın hissediyorum kendimi
canım Allah sizden de razı olsunizmirin gelinleri kalabalık biz daha çok çatlarız yaa
gasolina canımcım çok çok işime yaradı liste notlarımı aldım üzerine tik işaretimide attım almış olduklarıma ..ALLAH razı olsunn
ben sanırsam bosch alcam, kendi üzerime düşenleri tabi, kociş arçelik alcakmış, ben hiç istemiom ama madem o öle dio ben de kendi alacaklarımı bosch alcamkendimi bildim bileli boscha daha yakın hissediyorum kendimi
ayy ayy ayy neresinde oturuyoooo
çok özledim bandırmayı, 1 yıldır gitmiyorum neredeyse
gönende de çok kalmışlığım varrr, en yakın arkadaşım ordaydı lisedeyken, gelip kalırdım hep onlarda
bide sevgilim vardı benim gönende, ahh gençlik işte:97:
yok canım bee, benimki dediğim dediktir, kafasına koydu ya bi kere, arçeliki hala o eski arçelikler gibi sanıyor, ama anlatamıyorum ki adama, neyse çamaşır bulaşık mak. ve ankastreleri ben alcam, buzdolabı da arçelik oluversin madem napiyim yaa di mi ama, bozulunca yenisini yine kociş alcak nasılsahımm arçeliki de ben de sevmem yaaa, tüh neyse belki o zamana kadar insafa gelir senin ki de :))
canım Allah sizden de razı olsun
hepimizin işi görülsün de, önemli olan o
yok canım bee, benimki dediğim dediktir, kafasına koydu ya bi kere, arçeliki hala o eski arçelikler gibi sanıyor, ama anlatamıyorum ki adama, neyse çamaşır bulaşık mak. ve ankastreleri ben alcam, buzdolabı da arçelik oluversin madem napiyim yaa di mi ama, bozulunca yenisini yine kociş alcak nasılsa
Canım bende msj hakkı yok oyuzden sana eklerken kadınlar klubü diye not düştüm ordan anlarsn bilgin olsn.Buarada mobilyaları daha almadık ama doğtaş nisanlımın müşterisi birde karabaglarda birkac müşterisi daha var onlara gidicez sanırm daha erken oldugu için hiç onları arastırmadım acıkcası ama yardımcı buluruz biyerler sen sıkma canını
izmirin gelinleri kalabalık biz daha çok çatlarız yaa
gasolina canımcım çok çok işime yaradı liste notlarımı aldım üzerine tik işaretimide attım almış olduklarıma ..ALLAH razı olsunn
beyaz eşya şans işidir canım biraz ne kadar iyisinide alsan fabrikada bir hata varsahemen bozuluyor. inş. hepimizin aldıklarında sorun çıkmaz ve güle güle kullanırız koçişlerle
ben sanırsam bosch alcam, kendi üzerime düşenleri tabi, kociş arçelik alcakmış, ben hiç istemiom ama madem o öle dio ben de kendi alacaklarımı bosch alcamkendimi bildim bileli boscha daha yakın hissediyorum kendimi
ayy ayy ayy neresinde oturuyoooo
çok özledim bandırmayı, 1 yıldır gitmiyorum neredeyse
gönende de çok kalmışlığım varrr, en yakın arkadaşım ordaydı lisedeyken, gelip kalırdım hep onlarda
bide sevgilim vardı benim gönende, ahh gençlik işte:97:
ewet aynen, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. Maalesef yolum uzun zamandır oralara düşmüyor kuzum, çok özledim oraları ama belki bir gün gelirsem haber veririm tabiaa 3 kişi olduk deryacım seninde yolun düşerse beklerim bak o kadar muhabbet ettik ediyoruz paylaşımlar yapıyoruz buradaki paylaşımları belkide evimizde akraalarımızla yapmıyoruz ..
havada kapadı yaa yağmur atıştırıyor
erkekiminde morali bozuktu bankada çalışan bayan yanlış yönlerdirmiş boşu boşuna kayınpederim uğraştı kredi işi bakalım ne olacak..hayırlısı yaa
kızlar bizde siemens te beğendik herşeyi siemens alıcaz bi aksilik olmazsa tabi
ewet aynen, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. Maalesef yolum uzun zamandır oralara düşmüyor kuzum, çok özledim oraları ama belki bir gün gelirsem haber veririm tabi
al işte bak, ben tam boschta karar kılınca yine bi siemens lafı duyuyorum
vazgeçiyorum, siemens alıyim dimi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?