2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ben sanırsam bosch alcam, kendi üzerime düşenleri tabi, kociş arçelik alcakmış, ben hiç istemiom ama madem o öle dio ben de kendi alacaklarımı bosch alcam kendimi bildim bileli boscha daha yakın hissediyorum kendimi

bandırmada unı ev arkadasım oturuyor sık sık gıdıyorum o yuzden

ayy canım benım amiiinnn inşallah yaa
ayy ayy ayy neresinde oturuyoooo
çok özledim bandırmayı, 1 yıldır gitmiyorum neredeyse

gönende de çok kalmışlığım varrr, en yakın arkadaşım ordaydı lisedeyken, gelip kalırdım hep onlarda
bide sevgilim vardı benim gönende, ahh gençlik işte:97:

Ayıp ama yaaa bizde bulusuruz demi izmirli kızlarrrrrrrrrr ses verinnnnnn:)

izmirin gelinleri kalabalık biz daha çok çatlarız yaa

gasolina canımcım çok çok işime yaradı liste notlarımı aldım üzerine tik işaretimide attım almış olduklarıma ..ALLAH razı olsunn

En azından ben öyleyim digerlerini bende bilmiyorum canım sen ??

eğer yanlış hatırlamıyorsam, yani o mail adresi senindi galiba nyu cum,
hani msn ekler misin demiştin ya, ekledim, hatta beni tanıman için birkaç anahtar kelime de çiziktirdim :)))
haberin ola

hımm arçeliki de ben de sevmem yaaa, tüh neyse belki o zamana kadar insafa gelir senin ki de :))

gasolina canımcım çok çok işime yaradı liste notlarımı aldım üzerine tik işaretimide attım almış olduklarıma ..ALLAH razı olsunn
canım Allah sizden de razı olsun
hepimizin işi görülsün de, önemli olan o

aa 3 kişi olduk deryacım seninde yolun düşerse beklerim bak o kadar muhabbet ettik ediyoruz paylaşımlar yapıyoruz buradaki paylaşımları belkide evimizde akraalarımızla yapmıyoruz ..

havada kapadı yaa yağmur atıştırıyor

erkekiminde morali bozuktu bankada çalışan bayan yanlış yönlerdirmiş boşu boşuna kayınpederim uğraştı kredi işi bakalım ne olacak..hayırlısı yaa

hımm arçeliki de ben de sevmem yaaa, tüh neyse belki o zamana kadar insafa gelir senin ki de :))

canım Allah sizden de razı olsun
hepimizin işi görülsün de, önemli olan o
yok canım bee, benimki dediğim dediktir, kafasına koydu ya bi kere, arçeliki hala o eski arçelikler gibi sanıyor, ama anlatamıyorum ki adama, neyse çamaşır bulaşık mak. ve ankastreleri ben alcam, buzdolabı da arçelik oluversin madem napiyim yaa di mi ama, bozulunca yenisini yine kociş alcak nasılsa

beyaz eşya şans işidir canım biraz ne kadar iyisinide alsan fabrikada bir hata varsahemen bozuluyor. inş. hepimizin aldıklarında sorun çıkmaz ve güle güle kullanırız koçişlerle

heee nasılsa o alcak dimi boşver :))

tamam canım eve gıdınce eklerım.ya ii olur aslında bende karabağlara bakmayı düşünüyodum.diğer marakalara sadece marka parası vermek ıstemıyorum çünkü:))

Dimi ama lavantacım yaaa bulusalm koyalım boy boy bizde resmlerimizi hıhhh:))

kızlar bizde siemens te beğendik herşeyi siemens alıcaz bi aksilik olmazsa tabi

ewet aynen, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. Maalesef yolum uzun zamandır oralara düşmüyor kuzum, çok özledim oraları ama belki bir gün gelirsem haber veririm tabi

ewet aynen, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. Maalesef yolum uzun zamandır oralara düşmüyor kuzum, çok özledim oraları ama belki bir gün gelirsem haber veririm tabi

Lavantacım bir izmirli olarak beni ekle mutlaka adresini özeldn bana atarmısn görüselm

bu arada kızlar, bosch ve siemens aynı fabrikada üretiliyolar ya, hani makineler bile aynı heralde
peki servis durumunu bilen var mı? aynı servis ağına mı sahipler?
yani servis olayında farkları var mı?
belki o belirleyici olur benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…