- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.901
di mi yaaheee nasılsa o alcak dimi boşver :))
Allah gönlüne göre versin şekerimkızlar bizde siemens te beğendik herşeyi siemens alıcaz bi aksilik olmazsa tabi
al işte bak, ben tam boschta karar kılınca yine bi siemens lafı duyuyorum
vazgeçiyorum, siemens alıyim dimi diyorum
canım bizde bosch mu olsa siemens mi olsa die arada gözle görülür fark var
hadiii, ne farkı kıızz? gözle görülür hem de ? ben fark yok diye biliyodum ama?
ben ıkısıde guzel derım kızlar:26:
Benım her seyım farklı marka olduCamasır makınam bosch ama bulasıgm baska
Buzdolabımda sıemens olabılır
günaydın arkadaşlar ne çok konuşmusunuz öyle atlaya atlaya okudum
çağlacım çok geçmiş olsun diş işi beklemeye gelmez bende hiç korkma sonuçta bu acı geçicek tedavini ol..bende dişleimden çok çekmişimdir en son dolgu yaptırdım ve önce sprey sıktı snr iğne vurdu hiç bişey hissetmedim, korkma artık uyuşturucu çok var haberin bile olmuyor
hımm doğrudur o zaman, neyse şimdi almayacağımız için gidip inceleme gereği duymadım hiçiç tasarım olarak daha çok begendim siemensi hani camın kenarlarılan silver hat var ya o falan siemenste daha gerçekci:) bide biz ananem teyzem annem buzdolabı aldılar bocsh tan ama bizdeki talihsizlik 3üde sorun yaşadılar:)
zaten o ithal üretim meselesinden herkes bahsediyo, dikkatli alıcaz işte o vakitbende beyaz eşya olarak bosch almayı düşünüyorum. Bosch ve siemensin teknolijileri aynı. yani aynı fabrikadan çıkıyorlar. sadece isim farklılığı.. ve türkiye üretimi bunlar. ben ithal üretimi tercih ederdim belki biraz daha pahalı olurdu ama servis açısından da bosch.un servis ağının geniş olduğunu duydum çevremde.
bencede ya bence biraz da sanş işi diye düşünüyorum
servisleri farklı die biliyorum ama pek de emin değilim canım..bu arada kızlar, bosch ve siemens aynı fabrikada üretiliyolar ya, hani makineler bile aynı heralde
peki servis durumunu bilen var mı? aynı servis ağına mı sahipler?
yani servis olayında farkları var mı?
belki o belirleyici olur benim için..
canım bizde bosch mu olsa siemens mi olsa die çok gezindik ama arada gözle görülür fark var
birebir aynı modellere mi baktın peki canım, yani aynı modeller arasında mı bu fark vardı?iç tasarım olarak daha çok begendim siemensi hani camın kenarlarılan silver hat var ya o falan siemenste daha gerçekci:) bide biz ananem teyzem annem buzdolabı aldılar bocsh tan ama bizdeki talihsizlik 3üde sorun yaşadılar:)
ewet ithal olanları daha sağlam oluyor gerçekten, tabi birazcuk da pahalı oluyorlarbende beyaz eşya olarak bosch almayı düşünüyorum. Bosch ve siemensin teknolijileri aynı. yani aynı fabrikadan çıkıyorlar. sadece isim farklılığı.. ve türkiye üretimi bunlar. ben ithal üretimi tercih ederdim belki biraz daha pahalı olurdu ama servis açısından da bosch.un servis ağının geniş olduğunu duydum çevremde.
merhaba arkadaslar sıtede yenıyım çeyiz konusu ilgimi çekti. çeyizimin bir kısmının resimlerini ayarladım ama nereye koyacagımı bulamadımm yardım lütfen(
bende beyaz eşya olarak bosch almayı düşünüyorum. Bosch ve siemensin teknolijileri aynı. yani aynı fabrikadan çıkıyorlar. sadece isim farklılığı.. ve türkiye üretimi bunlar. ben ithal üretimi tercih ederdim belki biraz daha pahalı olurdu ama servis açısından da bosch.un servis ağının geniş olduğunu duydum çevremde.
arkadaşlar çeyiz hazırlığı başlığı altında topic açıp, kendi çeyizlerini paylaşıyorlarmerhaba arkadaslar sıtede yenıyım çeyiz konusu ilgimi çekti. çeyizimin bir kısmının resimlerini ayarladım ama nereye koyacagımı bulamadımm yardım lütfen(
bizde normalde kız tarafı beyaz eşya almaz,Selam güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBeyaz eşyada kız tarafı olarak hangilerini siz alıcaksınız????
ewet ithal olanları daha sağlam oluyor gerçekten, tabi birazcuk da pahalı oluyorlarben de ithal tercih edebilirim, bütcemin yettiği kadar tabi..
Yalnız kızlar lg'nin çamaşır makinaları da çok iyi, 10 yıl garantisi var
merhaba arkadaslar sıtede yenıyım çeyiz konusu ilgimi çekti. çeyizimin bir kısmının resimlerini ayarladım ama nereye koyacagımı bulamadımm yardım lütfen(
aynen cağla22 arkadaşımızın dediği gibi canım, hayırlı olsun bu arada, Allah tamamına erdirsinçeyiz köşesine topic açabılırsın dilersen de çeyizlerimiz resimli başlığa fotolarını koyabılırsın cnm
gözdemmm ben çamaşır bulaşık mak. ve ankastre takımı almayı düşünüyorumSelam güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBeyaz eşyada kız tarafı olarak hangilerini siz alıcaksınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?