2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ben ıkısıde guzel derım kızlar:26:
benım her seyım farklı marka oldu camasır makınam bosch ama bulasıgm baska
buzdolabımda sıemens olabılır

hadiii, ne farkı kıızz? gözle görülür hem de ? ben fark yok diye biliyodum ama?

iç tasarım olarak daha çok begendim siemensi hani camın kenarlarılan silver hat var ya o falan siemenste daha gerçekci:) bide biz ananem teyzem annem buzdolabı aldılar bocsh tan ama bizdeki talihsizlik 3üde sorun yaşadılar:)

bende beyaz eşya olarak bosch almayı düşünüyorum. Bosch ve siemensin teknolijileri aynı. yani aynı fabrikadan çıkıyorlar. sadece isim farklılığı.. ve türkiye üretimi bunlar. ben ithal üretimi tercih ederdim belki biraz daha pahalı olurdu ama servis açısından da bosch.un servis ağının geniş olduğunu duydum çevremde.

Çok saol lavantacım. Korkum acıdan yana değl cnm sanırım psikolojık agza koyulan hortum gb aletden dolayı ve doktorun elının agzımda olmasından ötürü nefes alamıyorum şu sorunu bi halletsem ah.

hımm doğrudur o zaman, neyse şimdi almayacağımız için gidip inceleme gereği duymadım hiç
internetten modellerine özelliklerine bakıyorum sadece
o zaman bakıcaz bakalım :)

zaten o ithal üretim meselesinden herkes bahsediyo, dikkatli alıcaz işte o vakit

ama tabi bu beyaz eşyanın şans işi olduğu tek gerçek sanırım

merhaba arkadaslar sıtede yenıyım çeyiz konusu ilgimi çekti. çeyizimin bir kısmının resimlerini ayarladım ama nereye koyacagımı bulamadımm yardım lütfen (

Selam güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Beyaz eşyada kız tarafı olarak hangilerini siz alıcaksınız????

servisleri farklı die biliyorum ama pek de emin değilim canım..

canım bizde bosch mu olsa siemens mi olsa die çok gezindik ama arada gözle görülür fark var

birebir aynı modellere mi baktın peki canım, yani aynı modeller arasında mı bu fark vardı?

ewet ithal olanları daha sağlam oluyor gerçekten, tabi birazcuk da pahalı oluyorlar ben de ithal tercih edebilirim, bütcemin yettiği kadar tabi..
Yalnız kızlar lg'nin çamaşır makinaları da çok iyi, 10 yıl garantisi var

merhaba arkadaslar sıtede yenıyım çeyiz konusu ilgimi çekti. çeyizimin bir kısmının resimlerini ayarladım ama nereye koyacagımı bulamadımm yardım lütfen (

çeyiz köşesine topic açabılırsın dilersen de çeyizlerimiz resimli başlığa fotolarını koyabılırsın cnm

merhaba arkadaslar sitede yeniyim çeyiz konusu ilgimi çekti hadi kendi çeyizimide size göstereyim ama nasıll yardım lütfenn (

peki samsung nasıl kızlar ???

arkadaşlar çeyiz hazırlığı başlığı altında topic açıp, kendi çeyizlerini paylaşıyorlar
sen de öyle yapabilirsin

Selam güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Beyaz eşyada kız tarafı olarak hangilerini siz alıcaksınız????
bizde normalde kız tarafı beyaz eşya almaz,
yani yatak odasının herşeyini bir de klasik mutfak çeyizi alır ve gider
yani bul.mak. çam.mak. falan hiçbirşey almazlar
ne ablam ne kuzenlerim hiçbiri almadı
ama ben alıcam
çalıştım biriktirdim çünkü
yani herşeyimizi birlikte alacağımız için pek sen ben olayına girmedik,
ama mesela ben çam.mak. ve bul. mak. alırım heralde

lg.nin bir modeli var garantisi 10 yıl ve 11 kg kapasiteli. ama fiyatıda çok iyi. ben çok inceledim bu modeli. buharlı yıkama,buharlı tazeleme, renklilerle beyazları aynı anda atabiliyorsun ama dediğim gibi çok pahalı

çeyiz köşesine topic açabılırsın dilersen de çeyizlerimiz resimli başlığa fotolarını koyabılırsın cnm
aynen cağla22 arkadaşımızın dediği gibi canım, hayırlı olsun bu arada, Allah tamamına erdirsin

gözdemmm ben çamaşır bulaşık mak. ve ankastre takımı almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…