- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.921
evet lg makinalar bu aralar çok popüler, bir de 11 kg mı ne makina yapmışlarservisleri farklı die biliyorum ama pek de emin değilim canım..
birebir aynı modellere mi baktın peki canım, yani aynı modeller arasında mı bu fark vardı?
ewet ithal olanları daha sağlam oluyor gerçekten, tabi birazcuk da pahalı oluyorlarben de ithal tercih edebilirim, bütcemin yettiği kadar tabi..
Yalnız kızlar lg'nin çamaşır makinaları da çok iyi, 10 yıl garantisi var
aaah ah çalıştığım günler geldi aklımaGelincikler benim mesai biter ben yavaş yavaş toplanayım
samsung buzdolapları da fena değilmiş galiba, mağazalarda da ürün çeşitlerini görüyorum bayaapeki samsung nasıl kızlar ???
samsung pek tavsiye etmiyorlar ama yine de kötülemiyim, bizim şirketin markalarından biripeki samsung nasıl kızlar ???
ewet işte ben de o modele bittim, bosch almak üzereyken onu gördüm ve kafam karıştı senin gördüğün ne kadardı? bana media markt ta acaip bi indirim yapmıştı o model için, ama karar verememiştim:26:lg.nin bir modeli var garantisi 10 yıl ve 11 kg kapasiteli. ama fiyatıda çok iyi.ben çok inceledim bu modeli. buharlı yıkama,buharlı tazeleme, renklilerle beyazları aynı anda atabiliyorsun ama dediğim gibi çok pahalı
arkadaşlar çeyiz hazırlığı başlığı altında topic açıp, kendi çeyizlerini paylaşıyorlar
sen de öyle yapabilirsin
bizde normalde kız tarafı beyaz eşya almaz,
yani yatak odasının herşeyini bir de klasik mutfak çeyizi alır ve gider
yani bul.mak. çam.mak. falan hiçbirşey almazlar
ne ablam ne kuzenlerim hiçbiri almadı
ama ben alıcam
çalıştım biriktirdim çünkü
yani herşeyimizi birlikte alacağımız için pek sen ben olayına girmedik,
ama mesela ben çam.mak. ve bul. mak. alırım heralde
samsung pek tavsiye etmiyorlar ama yine de kötülemiyim, bizim şirketin markalarından biri
ewet işte ben de o modele bittim, bosch almak üzereyken onu gördüm ve kafam karıştı senin gördüğün ne kadardı? bana media markt ta acaip bi indirim yapmıştı o model için, ama karar verememiştim:26:
samsung pek tavsiye etmiyorlar ama yine de kötülemiyim, bizim şirketin markalarından biri
ewet işte ben de o modele bittim, bosch almak üzereyken onu gördüm ve kafam karıştı senin gördüğün ne kadardı? bana media markt ta acaip bi indirim yapmıştı o model için, ama karar verememiştim:26:
ben bosch düşünüyorum tatlım yaa, ama o an başka bişey beğenirsem belli olmaz bana. Benim kocişde de arçelik takıntısı var, o yüzden muhtemelen buzdolabım arçelik olcakAnladım cnm bizde de yatak odası,mutfak aletleri ve işte beyaz eşyada bir ,iki tane. sanırım.
Betülüm bosh mu alıcan beyaz eşya?Ben ne alsam acaba :26:
yaa kullananlara sormak lazım, bilmiyorum ama hiç bi zaman ısınamadım ben samsıngahadi yaa iyi değil miymiş, yanlış duydum belki de ben, samsungla çok ilglenmiyorum çünkü
bu arada ne kadardı o makina? lg yani?
hoşgeldin tanya, Allah tamamına erdirsinherkes kendini tanitmis bende tanitayim bari :)
ben tanya 22 yasindayim almanyada yasiyorum, anaokulu ögretmeniyim ve suan calisiyorum...istanbulda evlenecegim ve orada yasayacagim...
peki samsung nasıl kızlar ???
Saolasın cnmçok şey kaçıracağım
Muhabbetiniz bol olsun gelincikler
herkes kendini tanitmis bende tanitayim bari :)
ben tanya 22 yasindayim almanyada yasiyorum, anaokulu ögretmeniyim ve suan calisiyorum...istanbulda evlenecegim ve orada yasayacagim...
güle güle canım, yarın devam ederizçok şey kaçıracağım
bana acayip indirim yapmıştı, 1000li bi rakama inmişti, keşke alsaydım yaa, pofffbende bu modeli nişanlımla paylaştım zaten bütün beyaz eşya ve mobilyaları o alacak ama bu çok pahalı olduğu için al demedim2.500 tl civarıydı
walla biz bunları alırsak erkeğe ne kalacak bilmemkızlarr beyaz eşyada açılmış konu bizde bulaşık dırın veya çamaşır fırın kız alır hatta çamaşır fırın bulaşık ve yatak odası veya oturma odasınıda kız düzer .
şimdi onların almak istediği ev olursa zaten fırın ankastere varmış onu almaktan kurtulucam bi alırsam bulaşık almaya çalışırım imkanım el veririse ve ben marka konusunda hiç düşünmedim değil ama hiç karar veremedim beko olur bosh olur ama simaens göze hoş geliyor bencede bakalım erkek tarafının düşünceside önemli sağlam olsun regal falan olmasında farketmez dış görünüşte önemli iç kullanımıda fırın hepsinden önemli aslında çamaşır bulaşıkta önmli amn hiç birini atamıyorum hepsi önemli bakalım biz ne alcam benim kociste tam koca karı diretir aklında marka varsa
nyu canım bizde epey araştırdık buzdolabında samsungu çok iyi dedi herkes satıcılar falanda öyle deyince buzdolabını samsung aldık sonra samsungta çamaşır makinasınında dış görünüşüne bayıldım bide lg baktık 10yıl garantili 7kglıktı sonra bikaç yere sorduk lg beyaz eşyada çok yeni ama samsung 50 60 yıllık herkes memnun dediler samsungu aldık çamaşır makinasındada.şans işi beyaz eşya yani pek kötüleyene rastlamadım
Bayağı bir indirim yapmışlar keşke değerlendirseydin canım. bu lg.den çok konuşuyorlar da parası çok iştebana acayip indirim yapmıştı, 1000li bi rakama inmişti, keşke alsaydım yaa, pofff
ewet yaa, belki yine denk gelir bi kampanya. eğer denk gelirse birbirimizi bilgilendirelim.. bide spot mağazada gördüm o modeli.Bayağı bir indirim yapmışlar keşke değerlendirseydin canım. bu lg.den çok konuşuyorlar da parası çok işte
yarın görüşürüz eğer akşam giremezsençok şey kaçıracağım
oojjjgeldin şekerherkes kendini tanitmis bende tanitayim bari :)
oo almışsınız siz, güle güle kullanın inşallah, almışsınız madem düğün yakın mıydı?nyu canım bizde epey araştırdık buzdolabında samsungu çok iyi dedi herkes satıcılar falanda öyle deyince buzdolabını samsung aldık sonra samsungta çamaşır makinasınında dış görünüşüne bayıldım bide lg baktık 10yıl garantili 7kglıktı sonra bikaç yere sorduk lg beyaz eşyada çok yeni ama samsung 50 60 yıllık herkes memnun dediler samsungu aldık çamaşır makinasındada.şans işi beyaz eşya yani pek kötüleyene rastlamadım
canım özelden mail at adresini gönderiyim,gasoline şu listeyi burda yayınlasan keşke ya yada özelden mail atayım sana merak ettim valla
ewet yaa, belki yine denk gelir bi kampanya. eğer denk gelirse birbirimizi bilgilendirelim.. bide spot mağazada gördüm o modeli.
neyse herkese iyi akşamlar kızlar ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?