2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

evet lg makinalar bu aralar çok popüler, bir de 11 kg mı ne makina yapmışlar
çok o da yaaa

Gelincikler benim mesai biter ben yavaş yavaş toplanayım
aaah ah çalıştığım günler geldi aklıma

peki samsung nasıl kızlar ???
samsung buzdolapları da fena değilmiş galiba, mağazalarda da ürün çeşitlerini görüyorum bayaa

samsung pek tavsiye etmiyorlar ama yine de kötülemiyim, bizim şirketin markalarından biri

ewet işte ben de o modele bittim, bosch almak üzereyken onu gördüm ve kafam karıştı senin gördüğün ne kadardı? bana media markt ta acaip bi indirim yapmıştı o model için, ama karar verememiştim:26:

Anladım cnm bizde de yatak odası,mutfak aletleri ve işte beyaz eşyada bir ,iki tane. sanırım.
Betülüm bosh mu alıcan beyaz eşya?Ben ne alsam acaba :26:

hadi yaa iyi değil miymiş, yanlış duydum belki de ben, samsungla çok ilglenmiyorum çünkü

bu arada ne kadardı o makina? lg yani?

herkes kendini tanitmis bende tanitayim bari :)

ben tanya 22 yasindayim almanyada yasiyorum, anaokulu ögretmeniyim ve suan calisiyorum...istanbulda evlenecegim ve orada yasayacagim...

bende bu modeli nişanlımla paylaştım zaten bütün beyaz eşya ve mobilyaları o alacak ama bu çok pahalı olduğu için al demedim 2.500 tl civarıydı

Anladım cnm bizde de yatak odası,mutfak aletleri ve işte beyaz eşyada bir ,iki tane. sanırım.
Betülüm bosh mu alıcan beyaz eşya?Ben ne alsam acaba :26:
ben bosch düşünüyorum tatlım yaa, ama o an başka bişey beğenirsem belli olmaz bana. Benim kocişde de arçelik takıntısı var, o yüzden muhtemelen buzdolabım arçelik olcak

hadi yaa iyi değil miymiş, yanlış duydum belki de ben, samsungla çok ilglenmiyorum çünkü

bu arada ne kadardı o makina? lg yani?
yaa kullananlara sormak lazım, bilmiyorum ama hiç bi zaman ısınamadım ben samsınga yaa çok duygusal hareket ediyorum galiba ben

ben tanya 22 yasindayim almanyada yasiyorum, anaokulu ögretmeniyim ve suan calisiyorum...istanbulda evlenecegim ve orada yasayacagim...
hoşgeldin tanya, Allah tamamına erdirsin

kızlarr beyaz eşyada açılmış konu bizde bulaşık dırın veya çamaşır fırın kız alır hatta çamaşır fırın bulaşık ve yatak odası veya oturma odasınıda kız düzer .

şimdi onların almak istediği ev olursa zaten fırın ankastere varmış onu almaktan kurtulucam bi alırsam bulaşık almaya çalışırım imkanım el veririse ve ben marka konusunda hiç düşünmedim değil ama hiç karar veremedim beko olur bosh olur ama simaens göze hoş geliyor bencede bakalım erkek tarafının düşünceside önemli sağlam olsun regal falan olmasında farketmez dış görünüşte önemli iç kullanımıda fırın hepsinden önemli aslında çamaşır bulaşıkta önmli amn hiç birini atamıyorum hepsi önemli bakalım biz ne alcam benim kociste tam koca karı diretir aklında marka varsa

nyu canım bizde epey araştırdık buzdolabında samsungu çok iyi dedi herkes satıcılar falanda öyle deyince buzdolabını samsung aldık sonra samsungta çamaşır makinasınında dış görünüşüne bayıldım bide lg baktık 10yıl garantili 7kglıktı sonra bikaç yere sorduk lg beyaz eşyada çok yeni ama samsung 50 60 yıllık herkes memnun dediler samsungu aldık çamaşır makinasındada.şans işi beyaz eşya yani pek kötüleyene rastlamadım

çok şey kaçıracağım

Muhabbetiniz bol olsun gelincikler
güle güle canım, yarın devam ederiz

bende bu modeli nişanlımla paylaştım zaten bütün beyaz eşya ve mobilyaları o alacak ama bu çok pahalı olduğu için al demedim 2.500 tl civarıydı
bana acayip indirim yapmıştı, 1000li bi rakama inmişti, keşke alsaydım yaa, pofff

walla biz bunları alırsak erkeğe ne kalacak bilmem

Bende buzdolabında samsung iyi diye duydum ya bosch yada samsung almayı düşünyorum birazda bütce belirleyecek sanırm kararımı ama herkesin dediği gibi sans işi bunlar nekadr en iyisi desende denk gelmedimi gelmiyo cidden...

Bayağı bir indirim yapmışlar keşke değerlendirseydin canım. bu lg.den çok konuşuyorlar da parası çok işte
ewet yaa, belki yine denk gelir bi kampanya. eğer denk gelirse birbirimizi bilgilendirelim.. bide spot mağazada gördüm o modeli.
neyse herkese iyi akşamlar kızlar ben kaçar

Arçelik takıntısıda var bizde aslında ne kadar kötü olabilir ki bakıcaz artık bi nişanlım gelsinde askerden ah ah

çok şey kaçıracağım

Muhabbetiniz bol olsun gelincikler
yarın görüşürüz eğer akşam giremezsen

oojjjgeldin şeker

oo almışsınız siz, güle güle kullanın inşallah, almışsınız madem düğün yakın mıydı?

gasoline şu listeyi burda yayınlasan keşke ya yada özelden mail atayım sana merak ettim valla
canım özelden mail at adresini gönderiyim,
excel formatında olduğu için mail atsam daha iyi olur sanki

kızlar damat bohçasına kotmak için dantelimiz var şimdi biz onu sardırcaz benim aklımdan narçiçeği rengine sardırmak geçiyor ama o renk varmıdır çarşaf olarak bilmiyorum başka altarnetif olarak ne renk olabilir

ewet yaa, belki yine denk gelir bi kampanya. eğer denk gelirse birbirimizi bilgilendirelim.. bide spot mağazada gördüm o modeli.
neyse herkese iyi akşamlar kızlar ben kaçar

İyi akşamlar canım. evet bilgilendirelim benim o modelde gözüm kaldı. ama olmadı bosch alacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…