- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.941
Arçelik takıntısıda var bizde aslında ne kadar kötü olabilir ki bakıcaz artık bi nişanlım gelsinde askerden ah ah
ewet yaa, belki yine denk gelir bi kampanya. eğer denk gelirse birbirimizi bilgilendirelim.. bide spot mağazada gördüm o modeli.
neyse herkese iyi akşamlar kızlar ben kaçar
kızlar damat bohçasına kotmak için dantelimiz var şimdi biz onu sardırcaz benim aklımdan narçiçeği rengine sardırmak geçiyor ama o renk varmıdır çarşaf olarak bilmiyorum başka altarnetif olarak ne renk olabilir
Kızlar sizin nikahlar ayrı mı olucak yoksa düğün esnasındamı? Ne düşünüyorsunuz
oo almışsınız siz, güle güle kullanın inşallah, almışsınız madem düğün yakın mıydı?
canım özelden mail at adresini gönderiyim,
excel formatında olduğu için mail atsam daha iyi olur sanki
ben nikahım düğünde kıyılsın istiyorum canım, şartlar da müsait, bi aksilik olmazsa inşallah öyle olucak :)Kızlar sizin nikahlar ayrı mı olucak yoksa düğün esnasındamı? Ne düşünüyorsunuz
oojjjgeldin dedik ya kız, sen mi bizi kaale almıyosun yoksa? hı? :84:len beni burda kimse kaale almiyo mu bakiyim
aynen cnm biz de o şekilde düşünüyoruz inş istediğimiz gb olur.valla ben düğünde salonda istiyorum çok hoşuma gidiyo herkes görüyo falan öyle istiyoruz nikah memurunu salona çağırmayı inşallah bi değişikşik olmazda dilediğimiz gibi olur
bakıyorum şimdi :)düğün mayıs sonu haziran başı kısmetse canım madem özelden atayım sana
ben yeni gelmedim ki ne diye hosgeldin diyosunuz aliniyorum amaa:44:hehehe benim nikahinda ayri olmasini istemiyorum zaten neden ayri yapilir ki veririm en fazla 200 lira salonda kiyilir oh bide ayri elbise icin falan mi para vercez ugrascaz kuafördü suydu buydu
İyi akşamlar arkadaşlar... çok gerilerden geldim çok şey kaçırmışım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende göbekli bir gelin olmak istemiyorum o yüzden bu aralar yediklerime içtiklerimi ve sporuma devam ediyorum:26:3 kilo fazlam var. sigarayıda bıraktımneyseki kilo artışı olmadı bu sebepten ayrıca belki
benim nikahım veya düğünüm izmir.de olacak. çünkü nişanlım izmirde yaşıyor. ama nişanlım istabul.a gelecek. çünkü benim düzenli bir işim var. avrupa yakasındayım bende. ayrıca bu topiğin en yaşlısıyım yaşım 31ama adım gibi yaşıyorum 2012 eylül ayında evleniyorum inşallah.
selam kizlar ben geldim bugunnnn giremedim pek fazla misafirler vardi ama aklimda hep sizdeydi baharcim ben sana ebru sallinin videosunu atarim plates.. calisirsinn :)))) kizlar bune hiz bune koyu muhabett maslllah dyelim valla 15 sayfa okudum nerdeydee:)))) kizlar istanbulda olan varsa istanbula yolu dusen olursa bulusalm tanisalim arkadas olalim ::)))))0 ee nasilsiniz bakalim gelincikler umarim herkes iyidirrr... hersey yolundadirr...
su siralar biseye kadar verdim bi sure.. dugun hakkinda esya bakmak gelinlik bakmaya vs. ara verdim biraz kafam bosalsin istiyorum... 2012 kadar dayanabilirsem bakmicam :)))) cok ilgileniyorum cok arastiyorumm... o yuzden ara vermeye kadar verdimm...
benim de nişanlım istda ben izmirdeyim.ama düğünümüz izmirde nikah istda olabilir.ben de haziranda evlenicem inşallah.şimdiden mekanlara bakmaya başladım.senin baktığın yerler var mı?
Hoşgeldin cnmBaya bi kaynatdık valla nasıl dayancan kız 2012'e kadar hehheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?