2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kızlarrrr işten geldımm hemen yemeğimi yedimm bi baktıp topıkte kımsee yokkk

peki samsung nasıl kızlar ???

canımm biz samsung alıcaz galıbaa annemlere buzdolabını aldıkk cokk iii ama lg arasında karasız kaldıkk çünkü lgnın çamasır makınasıının 10 yıl mootr garantısı varr:))

Gasoline - çok sağol cnm epey işe yarıycak
sevindim canım :)

hakkaten olursa aranızdan istanbula yolu düşen haberimiz olsun
hazır siz de gelmişken görüşürüz belkim, tanış oluruz, güzel olur :)
bu arada aslında ben de senin gibi düşünüyorum bu aralar,
nasılsa benim için mayıs ayına daha çok var, yılbaşından sonra yapıcaz nasılsa alışverişleri
şimdi öyle önden önden bakıyorum işte
kafamı meşgul ediyorum işte :))

selam kızlarrrr işten geldımm hemen yemeğimi yedimm bi baktıp topıkte kımsee yokkk
evet akşamları çok kalabalık olmuyo sanırım,
ben de birkaç gündür takıldığım için çok bilmiyorum hatunların giriş çıkış saatlerini
ben de yemek yaptım geldim, yemek dediysem kızartma :))
annem tutturdu bari arada bir sen yap yemekleri diye :)
peki dedim ben de, bugün hamaratlığım tuttu, hatta ayıptır söylemesi hayatımda ilk defa sütlaç da yaptım

kizlar bu haftasonu kocisleee anadolu kavagina gidicez aranizda giden oldumu hicc???

ben gittim canım birkaç kez, çok güzel oralar,
yoros kalesine mutlaka çıkın
anadolu fenerine mutlaka gidin
başkaaa hımmm bulamadım şimdi
bu arada ben saydım ama gezmeye mi gidiyosunuz

oo maşalllahh canımmmm devamıı gelir insallahhh:)))

Merhabaa kizlarr. Benim sozlum askeerde. Biz nikah gununu o geldikten sonra alicaz. Subat gibi falan. Eylul ayi icin gun.alicaz kismwtse. Siz kac ay onceden gun aldiniz yada alicaksiniz?

Merhabaa kizlarr. Benim sozlum askeerde. Biz nikah gununu o geldikten sonra alicaz. Subat gibi falan. Eylul ayi icin gun.alicaz kismwtse. Siz kac ay onceden gun aldiniz yada alicaksiniz?

ben gittim canım birkaç kez, çok güzel oralar,
yoros kalesine mutlaka çıkın
anadolu fenerine mutlaka gidin
başkaaa hımmm bulamadım şimdi
bu arada ben saydım ama gezmeye mi gidiyosunuz

evet cnm gezmeye gidiyoruzz birazcik uzaklasim dedik sehir kalabaligindan ne zamandir burayi istiyordum kocis cumartesi bos oda okis gideriz dedi.. yusa hazretleri.yoros kalesi.anadolu feneri .bide balik yeriz gezeriz tozariz hava alip aksama doneriz:)) gidilmeye deger dimi ?

cnm 2012 nikah dairesinden gun almak icin ocakda alicaz .gunleri ama aileler arasinda kararlastirildi dugun mekanlari yerleri kiminin tutultu kiminin tutulma asamasinda. bizde ocakda alicaz resmi olarak nikah gununu. 6 ay suresi var 6 ay icinde nikah kiyilmazsa .iptal ediliyor.aldigin gunun bilgin olsun cnm hosgldin bu arada tatlim

Hosbuldukk canimm. nasil 6 ay suresi var? Ben meseka gidip 2eylule gun istiyorum dicem. O 6 ay ne oluyor?

gasoline mail adresini eklememişsin sanırım yada ben göremiyorum özelden atarmısın yeniden
hemen bakıyorum canım

oo maşalllahh canımmmm devamıı gelir insallahhh:)))
hadi inşallah :))
siz yapıyo musunuz yemek falan? alışık mısınız?

aaa hakkaten bir de öyle bir durum var dimi? mayıs ta olacaksa düğün ne zaman başvurmak lazım acabaa?? du bi araştıralım

bence değer, ben çok severim, bahsettiğin yerlere gittim,
yorosa birkaç kez gittim çok da severim orayı, muhteşem bir yer
benim için de gezzzz

Hosbuldukk canimm. nasil 6 ay suresi var? Ben meseka gidip 2eylule gun istiyorum dicem. O 6 ay ne oluyor?

Müracaat evrakları işleme alındığı tarihten itibaren 6 ay süre ile geçerlidir. yani sen mart nisan gibi almalisin dugun tarihini .. Müracaat evraklari alindigi tarihten itibaren 6 ay (180 gün) için geçerli oldugundan istenilen nikah günü bu tarih araligini geçmeyecektir.

Cok sagol canim icime su serptin. Bende bana gun kalmicak diye uzuluyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…