- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.961
peki samsung nasıl kızlar ???
sevindim canım :)Gasoline - çok sağol cnm epey işe yarıycak
hakkaten olursa aranızdan istanbula yolu düşen haberimiz olsunselam kizlar ben geldim bugunnnn giremedim pek fazla misafirler vardi ama aklimda hep sizdeydi baharcim ben sana ebru sallinin videosunu atarim plates.. calisirsinn :)))) kizlar bune hiz bune koyu muhabett maslllah dyelim valla 15 sayfa okudum nerdeydee:)))) kizlar istanbulda olan varsa istanbula yolu dusen olursa bulusalm tanisalim arkadas olalim ::)))))0 ee nasilsiniz bakalim gelincikler umarim herkes iyidirrr... hersey yolundadirr...
su siralar biseye kadar verdim bi sure.. dugun hakkinda esya bakmak gelinlik bakmaya vs. ara verdim biraz kafam bosalsin istiyorum... 2012 kadar dayanabilirsem bakmicam :)))) cok ilgileniyorum cok arastiyorumm... o yuzden ara vermeye kadar verdimm...
evet akşamları çok kalabalık olmuyo sanırım,selam kızlarrrr işten geldımm hemen yemeğimi yedimm bi baktıp topıkte kımsee yokkk
kizlar bu haftasonu kocisleee anadolu kavagina gidicez aranizda giden oldumu hicc???
kizlar bu haftasonu kocisleee anadolu kavagina gidicez aranizda giden oldumu hicc???
evet akşamları çok kalabalık olmuyo sanırım,
ben de birkaç gündür takıldığım için çok bilmiyorum hatunların giriş çıkış saatlerini
ben de yemek yaptım geldim, yemek dediysem kızartma :))
annem tutturdu bari arada bir sen yap yemekleri diye :)
peki dedim ben de, bugün hamaratlığım tuttu, hatta ayıptır söylemesi hayatımda ilk defa sütlaç da yaptım
ben gittim canım birkaç kez, çok güzel oralar,
yoros kalesine mutlaka çıkın
anadolu fenerine mutlaka gidin
başkaaa hımmm bulamadım şimdi
bu arada ben saydım amagezmeye mi gidiyosunuz
evet canım ben gitmiştim anadolu kavağına. güzel ve küçük bir yerdir
Merhabaa kizlarr. Benim sozlum askeerde. Biz nikah gununu o geldikten sonra alicaz. Subat gibi falan. Eylul ayi icin gun.alicaz kismwtse. Siz kac ay onceden gun aldiniz yada alicaksiniz?
cnm 2012 nikah dairesinden gun almak icin ocakda alicaz .gunleri ama aileler arasinda kararlastirildi dugun mekanlari yerleri kiminin tutultu kiminin tutulma asamasinda. bizde ocakda alicaz resmi olarak nikah gununu. 6 ay suresi var 6 ay icinde nikah kiyilmazsa .iptal ediliyor.aldigin gunun bilgin olsun cnm hosgldin bu arada tatlim
hemen bakıyorum canımgasoline mail adresini eklememişsin sanırım yada ben göremiyorum özelden atarmısın yeniden
hadi inşallah :))oo maşalllahh canımmmm devamıı gelir insallahhh:)))
aaa hakkaten bir de öyle bir durum var dimi? mayıs ta olacaksa düğün ne zaman başvurmak lazım acabaa?? du bi araştıralımMerhabaa kizlarr. Benim sozlum askeerde. Biz nikah gununu o geldikten sonra alicaz. Subat gibi falan. Eylul ayi icin gun.alicaz kismwtse. Siz kac ay onceden gun aldiniz yada alicaksiniz?
bence değer, ben çok severim, bahsettiğin yerlere gittim,evet cnm gezmeye gidiyoruzz birazcik uzaklasim dedik sehir kalabaligindan ne zamandir burayi istiyordum kocis cumartesi bos oda okis gideriz dedi.. yusa hazretleri.yoros kalesi.anadolu feneri .bide balik yeriz gezeriz tozariz hava alip aksama doneriz:)) gidilmeye deger dimi ?
Hosbuldukk canimm.nasil 6 ay suresi var? Ben meseka gidip 2eylule gun istiyorum dicem. O 6 ay ne oluyor?
Müracaat evrakları işleme alındığı tarihten itibaren 6 ay süre ile geçerlidir. yani sen mart nisan gibi almalisin dugun tarihini .. Müracaat evraklari alindigi tarihten itibaren 6 ay (180 gün) için geçerli oldugundan istenilen nikah günü bu tarih araligini geçmeyecektir.
Cok sagol canim icime su serptin. Bende bana gun kalmicak diye uzuluyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?