2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

benim de nişanlım istda ben izmirdeyim.ama düğünümüz izmirde nikah istda olabilir.ben de haziranda evlenicem inşallah.şimdiden mekanlara bakmaya başladım.senin baktığın yerler var mı?

Canım şuan nişanlım burda değil 22 hafta sonra kavuşacağız inş bu yüzden tarihte konuştuk aramızda ama değişebilirde. ayrıca biz düğün istemiyoruz
ama ben istanbul o izmir olunca nasıl olacak bilemedik. çok da konuşma fırsatımız olmadı. yani daha karar verilmiş değil. belki nikah izmir de olur daha sonra daistanbul.da bir eğlence. veya daha farklı bir seçenek. O yüzden şuan belirli birşey yok canımcım

canım benim çok mutlu oldum süper bi gündür o ya heyecan mutluluk şaşkınlık Allah mutluluğunuzu daim etsin canım hemde hemşeriyiz galiba bursalımısın

sağol canım 5 gün dolu dolu geçti, hemen 15.45 feribotuyla İstanbula gittik anasına babasınada süpriz yaptık ama yarın iş var diye bugün bursaya döndüm ah ah doyamadım evet canım Bursalıyım bende ertuğrulkentte oturuyorum sen nerdesin?

:))))) kalir cnmmm niye kalmasinn onceden alirsannn kalirrn.... nerdensin dugun ne zaman nerde olucak nereye gelin gidiyon taniyalim seni ?

Dun biraz bahsetmistim canim. Gene anlatiyim :)
Ben izmirdeyim. İzmirde gelin kalicam kismetse. Eylul ayina karar verdik dugun icin. Sozlum askerde. İkimizde 28 yasindayiz. Bu kadar.:76:

selam canlarim nabersiniz...aksamlari vaktim oluyor aksam da siz yoksunuz anlamadim bu isten bisey :)

ebrumm ben gittim gecen ay anadolu kavagina. istanbul bogaz turu yaptik 25 lira kisi basi...5-6 nokta'da duruyor en son anadolu kavaginda birakiyor. 1,5 saat gezmeye vaktin var...biz yemek yedik ve kaleye ciktik kesinlikle cok güzel...insanin asik olabilecegi türden bi ada cok sevdim yani...hele tepeden karadenizi görüyosun ya o an memleket havasi vay yani

Allah en kısa zamanda yine kavuştursun inşallah sizicanım benim. ben altıparmaktanım biraz üstünde oturuyoruz ertuğrulkenttede teyzem oturuyo buarada.

kızlaaaaaaar nikah tarihim belli oldu. ben bugün nişanlıma artık gelmiyomusun ne işmiş yeter ama gel bi daha gitme amerikaya falan diye telefonda dert yanarken o birden sen benim kaç işle uğraştığımı biliyomusun bakim 2temmuzda nikahımız kıyılacak haberin olsun, söylemeyecektim ama neyse hadi başka sürprizlerim de var bunu saymayayım dedi. ben şok oldum tabi ne diyeceğimi bilemedim. çok şaşkınım şu an kızlar 2 temmuz 2012de Romada nikahım olacak çok heyecanlıııı

Nerelere baktınız canım benim suan gündemde en önmli konum bu kır düğünü istiyorum varmı aklında önercegin yerler??

canım bende kırdüğünü istiyorum.saklıbahçe,mercan restaurant,şehri garden olabilir.buralarda tanıdık bulma ihtimalim var oyüzden yoğunlaştım buralara.yemekli istiyoruz ama duruma göre kokteyl gibi de olabilir.hem güzel hem de uygun bir mekan olsun istiyorum.aslında rain club da olsun çok isterim ama fiyatlar pahalı.ama ben yine de mail attım bugün cewap bekliyorum.sen nerelere baktın?

oglenki sohbettt yokkk aksamlariii :))) kaldim burda garip garipp :)))))
ah kıyamam, malkoçoğluna bakıyodum ben

oooo çook tebrik ederiim
hayırllı uğurlu olsun inşallaahh
bu arada Roma nerden çıktı kız?

Selamlarrrrrrrrrrrrrrr Yarın dişciye gitmeye karar kıldım sonunda sanırım çektircem kızlar ama hemen çekmez muhtemelen inş bi an önce şu sorundan kurtulurum inanılmaz büyük stres ve sorun içerisindeyim.

Oooooo süper cnm hadi gözünüz aydın

ahh çok şüküürr, en iyisini yapıyosun, tez vakitte sağlıklı dişlerin olsun inş.
inşallah ben de giderim en kısa zamanda ağrı falan başlamadan

ahh çok şüküürr, en iyisini yapıyosun, tez vakitte sağlıklı dişlerin olsun inş.
inşallah ben de giderim en kısa zamanda ağrı falan başlamadan

Git cnm git bu ağrı çekilmiyor valla . Boğazıma başıma vuruyor. Ama sanırım çektircem zor bir operasyon olucak çünkü sadece kök var birinde damak yaılcak mecbur :s yarın operasyona başlayamaz keşke hemen kurtulsam.

selam kizlar nabersiniz

askitommlaayiiim malum giremiyorummm ksiacik bilgi vermek istedim

cok geriliyoruz bu istemeydi tanismaydi nisandi nasil olacak diye cok cok dua edin bize

Allahim cok mutluyum onunla onun kollarinda bu mutlulugu kesintisiz yasamam daha fazla gecikmesin nolursun amiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…