- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.981
benim de nişanlım istda ben izmirdeyim.ama düğünümüz izmirde nikah istda olabilir.ben de haziranda evlenicem inşallah.şimdiden mekanlara bakmaya başladım.senin baktığın yerler var mı?
canım benim çok mutlu oldum süper bi gündür o ya heyecan mutluluk şaşkınlık Allah mutluluğunuzu daim etsin canım hemde hemşeriyiz galiba bursalımısın
kızlar düğün mekanı hakkında fikir verir misiniz? İstanbu için soruyorum
:))))) kalir cnmmm niye kalmasinn onceden alirsannn kalirrn.... nerdensin dugun ne zaman nerde olucak nereye gelin gidiyon taniyalim seni ?
sağol canım 5 gün dolu dolu geçti, hemen 15.45 feribotuyla İstanbula gittik anasına babasınada süpriz yaptıkama yarın iş var diye bugün bursaya döndüm ah ah doyamadım evet canım Bursalıyım bende ertuğrulkentte oturuyorum sen nerdesin?
Nerelere baktınız canım benim suan gündemde en önmli konum bu kır düğünü istiyorum varmı aklında önercegin yerler??
ah kıyamam, malkoçoğluna bakıyodum benoglenki sohbettt yokkk aksamlariii :))) kaldim burda garip garipp :)))))
oooo çook tebrik ederiimkızlaaaaaaar nikah tarihim belli oldu. ben bugün nişanlıma artık gelmiyomusun ne işmiş yeter ama gel bi daha gitme amerikaya falan diye telefonda dert yanarken o birden sen benim kaç işle uğraştığımı biliyomusun bakim 2temmuzda nikahımız kıyılacak haberin olsun, söylemeyecektim ama neyse hadi başka sürprizlerim de var bunu saymayayım dedi. ben şok oldum tabi ne diyeceğimi bilemedim. çok şaşkınım şu an kızlar 2 temmuz 2012de Romada nikahım olacak çok heyecanlıııı
kızlaaaaaaar nikah tarihim belli oldu. ben bugün nişanlıma artık gelmiyomusun ne işmiş yeter ama gel bi daha gitme amerikaya falan diye telefonda dert yanarken o birden sen benim kaç işle uğraştığımı biliyomusun bakim 2temmuzda nikahımız kıyılacak haberin olsun, söylemeyecektim ama neyse hadi başka sürprizlerim de var bunu saymayayım dedi. ben şok oldum tabi ne diyeceğimi bilemedim. çok şaşkınım şu an kızlar 2 temmuz 2012de Romada nikahım olacak çok heyecanlıııı
SelamlarrrrrrrrrrrrrrrYarın dişciye gitmeye karar kıldım sonunda sanırım çektircem kızlar ama hemen çekmez muhtemelen inş bi an önce şu sorundan kurtulurum inanılmaz büyük stres ve sorun içerisindeyim.
ahh çok şüküürr, en iyisini yapıyosun, tez vakitte sağlıklı dişlerin olsun inş.
inşallah ben de giderim en kısa zamanda ağrı falan başlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?