- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.001
hersey gönlünüzce olsun kizlar..
Allah kocalarinizla birlikte mutlu huzurlu bir yuva kurmayi nasip etsin insaallah..
hiiiiiç gerilmeyin canım benimselam kizlar nabersiniz
askitommlaayiiim malum giremiyorummm ksiacik bilgi vermek istedim
cok geriliyoruz bu istemeydi tanismaydi nisandi nasil olacak diye cok cok dua edin bize
Allahim cok mutluyum onunla onun kollarinda bu mutlulugu kesintisiz yasamam daha fazla gecikmesin nolursun amiiiiiin
günaydın gelincik arkaşlarım
gününüz çok güzel geçsin:93::93:
bugün nedense kendimi çok pozitif hissediyorum. içime sığmayan bi enerji var
hiiiiiç gerilmeyin canım benim
herşey bittikten sonra bir bakacaksınız ki, hiç o kadar gerilmenize gerek yokmuş..
mutluluktan heyecandan zaten bişey anlamadan su gibi geçip gidecek zaman da
güzel olur güzel, hiç tasalanmayın
herşey gönlünce olsun
kiz ozlemmmm hadi kavustunnnn kocisineee:))))) umarimm butun gunlerinizi dolu dolu gecirirsinizzzz dualarim seninleee ALLAH YARDimciniz olsunn bide zaman hizli akmasin yeter saana:)))))))) iyi vakit gecirmeler cnm benimmm
günaydınn canımmm bız baya erkencıyız acaba işte oldugumuzdan olabılırmı
günaydın canlar
ne güzel zbdy_k bende bugün kendimi çok kötü hissediyorumbana enerji aktarımı yapınnn
kızlaaaaaaar nikah tarihim belli oldu. ben bugün nişanlıma artık gelmiyomusun ne işmiş yeter ama gel bi daha gitme amerikaya falan diye telefonda dert yanarken o birden sen benim kaç işle uğraştığımı biliyomusun bakim 2temmuzda nikahımız kıyılacak haberin olsun, söylemeyecektim ama neyse hadi başka sürprizlerim de var bunu saymayayım dedi. ben şok oldum tabi ne diyeceğimi bilemedim. çok şaşkınım şu an kızlar 2 temmuz 2012de Romada nikahım olacak çok heyecanlıııı
selam kizlar nabersiniz
askitommlaayiiim malum giremiyorummm ksiacik bilgi vermek istedim
cok geriliyoruz bu istemeydi tanismaydi nisandi nasil olacak diye cok cok dua edin bize
Allahim cok mutluyum onunla onun kollarinda bu mutlulugu kesintisiz yasamam daha fazla gecikmesin nolursun amiiiiiin
lavanta canım neden kötü hissediyorsun bakalım kendini
Hazır olsun şimdi enerji yüklemesi yapıcam
Gıdı gıdı gıdı gül bakalım biraz
beni de gıdıklasanaaa :26:
Bugün havadan mıdır bilmem benim de içimde sıkıntı var stres var hiç iyi hissetmiyorum kendimi allahım hayır etsin inşallah
evet be birde bayağı erkenciyim:) 6 ta kalkıyorum:) 8,30 ta iş başı yapıyorum
bende öle canım 6 da kalkıp 8 deiş başıyımm düşün yaniii
aslında ben seviyorum bu halimi ama yol yakın olsa dahada çok sevicem
lavanta canım neden kötü hissediyorsun bakalım kendini
Hazır olsun şimdi enerji yüklemesi yapıcam
Gıdı gıdı gıdı gül bakalım biraz
canım bende kırdüğünü istiyorum.saklıbahçe,mercan restaurant,şehri garden olabilir.buralarda tanıdık bulma ihtimalim var oyüzden yoğunlaştım buralara.yemekli istiyoruz ama duruma göre kokteyl gibi de olabilir.hem güzel hem de uygun bir mekan olsun istiyorum.aslında rain club da olsun çok isterim ama fiyatlar pahalı.ama ben yine de mail attım bugün cewap bekliyorum.sen nerelere baktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?