2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hiiiiiç gerilmeyin canım benim
herşey bittikten sonra bir bakacaksınız ki, hiç o kadar gerilmenize gerek yokmuş..
mutluluktan heyecandan zaten bişey anlamadan su gibi geçip gidecek zaman da
güzel olur güzel, hiç tasalanmayın
herşey gönlünce olsun

kiz ozlemmmm hadi kavustunnnn kocisineee:))))) umarimm butun gunlerinizi dolu dolu gecirirsinizzzz dualarim seninleee ALLAH YARDimciniz olsunn bide zaman hizli akmasin yeter saana:)))))))) iyi vakit gecirmeler cnm benimmm

günaydın gelincik arkaşlarım
gününüz çok güzel geçsin:93::93:

bugün nedense kendimi çok pozitif hissediyorum. içime sığmayan bi enerji var

günaydın gelincik arkaşlarım
gününüz çok güzel geçsin:93::93:

bugün nedense kendimi çok pozitif hissediyorum. içime sığmayan bi enerji var

günaydınn canımmm bız baya erkencıyız acaba işte oldugumuzdan olabılırmı

günaydın canlar

ne güzel zbdy_k bende bugün kendimi çok kötü hissediyorumbana enerji aktarımı yapınnn

sagol canim benim....askimda öyle diyor en mutlu olacagimiz konusmalar senin yüzün gülmüyor anlamadim bu isi diyor ama icim icimi kemiriyiyorr.....sabah gerildik ama ögleden sonra cok iyiydik düzeldim tekrar
kiz ozlemmmm hadi kavustunnnn kocisineee:))))) umarimm butun gunlerinizi dolu dolu gecirirsinizzzz dualarim seninleee ALLAH YARDimciniz olsunn bide zaman hizli akmasin yeter saana:)))))))) iyi vakit gecirmeler cnm benimmm

cok sagol bitaneeeeeeeeeeeeeem cok iyi geciyor sabah cok gerildim sonra yatistim alisverise ciktik sinemaya sonra yemeek yiyip madoya gectik cok cabuk geciyor günler yine p.tesine ne kaldi

presnsessevgilisi kıs aynı dert bendede var cnm ya sorma bizde amma gerginiz hele ben çok gerkinim ya sürekli kavga ediyorum bugün yıldönümümüz 22,09,2007-22,09,2011 ve pazar günü ve yarın isteme olayları olck size anlatırımmmm çok heyecanlıyımmm

prenssesinsevgilsi hiç yüzünü asma erkekler güleç insanlardan hoşlanır mesela benimki ben kahkaha attığımda hep böyle olmamı istediğini 15 kez söyler hatta bazen güldüğümde daha da güleyim diye konuyu uzatırda uzatır bazen zorlarım kendimi gülmek için en mutlu zmanlar sanrım sizde nişanlancaksınız heralde pek takip edemedim bizde nişanlancaz hiç gergin değilim başka şeyler moralimi bozuyor

ayy canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim senin adına

aman da aman prensesimiz aşkitosuna kavuşmuş da bir de hala dert yanarmışş canım benim birlikte olduğunuz vakitlerin değerini bil valla.. nişandı istemeydi Allahın izniyle oluyor Allah yuva kurana yardım ediyor sen merak etme o kısmı hiç.. Allah aranızdaki sevgyi saygıyı hiç eksiltmez inşallah tatlışım

lavanta canım neden kötü hissediyorsun bakalım kendini

Hazır olsun şimdi enerji yüklemesi yapıcam

Gıdı gıdı gıdı gül bakalım biraz

beni de gıdıklasanaaa :26:

bugün havadan mıdır bilmem benim de içimde sıkıntı var stres var hiç iyi hissetmiyorum kendimi Allahım hayır etsin inşallah

kızlar herkese günaydın. evet sanırım havadan benimde içimde bir sıkıntı ve enerjim hiç yok. Ebrucum rumeli kavağı gezmeye kesinlikle değer çok güzel fakat sizin şansınıza bu hafta sonu türkiye genelinde yağmur olacakmış bence iyice bir bak hava durumuna çünkü kale felan hep açık alan ve bütün boğaz ayaklarının altında. Umarım hava güzel olur ve bir güzel keyif yaparsınız

lavanta canım neden kötü hissediyorsun bakalım kendini

Hazır olsun şimdi enerji yüklemesi yapıcam

Gıdı gıdı gıdı gül bakalım biraz

ya cnm kullandığım hap tüyleri şaha kaldırdı gögüs çevremde falan küçük küçük siyaha yakın incecik tütler gövde kısmında falan birde başıma tüy sorunu çktı diye takıyorum kafama alnımdakilerde önceden yoktu varsa bile belli değildi ama şimdi incecikler uzunlar ve siyahrengine yakınlar güneşte falan diken diken sinir oluyorum ve duşa girdiğimde falan kafama takıyorum hep lazer e birde para mı bulucam çok varmış gibi...

sonra kredi işleri olmucak galiba bizimkinlerin evleri başka semtte var biz oraya geçelim diyorum kiraya oturmaktansa bu sefer annesi uzak olmak istemiyor kendi semtlerine kiraya istiyor bende kira istemiyorum inş.ev alını ya ev alıncak nasıl nasıl 1 sene-2 sne snr onda problem yok ama şimdi başka kredi var diye başkasının bu babası çekmiş kredi çıkmaz diyorlar hbr bekliyoruz bakalım.ona üzüldüm biraz inş.çıkarda kiraya değilde kendi evimize çıkarız bi dönem zorlanırız ama snr rahatlarız

şimdi aşkımla konuştuk kızıdrdı beni ama kızamıyorum ki senin sinirli halin bile hoşuma gidiyor çok seviyorum dedimmi tamam sinir minir kalmıyor..

kızlar gerçekten evlenmek çok zor allah herksin yardımcısı olsun..sizinde keyfinizi kaçırıcam sabah sabah..ben zbyd_k enerjimi yüklüyorum hemen

Benim yemeksiz olucak canım bende inciraltındakilere baktım ama yıkım kararı alınmıs 2012 o yüzden vazgectim bahce düğün salonu var bucada o hosuma gtti smdilik 23 haziranı rezerve ettirdik ama hala arayıslardayım dediğin gibi fiyatlar pahalı hem uygun hemde güzel biryer olsn isityorum hayırlısı bakalım ne olcak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…