- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.021
evet canımm tam 40 dakika yol suruyoo trenlşe bidee Allahtan belediye otobusune bınsem daha ne kadar surer ama sukur işim gücümüz var:)
Dun biraz bahsetmistim canim. Gene anlatiyim :)
Ben izmirdeyim. İzmirde gelin kalicam kismetse. Eylul ayina karar verdik dugun icin. Sozlum askerde. İkimizde 28 yasindayiz. Bu kadar.:76:
Merhaba Kızlar. umarım gününüz güzel geçer. Bu arada kızlar gelinlik hakkında birşey soracağım. Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Ben eylül 2012 de evleneceğim kısmet olursa.
malum masraflar düşünülenin aksi oluyor bu yüzden ben gelinliğimi kasım aralık gibi almayı düşünüyorum. sezonunda daha fazla ödemeyelim. siz nasıl düşünüyorsunuz?
çok fazla fiyat farkedecgni sanmıorum ama eger alıcaksn şubat mart gbi alabılırsn o sezonda durgun oluor.saklaması zor olmaz mı sence..?
nerde oturuyordun hfceren??
fiyat farkı oluyor canım yani şuan bile vitrinlerde gelinlikte indirim yazıları görünüyor ama çok da fazla değil. kimisi kasım aralık diyor kimisi şubat mart bakacağım artık. Saklamak da sorun olmaz. yeterki giymek için içim gitmesin
ya cnm kullandığım hap tüyleri şaha kaldırdı gögüs çevremde falan küçük küçük siyaha yakın incecik tütler gövde kısmında falan birde başıma tüy sorunu çktı diye takıyorum kafama alnımdakilerde önceden yoktu varsa bile belli değildi ama şimdi incecikler uzunlar ve siyahrengine yakınlar güneşte falan diken diken sinir oluyorum ve duşa girdiğimde falan kafama takıyorum hep lazer e birde para mı bulucam çok varmış gibi...
Sonra kredi işleri olmucak galiba bizimkinlerin evleri başka semtte var biz oraya geçelim diyorum kiraya oturmaktansa bu sefer annesi uzak olmak istemiyor kendi semtlerine kiraya istiyor bende kira istemiyorum inş.ev alını ya ev alıncak nasıl nasıl 1 sene-2 sne snr onda problem yok ama şimdi başka kredi var diye başkasının bu babası çekmiş kredi çıkmaz diyorlar hbr bekliyoruz bakalım.ona üzüldüm biraz inş.çıkarda kiraya değilde kendi evimize çıkarız bi dönem zorlanırız ama snr rahatlarız
şimdi aşkımla konuştuk kızıdrdı beni ama kızamıyorum ki senin sinirli halin bile hoşuma gidiyor çok seviyorum dedimmi tamam sinir minir kalmıyor..
Kızlar gerçekten evlenmek çok zor allah herksin yardımcısı olsun..sizinde keyfinizi kaçırıcam sabah sabah..ben zbyd_k enerjimi yüklüyorum hemen
Aslında bende düşünmedim degil erken almayı ama ya sonradan baska begenirde keske almasydm derm,ym diyede de korkuorum acıkcası(
ya cnm kullandığım hap tüyleri şaha kaldırdı gögüs çevremde falan küçük küçük siyaha yakın incecik tütler gövde kısmında falan birde başıma tüy sorunu çktı diye takıyorum kafama alnımdakilerde önceden yoktu varsa bile belli değildi ama şimdi incecikler uzunlar ve siyahrengine yakınlar güneşte falan diken diken sinir oluyorum ve duşa girdiğimde falan kafama takıyorum hep lazer e birde para mı bulucam çok varmış gibi...
Sonra kredi işleri olmucak galiba bizimkinlerin evleri başka semtte var biz oraya geçelim diyorum kiraya oturmaktansa bu sefer annesi uzak olmak istemiyor kendi semtlerine kiraya istiyor bende kira istemiyorum inş.ev alını ya ev alıncak nasıl nasıl 1 sene-2 sne snr onda problem yok ama şimdi başka kredi var diye başkasının bu babası çekmiş kredi çıkmaz diyorlar hbr bekliyoruz bakalım.ona üzüldüm biraz inş.çıkarda kiraya değilde kendi evimize çıkarız bi dönem zorlanırız ama snr rahatlarız
şimdi aşkımla konuştuk kızıdrdı beni ama kızamıyorum ki senin sinirli halin bile hoşuma gidiyor çok seviyorum dedimmi tamam sinir minir kalmıyor..
Kızlar gerçekten evlenmek çok zor allah herksin yardımcısı olsun..sizinde keyfinizi kaçırıcam sabah sabah..ben zbyd_k enerjimi yüklüyorum hemen
fiyat farkı oluyor canım yani şuan bile vitrinlerde gelinlikte indirim yazıları görünüyor ama çok da fazla değil. kimisi kasım aralık diyor kimisi şubat mart bakacağım artık. Saklamak da sorun olmaz. yeterki giymek için içim gitmesin
canım bende lazere başlamak istiyorum ama hangisi daha iyi oldugu hakkında bilgim yook kuzenime demiştim oda bende sonra araştırmış birdahaki ay gidicez aksilik olmazsa başlıcaz bakalım kaç seans ta bitecek seansı pahalı gelmedi. Sen dede çok tüylenme yoksa dert etme hem fark edilmiyordur bile sen takıntı yapmışsındır
canımm çiğlide oturuyorummm sen balçovadamıydınn???
bende gelinligi erken alsammi diye bi ara dusunmustum ama .bendede ole bi huy var alirim sonra ah keske bunu alsaydim derim icime oturur.. o yuzden nisan gibi dusunuyorum almayi.. bile kilo alirim yada veriririm.bide onun terzilik isiyle ugrascam kendimi riske atmak istemiom kizlar. dugun haziranda nisan mayis gibi gelinlik alirim .. bu arada bende lazar epilasyon dusunuyorum. ozel bi hastanede yaptircam gibi galiba ama seanlari uzun suruyoo yani evlenene kadar seansim bitermi bilmiyorum
hadi bakalım, bekliyoruz o zaman güzel haberlerinipresnsessevgilisi kıs aynı dert bendede var cnm ya sorma bizde amma gerginiz hele ben çok gerkinim ya sürekli kavga ediyorum bugün yıldönümümüz 22,09,2007-22,09,2011 ve pazar günü ve yarın isteme olayları olck size anlatırımmmm çok heyecanlıyımmm
aslında 2 şey var,Merhaba Kızlar. umarım gününüz güzel geçer. Bu arada kızlar gelinlik hakkında birşey soracağım. Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Ben eylül 2012 de evleneceğim kısmet olursa.
malum masraflar düşünülenin aksi oluyor bu yüzden ben gelinliğimi kasım aralık gibi almayı düşünüyorum. sezonunda daha fazla ödemeyelim. siz nasıl düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?