2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. galiba havadan kizlarrr.benimde icimde bi tuhaf.pof kocisimide ozledim ((( cumartesi allah nasip kismet ederse gorucem insallahh... bi aksilik cikmaz ya(((((((((( bahar cnm nasilsin iyimisinnn:) bugun yetistim sohbete:)

selaam kızlaarr..bende hava magduruyum galibaa kolumu kaldrck halim yok sanki taş taşımışm üzerimde bi ağırlık war....

Merhaba Kızlar. umarım gününüz güzel geçer. Bu arada kızlar gelinlik hakkında birşey soracağım. Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Ben eylül 2012 de evleneceğim kısmet olursa.
malum masraflar düşünülenin aksi oluyor bu yüzden ben gelinliğimi kasım aralık gibi almayı düşünüyorum. sezonunda daha fazla ödemeyelim. siz nasıl düşünüyorsunuz?

çok fazla fiyat farkedecgni sanmıorum ama eger alıcaksn şubat mart gbi alabılırsn o sezonda durgun oluor.saklaması zor olmaz mı sence..?

çok fazla fiyat farkedecgni sanmıorum ama eger alıcaksn şubat mart gbi alabılırsn o sezonda durgun oluor.saklaması zor olmaz mı sence..?

fiyat farkı oluyor canım yani şuan bile vitrinlerde gelinlikte indirim yazıları görünüyor ama çok da fazla değil. kimisi kasım aralık diyor kimisi şubat mart bakacağım artık. Saklamak da sorun olmaz. yeterki giymek için içim gitmesin

Aslında bende düşünmedim degil erken almayı ama ya sonradan baska begenirde keske almasydm derm,ym diyede de korkuorum acıkcası (

canım ev bende öyle istiyorum. Kira ödemektense zorluk çekeriz ama ev ödeyelim diye Ama zor işler işte evlenmek çok zor kra da olmak daha zor:18::18::18:

Ama herşeye rağmen enerjimizi yitirmiyoruz

Aslında bende düşünmedim degil erken almayı ama ya sonradan baska begenirde keske almasydm derm,ym diyede de korkuorum acıkcası (

orası da var tabiki ama sonuçta yine beğendiğimiz olacak. umarım dediğin gibi erken alırsam bende keşke ile yüzleşmek zorunda kalmam canım

canım bende lazere başlamak istiyorum ama hangisi daha iyi oldugu hakkında bilgim yook kuzenime demiştim oda bende sonra araştırmış birdahaki ay gidicez aksilik olmazsa başlıcaz bakalım kaç seans ta bitecek seansı pahalı gelmedi. Sen dede çok tüylenme yoksa dert etme hem fark edilmiyordur bile sen takıntı yapmışsındır

çok fark oluorsa al tabi neden olmasn ki..

Bende bir ara düşünmüştüm lazeri epilasyonu cevremde yaptıran olmadıgı için cesaret edemedim aslında evlenmedn yaptrmayı bende düşünüyorum en azından özel bölge için bu konu hakkında bilgilerini paylasırsan sevinirm canım maliyeti ne kadar nerelerde yaptrmalıyız?

bende gelinligi erken alsammi diye bi ara dusunmustum ama .bendede ole bi huy var alirim sonra ah keske bunu alsaydim derim icime oturur.. o yuzden nisan gibi dusunuyorum almayi.. bile kilo alirim yada veriririm.bide onun terzilik isiyle ugrascam kendimi riske atmak istemiom kizlar. dugun haziranda nisan mayis gibi gelinlik alirim .. bu arada bende lazar epilasyon dusunuyorum. ozel bi hastanede yaptircam gibi galiba ama seanlari uzun suruyoo yani evlenene kadar seansim bitermi bilmiyorum

evet haklısın canım erken almak tabi ki risk. kilo almak vermek sonradan beğenmemek falan. bir de bende dün araştırdım lazer epilasyonu. cilt rengine göre makineler değişiyormuş.
O yüzden bir dermatoloğun olduğu yer mutlaka tercih edilmeli. evet seansların aralıkları uzun ama 3.seanstan sonra memnuniyet kazanılıyor. Bakalım bende gideceğim görüşmeye. az da olsa acıyormuş ama dişimi sıkıp yaptırmak istiyorum

hadi bakalım, bekliyoruz o zaman güzel haberlerini

aslında 2 şey var,
birincisi keşke demek, aşık olduğun bir model bulursan, diğer gelinliklere çok bakmayabilirsin aslında,
ben öyleyimdir mesela, ayıla bayıla alırsam tamamdır, hiç keşke demem, sen de öyleysen olabilir aslında
ikincisi kilo alıp vermek, yine kendi yapına bakacaksın,
benim kilom genelde sabittir, kolay kolay kilo alıp vermem, stresten bile olsa,
dersen şayet, alabilirsin yine
bana sorarsan da, ben önceden almam sanırım, hatta şimdi kafam karışmasın diye pek bakmıyorum bile :))

bu arada cümleten hayırlı günler hatunlarr
bugün erken giremedim, misafir vardı, kahvemizi içtik, muhabbetimizi ettik,
ay çok özlemişim böyle ev muhabbetlerini yaaaa
çalışırken çok özenirdim, özlerdim ev hayatını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…