- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.041
aslında 2 şey var,
birincisi keşke demek, aşık olduğun bir model bulursan, diğer gelinliklere çok bakmayabilirsin aslında,
ben öyleyimdir mesela, ayıla bayıla alırsam tamamdır, hiç keşke demem, sen de öyleysen olabilir aslında
ikincisi kilo alıp vermek, yine kendi yapına bakacaksın,
benim kilom genelde sabittir, kolay kolay kilo alıp vermem, stresten bile olsa,
dersen şayet, alabilirsin yine
bana sorarsan da, ben önceden almam sanırım, hatta şimdi kafam karışmasın diye pek bakmıyorum bile :))
bu arada cümleten hayırlı günler hatunlarr
bugün erken giremedim, misafir vardı, kahvemizi içtik, muhabbetimizi ettik,
ay çok özlemişim böyle ev muhabbetlerini yaaaa
çalışırken çok özenirdim, özlerdim ev hayatını..
ve aleyküm selaaaammmselam kızlar :80::80::80:
sağol şeker, sana dasağol canım fikrini paylaştığın için. zaten içime sinmeden gelinlik almak istemiyorum. Benim çok fazla keşkem
olmamıştır ama bu biraz farklıkilo konusunda da korumaya çalışıyorum ama aması da var işte:44:
Sana ve diğer tüm gelinciklerimize hayırlı günler. Güneşte açtı ışıl ışıl cıvıl cıvıl bir gün diliyorum
selam kızlar :80::80::80:
bende bir ara düşünmüştüm lazeri epilasyonu cevremde yaptıran olmadıgı için cesaret edemedim aslında evlenmedn yaptrmayı bende düşünüyorum en azından özel bölge için bu konu hakkında bilgilerini paylasırsan sevinirm canım maliyeti ne kadar nerelerde yaptrmalıyız?
Ebrucuummm nabersiinn
ya dun sana yazdım ama gormedın sanırım canım benım... Ben platese başlayacagım da sen hangı vıdeoları ızlıyorsan bana mail olarak atabılır mısın demıstım şekercimmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gormedimm bebis galibaaaa(( sayfalar cok ilerleiyo yetisemiom atlamis olabilirim tatlimm aksama mailinde olur tatlim sen hic msn de online olmuyonmu cnmm (
Evet canım balcova tersmişiz bayaa :44:
evet canım ama orta noktada görüşürüz insallah kusum yaa:))
oluyorum da sen bana ıstek gonderdın mı bebıs ya bana hıc gelmedı de o yuzden ben de daha eklemdın sanıyorum :26:
gelıncıkler artınca yazılarda cogaldı masallah yetısemıyorum artık vallahı masallahları var kızların
sen benı ekle acayım ben de canım benim
merhabalar kızlar,nasılsınız? ben sinirliyim ya.belki okuyan olmuştur öbür topiclerde çeyizim için evim.netten aldığım ve geçen hafta lekeli gelen nevresim takımımı iade etmiştim,yenisini 1 hafta içinde göndereceklerini söylediler.biraz önce kargo geldi ve yine aynı ürün,yine lekeli,öncekiyle aynısı.sadece paketi güsel yapmışlar.annemde dedi ki kızım içine sinmediyse bana ver yıkarım,sana yeni alırız.denedim çitileyince çıktı leke biraz.canım annem yaa bende anneme verdim,çeyize lekeli şeyi koyamam gerçi hepsi kullanmadan önce yıkanıyor ama olmaz temiz temiz gitsin inş.çeyizlerim.
Ama iş yerlerimiz yakındı ordan şanslıyız:)
birazdan kaynanamla nişan elbisemi almaya çıkıcam gelince resmi yollarım kızlar..
nerdeydi canım senin işyerinn??
ayy kıyamam yaa annneler iştee:))ben oyusden netten bişey alamıyorum yaa
birazdan kaynanamla nişan elbisemi almaya çıkıcam gelince resmi yollarım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?