2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

sağol canım fikrini paylaştığın için. zaten içime sinmeden gelinlik almak istemiyorum. Benim çok fazla keşkem
olmamıştır ama bu biraz farklı kilo konusunda da korumaya çalışıyorum ama aması da var işte:44:
Sana ve diğer tüm gelinciklerimize hayırlı günler. Güneşte açtı ışıl ışıl cıvıl cıvıl bir gün diliyorum

slm derya

kızlar internet çok yavaş o yüzden sizlerle pek olamıcam..

lazer için ben ğineli düşünüyorum ama tüyler çok ince belki olmaz ..birde gerçekten takıntı yapmış olmayı çok isterdim zbyd_k ama malesef arttı ve rahatsız oluyorum ...artık ağdaya flan gtimektense lazare gitmek daha mantıklı tabi ama 6 ay gidemem hapın etkisinden dolayı mebcur beklicem ama bu sürede dökülürse sanmam ama ne mutlu dökülmesse dr.belki doğum kontrol hapı verir o döküyormu bilmiyorum ama işte umut birde doğumk.hapını içerim evlenincede çocuk olmuyor diye ağlanırım bu dünya böyle işte dert bitmiyor paran varsa herşey var.aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kendimden sıkıldım haa ben geriden takip ederim kızlar netten dolayı

selam kızlar :80::80::80:
ve aleyküm selaaaammm

sağol şeker, sana da

Ebrucuummm nabersiinn

ya dun sana yazdım ama gormedın sanırım canım benım... Ben platese başlayacagım da sen hangı vıdeoları ızlıyorsan bana mail olarak atabılır mısın demıstım şekercimmm

bendeki merak kuzenimin fırsat sitesinden 5 seansı toplam 79 liraya alexander lazer almasıyla başladı o 2. Seansın dan sonra çıkan kılların kendiliğinden döküldüğünü söyledi. Lazere 2 ayda bir gidiyormuş şimdiki halninden bile memnundu. Birde tanıdığım baş komiser yaptırdı oda çok memnun üstüne basa basa tavsiye etti o birde söyle demişti doğumdan sonra kıl çıkma ihtimali varmış ama tet tük
Ben sakaryada yım sakaryada güvenilebilecek biyer bulamadık çünkü makina ve yapan kişi çok önemliymiş öyle dediler izmitte bi yer bulduk biz bide 5 kuzen gidicez pazarlık yaptık özel bölge seansı 60 liraya anlaştık ama kaç seansta biter belli değil.
Evlenene kadar tüm bölgeyi istiyorum

merhabalar kızlar,nasılsınız? ben sinirliyim ya. belki okuyan olmuştur öbür topiclerde çeyizim için evim.netten aldığım ve geçen hafta lekeli gelen nevresim takımımı iade etmiştim,yenisini 1 hafta içinde göndereceklerini söylediler.biraz önce kargo geldi ve yine aynı ürün,yine lekeli,öncekiyle aynısı.sadece paketi güsel yapmışlar.annemde dedi ki kızım içine sinmediyse bana ver yıkarım,sana yeni alırız.denedim çitileyince çıktı leke biraz.canım annem yaabende anneme verdim,çeyize lekeli şeyi koyamam gerçi hepsi kullanmadan önce yıkanıyor ama olmaz temiz temiz gitsin inş.çeyizlerim.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gormedimm bebis galibaaaa(( sayfalar cok ilerleiyo yetisemiom atlamis olabilirim tatlimm aksama mailinde olur tatlim sen hic msn de online olmuyonmu cnmm (

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gormedimm bebis galibaaaa(( sayfalar cok ilerleiyo yetisemiom atlamis olabilirim tatlimm aksama mailinde olur tatlim sen hic msn de online olmuyonmu cnmm (

oluyorum da sen bana ıstek gonderdın mı bebıs ya bana hıc gelmedı de o yuzden ben de daha eklemdın sanıyorum :26:

gelıncıkler artınca yazılarda cogaldı masallah yetısemıyorum artık vallahı masallahları var kızların

sen benı ekle acayım ben de canım benim

ekledim cnm suan yine ekledim acik suan msn nimm.... soul diye bakliyo msn adresimm.. geldimi sana suan davet?

ayy kıyamam yaa annneler iştee:))ben oyusden netten bişey alamıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…