- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.061
Gelincikler ben gidiyorum görüşürz muhabbetiniz bol olsun keşke eve gidincede nete girmeye halim kalsa da sizinle olabilsem
Gelincikler ben gidiyorum görüşürz muhabbetiniz bol olsun keşke eve gidincede nete girmeye halim kalsa da sizinle olabilsem
ooo hadi bakalımm, bekliyoruz , inşallah çoook beğendiğin bişey alırsınız
çünkü bayıldığın elbiseyi giydiğinde o günkü havan bir başka olacaktırr
hadi muhabbet olsun birşeyler konuşalım
mesela,
en son çeyizinize
ne marka ne aldınız?
nerden aldınız?
ne zaman aldınız?
ayıptır sorması kaça aldınız?
ben en son kendime braun mikser seti aldım 189 tl özdilekten isterseniz resminide eklerim :))
bu soru şurdan aklıma geldi söyliyim,
bu arada da soruya ben de cevap vermiş olurum,
markafoniden birşey aldım, kargosunu bekliyorum,
dün gelmesi gerekirken gelmedi yurtiçi kargo yüzünden, şimdi de saat 2buçuk olmuş hala gelmedi
acaba bugün de sallicaklar mı diyodum içimden aklıma geldi, sorayım dedim..
ben işte en son markafoni den,
pierre cardin babydoll tk aldım,
1 hafta önce aldım
23,90 dı fiyatı, 10 lira hediye çekim vardı, kargosuyla bana 18 e geldi :))
bu soru şurdan aklıma geldi söyliyim,
bu arada da soruya ben de cevap vermiş olurum,
markafoniden birşey aldım, kargosunu bekliyorum,
dün gelmesi gerekirken gelmedi yurtiçi kargo yüzünden, şimdi de saat 2buçuk olmuş hala gelmedi
acaba bugün de sallicaklar mı diyodum içimden aklıma geldi, sorayım dedim..
ben işte en son markafoni den,
pierre cardin babydoll tk aldım,
1 hafta önce aldım
23,90 dı fiyatı, 10 lira hediye çekim vardı, kargosuyla bana 18 e geldi :))
tamam şeker bakayım var mı resim :)Walla canım 10 numara konu actın hepimizin işine yarayacak kamp.lardan haberdar olucaz bizde eksiklerimizi böylece ucuza tamamlamıs olucaz senin aldıgın cok uygunmus gercekten resim varsa koyarsan sevinirim :))
güle güle kullan şeker, güzel set, kaliteli hem
kızlar bende çeyizime ütü alıcam philips arzum tefal hangisinden alsam bilemedim internetten sipariş etcem bende sizce hangisini alayım evinizde kullandığınız yada çeyizinize araştırıp aldıklarınız varsa fikir verin canlarım
canım ütüyü biz evde braun kullanıyoruz, çook memnunuz,
hatta teyzem kullanıyodu o memnun olduğu için almıştık biz de,
onun ütüsünü komşu bozunca yeni almak zorunda kaldı, çok memnun olduğu için aynı markanın gelişmiş başka bi modelini aldı
onu kullanıyo, ondan da çok memnun
ben de ya braun ya da philips alırım, çünkü küçük ev aletlerin de ikisine çok güvenirim
ama model konusunda ben de henüz bilmiyorum, çok da araştırmadım açıkçası
ama markasına karar verdim sayılır, braun ya da philipss
kızlar bende çeyizime ütü alıcam philips arzum tefal hangisinden alsam bilemedim internetten sipariş etcem bende sizce hangisini alayım evinizde kullandığınız yada çeyizinize araştırıp aldıklarınız varsa fikir verin canlarım
Buara bende sıkı bir ütü arayısındayım banada herkes buhar kazanlı alamamı öneriyor siz ne düşünüyorsnuz bu konuda kızlar??
canım ben ütüde kesilikle philips diyorum evdede ondan var çeyizimdede. Buharı kuvvetli olan bir tane alırsan baya bir memnun kalırsın diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?