- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.081
Yenisehirdeyim canım sende tepecik hastanesindeydn sanırm
buhar kazanlı normal ütüler kadar pratik olmadığı için ben pek istemiyorum
çünkü kazanı doldurup 15 dk falan bekliyomuşsun, acil bişey ütülmen gerektiğinde haydaaa koskoca kazanlı ütüyü çıkar,
suyun kaynamasını bekle, bi de buhar falan o kazandan biraz tırsabilirim ben
gerçi çalışmayacağım için acil ütülük bir durumum olmaz diye tahmin ediyorum, o yüzden bir ara almaya niyetlenmiştim kazanlı
ama vazgeçtim ben sonra
sence??
evet katılıyorum, güzel ama hantal geliyor işte bana kazanlılarkazanlı ütü banada bikaç kişi almışken öyle al dedi ama ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ve fazla yer kaplar diye istemiyorum bide yani arada tek bi tişört falan ütülücek olsak koca buhar kazanımı getircez ya klasik ütüler daha güzel ya bende philips azur yada yeşil mavi turuncu falan çiçek desenli gibiler var ya onların yeşilinden almak istiyorum ikiside 2400 watt buharıda 100gr.mı neymiş baya iyi gibi geldi bana
evet fatovas a katılıyorum canım ben de, hem sürekli buhar ı hem de şok buharı yüksek olan modellerde yoğunlaş
bazı kumaşlar ancak yüksek buhar istiyor, hem yüksek buharda çok daha kolay ütü yapılıyor
hatta bak ütü demişken ne hatırladımaz önce çamaşır katladım ben, şimdi ne yapmam lazım???? ütüü
kazanlı ütü banada bikaç kişi almışken öyle al dedi ama ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ve fazla yer kaplar diye istemiyorum bide yani arada tek bi tişört falan ütülücek olsak koca buhar kazanımı getircez ya klasik ütüler daha güzel ya bende philips azur yada yeşil mavi turuncu falan çiçek desenli gibiler var ya onların yeşilinden almak istiyorum ikiside 2400 watt buharıda 100gr.mı neymiş baya iyi gibi geldi bana
ben de en son markafoniden tabak çanak çerezlik tablo fln aldım, ıvır zıvır ama bi sürü para tuttuhadi muhabbet olsun birşeyler konuşalım
mesela,
en son çeyizinize
ne marka ne aldınız?
nerden aldınız?
ne zaman aldınız?
ayıptır sorması kaça aldınız?
ben tefalden çok memnunum, ikinci bi ütü daha aldık yazlıkta kullanmak için, philipsti. güzel bi ütü ama çok ağırdı ve kesinlikle tefalden daha memnun kaldık. yazlığa da tefali götürüp getiriyoruz halakızlar bende çeyizime ütü alıcam philips arzum tefal hangisinden alsam bilemedim internetten sipariş etcem bende sizce hangisini alayım evinizde kullandığınız yada çeyizinize araştırıp aldıklarınız varsa fikir verin canlarım
yaa ben de hep tefalin kazanlısını alcam die hayal ederdim, ama kazanlı kullananlar çok da pratik olmadığını söylüyor. hatta kuzeniminki 1 yıl olmadan tamire gönderildi bile:44:kazanlı ütü banada bikaç kişi almışken öyle al dedi ama ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ve fazla yer kaplar diye istemiyorum bide yani arada tek bi tişört falan ütülücek olsak koca buhar kazanımı getircez ya klasik ütüler daha güzel ya bende philips azur yada yeşil mavi turuncu falan çiçek desenli gibiler var ya onların yeşilinden almak istiyorum ikiside 2400 watt buharıda 100gr.mı neymiş baya iyi gibi geldi bana
evet canımmmm şidi hatırladım sen diyincee:))
Hadi yaa ben bu 15 dk muhabbetini bilmiyordum canım iyi söyledin çalısacagım için eger öyleyse hiç işime gelmez sinir olurm daha çok hemde digerlerine göre baya pahalı en iyisi gene kendi bildiğimiz şaşamamk lazım demek
tabi ki şekerEvet kızlar fikrim degisti sayenizde ozamn marka model lazım bana şimdi aklınızada olsn kamp flan görürseniz hemen haber verelim birbirmize:))
hahhha napsın adamceğizkazanlı ütülerden kayınvalidem kullanıyor,aşkucum askere gitmeden önce onlarda kullandım en son kazanlı ütüyü,aşkucumun gömleğini ütülemek için.kullanışsız ya ben sevmedim bi de acaip ses çıkarıo buharı çıkarken,sanayi ütüsü gibiama kayınvalidem devamlı ütü başında olduğu için kayınpeder bunu almakta çözüm bulmuş,napsın
model numarasını yazar mısın ebrucum ya, aklımızda bulunsun, fiyatı accuk yüksekmiş amabuhar kazanli kimse bana tavsiye etmeti arkadaslar kullannanlar memnn deil diye soledilerr... bende philipsin yeni cikartiigi utuden aldim 360 tl.. inanilmazz bir surusteee kaymak gibi yapti gomlekleri tavsiye edeilirmmm
:)))sen hangi bölümdesin canım ben göz bölümüne gelmeyi düşünüyorum birara
buhar kazanli kimse bana tavsiye etmeti arkadaslar kullannanlar memnn deil diye soledilerr... bende philipsin yeni cikartiigi utuden aldim 360 tl.. inanilmazz bir surusteee kaymak gibi yapti gomlekleri tavsiye edeilirmmm
bu arada kargom geldiiiiii
bakim yakından da güzel miymiş?
resmini de çekim barii
canımm sen gelceğin zaman haber ver baan yardımcı omaya calısrım insallah:)hangı doktora godebılecıgnı falan sen gel hele olarmıı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?