2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kazanlı ütü banada bikaç kişi almışken öyle al dedi ama ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ve fazla yer kaplar diye istemiyorum bide yani arada tek bi tişört falan ütülücek olsak koca buhar kazanımı getircez ya klasik ütüler daha güzel ya bende philips azur yada yeşil mavi turuncu falan çiçek desenli gibiler var ya onların yeşilinden almak istiyorum ikiside 2400 watt buharıda 100gr.mı neymiş baya iyi gibi geldi bana

Hadi yaa ben bu 15 dk muhabbetini bilmiyordum canım iyi söyledin çalısacagım için eger öyleyse hiç işime gelmez sinir olurm daha çok hemde digerlerine göre baya pahalı en iyisi gene kendi bildiğimiz şaşamamk lazım demek

evet katılıyorum, güzel ama hantal geliyor işte bana kazanlılar
2400 watt çok iyi, şok buharı 90-100gr sürekli buharı da en azından bir 30gr olursa ütünün gayet yeterli olur,
bir de bence şu çok önemli bazı ütüler çook ağır, insanın bileğini mahvediyor
tabanında da biraz fazla delik varsa o ütü tamamdır :))

Son düzenleme:

Evet kızlar fikrim degisti sayenizde ozamn marka model lazım bana şimdi aklınızada olsn kamp flan görürseniz hemen haber verelim birbirmize:))

kazanlı ütülerden kayınvalidem kullanıyor,aşkucum askere gitmeden önce onlarda kullandım en son kazanlı ütüyü,aşkucumun gömleğini ütülemek için.kullanışsız ya ben sevmedim bi de acaip ses çıkarıo buharı çıkarken,sanayi ütüsü gibi ama kayınvalidem devamlı ütü başında olduğu için kayınpeder bunu almakta çözüm bulmuş,napsın

buhar kazanli kimse bana tavsiye etmeti arkadaslar kullannanlar memnn deil diye soledilerr... bende philipsin yeni cikartiigi utuden aldim 360 tl.. inanilmazz bir surusteee kaymak gibi yapti gomlekleri tavsiye edeilirmmm

hadi muhabbet olsun birşeyler konuşalım
mesela,
en son çeyizinize
ne marka ne aldınız?
nerden aldınız?
ne zaman aldınız?
ayıptır sorması kaça aldınız?
ben de en son markafoniden tabak çanak çerezlik tablo fln aldım, ıvır zıvır ama bi sürü para tuttu

ben tefalden çok memnunum, ikinci bi ütü daha aldık yazlıkta kullanmak için, philipsti. güzel bi ütü ama çok ağırdı ve kesinlikle tefalden daha memnun kaldık. yazlığa da tefali götürüp getiriyoruz hala

yaa ben de hep tefalin kazanlısını alcam die hayal ederdim, ama kazanlı kullananlar çok da pratik olmadığını söylüyor. hatta kuzeniminki 1 yıl olmadan tamire gönderildi bile:44:
o yüzden klasik philips ütü aldım ben. daha doğrusu annemin alıp da kullanamadığı philips benim çeyizime kaldı

yani ben öyle duymuştum ama belki şimdi değişmiştir,
ne de olsa yeni ve gelişmiş modeller çıkıyor
ama işte kocaman makina neticede, kullanım pratikliği zayıf işte

Evet kızlar fikrim degisti sayenizde ozamn marka model lazım bana şimdi aklınızada olsn kamp flan görürseniz hemen haber verelim birbirmize:))
tabi ki şeker

hahhha napsın adamceğiz

buhar kazanli kimse bana tavsiye etmeti arkadaslar kullannanlar memnn deil diye soledilerr... bende philipsin yeni cikartiigi utuden aldim 360 tl.. inanilmazz bir surusteee kaymak gibi yapti gomlekleri tavsiye edeilirmmm
model numarasını yazar mısın ebrucum ya, aklımızda bulunsun, fiyatı accuk yüksekmiş ama

:)))sen hangi bölümdesin canım ben göz bölümüne gelmeyi düşünüyorum birara

canımm sen gelceğin zaman haber ver baan yardımcı omaya calısrım insallah:)hangı doktora godebılecıgnı falan sen gel hele olarmıı:))

canım tam olarak modelini yazarmısın bende bi inceleyim philips alıcam bende büyük bir ihtimalle

bu arada kargom geldiiiiii
bakim yakından da güzel miymiş?
resmini de çekim barii

canımm sen gelceğin zaman haber ver baan yardımcı omaya calısrım insallah:)hangı doktora godebılecıgnı falan sen gel hele olarmıı:))

Canım aslında bir arkadasım önerdi doktor ismini simdi hatrlamıyorum ama cok iyimiş.Benim göz kapaklarımın üstünde bezeler çıktı onları aldırmak istyorum ama güvenemiyorumda bir yandan nezamn gelirim yada orda bu işlemi yaparlarmı iyi bi sekilde bilmiyorum sen ne diyorsun??

utunun teknik ozelikkleri

Buharlı ütü GC4890/02 - model no

Hızlı ve güçlü kırışıklık giderme özelliği
Taban: Anodilyum
Sürekli buhar çıkışı: Evet
Sürekli buhar çıkışı: 50 g/dk
Buhar püskürtme: 170 g
Dikey buhar: Evet
Püskürtme: Evet
Sivri buhar ucu: Evet Güç: 2600 W
Kullanım kolaylığı
Su haznesi kapasitesi: 335 ml
Su doldurma ve boşaltma: Ekstra geniş açılır kapak
Damla tıpası: Evet
Yumuşak sap: Evet
Kablo sarıcı: Kablo klipsi
Güç kablosu uzunluğu: 2,5 m Kablo özgürlüğü (dönüş): 360 derece kablo özgürlüğü
Kireç önleme
Musluk suyu kullanılabilir: Evet
Kireç temizleme solüsyonu: Çift etkili kireç temizliği
Teknik spesifikasyonlar
Ütü ağırlığı: 1,6 kg
Gerilim: 220 - 240 V

işte buuu
kırmızı veya siyah istemiştim ama bedeni kalmamıştı
ben de bitane de pembiş olsun dedim bunu aldım
2 kat ince şifon, yanları açık, ince saten biyelerle fiyonk yapılıyo,
bir de yanında string i var ama el kadar tabi, minnak bişe, giymeye değmez hatta :))))

bu arada alıntı yapmayın hatunlar silecem

selam kızlarrrrr
lavantacımm sormuşssun canım ben öğretmenim ama öyle bir ülkedde yaşıyoruz ki 85 puanla açıkta kaldım evde çalışıyorum şimdilik

gasolina bana da özelime listeyi gönderir misin çok ihtiyacım varrr

hastaneden geldim kızlarrr 8 yıldır sigara kullanıyorum ki çok içiyorum bir de. akciğerlerime baktırdım film falan çekildi neyse ki durumum iyi

aman aman muhabbetiniz bol olsun canlar....

konu ütüye gelmiş bende çeyizim için aldığım ütüyü göstereyim size tefal aldım nedense tefala çok güveniyorum ütü konusunda çok öncelerden tefal ütümüz vardı sürekli su akıtırdı o bozuldu sonra tekrar tefal aldık ama kullanmayı öğrendik tabiki bu sefer bende çeyizim için aldım damlatmayan sistemden şimdi fotosunu ekliyorum inş.iyi günlerde kullanırım

buarada nyu canım senmi almıştın mutfak robotunu güle güle kullan şık bi takım bende arzum aldım ama pişman oldum ilk önce beğendiğim setin 400w almıştım snr anneme hediye ettim onu biraz kullan sıcacık oluyor ben kendime gittim yine arzum 700 w aldım onu denemedim hiç ama inşallah kullanışlıdır onunda resmini ekliyeyim

hani maviolan çizgili blandır seti anneme verdiğim ve çabuk ısınan
diğer beyazsa kocaman siyah düğmesi olan onu çeyizime aldım yada onun daha büyüğünü aldım hatırlamıyorum bakalım inş.kullanışlıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…