2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım güle güle kullan, zaten sen philips deyince ben de azurlara bakmaya başlamıştım :)),
süper hakkaten 50 ye 170 süper buhar gücü
ama bişey söyliyim mi, ne zaman aldın bilmiyorum ama hepsiburada da 229-tl bu ütü kampanyada şuan, kampanya süpermi kızlar sizin de haberiniz olsun
son 2 günmüş

aynen suan internet satislarinda uygun fiyatlari normal bayiliklerdede 300 250 arasi ben ilk ciktiginda almistim biraz balli oldu ama olsun aldi verdim hemen :)))):)))

Sende güle güle kullan tatlım Ütü tefal hangi modeli bu canım birde ayıptır söylemesi nekadara aldın??

aynen suan internet satislarinda uygun fiyatlari normal bayiliklerdede 300 250 arasi ben ilk ciktiginda almistim biraz balli oldu ama olsun aldi verdim hemen :)))):)))

ebrucum ütünün özellikleri süper güzel bi ütü almışsın aklımda bulunsun benimde bende philipse karar verdim sayılır zaten

kızlar benim de ütüm philips GC3640/02 yeşil ve çiçekli

gasoline çok tatlıymış yaa cicin,güsel gecelerde kullan inşallah,lavantacım sende güle güle kullan aldıklarını canım..

Kuzum linki varsa yollarmısın alabilirim bende :97::97:

canım panik yapma ya arzumda iyidir mutfak aletlerinde bizim evde 5 6 yıldır var tık yok valla

tamam şeker :)

güle güle kullan lavantacım, 700watt almakla en iyisini yapmışsın

Çok cici tatlım güle güle kullan :)))
tişikkür ederim canım :)

Sende güle güle kullan tatlım Ütü tefal hangi modeli bu canım birde ayıptır söylemesi nekadara aldın??

canm 265 nolu model sanırım 189 tlyemi ne almıştım tam hatırlamıyorum..bizimki bozulunca yenisini alana kadar bunu kullanmıştık gayet iyiydi..

bende elektirik süpürgesi marka ve model yardımı istiyorum kızlar...

ben plisps elektirik süp.almak isityordum ama çok pahalı fakire dönebilirim

gasoline çok tatlıymış yaa cicin,güsel gecelerde kullan inşallah,lavantacım sende güle güle kullan aldıklarını canım..

benimde almayı düşündüğüm ütü senin bahsettiğin işte yeşilini istiyorum bende inşallah kullanışlı olur ütülerimiz.

GASOLİNE BUARADA BABYDOLLÜNE bayıldım rengi çok şeker

olsun iyi yapmışsın, güle güle sağlıkla kullan inşallah

sağol canımm

Kuzum linki varsa yollarmısın alabilirim bende :97::97:
yollarım da yasaktı galiba buraya link atmak, özelden gönderiyim en iyisi

canım panik yapma ya arzumda iyidir mutfak aletlerinde bizim evde 5 6 yıldır var tık yok valla

çok pahalı değil 2 sene idare etsin yine bile yeter ama hemen bozulmasın ve beni kullanırken çileden çıkartmasın yeter evde olanıda çok kullanmıyoruz alışkanlık yok sanırım bende dolap içinde unuturum bi kremşantiden kremşantiye açarım anca o zman aklıma geliyorda =D

gasolina güle güle kullan cicini benim evde 7 tane gecelik var resimlerini ekleyebilrim ama şimdi değil patronun oğlu geldi oyun oynucak 7 ye kadar yazamıcam artık yarın takip ederim..

ben ütüde tefale güvenmiyorum. evde ve ablamda ve abimde tefal vardı başta çok iyiydi 1-2 sene içinde birden ütüler bozuldu tamiri desen kendisi kadar. birde elektronik ürün tamire gittimi ondan sonra hep sorun çıkıyor. Herkesin kendi görüşü tabiki en iyisini araştırp almak lazım

canım ben arnica bora aldım, KKde okuduğum yorumlardan sonra

Son düzenleme:
tefal iyidi iyi, güle güle kullan canım..
ben de annene hediye ettiğinden anneme aldım, şimdilik bi sorun yok, çok iş görüyor ama çok gürültü yapıo
diğerinden de kayınvalideme almıştım, o hiç kullanmıo ama ben gidince bikaçkez kullandım, güzeldi. benim çeyizimdeki de ondan. soprano galiba modelin Adı

süpürge de anneme philips aldık, süper bişi, yanlış hatırlamıosam 250 tl di.
kendime de bosh ya da rowenta alıcam

kizlar ceyiz topigimde aldiklarimi goreilirsiniz utumm supurgem vs herseyim var ordaa yardimci olabilirsem ne mutlu bana markalardaa:

canım bence de fakir e dön mutlaka :))
biz evde kullanıyoruz
Fakir Prestie Aquawelt hem elekt.süp. hem halı yıkama ama öyle kocamanlardan değil,
normal elektrik süp. kadar neredeyse
çekişi temizliği muhteşem
hem kuru hem ıslak süpürüyo, ben kuru süpürmem gerçi
çeyimde de ondan var, teyzem bana haber vermeden hediye almış sağolsun

sağol canım benim
ekle tabi ekle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…