- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.101
canım güle güle kullan, zaten sen philips deyince ben de azurlara bakmaya başlamıştım :)),utunun teknik ozelikkleri
Buharlı ütü GC4890/02 - model no
Hızlı ve güçlü kırışıklık giderme özelliği
Taban: Anodilyum
Sürekli buhar çıkışı: Evet
Sürekli buhar çıkışı: 50 g/dk
Buhar püskürtme: 170 g
Dikey buhar: Evet
Püskürtme: Evet
Sivri buhar ucu: Evet Güç: 2600 W
Kullanım kolaylığı
Su haznesi kapasitesi: 335 ml
Su doldurma ve boşaltma: Ekstra geniş açılır kapak
Damla tıpası: Evet
Yumuşak sap: Evet
Kablo sarıcı: Kablo klipsi
Güç kablosu uzunluğu: 2,5 m Kablo özgürlüğü (dönüş): 360 derece kablo özgürlüğü
Kireç önleme
Musluk suyu kullanılabilir: Evet
Kireç temizleme solüsyonu: Çift etkili kireç temizliği
Teknik spesifikasyonlar
Ütü ağırlığı: 1,6 kg
Gerilim: 220 - 240 V
canım güle güle kullan, zaten sen philips deyince ben de azurlara bakmaya başlamıştım :)),
süper hakkaten 50 ye 170 süper buhar gücü
ama bişey söyliyim mi, ne zaman aldın bilmiyorum ama hepsiburada da 229-tl bu ütü kampanyada şuan, kampanya süpermi kızlar sizin de haberiniz olsun
son 2 günmüş
aman aman muhabbetiniz bol olsun canlar....
konu ütüye gelmiş bende çeyizim için aldığım ütüyü göstereyim size tefal aldım nedense tefala çok güveniyorum ütü konusunda çok öncelerden tefal ütümüz vardı sürekli su akıtırdı o bozuldu sonra tekrar tefal aldık ama kullanmayı öğrendik tabiki bu sefer bende çeyizim için aldım damlatmayan sistemden şimdi fotosunu ekliyorum inş.iyi günlerde kullanırım
buarada nyu canım senmi almıştın mutfak robotunu güle güle kullan şık bi takım bende arzum aldım ama pişman oldum ilk önce beğendiğim setin 400w almıştım snr anneme hediye ettim onu biraz kullan sıcacık oluyor ben kendime gittim yine arzum 700 w aldım onu denemedim hiç ama inşallah kullanışlıdır onunda resmini ekliyeyimEki Görüntüle 261172 Eki Görüntüle 261173 Eki Görüntüle 261174
hani maviolan çizgili blandır seti anneme verdiğim ve çabuk ısınan
diğer beyazsa kocaman siyah düğmesi olan onu çeyizime aldım yada onun daha büyüğünü aldım hatırlamıyorum bakalım inş.kullanışlıdır..
aynen suan internet satislarinda uygun fiyatlari normal bayiliklerdede 300 250 arasi ben ilk ciktiginda almistim biraz balli oldu ama olsun aldi verdim hemen :)))):)))
canım güle güle kullan, zaten sen philips deyince ben de azurlara bakmaya başlamıştım :)),
süper hakkaten 50 ye 170 süper buhar gücü
ama bişey söyliyim mi, ne zaman aldın bilmiyorum ama hepsiburada da 229-tl bu ütü kampanyada şuan, kampanya süpermi kızlar sizin de haberiniz olsun
son 2 günmüş
aman aman muhabbetiniz bol olsun canlar....
konu ütüye gelmiş bende çeyizim için aldığım ütüyü göstereyim size tefal aldım nedense tefala çok güveniyorum ütü konusunda çok öncelerden tefal ütümüz vardı sürekli su akıtırdı o bozuldu sonra tekrar tefal aldık ama kullanmayı öğrendik tabiki bu sefer bende çeyizim için aldım damlatmayan sistemden şimdi fotosunu ekliyorum inş.iyi günlerde kullanırım
buarada nyu canım senmi almıştın mutfak robotunu güle güle kullan şık bi takım bende arzum aldım ama pişman oldum ilk önce beğendiğim setin 400w almıştım snr anneme hediye ettim onu biraz kullan sıcacık oluyor ben kendime gittim yine arzum 700 w aldım onu denemedim hiç ama inşallah kullanışlıdır onunda resmini ekliyeyimEki Görüntüle 261172 Eki Görüntüle 261173 Eki Görüntüle 261174
diğer beyazsa kocaman siyah düğmesi olan onu çeyizime aldım yada onun daha büyüğünü aldım hatırlamıyorum bakalım inş.kullanışlıdır..
tamam şeker :)selam kızlarrrrr
lavantacımm sormuşssun canım ben öğretmenim ama öyle bir ülkedde yaşıyoruz ki 85 puanla açıkta kaldım evde çalışıyorum şimdilik
gasolina bana da özelime listeyi gönderir misin çok ihtiyacım varrr
hastaneden geldim kızlarrr 8 yıldır sigara kullanıyorum ki çok içiyorum bir de. akciğerlerime baktırdım film falan çekildi neyse ki durumum iyi
güle güle kullan lavantacım, 700watt almakla en iyisini yapmışsınaman aman muhabbetiniz bol olsun canlar....
buarada nyu canım senmi almıştın mutfak robotunu güle güle kullan şık bi takım bende arzum aldım ama pişman oldum ilk önce beğendiğim setin 400w almıştım snr anneme hediye ettim onu biraz kullan sıcacık oluyor ben kendime gittim yine arzum 700 w aldım onu denemedim hiç ama inşallah kullanışlıdır onunda resmini ekliyeyim
tişikkür ederim canım :)Çok cici tatlım güle güle kullan :)))
Sende güle güle kullan tatlım Ütü tefal hangi modeli bu canım birde ayıptır söylemesi nekadara aldın??
kızlar benim de ütüm philips GC3640/02 yeşil ve çiçekli
gasoline çok tatlıymış yaa cicin,güsel gecelerde kullan inşallah,lavantacım sende güle güle kullan aldıklarını canım..
olsun iyi yapmışsın, güle güle sağlıkla kullan inşallahaynen suan internet satislarinda uygun fiyatlari normal bayiliklerdede 300 250 arasi ben ilk ciktiginda almistim biraz balli oldu ama olsun aldi verdim hemen :)))):)))
sağol canımmkızlar benim de ütüm philips GC3640/02 yeşil ve çiçekli
gasoline çok tatlıymış yaa cicin,güsel gecelerde kullan inşallah,lavantacım sende güle güle kullan aldıklarını canım..
yollarım da yasaktı galiba buraya link atmak, özelden gönderiyim en iyisiKuzum linki varsa yollarmısın alabilirim bende :97::97:
benimde almayı düşündüğüm ütü senin bahsettiğin işte yeşilini istiyorum bende inşallah kullanışlı olur ütülerimiz.
GASOLİNE BUARADA BABYDOLLÜNE bayıldım rengi çok şeker
canım panik yapma ya arzumda iyidir mutfak aletlerinde bizim evde 5 6 yıldır var tık yok valla
canm 265 nolu model sanırım 189 tlyemi ne almıştım tam hatırlamıyorum..bizimki bozulunca yenisini alana kadar bunu kullanmıştık gayet iyiydi..
bende elektirik süpürgesi marka ve model yardımı istiyorum kızlar...
ben plisps elektirik süp.almak isityordum ama çok pahalı fakire dönebilirim
tefal iyidi iyi, güle güle kullan canım..aman aman muhabbetiniz bol olsun canlar....
süpürge de anneme philips aldık, süper bişi, yanlış hatırlamıosam 250 tl di.canm 265 nolu model sanırım 189 tlyemi ne almıştım tam hatırlamıyorum..bizimki bozulunca yenisini alana kadar bunu kullanmıştık gayet iyiydi..
benimde almayı düşündüğüm ütü senin bahsettiğin işte yeşilini istiyorum bende inşallah kullanışlı olur ütülerimiz
canım bence de fakir e dön mutlaka :))canm 265 nolu model sanırım 189 tlyemi ne almıştım tam hatırlamıyorum..bizimki bozulunca yenisini alana kadar bunu kullanmıştık gayet iyiydi..
sağol canım benimçok pahalı değil 2 sene idare etsin yine bile yeter ama hemen bozulmasın ve beni kullanırken çileden çıkartmasın yeter evde olanıda çok kullanmıyoruz alışkanlık yok sanırım bende dolap içinde unuturum bi kremşantiden kremşantiye açarım anca o zman aklıma geliyorda =D
gasolina güle güle kullan cicini benim evde 7 tane gecelik var resimlerini ekleyebilrim ama şimdi değil patronun oğlu geldi oyun oynucak 7 ye kadar yazamıcam artık yarın takip ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?