2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

evet cnm soprano..anneme aldığımdan ben pek memnun kalmadım çabucak ısınıyor korkutuyor beni birde yanıkgibi plastik kokusu çıkıyor..

250 tl ye phips çok iyi almıssın en aklıma yatan philips marka ama ya pahalı ya toz torbalı vs.vs. karar veremedim..bi mağazaya gittim fakirin bi ürürnün gösterdi süper çekiyordu o kadar kuvvetliydiki 400 tl dedi fakir bana dandik geliyordu ama araştırınca alman malı olduğunu anladım oda içime sindi şuan..

kim yazdı hatırlamıyorum arnica boralara gittim baktım ama sulu bi süpürge düşünmüyorum çok uğraştırıcı gibi geliyor yorumlar çok olumlu olsada birde biz arnicanın hani el süpürgesi çıktıya uzun ayaklı onlardan aldık sapı kap kalın sapı kırıldı içime sinmiyor o yüzden ..

süpürge en önemli ya benim için çünkü bu zmana kadar annemde hiç güzel süpüre olmadı o yüzden dahada bi ayrı önem veriyorum memnun kalayım diye bakalım şu nişanı atlatalım öyle alırım

güle güle kullan diyen arkadşalar teşekkür ederim sizlerde güle güle hayırlısı ile kullnırısınız hepimiz amin

Selam kızlarr, ooh sizin muhabbet almış başını gidiyor valla maşallh
konu neymiiş,
elektrik süpürgem arnica bora benimde baya araştırmıştım herkes memnundu, aldığımda bende evde deneme yapmıştım cidden güzel süpürüyor..
diğer konu da o pembe cici şeylerden mi güzelmiş :) çok seviyorum bende gecelikleri yaa
benimde bugün bi siparişim geldi gösterim mii

işte bundan

fakir çok pahalı cnm ya 789 milyoncuk alamam 400 tl falan olsa neyse 400 den yukarısını alamam ki biraz daha araştırayım bakalım neyse ben çıkıyorum size iyi muhabbetler canlar yarın görüşmek üzere:80::80::80::80::80::80:

sağol canım
sen de cicini güzel günlerde giyin

aayy bu arada silicektim resmi ama kapı çalınca kapıya gittim
yarım saati kaçırmışım

Süpürge için bana bir arkadasım şiddetle siemensin Dynapower XXL, Modeli varmış onu al dedi siz duydunuz mu hiç??

valla canımm bi sorayımm bı arkadaş doktorların işleriyle ilgileniyoo sorar öğrenır sana haber veririm

daha uyguna da bulunu tabi de
bütçe önemli tabi
ben anneme 650 ye almıştım araştırıp bulmuştum çünkü ilk çıktığında 900küsürdü
şimdi de 600e falan bulunuyo aslında
ama dediğim gibi bütçeyi aşamıyo insan tabi

kızlar ben arnica bora almayı düşünüyorum çünkü evde kullanıyoruz gayet memnunuz:))

canım öyle ısınıp koku çıkartıosa dikkat et, garantisi hala varsa servisine götür bence, tehlikeli olabilir. bizimki hiç öyle yapmadı.
philipsin o modelin resmini bulup eklicem bak birazdan sana.
kampanya vardı 25o yada 280tl flndı, evkurdan aldık. toz torbasız, sessiz fln...
arnica sulu sistemliler için de bi r süre sonra koku yapıyor die okumuştum biyerde. zaten ben sulu istemiyorum. çok tefarruatlı doldur boşalt fln, bana göre değil
gasoline babydollun çok güzel cnm

sağol canım

bu arada koku yapma meselesini ben de duymuştum evde kullanmaya başlamadan önce
onun sebebi şu aslında, kullanmayı bilmekle alakalı
yani su haznesinin içinde sünger gibi filtreler oluyo, eğer işin bitip su haznesini ağzını sıkı kapatıp bırakırsan kokar tabi
yani ıslak kalan herşey gibi o da kötü kokuyor tabi
ama haznenin ağzını hafif yarım açık bırakırsan yarım saat hiç de koku falan olmuyor, o ince filtre hemen kuruyor zaten
tozla torbayla uğraşmak daha zor geliyo bana
hatta ben suyuna temizlik parfümü damlatıyorum bir iki damla
ev mis gibi kokuyo, ne süpürge kokusu ne toz.. oohh mis gibi
süpürmeden önce toz alsan dahi heryer tertemiz kalıyo sulu olduğu için
ben şiddetle sulu süpürge tavsiye ederim size

ihlasın vardı bizde sulusu, bana zor geliyor doldur boşalt yapmak canım yaa
lavantacım bak anneme aldığımız süpürge bu. tabi annemden çok ben ve babam kullanıo
philips easylife toz torbasız, hafif, gürültüsüz (yani diğer süpürgelere göre daha az ses çıkıyor) ve süper çekiyor...

Son düzenleme:
Sevdiğinle yaşamak güzel, ama yaşam zordur. Ugraş ister birliktelik ve çiçek gibidir sevgi... Bilinki sevginin can suyudur ilgi. Kavga olacak doğal ki.. Sözcükler yüregini delmezse, hoştur dövüs sonrası barış. Yaşamı paylaşmak, sevgiyi paylaşmaktır. Anlaşmaktır. Vermeden alınamaz tek şeydir Mutluluk. Önce ver sonra al...Aldığını vermek ödeşme; verdiğini almak haktır..Sevgi sıcak yataktır. Sıcak uyumak yatağında dokunmaktır sevdiğine...

kızlar seneye bu zamanlar çoğumuz evli olcaz kocişlerle olcaz hatta aceleci davranıp belki hamile olup bebiş bekleyenler bile olabilir

çok güzel paylaşım canım inşallah o günlerde gelcek inşallah her anımızı birlikte yaşıcaz kocişlerimizle

çok güzel ve çok doğru sözler... bunu hemen aşkıma yazmam lazım
sağol ebrumm

mesele bunu başarmakta gerçekten de, inşallah herpimiz muvaffak oluruz eline sağlık :)

kızlar seneye bu zamanlar çoğumuz evli olcaz kocişlerle olcaz hatta aceleci davranıp belki hamile olup bebiş bekleyenler bile olabilir
evet öyle olucak hakkaten
dayanamayıp bebiş yapan da olacaktır elbette
gerçi ben beklemeyi planlayanlardanım :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…