- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.121
tefal iyidi iyi, güle güle kullan canım..
ben de annene hediye ettiğinden anneme aldım, şimdilik bi sorun yok, çok iş görüyor ama çok gürültü yapıo
diğerinden de kayınvalideme almıştım, o hiç kullanmıo ama ben gidince bikaçkez kullandım, güzeldi. benim çeyizimdeki de ondan. soprano galiba modelin Adı
süpürge de anneme philips aldık, süper bişi, yanlış hatırlamıosam 250 tl di.
kendime de bosh ya da rowenta alıcam
sağol canımSelam kızlarr, ooh sizin muhabbet almış başını gidiyor valla maşallh
konu neymiiş,
elektrik süpürgem arnica bora benimde baya araştırmıştım herkes memnundu, aldığımda bende evde deneme yapmıştım cidden güzel süpürüyor..
diğer konu da o pembe cici şeylerden mi güzelmiş :) çok seviyorum bende gecelikleri yaa
benimde bugün bi siparişim geldi gösterim mii
işte bundan
evet cnm soprano..anneme aldığımdan ben pek memnun kalmadım çabucak ısınıyor korkutuyor beni birde yanıkgibi plastik kokusu çıkıyor..
250 tl ye phips çok iyi almıssın en aklıma yatan philips marka ama ya pahalı ya toz torbalı vs.vs. karar veremedim..bi mağazaya gittim fakirin bi ürürnün gösterdi süper çekiyordu o kadar kuvvetliydiki 400 tl dedi fakir bana dandik geliyordu ama araştırınca alman malı olduğunu anladım oda içime sindi şuan..
kim yazdı hatırlamıyorum arnica boralara gittim baktım ama sulu bi süpürge düşünmüyorum çok uğraştırıcı gibi geliyor yorumlar çok olumlu olsada birde biz arnicanın hani el süpürgesi çıktıya uzun ayaklı onlardan aldık sapı kap kalın sapı kırıldı içime sinmiyor o yüzden ..
süpürge en önemli ya benim için çünkü bu zmana kadar annemde hiç güzel süpüre olmadı o yüzden dahada bi ayrı önem veriyorum memnun kalayım diye bakalım şu nişanı atlatalım öyle alırım
güle güle kullan diyen arkadşalar teşekkür ederim sizlerde güle güle hayırlısı ile kullnırısınız hepimiz amin
Canım aslında bir arkadasım önerdi doktor ismini simdi hatrlamıyorum ama cok iyimiş.Benim göz kapaklarımın üstünde bezeler çıktı onları aldırmak istyorum ama güvenemiyorumda bir yandan nezamn gelirim yada orda bu işlemi yaparlarmı iyi bi sekilde bilmiyorum sen ne diyorsun??
fakir çok pahalı cnm ya 789 milyoncuk alamam 400 tl falan olsa neyse 400 den yukarısını alamam ki biraz daha araştırayım bakalım neyse ben çıkıyorum size iyi muhabbetler canlar yarın görüşmek üzere:80::80::80::80::80::80:
valla canımm bi sorayımm bı arkadaş doktorların işleriyle ilgileniyoo sorar öğrenır sana haber veririm
canım öyle ısınıp koku çıkartıosa dikkat et, garantisi hala varsa servisine götür bence, tehlikeli olabilir. bizimki hiç öyle yapmadı.evet cnm soprano..anneme aldığımdan ben pek memnun kalmadım çabucak ısınıyor korkutuyor beni birde yanıkgibi plastik kokusu çıkıyor..
250 tl ye phips çok iyi almıssın en aklıma yatan philips marka ama ya pahalı ya toz torbalı vs.vs. karar veremedim..bi mağazaya gittim fakirin bi ürürnün gösterdi süper çekiyordu o kadar kuvvetliydiki 400 tl dedi fakir bana dandik geliyordu ama araştırınca alman malı olduğunu anladım oda içime sindi şuan..
kim yazdı hatırlamıyorum arnica boralara gittim baktım ama sulu bi süpürge düşünmüyorum çok uğraştırıcı gibi geliyor yorumlar çok olumlu olsada birde biz arnicanın hani el süpürgesi çıktıya uzun ayaklı onlardan aldık sapı kap kalın sapı kırıldı içime sinmiyor o yüzden ..
süpürge en önemli ya benim için çünkü bu zmana kadar annemde hiç güzel süpüre olmadı o yüzden dahada bi ayrı önem veriyorum memnun kalayım diye bakalım şu nişanı atlatalım öyle alırım
güle güle kullan diyen arkadşalar teşekkür ederim sizlerde güle güle hayırlısı ile kullnırısınız hepimiz amin
hayatımm güle güle kullan canım bendede var leoparlı bi gecelik seviyorum leopar desenini
sağol canım
sen de cicini güzel günlerde giyin
aayy bu arada silicektim resmi ama kapı çalınca kapıya gittim
yarım saati kaçırmışım
canım öyle ısınıp koku çıkartıosa dikkat et, garantisi hala varsa servisine götür bence, tehlikeli olabilir. bizimki hiç öyle yapmadı.
philipsin o modelin resmini bulup eklicem bak birazdan sana.
kampanya vardı 25o yada 280tl flndı, evkurdan aldık. toz torbasız, sessiz fln...
arnica sulu sistemliler için de bi r süre sonra koku yapıyor die okumuştum biyerde. zaten ben sulu istemiyorum. çok tefarruatlı doldur boşalt fln, bana göre değil
gasoline babydollun çok güzel cnm
ihlasın vardı bizde sulusu, bana zor geliyor doldur boşalt yapmak canım yaasağol canım
bu arada koku yapma meselesini ben de duymuştum evde kullanmaya başlamadan önce
onun sebebi şu aslında, kullanmayı bilmekle alakalı
yani su haznesinin içinde sünger gibi filtreler oluyo, eğer işin bitip su haznesini ağzını sıkı kapatıp bırakırsan kokar tabi
yani ıslak kalan herşey gibi o da kötü kokuyor tabi
ama haznenin ağzını hafif yarım açık bırakırsan yarım saat hiç de koku falan olmuyor, o ince filtre hemen kuruyor zaten
tozla torbayla uğraşmak daha zor geliyo bana
hatta ben suyuna temizlik parfümü damlatıyorum bir iki damla
ev mis gibi kokuyo, ne süpürge kokusune toz.. oohh mis gibi
süpürmeden önce toz alsan dahi heryer tertemiz kalıyo sulu olduğu için
ben şiddetle sulu süpürge tavsiye ederim size
Sevdiğinle yaşamak güzel, ama yaşam zordur. Ugraş ister birliktelik ve çiçek gibidir sevgi... Bilinki sevginin can suyudur ilgi. Kavga olacak doğal ki.. Sözcükler yüregini delmezse, hoştur dövüs sonrası barış. Yaşamı paylaşmak, sevgiyi paylaşmaktır. Anlaşmaktır. Vermeden alınamaz tek şeydir Mutluluk. Önce ver sonra al...Aldığını vermek ödeşme; verdiğini almak haktır..Sevgi sıcak yataktır. Sıcak uyumak yatağında dokunmaktır sevdiğine...
çok güzel ve çok doğru sözler... bunu hemen aşkıma yazmam lazımSevdiğinle yaşamak güzel, ama yaşam zordur. Ugraş ister birliktelik ve çiçek gibidir sevgi... Bilinki sevginin can suyudur ilgi. Kavga olacak doğal ki.. Sözcükler yüregini delmezse, hoştur dövüs sonrası barış. Yaşamı paylaşmak, sevgiyi paylaşmaktır. Anlaşmaktır. Vermeden alınamaz tek şeydir Mutluluk. Önce ver sonra al...Aldığını vermek ödeşme; verdiğini almak haktır..Sevgi sıcak yataktır. Sıcak uyumak yatağında dokunmaktır sevdiğine...
mesele bunu başarmakta gerçekten de, inşallah herpimiz muvaffak oluruzSevdiğinle yaşamak güzel, ama yaşam zordur. Ugraş ister birliktelik ve çiçek gibidir sevgi... Bilinki sevginin can suyudur ilgi. Kavga olacak doğal ki.. Sözcükler yüregini delmezse, hoştur dövüs sonrası barış. Yaşamı paylaşmak, sevgiyi paylaşmaktır. Anlaşmaktır. Vermeden alınamaz tek şeydir Mutluluk. Önce ver sonra al...Aldığını vermek ödeşme; verdiğini almak haktır..Sevgi sıcak yataktır. Sıcak uyumak yatağında dokunmaktır sevdiğine...
evet öyle olucak hakkatenkızlar seneye bu zamanlar çoğumuz evli olcaz kocişlerle olcaz hatta aceleci davranıp belki hamile olup bebiş bekleyenler bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?