2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hımmm şık ve ağır bir takımmış yahu :)
eğer dolap içi fonksiyonelse değebilir o paraya
aman boşver sen beğendiysen ne ala, güle güle kullanırsın inşallah canım, sağlıkla güzellikle

yaa aynen işte bizde de yaş durumu var azcık tatlım yaa:26: çok erteleyemem yani
ay bak yine yaralarım depreşti benim de

okurken evlenicem cnm evet üçüncü sınıftayım şu an dördüncü yılımı evliyken okicam

[amin amin Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı güzel evlatlar versin inşallahh
ay bir gün böyle bir cümle kuracağım aklıma gelmezdi, hakkaten evlenip yuva kuruyorum yaa, ben hala alışamadım galiba
[/QUOTE]

bende ya evlilik düşüncesi hala bi acayip geliyo 8 9yıldır sevgiliyiz alıştık şimdi evlenicek olmak yuva kurmak kendi evimizin olcak olması çok tuhaf ama çokta güzel bi duygu bide temizlik ütü yemek derdi olmasa

nyucum düğün yerlerine baktınmı? aradınmı kaya termal oteli? benim önce nişan var. mercan restaurant düşünüyorum nişan için. ama araştırmam lazım.

Arkadaslar kınayı nerde yapmayı düşünüyorsunuz..ben ist. Oturuyorum hala aklıma gelen bır yer yok..fıkrınız varmı

öyle valla bizimki de 10 yıldan fazla oldu
sanki şimdi bile hep söyle devam edicekmiş gibi hissediyorum, tam idrak edemedim galiiba durumu :)))))
o bir tarafa da, diyoruz ya kendi evimiz olacak, iyi güzel hoş da, o evle birlikte bir dolu şeyin sorumluluğu da
kendi omuzlarımızda olacak artık,
yok öyle her sıkıştığında yırtınmak anneeeeeeeee babaaaaaaaa diye

valla canım faturalar pazar market bütün masraflar bizde olcak bisürü sorumluluk omzumuzda olcak annelerden babalardan yardım yok

bazen çok kafama takıyorum idare edebilcemmi die ama allah yardım eder diorum
zor olabilir tabi ama edersin canım ya, takma
1 sene değil mi hepi topu? sıkma canını

Arkadaslar kınayı nerde yapmayı düşünüyorsunuz..ben ist. Oturuyorum hala aklıma gelen bır yer yok..fıkrınız varmı
valla ben bilmiyorum henüz, bizim kınalarımızda erkek olmaz kesinlikle,
sadece hatunlar olur
o yüzden bilmiyorum uygun bir mekan bulabilir miyim, bakıcaz artık o zaman
ama ben evde yapılan kınaları da çok seviyorum, yani nişan gibi değil, daha sıcak geliyo ev kınaları bana
heralde evde yaparım diye de düşünüyorum bazen

valla canım faturalar pazar market bütün masraflar bizde olcak bisürü sorumluluk omzumuzda olcak annelerden babalardan yardım yok

e öyle olacak haliyle
kendimiz kaşındık
kendi evimiz yuvamız olsun, aşkımızla yaşayalım bilmem ne diye
e haliyle de yeni hayatımızın sorumlulukları da bizim olacak inşallah
ama o bile güzeldir yaa, zordur ama güzeldir..
külfetsiz nimet olmaz ya, o hesap işte..

kına konusunda bende senle aynı düşünüyorum canımm kınayı evde yapsak düğün salonunu çok güzel bi yer tutsak 2tane salon parası vermesek diyorum ama kısmet hatta hamamda kına bile güzel olabilir

ben yırtınırım gene anne baba diye herhalde Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin.

kına konusunda bende senle aynı düşünüyorum canımm kınayı evde yapsak düğün salonunu çok güzel bi yer tutsak 2tane salon parası vermesek diyorum ama kısmet hatta hamamda kına bile güzel olabilir
yani masraf kısmı da var tabi ama kına sıcak bir ortamda daha güzel olur gibi geliyo ne bileyim
ben salon düşünmüyorum zaten canım ya
salon sevemedim bir türlü
nişanımı da salon da yapmadım, açık havada bir belediye tesisinde yaptık çok şükür
düğünü de benzer bir eyrde düşünüyoruz inş.

ben yırtınırım gene anne baba diye herhalde Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
hahhhaha amiiinnn

amin cnaım destekleri olmasa bile varlıkları ile yanımızda olsunlar yeter.
bebek konusu çok can sıkıcı egç evlenmenin bu kötülüğü var işte erken evlenmiş olsaydık 2- 3 sene beklenirdi ama şimdi en fazla 1 sene bekleyebiliriz.
allah hepimizin ahkkında hayırlısı versin

evet canım ya bikaç ay zorlanırız sonra düzene sokarız inşallah annelerimiz babalarımız doğuştan bu sorumluluklara sahip değilmişler ya bizde üstümüze düşen şeyleri yapmaya yavaş yavaş alışcaz annem bazen diyo yatağını toplamadınmı kıyafetini oraya bırakma evlenince ben gelip toplamıcam falan diyo ananemde bak gör o ne kadın olcak senden benden temiz derli toplu olcak üstüne varma bırak burda rahat etsin kendi evinde her işini yapar o diyo şimdiye kadar üniversiteliydik falan ne fazla bi ev işi ne yemek yaptırmadı annem ama iş başa düşünce paşa paşa yapcaz valla kocişlerde yardımcı olcak tabi o evlilik şartlarımdan biriydi kabul etti benimki ne demek canım hayatmüşterek her şeye yardım ederim ben erken gelirsem yemek bile hazırlarm falan diyo görcez bakalım

buyrunuz size birkaç resim bakalım beğenicek misiniz?
götürdüğümüz bohçalar ve yanında götürdüğümüz tatlı (baklava)

alıntı etmeyin kızlar, silerim yarım saatten önce, benimki sinir oluyo da bize ait özel şeyleri nete koymama

altta kalmış görünmeyen kırmızı kurdelalı olanlar kayınvalide-kayınpeder-görümce-yengeler-dayılar bohçaları
üstteki ve yandaki krem kurdelalı bohçalar da aşkımın, onun bohçaları ve kayınvalidemin bohçaları annemin el emeği

amin canım. evet geç evleniceğimiz için çok vaktimiz yok. biyolojik saatimiz ilerliyor.

gasoline canım hepsi çok güzeller Allah tamamına erdirsin inşallah kocaman bi maşallahhhhhh demem gerek bohçalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…