- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.161
hımmm şık ve ağır bir takımmış yahu :)Eki Görüntüle 261247
kızlar bunu beğenmiştik ay sonuna doğru almayı düşünüyoruz ama benim alcağımın tek farkı dokunmadik abajurlarının olması çok şık duruyolar boncukları dökümlü müthiş bişey
ay bak yine yaralarım depreşti benim deyaa aynen işte bizde de yaş durumu var azcık tatlım yaa:26: çok erteleyemem yani
okurken mi evleniceksin melekcim? eğer öyleyse tabi okulun bitmesini beklesen daha iyi olur
iviiiittt
amin amin Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı güzel evlatlar versin inşallahh
ay bir gün böyle bir cümle kuracağım aklıma gelmezdi, hakkaten evlenip yuva kuruyorum yaa, ben hala alışamadım galiba
okurken evlenicem cnm evet üçüncü sınıftayım şu an dördüncü yılımı evliyken okicam
hımmm şık ve ağır bir takımmış yahu :)
eğer dolap içi fonksiyonelse değebilir o paraya
aman boşver sen beğendiysen ne ala, güle güle kullanırsın inşallah canım, sağlıkla güzellikle
ay bak yine yaralarım depreşti benim de
hadi hayırlısı o vakit
ilginç bir tecrübe olacaktır :)
öyle valla bizimki de 10 yıldan fazla oldubende ya evlilik düşüncesi hala bi acayip geliyo 8 9yıldır sevgiliyiz alıştık şimdi evlenicek olmak yuva kurmak kendi evimizin olcak olması çok tuhaf ama çokta güzel bi duygu bide temizlik ütü yemek derdi olmasa
öyle valla bizimki de 10 yıldan fazla oldu
sanki şimdi bile hep söyle devam edicekmiş gibi hissediyorum, tam idrak edemedim galiiba durumu :)))))
o bir tarafa da, diyoruz ya kendi evimiz olacak, iyi güzel hoş da, o evle birlikte bir dolu şeyin sorumluluğu da
kendi omuzlarımızda olacak artık,
yok öyle her sıkıştığında yırtınmak anneeeeeeeee babaaaaaaaa diye
zor olabilir tabi ama edersin canım ya, takmabazen çok kafama takıyorum idare edebilcemmi die ama allah yardım eder diorum
valla ben bilmiyorum henüz, bizim kınalarımızda erkek olmaz kesinlikle,Arkadaslar kınayı nerde yapmayı düşünüyorsunuz..ben ist. Oturuyorum hala aklıma gelen bır yer yok..fıkrınız varmı
valla canım faturalar pazar market bütün masraflar bizde olcak bisürü sorumluluk omzumuzda olcak annelerden babalardan yardım yok
zor olabilir tabi ama edersin canım ya, takma
1 sene değil mi hepi topu? sıkma canını
valla ben bilmiyorum henüz, bizim kınalarımızda erkek olmaz kesinlikle,
sadece hatunlar olur
o yüzden bilmiyorum uygun bir mekan bulabilir miyim, bakıcaz artık o zaman
ama ben evde yapılan kınaları da çok seviyorum, yani nişan gibi değil, daha sıcak geliyo ev kınaları bana
heralde evde yaparım diye de düşünüyorum bazen
öyle valla bizimki de 10 yıldan fazla oldu
sanki şimdi bile hep söyle devam edicekmiş gibi hissediyorum, tam idrak edemedim galiiba durumu :)))))
o bir tarafa da, diyoruz ya kendi evimiz olacak, iyi güzel hoş da, o evle birlikte bir dolu şeyin sorumluluğu da
kendi omuzlarımızda olacak artık,
yok öyle her sıkıştığında yırtınmak anneeeeeeeee babaaaaaaaa diye
yani masraf kısmı da var tabi ama kına sıcak bir ortamda daha güzel olur gibi geliyo ne bileyimkına konusunda bende senle aynı düşünüyorum canımm kınayı evde yapsak düğün salonunu çok güzel bi yer tutsak 2tane salon parası vermesek diyorum ama kısmet hatta hamamda kına bile güzel olabilir
hahhhaha amiiinnnben yırtınırım gene anne baba diye herhaldeAllah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
e öyle olacak haliyle
kendimiz kaşındık
kendi evimiz yuvamız olsun, aşkımızla yaşayalım bilmem ne diye
e haliyle de yeni hayatımızın sorumlulukları da bizim olacak inşallah
ama o bile güzeldir yaa, zordur ama güzeldir..
külfetsiz nimet olmaz ya, o hesap işte..
amin cnaım destekleri olmasa bile varlıkları ile yanımızda olsunlar yeter.
bebek konusu çok can sıkıcı egç evlenmenin bu kötülüğü var işte erken evlenmiş olsaydık 2- 3 sene beklenirdi ama şimdi en fazla 1 sene bekleyebiliriz.
allah hepimizin ahkkında hayırlısı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?