- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.141
ben 2013 yazında bebiş çalışmalarına başlamayı düşünüyorumkızlar seneye bu zamanlar çoğumuz evli olcaz kocişlerle olcaz hatta aceleci davranıp belki hamile olup bebiş bekleyenler bile olabilir
kızlar seneye bu zamanlar çoğumuz evli olcaz kocişlerle olcaz hatta aceleci davranıp belki hamile olup bebiş bekleyenler bile olabilir
merhaba tatlım, teskereyi aldın unuttun biziiiikızlar merhabalar nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz okul nedeniyle kaç gündür oturamıyorum netin başına
merhaba tatlım, teskereyi aldın unuttun biziiii
kızlar merhabalar nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz okul nedeniyle kaç gündür oturamıyorum netin başına
kızlar bende 1 yıl falan bebişi erteleyelim diyorum ama benim kociş hemen istiyo artık bi çocuğu olsun istiyomuş arkadaşlarınınkini bile çok seviyomuş kendininkini nasıl severmiş istiyomuş artık kaç 8 9 yıldır birlikteyiz zaten bide bebeğimiz olsun diyo bakalım kısmet borç harç durumuna bakcaz
canımmmkalbim sizinle cnm inan ne o günleri ne bana destek olan arkadaşlarımı unutamam
benimki de hemen istiyor ama sadece onun istemesi yetmiyor tabi. biraz evliliğin tadını çıkarmak istiyorum ben.. yine de hayırlısı demek lazım tabi canımkızlar bende 1 yıl falan bebişi erteleyelim diyorum ama benim kociş hemen istiyo artık bi çocuğu olsun istiyomuş arkadaşlarınınkini bile çok seviyomuş kendininkini nasıl severmiş istiyomuş artık kaç 8 9 yıldır birlikteyiz zaten bide bebeğimiz olsun diyo bakalım kısmet borç harç durumuna bakcaz
canım ben görmedim galiba ama fiyatlar genelde öyle, bana pahalı gelmedi yani, bilemem tabi yinedekızlar tam bakamadım ama bi kaç arkadaş paylaştığım yatak odanın pahalı olduğunu söylemişler acaba gerçekten pahalımı yaama güzel modeller genel 4500 5000 arası fiyatta:26:
benimki de 2-3 fln dioAyyy düşüncesi bile içimi kıpır kıpır etti yaaa:))) Benim kociş en az 4 tane diyo umarım şaka yapıordur
ben yaşım dolayısyla çok erteleyemiyorum
bana kalsa 2 yıl düşünmezdim ama işte yaş meselesinden çok da gecikmememiz lazım
çünkü bunun bir de ikincisi var
o yüzden mayıs ta inşallah evlenebilirsek, 2012 sonu hapı bırakırım, ondan sonra da ufak ufak çalışmalara başlarız heralde
canımmmee hazırlıklar ne alemde bakalım
benimki de hemen istiyor ama sadece onun istemesi yetmiyor tabi. biraz evliliğin tadını çıkarmak istiyorum ben.. yine de hayırlısı demek lazım tabi canım
canım ben görmedim galiba ama fiyatlar genelde öyle, bana pahalı gelmedi yani, bilemem tabi yinede
benimki de 2-3 fln dio2 idealdir umarım 4 şakadır canım
Ayyy düşüncesi bile içimi kıpır kıpır etti yaaa:))) Benim kociş en az 4 tane diyo umarım şaka yapıordur
canım ben görmedim paylaştığın yatak odasını ama fiyat 4.500 ise ne çook pahalı ne de ucuz, ama normalin biraz üstündekızlar tam bakamadım ama bi kaç arkadaş paylaştığım yatak odanın pahalı olduğunu söylemişler acaba gerçekten pahalımı yaama güzel modeller genel 4500 5000 arası fiyatta:26:
bence deAyyy düşüncesi bile içimi kıpır kıpır etti yaaa:))) Benim kociş en az 4 tane diyo umarım şaka yapıordur
yaa aynen işte bizde de yaş durumu var azcık tatlım yaa:26: çok erteleyemem yaniben yaşım dolayısyla çok erteleyemiyorum
bana kalsa 2 yıl düşünmezdim ama işte yaş meselesinden çok da gecikmememiz lazım
çünkü bunun bir de ikincisi var
o yüzden mayıs ta inşallah evlenebilirsek, 2012 sonu hapı bırakırım, ondan sonra da ufak ufak çalışmalara başlarız heralde
okurken mi evleniceksin melekcim? eğer öyleyse tabi okulun bitmesini beklesen daha iyi olurbende okul nedeniyle yapamıyorum
iviiiitttayyy bebek istiyorumm bende. ee yaş geldi 29 a. çok beklememek lazım. 1 sene yeterli beklemek için. içim kıpır kıpır oldu.
amin amin Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı güzel evlatlar versin inşallahhbenimkide 4 diyodu önceden 2kız 2 erkek diyodu 3e indirdi şimdi ama 2den fazlası olmaz saçmalama 2 karar 3 zarar dedim falan dedim bakarız diyo şimdilik ben 2 kız diyom o 1kız 1erkek diyo kısmet bakalım Allah sağlıklı evlatlar versinde kızı erkeği önemli değil esasında
GASOLİNEyaşta önemli tabi canım 24üm ben evlenince 25 olcam 26 27 ilki olsa 30 31 2. yeter ondan sonra hayat telaşesi çocuk büyütme başlıcak ama 20 yaşında falan evlenseydim 4 5sene yapmazdım herhalde.şimdide senin dediğn gibi bikaç ay sonra başlarız çalışmalara
ewet çok beklememek lazım, aynen cnmayyy bebek istiyorumm bende. ee yaş geldi 29 a. çok beklememek lazım. 1 sene yeterli beklemek için. içim kıpır kıpır oldu.
hazırlıklar iyi gidiyo benim çeyizimde pek eksiğim yok ev eşyalarımızı almaya başladık düğün salonumuzuda allahın izniyle bu yıl içinde tutucaz...yatak odasını görmediysen takrar paylaşayım deryacım
ewet şimdi gördüm çok hoş ve bu paraya değer yani canım. ben de böyle bişey ama başlığında sabit taşlı abajurları olan vve dolabının bi rkısmı aynalı olan istiyorum, umarım bulurumEki Görüntüle 261247
kızlar bunu beğenmiştik ay sonuna doğru almayı düşünüyoruz ama benim alcağımın tek farkı dokunmadik abajurlarının olması çok şık duruyolar boncukları dökümlü müthiş bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?