2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar bende 1 yıl falan bebişi erteleyelim diyorum ama benim kociş hemen istiyo artık bi çocuğu olsun istiyomuş arkadaşlarınınkini bile çok seviyomuş kendininkini nasıl severmiş istiyomuş artık kaç 8 9 yıldır birlikteyiz zaten bide bebeğimiz olsun diyo bakalım kısmet borç harç durumuna bakcaz

kızlar tam bakamadım ama bi kaç arkadaş paylaştığım yatak odanın pahalı olduğunu söylemişler acaba gerçekten pahalımı yaama güzel modeller genel 4500 5000 arası fiyatta:26:

Ayyy düşüncesi bile içimi kıpır kıpır etti yaaa:))) Benim kociş en az 4 tane diyo umarım şaka yapıordur

ben yaşım dolayısyla çok erteleyemiyorum
bana kalsa 2 yıl düşünmezdim ama işte yaş meselesinden çok da gecikmememiz lazım
çünkü bunun bir de ikincisi var
o yüzden mayıs ta inşallah evlenebilirsek, 2012 sonu hapı bırakırım, ondan sonra da ufak ufak çalışmalara başlarız heralde

kalbim sizinle cnm inan ne o günleri ne bana destek olan arkadaşlarımı unutamam
canımmm ee hazırlıklar ne alemde bakalım

benimki de hemen istiyor ama sadece onun istemesi yetmiyor tabi. biraz evliliğin tadını çıkarmak istiyorum ben.. yine de hayırlısı demek lazım tabi canım

kızlar tam bakamadım ama bi kaç arkadaş paylaştığım yatak odanın pahalı olduğunu söylemişler acaba gerçekten pahalımı yaama güzel modeller genel 4500 5000 arası fiyatta:26:
canım ben görmedim galiba ama fiyatlar genelde öyle, bana pahalı gelmedi yani, bilemem tabi yinede

Ayyy düşüncesi bile içimi kıpır kıpır etti yaaa:))) Benim kociş en az 4 tane diyo umarım şaka yapıordur
benimki de 2-3 fln dio 2 idealdir umarım 4 şakadır canım

bende okul nedeniyle yapamıyorum

hazırlıklar iyi gidiyo benim çeyizimde pek eksiğim yok ev eşyalarımızı almaya başladık düğün salonumuzuda allahın izniyle bu yıl içinde tutucaz...yatak odasını görmediysen takrar paylaşayım deryacım

ayyy bebek istiyorumm bende. ee yaş geldi 29 a. çok beklememek lazım. 1 sene yeterli beklemek için. içim kıpır kıpır oldu.

benimkide 4 diyodu önceden 2kız 2 erkek diyodu 3e indirdi şimdi ama 2den fazlası olmaz saçmalama 2 karar 3 zarar dedim falan dedim bakarız diyo şimdilik ben 2 kız diyom o 1kız 1erkek diyo kısmet bakalım Allah sağlıklı evlatlar versinde kızı erkeği önemli değil esasında
GASOLİNEyaşta önemli tabi canım 24üm ben evlenince 25 olcam 26 27 ilki olsa 30 31 2. yeter ondan sonra hayat telaşesi çocuk büyütme başlıcak ama 20 yaşında falan evlenseydim 4 5sene yapmazdım herhalde.şimdide senin dediğn gibi bikaç ay sonra başlarız çalışmalara

canım ben görmedim paylaştığın yatak odasını ama fiyat 4.500 ise ne çook pahalı ne de ucuz, ama normalin biraz üstünde
ama benim vermeyi düşündüğüm para heralde maksimum 3-3,5 falan olur
ama dolap içi çok fonksiyonelse, mobilyası da çok kaliteliyse, bir o kadar da şıksa verilmeyecek para değil bence

bence de
şaka bir yana ben çok kalabalık bir ailede büyüdüm, yani biz 3 kardeşiz
ama kuzenlerim teyzelerim halalarım dayılarımla her biraradayızdır biz
ve kalabalık ailenin faydalarını çok iyi bilirim
o yüzden istiyorum benim de en az 3 çocuğum olsun
ama 32sinden sonra da 3 çocuk doğurup büyütmek gözümde büyüyor benim
yaşınız gençken, maddi sıkıntınız da yoksa doğurun kız 3-4 oohh

kızlar bunu beğenmiştik ay sonuna doğru almayı düşünüyoruz ama benim alcağımın tek farkı dokunmadik abajurlarının olması çok şık duruyolar boncukları dökümlü müthiş bişey

yaa aynen işte bizde de yaş durumu var azcık tatlım yaa:26: çok erteleyemem yani

bende okul nedeniyle yapamıyorum
okurken mi evleniceksin melekcim? eğer öyleyse tabi okulun bitmesini beklesen daha iyi olur

ayyy bebek istiyorumm bende. ee yaş geldi 29 a. çok beklememek lazım. 1 sene yeterli beklemek için. içim kıpır kıpır oldu.
iviiiittt

amin amin Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı güzel evlatlar versin inşallahh
ay bir gün böyle bir cümle kuracağım aklıma gelmezdi, hakkaten evlenip yuva kuruyorum yaa, ben hala alışamadım galiba

ewet çok beklememek lazım, aynen cnm

ewet şimdi gördüm çok hoş ve bu paraya değer yani canım. ben de böyle bişey ama başlığında sabit taşlı abajurları olan vve dolabının bi rkısmı aynalı olan istiyorum, umarım bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…