- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.201
kızlar elbisemin terzi işleri olduğundan eve getirip resim çekemedim en geç cumartesi günü alıcam elbisemi inşallah ozaman yollucam sizlerede..rengi saks mavisi.. evde olucağı için tuvalet tarzı almadım sade ama i okadar şık bir abiye aldım..çarşıda acayip karnım acıktı sırf kaynanama masraf olmasın diye yemedim zaten diyetteyim iyi oldubu göbekleri nasıl eriticez bakalım 51 kiloyum ama göbekliyim
canım hepsi çok güzel olmuşlar..Allah mutluluğunuzu daim etsin
eger yurtici balayi dusunursek fethiye dalaman dalyan.marmaris buralara bakarim.. yurtdisi olursa viyana prag a cok gitmek istiyorum..
prag ı görmeyi ben de çok istiyorummm
roma, floransa ve venedikten sonra ispanya sonra da inşallah prag ı görmeyi çok istiyorum
gideriz inşallah canım yaa
insallahh yaaaaa vallaaaa hayalim orasi benimmm viyana prag ha bide budapeste macaristan :)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr balayiiina nereye gidicksinizzzz?????????????????????????????/
selam ebrumm çok nadir girebiliyorum artık iş yoğunluğundan haliyle konuları kaçırıyorum..eger yurtici balayi dusunursek fethiye dalaman dalyan.marmaris buralara bakarim.. yurtdisi olursa viyana prag a cok gitmek istiyorum..
Çok sevinirim canım ya sana zahmet olcak walla
ne tarz dgun istiyorsun cnm dugun salonumu kir dugunumu ??? otelmi tarihi bir mekanmi benimde istanbulda olcak dugun yardimci oliyim sana
ne tarz dgun istiyorsun cnm dugun salonumu kir dugunumu ??? otelmi tarihi bir mekanmi benimde istanbulda olcak dugun yardimci oliyim sana
kızlaaaaaaar nikah tarihim belli oldu. ben bugün nişanlıma artık gelmiyomusun ne işmiş yeter ama gel bi daha gitme amerikaya falan diye telefonda dert yanarken o birden sen benim kaç işle uğraştığımı biliyomusun bakim 2temmuzda nikahımız kıyılacak haberin olsun, söylemeyecektim ama neyse hadi başka sürprizlerim de var bunu saymayayım dedi. ben şok oldum tabi ne diyeceğimi bilemedim. çok şaşkınım şu an kızlar 2 temmuz 2012de Romada nikahım olacak çok heyecanlıııı
buyrunuz size birkaç resim bakalım beğenicek misiniz?
götürdüğümüz bohçalar ve yanında götürdüğümüz tatlı (baklava)
alıntı etmeyin kızlar, silerim yarım saatten önce, benimki sinir oluyo da bize ait özel şeyleri nete koymama
altta kalmış görünmeyen kırmızı kurdelalı olanlar kayınvalide-kayınpeder-görümce-yengeler-dayılar bohçaları
üstteki ve yandaki krem kurdelalı bohçalar da aşkımın, onun bohçaları ve kayınvalidemin bohçaları annemin el emeği
Eki Görüntüle 261276 Eki Görüntüle 261274 Eki Görüntüle 261277 Eki Görüntüle 261278 Eki Görüntüle 261279
Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. Karı-koca eşten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler. Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe koca, kadına da onun karı demiş eskiler? ... Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden koca dediklerini. Çünkü koca bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da kocanın karı demişler. Bakma şimdi evlenenlerin karı-koca ilan edildiğine. Koca ve onun karı olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve
masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla
benim çok hoşuma qitti canlarım..paylaşmak istedim.
Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler. Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler? ... Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve
masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür… Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla
benim çok hoşuma qitti canlarım..paylaşmak istedim.
merhaba gelincikler,
dertlerimden şükür kurtuldum oyle geldim, ve bugun bi iş görüşmesine gittim çok olumlu gectı kendı meslegımle ılgılı degıl ama guzel bı yerdı yalnız fikrinize ıhtıyacım var ben fıyat konusunda son calısatıgım yerde 1200 alıyodum bundan asagı dusunmuyorum dedım adam bana bı fıyat soylemedı yol parasını sormayı unutmusum, benden mail bekliyorlar baska bı yerede gıttım karar vermem lazım dedım sımdı ben maılde rakam yazmalı mıyım sızce yol dahıl 1300 desem nasıl olur acaba azmı , yoksa iyi midir? Acil yorumlarınıza ihtiyacım var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?