2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

öyle tabi alışıcaz, Allah hiçbirimizi mahcup etmesin inşallah :)
benim ki o kadar da hayat müşterek demiyo valla :)))
çalışmayı tamamen bıraktığım için ben de ondan çok bi yardım istemem heralde

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebek muhabetti acilmiss ayy bebek diyince cildiriyom acaip cocuklari seviyoumm :) o popolarini isirasim gelio ham hammm :) 24 yasinda evlencem.. 1 .1.bucuk yil mecburi beklemek zorundayiz bebek icin kocis caliscak kisa donem askere gitcek gelcek ole bebek yapcaz yoksa hamilelik donemini kocis askerdeyken gecirerem ben (( askerlik durumu olmasa 1 yili beklemem bebek yaparim valla:)

hımm evet beklemen daha iyi tabi, hadi hayırlısı bakalım

tabi canım hamilelikte kocişsiz olmaz kime naz yapcaz sonra Allah hayırlısı nezamansa ozaman versin hepimize bebiş

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr balayiiina nereye gidicksinizzzz?????????????????????????????/

benim kociş bodrum yada yunan adalarına istiyo ben daha mütevazi aile yerleri falan olsun didim fethiye falan diyorum bakalım hayırlısı hatta ben tr olsa hergün başka yere gitsek diye bile düşünüyorum

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr balayiiina nereye gidicksinizzzz?????????????????????????????/

aaaaaaa
benim aşkım bana söylemicekmiş nereye gitceğimiziii
hatta 3-4 alternatife düşürmüş
çoğu yurtdışıymışşş
bali veya puket adaları olabilir diye tahmin ediyoruumm
1-2 tane de yurtiçi butik otele bakmış
ama karar vermemiş tam
neresi olduğunu da bana kesinlikle söylemicekmiş
sadece bana yanıma neler almam gerektiğini söylicekmiş o kaaaa
uçağa binerken bile anlamicaksın, kapatıcam kulaklarını kulaklıkla diyo

Son düzenleme:

ovvvvvvvvvv oda guzel suprizz:)))) 3 4 tane yerin icinde kesin paris vardir:)) diyim ben sana

aslında ben diyorum ki ona, egede veya akdenizde bir yere gidelim, butik otel olabilir
araba kiralar gezeriz de diyorum
yurtdışına İtalya ya çok istiyorum gitmeyi ama oraya balayında değil de
evlilik yıldönümünde gidelim diyorum, malum balayında ya gezemezsek
yurtdışı bali veya puket olursa gitmek isterim çünkü oralarda gezecek tarihi yerler yok, orası sadece doğa harikası plajlara ve yeşilliğe sahip
yani ben yurtiçi istiyorum aslında balayında bir butik otelde, çevresinde gezilecek bolca yerler bulunan

süper valla ne güzel sürpriz olcakmış

benim kociş bodrum yada yunan adalarına istiyo ben daha mütevazi aile yerleri falan olsun didim fethiye falan diyorum bakalım hayırlısı hatta ben tr olsa hergün başka yere gitsek diye bile düşünüyorum

ya bende ole deniz kum gunes balayi dusunmuyorum gittigim yerin tarihi bi yer olmasini istiyourmm.. gezilecek yeri cok olsun istiyorum yurtdisida olabilir.. ama cok eglenceli satavatli bi oteldede kalmak istemiyorumm sakin olucak aile yerleri olsun isteiyom

ovvvvvvvvvv oda guzel suprizz:)))) 3 4 tane yerin icinde kesin paris vardir:)) diyim ben sana

paris yoktur herhalde yaa
benim de pek ilgim yok paris e aşkımın da
ya uzak doğudaki o sahillere ya da italya olabilir
artık bakalım kısmet

ee sizler????

Kızlar suan itibariyle hepsiburda dan sabah bahsettiğimiz asagıdaki ütüyü almıs bulunmaktayım bianda sevke geldim yorumlarıda okudum sizlerde iyi diyince dayanamadım aldım allah utandırmasın artık:90::90:

Philips Azur GC-4890/02 2600 Watt Buharlı Ütü (170g / dk)

Eki Görüntüle 261289

süper valla ne güzel sürpriz olcakmış

hahhaha iyi yapmışsın, eğer o ütüyü şuanda alacaksan en iyi fiyat orada zaten
bu arada azurun diğer modelleri var başka internet sitelerinde ama 4890 olan bu model pek bulunmuyor galiba
araştırdım da pek bulamadım
güle güle kullan canım özellikleri süper zaten
bir de sana geldiğinde eline alıp ağırlığına bakıp bize de söylerden ağır veya hafif veya normal diye süper olur :))
sağlıkla kullan inşallah, bol bol gömlek pantolon ütülemen temennisiyle...

hayırlı olsun canım bende araştırdım bu ütüyü sabah burda duyunca benimde alternatiflerim arasında bende bundan alabilirim özellikleri çok iyi ay sonu alıcam inşallah bende

kızlar elbisemin terzi işleri olduğundan eve getirip resim çekemedim en geç cumartesi günü alıcam elbisemi inşallah ozaman yollucam sizlerede..rengi saks mavisi.. evde olucağı için tuvalet tarzı almadım sade ama i okadar şık bir abiye aldım..çarşıda acayip karnım acıktı sırf kaynanama masraf olmasın diye yemedim zaten diyetteyim iyi oldu bu göbekleri nasıl eriticez bakalım 51 kiloyum ama göbekliyim canım hepsi çok güzel olmuşlar..Allah mutluluğunuzu daim etsin

canım çok iyi yapmışsın philipsin ütülerini tek geçerim kesinlikle bende öyle alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…