- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.181
öyle tabi alışıcaz, Allah hiçbirimizi mahcup etmesin inşallah :)evet canım ya bikaç ay zorlanırız sonra düzene sokarız inşallah annelerimiz babalarımız doğuştan bu sorumluluklara sahip değilmişler ya bizde üstümüze düşen şeyleri yapmaya yavaş yavaş alışcaz annem bazen diyo yatağını toplamadınmı kıyafetini oraya bırakma evlenince ben gelip toplamıcam falan diyo ananemde bak gör o ne kadın olcak senden benden temiz derli toplu olcak üstüne varma bırak burda rahat etsin kendi evinde her işini yapar o diyo şimdiye kadar üniversiteliydik falan ne fazla bi ev işi ne yemek yaptırmadı annem ama iş başa düşünce paşa paşa yapcaz valla kocişlerde yardımcı olcak tabi o evlilik şartlarımdan biriydi kabul etti benimki ne demek canım hayatmüşterek her şeye yardım ederim ben erken gelirsem yemek bile hazırlarm falan diyo görcez bakalım
gasoline canım hepsi çok güzeller Allah tamamına erdirsin inşallah kocaman bi maşallahhhhhh demem gerek bohçalarına
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebek muhabetti acilmiss ayy bebek diyince cildiriyom acaip cocuklari seviyoumm :) o popolarini isirasim gelio ham hammm :) 24 yasinda evlencem.. 1 .1.bucuk yil mecburi beklemek zorundayiz bebek icin kocis caliscak kisa donem askere gitcek gelcek ole bebek yapcaz yoksa hamilelik donemini kocis askerdeyken gecirerem ben(( askerlik durumu olmasa 1 yili beklemem bebek yaparim valla:)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebek muhabetti acilmiss ayy bebek diyince cildiriyom acaip cocuklari seviyoumm :) o popolarini isirasim gelio ham hammm :) 24 yasinda evlencem.. 1 .1.bucuk yil mecburi beklemek zorundayiz bebek icin kocis caliscak kisa donem askere gitcek gelcek ole bebek yapcaz yoksa hamilelik donemini kocis askerdeyken gecirerem ben(( askerlik durumu olmasa 1 yili beklemem bebek yaparim valla:)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr balayiiina nereye gidicksinizzzz?????????????????????????????/
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr balayiiina nereye gidicksinizzzz?????????????????????????????/
aaaaaaa
benim aşkım bana söylemicekmiş nereye gitceğimiziii
hatta 3-4 alternatife düşürmüş
çoğu yurtdışıymışşş
bali veya puket adaları olabilir diye tahmin ediyoruumm
1-2 tane de yurtiçi butik otele bakmış
ama karar vermemiş tam
neresi olduğunu da bana kesinlikle söylemicekmiş
sadece bana yanıma neler almam gerektiğini söylicekmiş o kaaaa
uçağa binerken bile anlamicaksın, kapatıcam kulaklarını kulaklıkla diyo
aaaaaaa
çoğu yurtdışıymışşş
ama karar vermemiş tam
benim kociş bodrum yada yunan adalarına istiyo ben daha mütevazi aile yerleri falan olsun didim fethiye falan diyorum bakalım hayırlısı hatta ben tr olsa hergün başka yere gitsek diye bile düşünüyorum
ovvvvvvvvvv oda guzel suprizz:)))) 3 4 tane yerin icinde kesin paris vardir:)) diyim ben sana
aaaaaaa
çoğu yurtdışıymışşş
ama karar vermemiş tam
Kızlar suan itibariyle hepsiburda dan sabah bahsettiğimiz asagıdaki ütüyü almıs bulunmaktayım bianda sevke geldim yorumlarıda okudum sizlerde iyi diyince dayanamadım aldım allah utandırmasın artık:90::90:
Philips Azur GC-4890/02 2600 Watt Buharlı Ütü (170g / dk)
Eki Görüntüle 261289
Kızlar suan itibariyle hepsiburda dan sabah bahsettiğimiz asagıdaki ütüyü almıs bulunmaktayım bianda sevke geldim yorumlarıda okudum sizlerde iyi diyince dayanamadım aldım allah utandırmasın artık:90::90:
Eki Görüntüle 261289
canım hepsi çok güzel olmuşlar..Allah mutluluğunuzu daim etsinbuyrunuz size birkaç resim bakalım beğenicek misiniz?
götürdüğümüz bohçalar ve yanında götürdüğümüz tatlı (baklava)
alıntı etmeyin kızlar, silerim yarım saatten önce, benimki sinir oluyo da bize ait özel şeyleri nete koymama
altta kalmış görünmeyen kırmızı kurdelalı olanlar kayınvalide-kayınpeder-görümce-yengeler-dayılar bohçaları
üstteki ve yandaki krem kurdelalı bohçalar da aşkımın, onun bohçaları ve kayınvalidemin bohçaları annemin el emeği
Eki Görüntüle 261276 Eki Görüntüle 261274 Eki Görüntüle 261277 Eki Görüntüle 261278 Eki Görüntüle 261279
Eki Görüntüle 261289
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?