- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.221
sağol canımcım :)çok güzel canım
aayyy bu yazıyı çok seviyorummmEşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler. Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler? ... Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve
masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür… Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla
benim çok hoşuma qitti canlarım..paylaşmak istedim.
senden ne maili bekliyorlar? yani kabul edip etmediğini belirtmen gerekenmerhaba gelincikler,
dertlerimden şükür kurtuldum oyle geldim, ve bugun bi iş görüşmesine gittim çok olumlu gectı kendı meslegımle ılgılı degıl ama guzel bı yerdı yalnız fikrinize ıhtıyacım var ben fıyat konusunda son calısatıgım yerde 1200 alıyodum bundan asagı dusunmuyorum dedım adam bana bı fıyat soylemedı yol parasını sormayı unutmusum, benden mail bekliyorlar baska bı yerede gıttım karar vermem lazım dedım sımdı ben maılde rakam yazmalı mıyım sızce yol dahıl 1300 desem nasıl olur acaba azmı , yoksa iyi midir? Acil yorumlarınıza ihtiyacım var?
kızlar elbisemin terzi işleri olduğundan eve getirip resim çekemedim en geç cumartesi günü alıcam elbisemi inşallah ozaman yollucam sizlerede..rengi saks mavisi.. evde olucağı için tuvalet tarzı almadım sade ama i okadar şık bir abiye aldım..çarşıda acayip karnım acıktı sırf kaynanama masraf olmasın diye yemedim zaten diyetteyim iyi oldubu göbekleri nasıl eriticez bakalım 51 kiloyum ama göbekliyim
canım hepsi çok güzel olmuşlar..Allah mutluluğunuzu daim etsin
offfffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gecmio zaten amann SIKILDIM HAAA daral geldi bu geceleride hic sevmiom ben ya cnm SIKILIOOO
işin içinden çıkamadım bir sürü site gezdim ne aldım ne yaptım karıştı hepsi..sanırım banada bi liste lazım elinde olan bana ulaştırabilirmi :26:
açık çarşıdaki feridun ardadan aldım canım..inan bütün abiyecileri gelinlikçileri heryeri gezdim didik didik ettim dükkanları..kıyıda köşedede kuytuda dükkan bırakmadım en sonunda içime sineni aldım..fiziğimi en düzgün bu gösterdi..göbek için hergün mekik çekiyorum müziği açıp oryantal oynuorum haftada 2-3 gün yürümeye gayret ediyorum..mart ayında göbek ölçüm 87di şimdi 81 cm (= ama çok zor eriyo göbek hala bile hamile gibiyimmerakla bekliyoruz canım hayırlı olsun bende bursalıyım nerden aldın. bide aynen bende 52 kiloyum ama göbeğim var ya nasıl ericek dümdüz olcak bimiyorumki valla
offfffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gecmio zaMANN amann SIKILDIM HAAA daral geldi bu geceleride hic sevmiom ben ya cnm SIKILIOOO
açık çarşıdaki feridun ardadan aldım canım..inan bütün abiyecileri gelinlikçileri heryeri gezdim didik didik ettim dükkanları..kıyıda köşedede kuytuda dükkan bırakmadım en sonunda içime sineni aldım..fiziğimi en düzgün bu gösterdi..göbek için hergün mekik çekiyorum müziği açıp oryantal oynuorum haftada 2-3 gün yürümeye gayret ediyorum..mart ayında göbek ölçüm 87di şimdi 81 cm (= ama çok zor eriyo göbek hala bile hamile gibiyim
aynen yaaaaaaaaaaaaa geçsin artık zamaaaaaannnnn daha ekim var kasım var aralık varrrrbi sürü ay var
prag ı görmeyi ben de çok istiyorummm
roma, floransa ve venedikten sonra ispanya sonra da inşallah prag ı görmeyi çok istiyorum
gideriz inşallah canım yaa
prag çok güzel tavsiye ederim. hem tarihi olarak hem de romantik bi şehir bence.
Görüşürüz canım kib bende aksam giremiyorum malesef bütün gün yorgunluktan pc basına oturmak içimden gelmiyor(
bak canım meselaaa şöyle yapabilirsin eğer tek sorunun yorgunluksa,
eve gidip yemeğini yiyip tv seyredeceksin mesela, uzanıyosun bi kanepeye,
alıyosun yanına bir sehpa, koyuyosun bilg.ı sehpanın üstüne, elinin altında bilg. ve kk, karşında tv keyfine bakıyosun
nasıl??
çok keyifli emin ol, tecrübeyle sabit
nyucum düğün yerlerine baktınmı? aradınmı kaya termal oteli? benim önce nişan var. mercan restaurant düşünüyorum nişan için. ama araştırmam lazım.
hahhaha iyi yapmışsın, eğer o ütüyü şuanda alacaksan en iyi fiyat orada zaten
bu arada azurun diğer modelleri var başka internet sitelerinde ama 4890 olan bu model pek bulunmuyor galiba
araştırdım da pek bulamadım
güle güle kullan canım özellikleri süper zaten
bir de sana geldiğinde eline alıp ağırlığına bakıp bize de söylerden ağır veya hafif veya normal diye süper olur :))
sağlıkla kullan inşallah, bol bol gömlek pantolon ütülemen temennisiyle...
canımm soramadımm amma yarın insallah sorucam bıde onun gözle alaksı yokk aklıma geldı demın plastık cerrahıye gıtmen gerekıyodu ama yarın kesın bı bılgı edıncem insallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?