2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

çok güzel canım
sağol canımcım :)

aayyy bu yazıyı çok seviyorummm
çünkü aşkım evlenme teklif etmeden bir süre önce bana bu yazıyı göndermişti...
çok duygulanmıştım okurken de, çookk..
hele ki o kırmızı yerler her okuduğumda içimi cız ettirir..
çok sağol yaaa, iyi ki tekrar okudum sayende..

senden ne maili bekliyorlar? yani kabul edip etmediğini belirtmen gereken
bir mailse şayet, bunları netleştirmen lazım,
yoksa aslında tabiki ücret meselesini mailde yazmasan iyi olur, yani bunlar yüzyüze halledilse daha iyi olur
ama yine de sen bilirsin tabii
hakkında hayırlısı, inşallah gönlüne göre bir yerde güzel bir ücretle başlarsın

offfffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gecmio zaMANN amann SIKILDIM HAAA daral geldi bu geceleride hic sevmiom ben ya cnm SIKILIOOO

Son düzenleme:

merakla bekliyoruz canım hayırlı olsun bende bursalıyım nerden aldın. bide aynen bende 52 kiloyum ama göbeğim var ya nasıl ericek dümdüz olcak bimiyorumki valla

işin içinden çıkamadım bir sürü site gezdim ne aldım ne yaptım karıştı hepsi..sanırım banada bi liste lazım elinde olan bana ulaştırabilirmi :26:

işin içinden çıkamadım bir sürü site gezdim ne aldım ne yaptım karıştı hepsi..sanırım banada bi liste lazım elinde olan bana ulaştırabilirmi :26:

gönderen oldu mu şeker?
yoksa bana mail adresini mesaj at, göndereyim sana da :)

merakla bekliyoruz canım hayırlı olsun bende bursalıyım nerden aldın. bide aynen bende 52 kiloyum ama göbeğim var ya nasıl ericek dümdüz olcak bimiyorumki valla
açık çarşıdaki feridun ardadan aldım canım..inan bütün abiyecileri gelinlikçileri heryeri gezdim didik didik ettim dükkanları..kıyıda köşedede kuytuda dükkan bırakmadım en sonunda içime sineni aldım..fiziğimi en düzgün bu gösterdi..göbek için hergün mekik çekiyorum müziği açıp oryantal oynuorum haftada 2-3 gün yürümeye gayret ediyorum..mart ayında göbek ölçüm 87di şimdi 81 cm (= ama çok zor eriyo göbek hala bile hamile gibiyim
offfffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gecmio zaMANN amann SIKILDIM HAAA daral geldi bu geceleride hic sevmiom ben ya cnm SIKILIOOO

aynen yaaaaaaaaaaaaa geçsin artık zamaaaaaannnnn daha ekim var kasım var aralık varrrr bi sürü ay var

tamam şeker gönderdim ben de sana, umarım işine yarar
bak da yorum yap bakalım, nasıl olmuş eksiği var mı?
bak mesela Lavanta buldu eksiği, buzdolabı süsü

biliyorum orayı canım yeni açıldı yani yaz başında benimde nişanım 25 hazirandaydı aynen didik didik ettik çarşıyı benimde evde olduğundan sade bi abiye baktım kırmızı yada yeşil diyodum kapalı çarşıda tarakçılardan mor bi abiye en çok onu beğendim onu almıştım bende güle güle giy canım nişanında sende inşallah. bende bi ölçeyim bakayım göbek çevremi merak ettim valla. annem falan göbeğim var deyince kızıyo oda göbekmi saçmalama ayva kadar ufacık bişey var zayıflama sakın diye kızıp duruyo evdekilerde nişanlımda ye ye deyip duruyolar diyet yapmama çok kızıyo valla nişanlım

iyi ama akşamları hayatımla konuşuyorum bir kaç 3, 4 saat gibi öyle oluncada ne tv neden bilgisayar kalıyor:)

nyucum düğün yerlerine baktınmı? aradınmı kaya termal oteli? benim önce nişan var. mercan restaurant düşünüyorum nişan için. ama araştırmam lazım.

Hala arayamadım kuzum yaa bizim eve cok yakın h.sonu direk gideyim görüseyim diyorum ama içimden birses orası pahalıdır diyor ya bakalımmm nasipp

SAgol canım heyecanla bekliyorum gelmesini almama sen vesile oldun walla gelir gelmez yorumlarımı paylaşırım buarada okadar bol bol ütü olmasın yaa:)

canımm soramadımm amma yarın insallah sorucam bıde onun gözle alaksı yokk aklıma geldı demın plastık cerrahıye gıtmen gerekıyodu ama yarın kesın bı bılgı edıncem insallah:))

Ok tatlım bu işlemi orda yapıyorlar mı o önemli öyleyse geleyim kurtulayım artık su izlerden ((

Buarada gelir gelmez kacırdıgım yorumları okudum bazılarına cevap yazdım herkese günaydınnnnnnnnnnn gelinciklerrr gününüz güzel gecsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…